FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj i ove kuknjave na termine utakmica. Igramo ukupno možda 4 sedmice godišnje ritmom srijeda-subota i odmah raspad sistema, urota saveza, Vico ovo ono...normalan svijet igra tako cijelu godinu, proputuje evropu uzduž i po prijeko pa ne kuka ko mi.
Ako ćemo biti pravedni, Borac je dolazio u Sarajevo, pa u srijedu dolazio u Buturović polje. Busem se navozali preko 20h, a mi obje igrali u Sarajevu... Bezveze priča. Izađite i pobijedite to, puni fokus na teren!
Ako ćemo biti pravedni, Borac je dolazio u Sarajevo, pa u srijedu dolazio u Buturović polje. Busem se navozali preko 20h, a mi obje igrali u Sarajevu... Bezveze priča. Izađite i pobijedite to, puni fokus na teren!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
--------------------------Kovačević---------------------------
Oremuš-------Adukor----------Dopovac----Hodžić
-----------------Đokanović-------Sušić--------------------
---------------------------------------------------------------------
Hebibović--------Mustedanagić---------Velkoski
---------------------------Mešanović-------------------------
Ja bih ovako u Mostaru.
Ja bih ovako u Mostaru.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Shategabri
- Kontakt:
To neka politička korektnost, FKS ko i obično q od ovce.Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 18:07Ali moze nam savez djaba uraditi teren, zasto bacati pare kad ce nam neko drugi platiti. Citam radice svih 12 terena. Svake godine po 3. Prvo rade Tusanj, BB i Gradski u BL
Radiće....pitanje je samo kad upadamo u ta tri. Za 5 godina?
Koševo Zapad
I u slucaju losije partije odmah bi se pljuvali i Krste i Zinedin i Hebibovic...emir79 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 19:27--------------------------Kovačević---------------------------
Ja bih ovako u Mostaru.
Od njih 3 sansu najvecu zasluzuje Zinedin.
Jukic ako je spreman treba igrati od prve sa Velkoskim po krilima.
Ja sam cak razmisljao da ce mozda Besic igrati od prve jer je Adukor sve sigurniji na svojoj poziciji, tako da ga ne bih volio "mrdati".
Ali vidjet cemo.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Za promjenu dobio Besic sansu da igra, nekih 5 minuta, ali za razliku od prije, bar je usao u igru. Valjda dobije priliku od prve minute u subotu, grijeh je dirati Joachima.. u odlicnu formu je usao
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Zna li se za Fanima hoce li se oporaviti do Zrinjskog ili je definitivno otpisan i za njih?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Zovi Vanju da ti kaže info.Zoran28 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 18:32Sve si rekao.Miljacka je napisao/la: ↑22 apr 2021, 15:58Ovako je i za Hajrovica pocelo, pa nam se nacija smijala. Ne kontam zbog cega ljudi vole pisati i pricati neke tako nerealne informacije i onda ja sutra zbog takvih "naletim" na stoc ovima sto jedva cekaju da cirkuzaju. Cuj Mamici, je li moguce da neko fakat na to gleda ozbiljno?![]()
Pojedinci na ovom forumu ocigledno imaju opasnih mentalnih problema.
Ili brate ako imas nesto i dosao si s ciljem ovdje da to preneses, ali ces kao biti i tajnovit, a i daces nam do znanja kako ti ipak nesto znas, ali nije prica za foruma, sta li ne kontam...Ili reci konkretno sto znas i imas ili nemoj nikako. Vidis da vas pojedinci na PL Opcenito vec navlace k'o kurbane da vam se kasnije mogu smijati. Cuj Mamic u Sarajevo![]()
![]()
Ovaj gore je tvrdio da nece Rahman nidje, da dolazi napadac iz Ugande, i jos bruku nebuloza...
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Jel neko gledao intervju sa Damirom Kasumom u 17:00 na TVSA ?
Reče Mourinho iz TeočakaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑22 apr 2021, 20:34Tu katastrofu ni usref ne bi izveoemir79 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 19:27--------------------------Kovačević---------------------------
Ja bih ovako u Mostaru.

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ok, možda nismo Las Vegas, al dođi pa reci sam ko je ukusniji.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
"Vidjet ćemo, mislim da ćemo imati prostora da naredne godine obnovima četiri terena. Mogu vam otkriti da će se u 2022. godini sigurno obnoviti tereni stadiona Asim Ferhatović Hase (Koševo) u Sarajevo, te stadiona Rođeni u Mostaru. Vjerovatno će još dva terena biti tada obnovljena", ističe prvi čovjek bosanskohercegovačkog fudbala.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Taman za iducu godinu nam i treba.Ove godine se svakako nebi stiglo sve zavrsiti do Evrope s obzirom da jos zvanicno cekamo na stadion i pocetak radova.Aduka87 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 20:51"Vidjet ćemo, mislim da ćemo imati prostora da naredne godine obnovima četiri terena. Mogu vam otkriti da će se u 2022. godini sigurno obnoviti tereni stadiona Asim Ferhatović Hase (Koševo) u Sarajevo, te stadiona Rođeni u Mostaru. Vjerovatno će još dva terena biti tada obnovljena", ističe prvi čovjek bosanskohercegovačkog fudbala.
![]()
Dobro je to,ustedit ce se dobra cifra

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Je li vas tako u Teočaku uče kulturi? Sramotiš lavove sinko. Nego valja tebi preko rijeke Janje vazda prelaziti na ulazu u Teočak. Yeben osjećajSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑22 apr 2021, 20:48

A ako ikad Milić otvori ponovo diskoteku, pozovem te na piće.
- ImeiBrezime
- Kontakt:
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑22 apr 2021, 20:36Imali smo već posla sa našim Rundonjama s čaršije i iz Janje, batali to...

- muhamedhulk
- Kontakt:
Svaka cast za ovaj turnir u Cazinu! Ima fine djece kod nas, uvijek je bilo.
Da ih pet ode gore i jedan uspije ala Catakovic dobro je.
Da ih pet ode gore i jedan uspije ala Catakovic dobro je.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ja se iskreno nadam da ćemo mi sami teren napraviti a ne čekati savez tek sljedeće godine. Ako ga ne sredimo sami ovo proljeće ništa od evrospkih mečeva na koševu pa bar do trećeg kola
Nemojte biti ludi da mislite da ce se ove god sve zavrsiti i da cemo igrat na ASF, sam Kasum je rekao da nisu sigurni jer nije to posao za 1 dan.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Ako mislis da si ''kvalitetniji'' i superiorniji od nekoga na osnovu mjesta rodjenja i mjesta zivljenja..u qrcu si. To nit si biro nit uticaja ikakvog imao. A kakav si covjek i sta radis ipak puno vise govori o tebi.emir79 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 20:56Je li vas tako u Teočaku uče kulturi? Sramotiš lavove sinko. Nego valja tebi preko rijeke Janje vazda prelaziti na ulazu u Teočak. Yeben osjećajSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑22 apr 2021, 20:48
A ako ikad Milić otvori ponovo diskoteku, pozovem te na piće.
Ja jos cekam da mi covjek odgovori kako je znao da ce TC past a da cemo mi dominirati spremom zadnjih 20 minuta..mislim da je kolega forumas @napapijri na to ukazao. Prepoznao je metode rada Eldina
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Combattente87, inzomni, MaroonBjelave, misstianopenaldo, napoleon72, OzmoodPinglewood, seha77, tajsamja, TETRAPAK, Vanja8 i 117 gostiju.