Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Saurman
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Saurman » 11 jan 2011, 21:33

Kriza Juventusa se vuce jos od izbacivanja u drugu ligu i ta mrlja ce vjecno da kalja ugled kluba..a naravno da Chelsea ne moze uz bok Juventusu mozda za 20g s tim da plavci svake druge godine uzimaaju trofeje a Juventus tavori na dnu lige,,naravno ovo je SF :) ....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 11 jan 2011, 22:12

CoDe je napisao/la:Juventus ce se oporaviti kad tad ! Meni ni Juve nije nesto posebno drag ali brate imam vise respekta prema njemu nego prema Chelsiu ! Kakve veze sto je iz nekog grada koji je poznat po fudbalu ovo ono !
Koliko titula Engleske Premier Lige imate sve ukupno i onda oduzmi titule u razdoblju od 2003-2010 !
Svaka vama cast na igri koju ste imali ali vi nikada necete biti jedan Juventus i jedan od najvecih klubova europe !
To sto je Juve u krizi tako se desilo bogami i vas Chelsea je sad u krizi jer gubi od maleni klubova i svako moze imati duzu / manju krizu nebitno !

Pitao bih te usput koliko titula CL ima Chelsea i da li je ikada osvajao i ti ga sada svrstavas u boljeg od Juventusa !
Naravno od stare slave se ne zivi al vi nemate ni stare ni nove sem par Titula s Otoka domaceg prvenstva i po kojeg kupa tako da :|
Kakav je to "respekt" prema klubu koji je organizirao najveći kriminal i namještanja u povijesti nogometa? Juve je tema šprdnje, zovu ga Đuve. Jedini pošten klub koji zaslužuju respekt u Italiji je Inter, ali to nije ova tema. Jedina svjetla točka Juventusa je Del Piero.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jan 2011, 22:14

Chelsea_CBH je napisao/la: ...a klub kao što je Chelsea, iz grada kolijevke nogometa sa tradicijom većom od stoljeća, ne može nikako biti vještački. Ti izgleda ne znaš osnovne pojmove. To što je Chelsea sada financijski superioran u odnosu na druge, stvara ljubomoru, ali morat će se pomiriti - 20. stoljeće je iza nas, Chelsea je klub koji će obilježiti 21. stoljeće! Juventus je stvar prošlosti kao i Nottingham Forest, propali ko žeton i nikad se nakon vlastitog kriminala od prije par godina neće oporaviti.
Taj Chelsea ce biti tu gde jeste dok je masnih ruskih tajkunskih para u njemu. Kad ta slavina presusi, eto Chelsea tamo gde mu je oduvek i bilo mesto - u sredini tabele.
Juve je, sa druge strane, decenijama u vrhu, a ne retko i na samom vrhu u svojoj ligi i u Evropi. I dok se slazemo oko namestanja, ne mozemo nikada da se slozimo oko toga da je Juve mediokritetski klub. Klub koga drze Agnellijevi ne moze po defaultu da bude mediokritetski i uporedjivati ga sa NottForestom moze samo neznalica poput tebe da cini. Taj NottForest je imao 3 sezone iz snova kad su osvojili sve svoje trofeje. Juventus je imao 5-6 sezona u celokupnoj istoriji kad nisu bili u top 5 u Calciu.
Sapienti sat.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 11 jan 2011, 22:15

Hahaha poredjenja Juve-Chelsea :lol: :lol: :lol:

Pa mene bi bilo sram porediti i Milan sa Juvetom :oops: ..

svegami ja fudbal pratim od 1999g i za Celzi nisam nikad ni cuo samo sam znao za onog Zolu sto je igrao ... :D
-RIVALDO-

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 11 jan 2011, 22:18

Chelsea_CBH je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Juventus, nekad dobar klub, danas samo prosječan.
Chelsea je uvek bio prosecan, sem u periodu 2003-2010. Ali i toj vestackoj tvorevini se nazire kraj.
Ovo je vještačka tvorevina:

http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Sheriff_Tiraspol (osnovani prije 10ak godina iz političkih razloga)

...a klub kao što je Chelsea, iz grada kolijevke nogometa sa tradicijom većom od stoljeća, ne može nikako biti vještački. Ti izgleda ne znaš osnovne pojmove. To što je Chelsea sada financijski superioran u odnosu na druge, stvara ljubomoru, ali morat će se pomiriti - 20. stoljeće je iza nas, Chelsea je klub koji će obilježiti 21. stoljeće! Juventus je stvar prošlosti kao i Nottingham Forest, propali ko žeton i nikad se nakon vlastitog kriminala od prije par godina neće oporaviti.
sine ti očito pratiš fudbal max tri godine, poredi tamo neki rusku vještačku tvorevinu sa svijetskim divom poput Juventusa, pa bar 15 klubova u Engleskoj imaju veću tradiciju od Chelsea a ti opet o nekoj tradiciju 100 godina fol...

Vještačkom klubu vještački navijači...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jan 2011, 22:18

Chelsea_CBH je napisao/la: Kakav je to "respekt" prema klubu koji je organizirao najveći kriminal i namještanja u povijesti nogometa? Juve je tema šprdnje, zovu ga Đuve. Jedini pošten klub koji zaslužuju respekt u Italiji je Inter, ali to nije ova tema. Jedina svjetla točka Juventusa je Del Piero.
Juve je namestao i platio za to.
A koliko je para pokrao Abramovich tokom mutnih godina u Rusiji, da bi finansirao svoju skupu igracku u kojoj je za tih 100 godina te "slavne istorije" najbolji igrac bio jedan Italijan?
Napoli je imao vise prestiza u Evropi dok nije dosao Abramovich i napravio umjetnu tvorevinu, poznavaoce nogometa.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 11 jan 2011, 22:19

senad_flamin je napisao/la:Hahaha poredjenja Juve-Chelsea :lol: :lol: :lol:

Pa mene bi bilo sram porediti i Milan sa Juvetom :oops: ..

svegami ja fudbal pratim od 1999g i za Celzi nisam nikad ni cuo samo sam znao za onog Zolu sto je igrao ... :D
Ja sam čuo za Juventus, ponajviše 2005. i 2006. godine. A Chelsea je stara engleska ekipa za koju je igrao jedan Gianfranco Zola, najveći talijanski igrač svih vremena pored Roberta Baggija.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jan 2011, 22:29

Chelsea_CBH je napisao/la: Ja sam čuo za Juventus, ponajviše 2005. i 2006. godine. A Chelsea je stara engleska ekipa za koju je igrao jedan Gianfranco Zola, najveći talijanski igrač svih vremena pored Roberta Baggija.
Ja sam tog Zolu gledao pre 20 godina u Napoliju kad je menjao Maradonu sa klupe. I taj Zola nije ni u 10 najboljih italijanskih igraca u istoriji, a tek nije uz Baggia (kome svaka cast) najbolji.
Decko, jesi li cuo za igrace: Rivera, Mazzola, Boniperti, Tardelli, Gentile, Baresi, Maldini, Nesta, Totti, Del Piero, Mancini, Riva, Pirlo, Antognoni, Giannini, Oriali, Conti, Bettega, Altafini, Sivori, Rossi?
Ako nisi, onda znaj da si se provalio za sve pare.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jan 2011, 23:04

Sta vi znate sta je fudbal cuj sta vam doktor kaze.
Ja sam čuo za Juventus, ponajviše 2005. i 2006. godine
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 11 jan 2011, 23:50

MaGiCa je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Jel' to neko pisao kontra Tottija? Gdje sam ja bio da ga izbacim naglavačke kroz prozor :lol:
Gdje si Magica, stari druže moj.. :mrgreen:
Jel ti bese onaj sto zabranjujes ljudima da pisu na temi o Romi?
Ili je to Evil Genius?
:roll:
Nijedan od nas koliko ja znam :? Čini mi se da je to bio naš uvaženi dalmatinac @forzaaaromaaaa, ali ako sam ja takvo nešto uradio ili pak Evil Genius, to je bilo dobronamjerno.. ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jan 2011, 23:58

spielführer_21 je napisao/la: Nijedan od nas koliko ja znam :? Čini mi se da je to bio naš uvaženi dalmatinac @forzaaaromaaaa, ali ako sam ja takvo nešto uradio ili pak Evil Genius, to je bilo dobronamjerno.. ;)
Ne. To je bezobrazni klinac, na kog sam zaboravio (uvazeni :?: ). Ali, 1 od vas dvojice mi je rekao da ne postam na Rominoj temi jer je ona "samo za navijace Rome" i da "se drzim istorije Calcia,jer mi vise to lezi". ;) Nema veze, ne zameram, nego cisto da priupitam ko je to bio?
I da pozelim Romi da ne udje u LS ove sezone, posto ulagati nece, a sa p**darijama vec poceli.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=485165

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 12 jan 2011, 00:08

MaGiCa je napisao/la: Ne. To je bezobrazni klinac, na kog sam zaboravio (uvazeni :?: ). Ali, 1 od vas dvojice mi je rekao da ne postam na Rominoj temi jer je ona "samo za navijace Rome" i da "se drzim istorije Calcia,jer mi vise to lezi". ;) Nema veze, ne zameram, nego cisto da priupitam ko je to bio?
I da pozelim Romi da ne udje u LS ove sezone, posto ulagati nece, a sa p**darijama vec poceli.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=485165
Mislim da nisam ja, ali kako ne mogu reći ni da je Evil, preuzimam krivicu na sebe..
To Totti samo upozorava rankeca da se ne zajebaje previše :mrgreen: ..I ja sam više puta poželio da povalim neku curu, al dok nisam pošteno platio ništa od toga.. :lol: Tako da tu svoju želju možeš izdiktirati u lokalnom radiju samo i naručitu od Šabana Šaulića "Nema ništa magico od tvoga veselja"...

Usput se izvinjavam navijačima Juvea što spamam, nemojte šta zamjeriti..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jan 2011, 00:14

Sinovac, ja zelim da Totti (ovako raspadnut) igra jos koju godinicu. To znaci da igrate sa 10 igraca i to znaci da covek uzima 10 miliona od vaseg budzeta (po 5 na platu i poreze). Niko nije ovde srecniji od mene. :mrgreen:
A sa Tottijem u timu, bijemo vas i na Olimpicu, kao sto smo vas bili i na San Paolu.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 12 jan 2011, 00:22

MaGiCa je napisao/la:Sinovac, ja zelim da Totti (ovako raspadnut) igra jos koju godinicu. To znaci da igrate sa 10 igraca i to znaci da covek uzima 10 miliona od vaseg budzeta (po 5 na platu i poreze). Niko nije ovde srecniji od mene. :mrgreen:
A sa Tottijem u timu, bijemo vas i na Olimpicu, kao sto smo vas bili i na San Paolu.
Ma nek uzima i 100 miliona i neka još deset godina gubimo od vas, nije u šoldima sve što bi rekao cijenjeni dalmatinac.. :mrgreen: Samo neka njega u Romi, sigurno je nezgodno gledati svog idola u dresu Sevilje recimo.. :lol:
A draže mi je gubiti od napolitanki, nego ovih velikih klubova...

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 12 jan 2011, 00:23

MaGiCa je napisao/la:Sinovac, ja zelim da Totti (ovako raspadnut) igra jos koju godinicu. To znaci da igrate sa 10 igraca i to znaci da covek uzima 10 miliona od vaseg budzeta (po 5 na platu i poreze). Niko nije ovde srecniji od mene. :mrgreen:
bijemo ih svakako, sa ili bez Tottija ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 jan 2011, 00:24

Imate srece Bianconeri spavaju a ujutro kad ustanu i vide sta ste im svrljali po njihovoj temi tesko vam se :mrgreen: :lol: :D
-RIVALDO-

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jan 2011, 00:40

senad_flamin je napisao/la:Imate srece Bianconeri spavaju a ujutro kad ustanu i vide sta ste im svrljali po njihovoj temi tesko vam se :mrgreen: :lol: :D
Ha ha ha. Ziva istina. Al ce biti brisanja ovih spam postova + prozivki na racun ovog klinca celsijevca. :D

@Spielfuerer

Napoli je veci klub od Rome istorijski.
U periodu od 1994-2004. (kad je Napoli bio u najvecim go.vnima u svojoj istoriji) ste napravili razliku u derbijima i u trofejima - pre svega u kupu i superkupu, koje i tako niko ne zarezuje u Italiji.
I dalje nemate eurotrofeja, za razliku od nas. I dalje imate manje navijaca od nas. Toliko o velicini.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 12 jan 2011, 00:48

Oči moje lepe, zna se ko je velika trojka u italiji.. Juve ( sad ovaj post nije spam :mrgreen: ) i milanski dvojac. Svi ostali su druga liga i mlatne se pokoji trofej. Živim za te utakmice sa velikima, a poraz od napolitanki mi dođe kao poraz od udinese, zaboravi se za mjesec dana..
Adio amore... :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jan 2011, 00:58

spielführer_21 je napisao/la:Oči moje lepe, zna se ko je velika trojka u italiji.. Juve ( sad ovaj post nije spam :mrgreen: ) i milanski dvojac. Svi ostali su druga liga i mlatne se pokoji trofej. Živim za te utakmice sa velikima, a poraz od napolitanki mi dođe kao poraz od udinese, zaboravi se za mjesec dana..
Adio amore... :mrgreen:
Dobro, ali meni je pobeda nad vama druga najznacajnija (ipak igramo derbi juzne Italije sa vama). Naravno, posle one nad Juventusom.
Ima u Kusturicinom filmu o Maradoni: kad je Diego dosao u Napulj, rekli su mu da od njega ocekuju samo 1 stvar - da dobije Juventus. :D

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 12 jan 2011, 02:52

@magica,shvatili smo da ne volis Romu-Tottija(postujem,jer je to tvoj osobni problem i stvar)al brate nemoj da s.eres ko foka toliko protiv Tottija...Ti kao poznavalac Serie A treba da znas ko je Totti i koja je on velicina u Itali... A sto se tice tekme Roma:Napoli,nadam se da ces posle tekme imati muda da dođes na temu Rome i da cestitas pobjedu boljoj ekipi...zzzzzzz!!!!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Yucca i 1 gost.