Vico Zeljković

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BegizSarajeva
Kontakt:

Re: Vico Zeljković

Post Postao/la BegizSarajeva » 02 apr 2021, 13:32

Bas bezveze. Ne treba cirilica nikome smetati, niti obilježja jednog naroda iz BiH( niti bilo kojeg drugog naroda!), svako treba imati slobodu da se izjašnjava kako zeli. Sa druge strane, tolerisu se secionisticke i sl poruke na istom ovom portalu (drugi podforum).
Zadnja izmjena: BegizSarajeva, dana/u 02 apr 2021, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 02 apr 2021, 13:33

vlakanje je napisao/la:
02 apr 2021, 13:26
& $ за фрајера " је " " пост " на тај " " ? на ' " је то равноправно ". ' везе, ? се /, " $ се ? ' " сјене " ' се $ " " " & је тај "!

Фрајеру, ево " % ? па ? " ' постове у ?! А " пажњу " на ? $ јер % " ' " ?! ' $ " ' - $ " " $ % ревносно $ $ свој ? ' ? " & " - " % $ " " са ?. " $ а " на ? '!

$
$, $ $ " " % " оно " је $ за '!
- $ $ " $ " " то ? јер не " " ? $ се " то $, зар не!?
А " % су се ? на ? " ? пп...
& вас.
Znaci dosao si samo da nam prospes pricu radi cirilice. A ni rijec o temi u ovom slucaju o Vici.
Fino je gore admin objasnio. Latinicom nazivi teme a pisati moze svako po svom izboru. Tako da ne vidim problem.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 02 apr 2021, 13:45

', $ & & је "...

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 02 apr 2021, 13:51

Ljudino tema je Vico. A gluposti o cirilici i drugim stvarima raspravljaj na forumima koji su za to. Ovo je fudbalski pdf.
Vjeruj mi da nikog ta gluposti ovdje ne zanima. Pozdrav :kafa:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 02 apr 2021, 14:05

vlakanje je napisao/la:
02 apr 2021, 13:45
', $ & & је "...
Sad lagano po BL kreni i izmjeni sve natpise naslove reklame po gradu koji su na latinici..ima ces posla vjeruj.

Znat cirilicu i latinicu znat je bogastvo i nista drugo. A raspravljat se oko toga je nidje veze. Valjda admin postavlja pravila. Sta sad trebamo psovat jednim drugima da idemo u kontru pravilima..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 03 apr 2021, 02:58

U našu ligu nazalost se vec zna ko ce unaprijed pobijediti dokaz je samo ona utakmica izmedju Radnika i Borca. Na kraju očekujemo da napredujemo? Pogotovo kada je predsednik jedan velki fašista koji mrzi našu drzavu. Gura svog Borca u Evropu da bi izašli iz dugove, jer nemaju pošteni zaradjeni pare. Mi hocemo domaci igraci u reprezentaciju gurati, a pola od njih nema morala da igraju vrhunski nogomet, jer su plackani od drugi sudije. A ovaj cetnik prica da hoce izgraditi 12 terena. Hajd da vidimo da li ce svoj rjec dzrati.
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 03 apr 2021, 05:04, ukupno mijenjano 1 put.

gruezi
Kontakt:

Re: " "

Post Postao/la gruezi » 03 apr 2021, 03:58

BenjooJutub je napisao/la:
02 apr 2021, 10:45
Ghuraba je napisao/la:
02 apr 2021, 08:51
kontrasviju je napisao/la:
02 apr 2021, 08:36
Naivan, strašno naivan smo narod. Samo ću to reći.
Ja bih rekao glup. Davno je to prevazislo naivnost.
Ja bih rekao napaćen narod. Pa Senad u Centralnom svršava kad neko ko nije "musliman" kaže za BiH da je njegova država. :plac:

Pojedincima se diže ona stvar kada neko ko je pravoslavac ili katolik kaže da navija za reprezentaciju BiH, odnosno da je Bosanac. Napaćen narod koji toliko pati za nekom jedinstvenom, ujedinjenom državom a svima bi bilo bolje da se uvažava i poštuje tuđe mišljenje i izbor. Zašto forsirati repku u BL kada znaš da u najboljem slučaju poslije te tekme ništa neće biti bolje. Nećeš ni zadovoljit svoje "potrebe" nego ćeš yebat mater što se kamenovao bus reprezentaciej i zviždala himna.

Nek voli ko šta hoće, nametanje stavova i želja u skorijoj budućnosti bi moglo rasparčat i ovo malo fiktivne države što imamo.
Problem bosnjaka lezi u tome sto nekontaju razmisljanje prosjecnog srbina I prosjecnog hrvata sa kamenjara...jednostavno Im nije jasan taj mentalni sklop...mi koji smo imali priliku da kao odrasli zivimo medzu njima znamo da nikakva normalna I funkcionalna bosna s njima nece biti moguca...ni sad ni za 50 ni za 100 godina....bogic bogicevic je anomalija a prosjecan bosnjo je uvjrren da je svaki drugi srbin takav..naravno ove sdp I ns srbalije koriste anomalije kako bi pravdali svoje pateticno djelovanje ko fol gradzanske stranke a djeluju na istom teritoriju kao I sda..pateticno je ovo ulizivanje vici dodiku mekticu i ostaloj vlahadiji..pateticne su ove sarajevske balijetine sto zaposljavaju ove dzikane iz stocnog sarajeva da rade po sarajevu a tona bosnjaka I hrvata nema posla...doslovice pomazu njihovom opstanku I razvoju...**** bi ih albanci zaposljavali da su na nasem mjestu... da smo normalan narod mi bi imali ljude koji bi lobirali za ponovnu suspenziju saveza onog dana kad su dzikani predlozili vicu za presjednika .bosnji glupom nikad nece biti jasno da mu netrebaju srbi da bi imao drzavu niti mu trebaju srbi da igraju za bilo koju od reprezentacija...jbg najveci uspjeh repka je nspravila kad u njoj osim misketa nije bilo nijednog srbina...

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 03 apr 2021, 07:02

hahah koji pacenik ovaj sto je navalio na cirilicu. Cijeli sajt je na latinici.. nema smisla imati jedan naslov teme na cirilici.
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 apr 2021, 09:14

Joj cime se vi bavite. Prvo onaj stavi cirilicnu temu da time kao oznaci Vicu kao nekog cetnika na forumu i u startu da politicku notu temi, te nas trola time. Sad se javlja drugi da brani cirilicu jer je kao ugrozen sto ne moze ovaj prvi da ga trola.

Pitanje je cisto tehnicke prirode. Ne zelimo da nam Google indeksira cirilicu na naslovnici iz cisto tehnickih razloga, mjesaju se jezici koje on prepoznaje i moze da se desi zabrana serviranja oglasa na takvoj stranici. Kad se to desi za naslovnicu koja se puno cita, mi dok to skontamo i otkocimo, stvore se finansijski gubici, jbg.

Izmedju ostalog, nije dobro ni za seo.

Sto se mene tice pisi kako hoces, dok god to nas nista ne kosta. Ja sam u skoli prvo ucio cirilicu, nemam problem sa citanjem ni jednog ni drugog pisma.

Svu dalju pricu o narodima, pismima ili bilo cemu sto nije vezano za temu cu da obrisem bila pisana cirilicom ili latinicom, bez diskriminacije.

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 03 apr 2021, 12:47

admin je napisao/la:
03 apr 2021, 09:14
Joj cime se vi bavite. Prvo onaj stavi cirilicnu temu da time kao oznaci Vicu kao nekog cetnika na forumu i u startu da politicku notu temi, te nas trola time. Sad se javlja drugi da brani cirilicu jer je kao ugrozen sto ne moze ovaj prvi da ga trola.

Pitanje je cisto tehnicke prirode. Ne zelimo da nam Google indeksira cirilicu na naslovnici iz cisto tehnickih razloga, mjesaju se jezici koje on prepoznaje i moze da se desi zabrana serviranja oglasa na takvoj stranici. Kad se to desi za naslovnicu koja se puno cita, mi dok to skontamo i otkocimo, stvore se finansijski gubici, jbg.

Sto se mene tice pisi kako hoces, dok god to nas nista ne kosta. Ja sam u skoli prvo ucio cirilicu, nemam problem sa citanjem ni jednog ni drugog pisma.

Svu dalju pricu o narodima, pismima ili bilo cemu sto nije vezano za temu cu da obrisem bila pisana cirilicom ili latinicom, bez diskriminacije.
Majstore ti si u istu recenicu stavio cetnika i cirilicu! Ja cetnika nigdje nisam spomenuo ni ovdje ni na bilo kojoj drugoj temi!
Ako je to sto navodis stvarno razlog promjene onda je neko od vas trebao napisati,objasniti zasto se mijenja a ne precutno mijenjati pa onda nakon moje reakcije mi se cak i izbrise prvi post na prvoj stranici! Svako neupucen bi pomislio da se to radi namjerno cisto iz nekog inata.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 03 apr 2021, 18:02

admin je napisao/la:
03 apr 2021, 09:14

Treba obrisati cijelu temu. Mene je malo povuklo kad sam procitao komentare da na iste odgovorim , ali svaki komentar na ovoj temi je politicke prirode ili orijentisan ka mrznji.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 apr 2021, 18:03

Jasta, najbolje bi bilo da svakog forumasa pojedinacno obidjem, ponesem kilo kafe i hurme, pa svakom pojedinacno objasnim sve sta cijeli dan radim. Htio sam, al ne stigoh.

Pobrisao sam 3-4 stranice, naredni koji nastavi of topic s politikom bice banovan. Da odmah najavim da ti necu nista objasnjavati i vise upozoravati

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 03 apr 2021, 19:02

admin je napisao/la:
03 apr 2021, 18:03
Jasta, najbolje bi bilo da svakog forumasa pojedinacno obidjem, ponesem kilo kafe i hurme, pa svakom pojedinacno objasnim sve sta cijeli dan radim. Htio sam, al ne stigoh.

Pobrisao sam 3-4 stranice, naredni koji nastavi of topic s politikom bice banovan. Da odmah najavim da ti necu nista objasnjavati i vise upozoravati
Banuj mene trajno. Nije mi vise zanimljivo na forumu :bih:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 22 apr 2021, 16:13

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 22 apr 2021, 16:19

Mokes je napisao/la:
22 apr 2021, 16:13
Najbolji predsjednik Saveza do sada, a tu je tek neko kratko vrijeme. :) Mnogo toga će Vico uraditi, uvjeren sam da visoko cilja i da bi mogao kroz neki period ući u UEFA-u ili FIFA-u.

Mlad i poletan dečko. Local patriotizam je prisutan, stoga će i Banjaluka dobiti novi teren, ali trebamo biti realni i reći da ovo što za sad radi Vico nije nešto uobičajeno za našu zemlju. Bravo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Mujkic
Kontakt:

Post Postao/la Mujkic » 22 apr 2021, 16:51

Kakav je ovaj Zeljković čovjek a onda predsjednik,niko do sada nije izgradio 3 terena sa nekom travom a u našoj ligi je jedan teren sa normalnom travom tjst moja Grbavica a nadam se do pocetka slijedece sezone i ova 3.

Fudbal
Kontakt:

Post Postao/la Fudbal » 22 apr 2021, 18:26

Sa ovim potezom, najuspješniji predsjednik u istoriji (to govori o prethodnicima)
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 22 apr 2021, 18:32

Mislim ono svaka čast ako odradi sve što je rekao (tereni i VAR), iskreno sam siguran da će to odraditi kako je rekao.
Al ja njega ne mogu kad znam na koji je način došao do love i šta se govorka sve za njega po Banja Luci te na koji je način došao i Borac a pogotovo kako se Borac finansira ( od Republike evo milion a Radniku ni za kifle)

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 22 apr 2021, 20:51

FoSte95 je napisao/la:
22 apr 2021, 18:32
Mislim ono svaka čast ako odradi sve što je rekao (tereni i VAR), iskreno sam siguran da će to odraditi kako je rekao.
Al ja njega ne mogu kad znam na koji je način došao do love i šta se govorka sve za njega po Banja Luci te na koji je način došao i Borac a pogotovo kako se Borac finansira ( od Republike evo milion a Radniku ni za kifle)
de ba stipu se nekog morala, kako su vecina vlasnika velikih klubova po Evropi dosli do para... jel' to Abramovich dosao do novca sto je radio posteno; jel' to smeta navijacima Celzija... ima ona izreka; "sve me pitaj samo ne kako sam zaradio prvi milion".

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 22 apr 2021, 21:07

mahic je napisao/la:
22 apr 2021, 20:51
FoSte95 je napisao/la:
22 apr 2021, 18:32
de ba stipu se nekog morala, kako su vecina vlasnika velikih klubova po Evropi dosli do para... jel' to Abramovich dosao do novca sto je radio posteno; jel' to smeta navijacima Celzija... ima ona izreka; "sve me pitaj samo ne kako sam zaradio prvi milion".
a dobro druže ali ipak na pelenama za djecu i stara nemoćna lica zaraditi bogatskvo valaj i nije toliko moralno. Uvoziti one najjeftinije iz Albanije a vamo ih prodavati po 2-3 puta većoj cijeni

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, HariTz, MrPink, nebeskasila i 43 gosta.