Je li odmah sad unosimo kod negdje, ili...?
SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Bolje da nisam ni igrao, jedva 13ti 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prije zadnjeg pitanja vicešampion, na kraju 6. 
Odličan kviz, čestitke pobjedniku

Odličan kviz, čestitke pobjedniku

Nije loše za prvi put, motao sam se gore u TOP 5, ali sam doživio debakl koji me je koštao neplasmana u TOP 10.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Podsjeti me na ono doba 

Ti kad si se pojavio u top 5 ja sam bio dva boda iza i od tada se nisam sastavio do nekon 35. pitanja, al sam imao nekih ogromnih kikseva

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Na kraju sam završio 2 pozicije iznad tebe haha.

Cijenim iskrenost više od ičeg

Al' na dva pitanja sam zakasnio kliknuo u zadnjoj stotinki tačan odgovor i nije mi priznalo. Sidran i još nešto.
Ti si varao iz aviona se vidi. Kakva sramota.
"We need to suffer. And we need to fight."

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Yebo me i Moke i Lepi, znam im svaki tekst napamet i poletim na Lepog, da je praskao strankinje u Zaostrogu...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Tennis Tipping varanje pa i ovo. Šta je sljedeće, da me optuži MortemHz da varam na FK Sarajevo nagradnoj igri?

ja imam još tri prošlogodišnja pa ko se ne sjeća ili nije igrao mogu nabaciti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.