Savez u kavez

uzalud vam trud, Velež živi vječno
Dobro je poraslo. Sinoć bilo 1600
o cemu pricas druze, sljedece godine ide trava na stadionu Rodjeni, i na Kosevu... Ja sam navijac Veleza, ali realno stadion Tusanj i trava na istom je prioritet, jer je trenutno stanje uzasno. Jedino sto bi uradio travu na Kosevu ove godine umjesto na BB jer i Olimpik igra utakmice na Kosevu, tako da je to po meni veci prioritet nego BB. I normalno je da ce predsjednik saveza koji dolazi iz Banja Luke gledati da se uradi travnjak u Banja Luci u prvoj fazi; to ti ne bi sredio stadion Rodjeni prvo da si na celu saveza? Treba pohvaliti dosadasnji rad ove garniture naspram kako je bilo pod Begicem. U svakom pogledu je napredak; Begic je potrosio ogroman novac na zgradu saveza, i to mu je kao "uspjeh"....fudbalfudbal je napisao/la: ↑22 apr 2021, 16:20Je li ovo znači da smo izgubili travu zbog nacionalnog trojstva?
Nije još bio izašao tekst vezano za naš stadion da će se raditi iduće godine kada sam ja postavio ovaj citirani post. A da ću hvaliti savez i neću, tek su ljudi počeli raditi, mogu samo da kažem bravo za planove, ali ništa nisu uradili ljudi dragi. Kada urade naravno i ja ću a i dosta nas reći bravo za to. Previše smo mi puta izigrani.mahic je napisao/la: ↑22 apr 2021, 23:17o cemu pricas druze, sljedece godine ide trava na stadionu Rodjeni, i na Kosevu... Ja sam navijac Veleza, ali realno stadion Tusanj i trava na istom je prioritet, jer je trenutno stanje uzasno. Jedino sto bi uradio travu na Kosevu ove godine umjesto na BB jer i Olimpik igra utakmice na Kosevu, tako da je to po meni veci prioritet nego BB. I normalno je da ce predsjednik saveza koji dolazi iz Banja Luke gledati da se uradi travnjak u Banja Luci u prvoj fazi; to ti ne bi sredio stadion Rodjeni prvo da si na celu saveza? Treba pohvaliti dosadasnji rad ove garniture naspram kako je bilo pod Begicem. U svakom pogledu je napredak; Begic je potrosio ogroman novac na zgradu saveza, i to mu je kao "uspjeh"....fudbalfudbal je napisao/la: ↑22 apr 2021, 16:20Je li ovo znači da smo izgubili travu zbog nacionalnog trojstva?
Tri boda su Velezu nikad bitnija, ali ima jos jedna stvar koja je skoro isto bitna i bas me zanima na sta ce se Dudic odluciti. Sestorici igraca prijeti suspenzija prije svega Radovac,Meho, Brandao. Radovca ce napuniti 100% ako bude igrao i bas teska odluka za Fedju.StarmoUnited je napisao/la: ↑23 apr 2021, 11:58Sutra otvaramo kolo za promjenu.
Što bi bilo dobro uzeti 3 boda, pa s drugog mjesta čekat rasplete druge dvije utakmice, kakvi god da budu rezultati, briga nas, pašu nam donekle sve varijante onda.
Bolje da odrađuju suspenziju protiv Borca, da budu spremni za Zrinjski.Mig_Mig je napisao/la: ↑23 apr 2021, 12:02Tri boda su Velezu nikad bitnija, ali ima jos jedna stvar koja je skoro isto bitna i bas me zanima na sta ce se Dudic odluciti. Sestorici igraca prijeti suspenzija prije svega Radovac,Meho, Brandao. Radovca ce napuniti 100% ako bude igrao i bas teska odluka za Fedju.StarmoUnited je napisao/la: ↑23 apr 2021, 11:58Sutra otvaramo kolo za promjenu.
Što bi bilo dobro uzeti 3 boda, pa s drugog mjesta čekat rasplete druge dvije utakmice, kakvi god da budu rezultati, briga nas, pašu nam donekle sve varijante onda.
Izdrži legendo...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 20:59https://sportsport.ba/magazin/semir-tuc ... dar/397393
Nek si nam ziv i zdrav majstore
Niko te nikad voljeti nece, kao sto te volim ja
Semire, Semire boze fudbala!
To je to. Isto sam pisao prije 2-3 dana, bolje odigrati kuci protiv Borca bez par igraca pa onda ici u full sastavu pod BB.Baader je napisao/la: ↑23 apr 2021, 12:30Bolje da odrađuju suspenziju protiv Borca, da budu spremni za Zrinjski.Mig_Mig je napisao/la: ↑23 apr 2021, 12:02Tri boda su Velezu nikad bitnija, ali ima jos jedna stvar koja je skoro isto bitna i bas me zanima na sta ce se Dudic odluciti. Sestorici igraca prijeti suspenzija prije svega Radovac,Meho, Brandao. Radovca ce napuniti 100% ako bude igrao i bas teska odluka za Fedju.StarmoUnited je napisao/la: ↑23 apr 2021, 11:58Sutra otvaramo kolo za promjenu.
Nisam siguran da Radovcu prijeti suspenzija, mislim da ima samo jedan karton, možda griješim?Mig_Mig je napisao/la: ↑23 apr 2021, 12:02Tri boda su Velezu nikad bitnija, ali ima jos jedna stvar koja je skoro isto bitna i bas me zanima na sta ce se Dudic odluciti. Sestorici igraca prijeti suspenzija prije svega Radovac,Meho, Brandao. Radovca ce napuniti 100% ako bude igrao i bas teska odluka za Fedju.StarmoUnited je napisao/la: ↑23 apr 2021, 11:58Sutra otvaramo kolo za promjenu.