a takog trenutno nema, ili ako ga ima nema sansi da ga dovedemo...pile87 je napisao/la:Ma ne takmicimo se mi sa Zlinom da oni hoce uostalo Vlada je njihov igrac i to jedan od boljih, nama nije neophodan ako sta bude od njega dobro i jeste ako ne nikom nista nama je potreban napadac neko ko je u stanju izgurati Lazu iz prvog tima dobrim igrama i obrnuto Lazo je puno bolje funkcionisao kada je u prosloj sezoni imao Alena da sjedne na klupu kada ga nije islo i opet obrnuto...Pirke_TM87 je napisao/la: Heheheh upravu si, njima je konkurencija Drina, cak im je Drina mlatnula Radana Muminovica, a koliko znam spominjali su ga kao prinovu u bordo svlacionici
Mi se ovako sada vec takmicimo sa recimo jednom Zilinom oko vladavica
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:

Eh kad bi bilo ovako, kakva bi ovo samo ekipa bila, i jos pored ovog gore navedenog strasna klupa sa strasnim izmjenama Ouuuuuu

-
- Kontakt:
koliko znam vi tog Radana dovodite vec drugu sezonu ;)a tebe sam fakat smatrao ozbiljnijimPirke_TM87 je napisao/la:Heheheh upravu si, njima je konkurencija Drina, cak im je Drina mlatnula Radana Muminovica, a koliko znam spominjali su ga kao prinovu u bordo svlacionicipile87 je napisao/la:Sarajevo trenutno nije konkurent za dovodjenje igraca njima celik ipred nosa uzme Sefku Okica sa kojim su se tri puta sastajali i razgovarali...padobranac1978 je napisao/la: A sto me se ne ticu,kad je taj isti zelja i Srajevaali samo zelja
Mi se ovako sada vec takmicimo sa recimo jednom Zilinom oko vladavica

Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 11 jan 2011, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
U nasoj ligi nema takvog igraca cak ni da ga kupimo opet ga nema, sto ne znaci da nema negdje vani igraci koji bi trebali da prave prevagu u prvenstvu i kostaju malo vise para a zasto da ne ako sad ne dovedemo kad mozemo kad bi drugo....19TM87 je napisao/la:
a takog trenutno nema, ili ako ga ima nema sansi da ga dovedemo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ja mislim da jedino Barcelona igra za 1 zadnjim veznimPirke_TM87 je napisao/la:
Eh kad bi bilo ovako, kakva bi ovo samo ekipa bila, i jos pored ovog gore navedenog strasna klupa sa strasnim izmjenama Ouuuuuu

stvarno nebi da nikom da protivrjecim, ali pojedinici bas ne znaju nista o igri zvanoj fudbal, bez culuma zeljo ne moze nista u defanzivi, a jamak je kao i svraka prosjecan igrac koji nije nikakvo pojacanje, i srucnjaku za ove sastave bi preporucio ako moze sahmira garcevica da ubaci u ovaj sastav, a nebi bilo lose i za vazdu da se nadje mjesto u udarnoj postavi 

nek si nam otvorio oci, hvalareebok23 je napisao/la:stvarno nebi da nikom da protivrjecim, ali pojedinici bas ne znaju nista o igri zvanoj fudbal, bez culuma zeljo ne moze nista u defanzivi, a jamak je kao i svraka prosjecan igrac koji nije nikakvo pojacanje, i srucnjaku za ove sastave bi preporucio ako moze sahmira garcevica da ubaci u ovaj sastav, a nebi bilo lose i za vazdu da se nadje mjesto u udarnoj postavi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
trbao si ih sam otvoriti, sta cu ti ja otvarati, dao Vam ih je Bog, ali ih izgleda slabo koristite 

BogičevićPirke_TM87 je napisao/la:

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
cuj ovog sad , a gde je bogicevic ,jos gori hahahahellaxaz je napisao/la:BogičevićPirke_TM87 je napisao/la:
Eh kad bi bilo ovako, kakva bi ovo samo ekipa bila, i jos pored ovog gore navedenog strasna klupa sa strasnim izmjenama Ouuuuuu![]()
Dosadan si.reebok23 je napisao/la:
cuj ovog sad , a gde je bogicevic ,jos gori hahahah

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
mudri humoristicarreebok23 je napisao/la:trbao si ih sam otvoriti, sta cu ti ja otvarati, dao Vam ih je Bog, ali ih izgleda slabo koristite
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ovom je prvi post bio da dobijamo 25.000 eura za Džeku, umjesto 1 m, reko mu jaran iz Frankfurtareebok23 je napisao/la: cuj ovog sad , a gde je bogicevic ,jos gori hahahah

Onda je napisao da niko nema pojma

Onda je napisao da bOgičević veze nema

Usput, promače mu ekavica

Da ti nisi fulio temu, ovo nije tema o Borcu

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
kakve veze ima ekavica sa borcem, mi u bih svi pricamo ijekacivicom, tako da ti ta opaska nema mjesta, a rekao sam "cuj ovog gde je bogicevic" jos gori, iz razloga sto je u ekipu stavio 6 haman pa napadaca i govori zamislite ovu formaciju, kao to bi bilo nesto, ocito pogresno me razumete, nemam boga mi namjeru da se prepirem s nekim, ali imam pravo da komentarisem sve sto je moja tema, to je ZELJEZNICAR, neki ce me se sjetiti ako ima malo starijih navijaca, travnik 2004. godina 2:1 za mesare, mi se borimo za titulu,vodili 1:0 hadzic strijelac, arnautovic nam daje crveni karton spahic elvedinu i svira penal za njih i ja krecem u teren, trazim pravdu, ovo pisem samo da bi nekom dokazao pripadnost, mada za to nemam potrebe, ali eto neka vam bude, pozdrav za sve dobronamjerne
Braco moja raspravljajte ali molim vas nemojte se svadzati.
P.S mozemo mi manijaci mastati do sutra ovo ono ali mi se ne pitamo nista i tacka.
P.S mozemo mi manijaci mastati do sutra ovo ono ali mi se ne pitamo nista i tacka.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Idemo dalje ! 

Jedva čekam početak priprema. Ima da razvalimo na proljeće. Em extra raspored, em ćemo biti uigraniji. Bogičević se vraća, možda i mali Baljić još koji put bude dobio priliku, računam na njega, nadam se da će opravdati moja očekivanja 

Dušmani crknite

Dao bi neznam ti sta da se Dialiba vrati ...
Trenutno korisnika/ca: elSaik, Levin, Lokomotifa, Riziko i 55 gostiju.