Nisam nešto optimističan , ali pred nama je

Moderator/ica: Pasha
On je tu izgleda samo kada Karačića nema...
Vjerojatno se i Panić nebi ovako ponašao da nema kvalitetan klubski angažmanzlatnidjecaci je napisao/la: ↑22 apr 2021, 22:01Ko imalo prati rukomet zna za taj sukob.Ljudi koji su odlučivali o selektoru morali su to znati .Izgubićemo Panića a Obrvan je samo u prolazu.Čim dobije kvalitetniji klubski angažman čao BiH.
daj o čemu pričaš druže... nismo mi velesila da se tako lako odreknemo jednog Panića!!! Ako su profesionalci i on i Obrvan izgladit će to vjerujem!DaVinci je napisao/la: ↑23 apr 2021, 01:20Svaka cast Panicu ali da smo nesto plaho izgubili zbog njegove netrpeljivosti prema selektoru vala i nismo ... on nam je u ovih 100 godina odkako je u repci mozda u 2-3 tekme bio prevaga a i to protiv nejaci tipa Finska ... u vecini tekmi je statiro Nikoli i Mirsi ... vrijeme je da vidimo nova rjesenja na tom desnom beku, tandem Malinovic-Panic mi je otro usi vise ... daj neke nove momke kao malog Jozinovica ili mog druga favorit Stjepanovica ... a rezultat ce nam svakako vise ovisit o kvalitetnom selektoru nego jednom kvalitetnom igracu ...![]()
ako je realno računaj onda sam!EastwichTown je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:12Realno je da izgubimo od Švaba i u Austriji , ako baš ne budemo imali neki ludi dan ... ako izgubimo obje da li imamo više ikakve šanse za prolaz ? Nešto mi se neda to preračunavati![]()
Nije realno. Za klasu smo jači od Austrije i bez Panića.EastwichTown je napisao/la: ↑23 apr 2021, 16:12Realno je da izgubimo od Švaba i u Austriji , ako baš ne budemo imali neki ludi dan ... ako izgubimo obje da li imamo više ikakve šanse za prolaz ? Nešto mi se neda to preračunavati![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.