FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 23 apr 2021, 20:48

Kako ce slikati kad je covjek sve obrisao,preventivno :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 23 apr 2021, 20:49

Ako je ismijavao Zelju, veselio se porazima, nasladjivao se i slicno onda mu ne treba dati ni blizu skupstine. Ni njemu ni nikom drugom.
Ko god ismijava i nasladjuje se, taj prvo gleda interes pa Zelju.
Ako nije, a ja sam cuo sve najbolje o covjeku, bujrum zajedno sa ostalima i da nam sa vama bude bolje u buducnosti.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 23 apr 2021, 20:54

delinjo je napisao/la:
23 apr 2021, 20:48
I kome sad vjerovat brate moj, 5 ljudi govori ljudina a 5 govori da se raduje porazima..

Meni je jedan kolega forumas objasnio u pp kakav je covjek, jako mi je detaljno objasnio pa cu ja vjerovati njemu da je dobar. Nadam se da sa njim krece nova epoha.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 23 apr 2021, 20:55

E čuj radovao se porazima. Nemojte s.rati
moSa ljoŽe

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 apr 2021, 20:57

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
23 apr 2021, 20:54
delinjo je napisao/la:
I kome sad vjerovat brate moj, 5 ljudi govori ljudina a 5 govori da se raduje porazima..

Meni je jedan kolega forumas objasnio u pp kakav je covjek, jako mi je detaljno objasnio pa cu ja vjerovati njemu da je dobar. Nadam se da sa njim krece nova epoha.
To je meni jedan jaran danas rekao,ja pojma nemam i jel ili nije :mrgreen:

A jesmo pogani postali u pm :damn:

Mada kontam da jeste pojavilo bi se nekad nesto ovdje,ne bi cekali valjda da izbrise :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 apr 2021, 20:59

Ne znam sadrzaj, ali ako je bilo u fazonu: "Je li procepilo?" i slicno to nije radovanje. Pretpostavljam da je bila ironija koristena da bi se izrazilo nezadovoljstvo. Pune su drustvene mreze bile toga i ovdje je bilo takvih postova da se ne lazemo. Koliko vidim, ako sam potrefio covjeka na ovim drustvenim mrezama, haman svaka objava, slika bilo porodicna ili samostalna vezana je za Zelju.
manijakdv je napisao/la:
23 apr 2021, 20:47
Nedo je Željovac od glave do pete. Nikad mu se na teret ne može staviti radovanje Željinim neuspjesima. Nikad! Pošten i korektan čovjek 100%, govorim kao njegov kolega skupštinar.
Eto, iz prve ruke opis. :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 23 apr 2021, 21:00

delinjo je napisao/la:
23 apr 2021, 20:57
delinjo je napisao/la:

Ma nista me ne bi iznenadilo. Jest se navukla neka pogan u i oko kluba. Vidjet cemo nadam se da ce se izdobrit.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 apr 2021, 21:00

LjoZee je napisao/la:
23 apr 2021, 20:59
Ne znam sadrzaj, ali ako je bilo u fazonu: "Je li procepilo?" i slicno to nije radovanje. Pretpostavljam da je bila ironija koristena da bi se izrazilo nezadovoljstvo. Pune su drustvene mreze bile toga i ovdje je bilo takvih postova da se ne lazemo. Koliko vidim, ako sam potrefio covjeka na ovim drustvenim mrezama, haman svaka objava, slika bilo porodicna ili samostalna vezana je za Zelju.
manijakdv je napisao/la:
23 apr 2021, 20:47
Nedo je Željovac od glave do pete. Nikad mu se na teret ne može staviti radovanje Željinim neuspjesima. Nikad! Pošten i korektan čovjek 100%, govorim kao njegov kolega skupštinar.
Eto, iz prve ruke opis. :mrgreen:
Ma to procepilo je glupost,i ja sam ovdje milion puta napisao to iz nekog sarkazma,nije to radovanje bjezi :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 apr 2021, 21:06

23 apr 2021, 21:00
delinjo je napisao/la:
23 apr 2021, 20:57

Ma nista me ne bi iznenadilo. Jest se navukla neka pogan u i oko kluba. Vidjet cemo nadam se da ce se izdobrit.
Jasta,tuzno je ovo sve.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 23 apr 2021, 21:11

Nama onaj Nasser Al-Khelaifi i Pep Guardiola u paketu da dođu mi bi im našli mane. Eto i tog Nedima ocrniše a nije čovjek još ni prišao klubu kako treba. Strašno. Bože sačuvaj. Meni bi draže bilo da u klub uđu ljudi koji nisu Željovci. Dosad svima usta puna ljubavi a dubioza u klubu. Neka hvala.
Ti si moj Željo, veliki Željo!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 23 apr 2021, 21:14

bjez ba ako je ono za suda sto je lik pisao ja bi onda potegao praljkovacu davnih dana 😅

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 apr 2021, 21:15

delinjo je napisao/la:
23 apr 2021, 21:00
Ma to procepilo je glupost,i ja sam ovdje milion puta napisao to iz nekog sarkazma,nije to radovanje bjezi :mrgreen:
Ovo je garant onaj fazon ako neko napise kritiku na racun Amara ili Misimovica odmah je neprijatelj kluba. Sudar struja.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 23 apr 2021, 21:16

Upitno je održavanje skupštine sutra, kvorum...i naravno po očekivanjima "šampanjac" ekipa nije ni malo zadovoljna predlogom za novog predsjednika i podpredsjednika skupštine., tako da će oni bojkotovati vjerovatno. Ipak da ne prejudiciram, vidjećemo sutra. Samo da se zna.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 apr 2021, 21:22

VeteranSA je napisao/la:
23 apr 2021, 21:16
Upitno je održavanje skupštine sutra, kvorum...i naravno po očekivanjima "šampanjac" ekipa nije ni malo zadovoljna predlogom za novog predsjednika i podpredsjednika skupštine., tako da će oni bojkotovati vjerovatno. Ipak da ne prejudiciram, vidjećemo sutra. Samo da se zna.
U statutu fino pise da dva puta ukoliko se delegat ne pojavi, a nema opravdanje gubi svoje mjesto u Skupstini pa bujrum svako sa bilo koje strane, klinca, palca.

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 23 apr 2021, 21:24

Ima li taj Nedim-Nedo para, ako ima dobar je čovjek :urnebes:

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 23 apr 2021, 21:35

Ne stavljajte momku teg za vrat odmah, prvo on je već dugo član naše skupštine, i u prošlom i i ovom sazivu, drugo, šta on može kao potpredsjednik Skupštine uraditi? Pitanje je dolazi li uz promjene u Skupštini nova uprava? Ako ne dolazi ovo je samo mala kozmetička dorada. Njemu kao novom potpredsjedniku želim svu sreću ali svaljujemo na momka kao da je ne znam šta.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 23 apr 2021, 21:55

Dejan1921 je napisao/la:
23 apr 2021, 21:35
Ne stavljajte momku teg za vrat odmah, prvo on je već dugo član naše skupštine, i u prošlom i i ovom sazivu, drugo, šta on može kao potpredsjednik Skupštine uraditi? Pitanje je dolazi li uz promjene u Skupštini nova uprava? Ako ne dolazi ovo je samo mala kozmetička dorada. Njemu kao novom potpredsjedniku želim svu sreću ali svaljujemo na momka kao da je ne znam šta.
Samo kvalitetan rad moze donijeti nesto dobro i privuci kvalitetne ljude. Ne moze se ocekivati nova i neka bolja uprava kad imas skupstinu koja nije aktivna najblaze receno. Ne znam koja je svrha mnogih ljudi u skupstini kluba. Zamisli samo, oni zele i na kraju i udju u skupstinu i tamo glume fikuse. Neaktivnost= rad protiv kluba.

Lik podnese neopozivu ostavku (predsjednik skupstine), sazove novu skupstinu i pobjegne sa te iste skupstine. Ljudi se onda nadaju nekom napredovanju, kvalitetnim ljudima itd koji ce kao raditi sa takvim retardima..

Manijaci su se ukljucili i rekli kako stoje stvari. Poruka je bila i vise nego jasna. Nek stisnu pa nek opet bojkotiraju, pa cemo da vidimo ko ce na kraju izvuci deblji kraj.

Puna podrska za Nedu i Edina.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 23 apr 2021, 21:58

Brkooo je napisao/la:
23 apr 2021, 21:55
Dejan1921 je napisao/la:
Samo kvalitetan rad moze donijeti nesto dobro i privuci kvalitetne ljude. Ne moze se ocekivati nova i neka bolja uprava kad imas skupstinu koja nije aktivna najblaze receno. Ne znam koja je svrha mnogih ljudi u skupstini kluba. Zamisli samo, oni zele i na kraju i udju u skupstinu i tamo glume fikuse. Neaktivnost= rad protiv kluba.

Lik podnese neopozivu ostavku (predsjednik skupstine), sazove novu skupstinu i pobjegne sa te iste skupstine. Ljudi se onda nadaju nekom napredovanju, kvalitetnim ljudima itd koji ce kao raditi sa takvim retardima..

Manijaci su se ukljucili i rekli kako stoje stvari. Poruka je bila i vise nego jasna. Nek stisnu pa nek opet bojkotiraju, pa cemo da vidimo ko ce na kraju izvuci deblji kraj.
Slažem se Brkoo, ali ne možemo očekivati od momka čuda neka. Ovdje se pita ima li para, a njemu nije ni funkcija da treba da ima pare. Polako, daj da se skupština posloži pa ćemo dalje. Kako god težak period nas čeka i treba pametno i vrijedno raditi.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 23 apr 2021, 22:01

Brkooo je napisao/la:
23 apr 2021, 21:55
Dejan1921 je napisao/la:

Puna podrska za Nedu i Edina.
Brkoo moj ti si takav forumas postao :tokralju: svaka ti je na mjestu :clap: jedino gdje si pao na onom Rangers , ovo ostalo sve top.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 apr 2021, 22:07

wolfie je napisao/la:
23 apr 2021, 17:35
Aziru je ista menadzerska agencija kao i Eriću. Eto, nek rumenog odvedu, a nek nam dovedu Azira i svi sretni.
I ne samo Eriću nego je i preko iste agencije došao i Krpić u Želju, a i Mehić je istoj agenciji.
Brkooo je napisao/la:
23 apr 2021, 19:12

Azir je Eric vol.2. Golman koji jednostavno nije pouzdan, nema nikakav kontinuitet, golman koji moze odbraniti 3 zicera i nakon toga primiti neku glupu frljoku u stilu nekog amatera. Golman koji je ocajan u istrcavanjima itd..

Koliko smo samo spustili kriterije da bi mnogi svrsavali i na Rustemovica kad bi dobio slobodne papire u TC.. :roll:
Azir nekako k'o da ide stopama Kjosevskog. Što je stariji to lošiji. A i po komentarima tuzlaka čini se ko ne baš najbolja osoba. Provocira navijače Slobode iako je njihovo dijete plus ovisnik o nargili. Nešto mi je to odbojno, a davno smo rekli da kad dovodiš nekoga da treba vidjeti i kakva je osoba i pored igračkih kvaliteta.

Rekao bih da je tu negdje s Erićem po kvalitetu. Obojica imaju standardne karakteristike za golmana iz naše lige, dobri refleksi i loše procjene i čitanje igre. Azir isto ima loša istrčavanja.

Sve u svemu, mislim da su Azir i Filip ništa specijalno.

Ja imam neku svoju želju ali čekam da vidim kako će se razviti finansijska konstrukcija za sljedeću sezonu. :P

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.