Jesam za redizajn i volio bih da je to uradjeno za 100. godina kluba. Neke 2-3 verzije da je uradio neko ko ima slifa za to pa da clanovi ili svi navijaci preko drustvenih mreza biraju. Ima medju nasim navijacima bas dosta ljudi koji to znaju raditi i moglo se to fino odraditi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma kakav Juventus, Inter, Atletico, PSG, City, Everton, Monaco, Roma, Rangers, Celtic, BMW, VW, Microsoft, Google i slični. Pusti to, znamo mi najbolje, zbog toga smo tu gdje jesmoTristan10 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 16:12Kad svjestki klubovi urade update svoga grba da budu u skladu sa vremenom, kad to isto cine globalne kompanije poput BMW i VW, normalno da bi i mi trebali. Mala stvar na prvi pogled ali isto jaka simbolika, fakticki saljes signal da si spreman za novo doba, nove sponzore, novo razmisljanje.

1921
Bas tako. Mozemo mi puno toga samo pozitivnokontrasviju je napisao/la: ↑22 apr 2021, 16:20Ma kakav Juventus, Inter, Atletico, PSG, City, Everton, Monaco, Roma, Rangers, Celtic, BMW, VW, Microsoft, Google i slični. Pusti to, znamo mi najbolje, zbog toga smo tu gdje jesmoTristan10 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 16:12Kad svjestki klubovi urade update svoga grba da budu u skladu sa vremenom, kad to isto cine globalne kompanije poput BMW i VW, normalno da bi i mi trebali. Mala stvar na prvi pogled ali isto jaka simbolika, fakticki saljes signal da si spreman za novo doba, nove sponzore, novo razmisljanje.![]()

- dibidus1921
- Kontakt:
boji se narod bilo kakve promjene, jer smo navikli na kolotečinu, ko nacija generalno.. znam ja nas yebo ti nasBrkooo je napisao/la: ↑22 apr 2021, 15:57Zbog cega se sve ideje ili pokusaji neke promjene odmah docekuju na noz? Treba se promijeniti uprava, odmah idu neki komentari ma neka ovih, Zeljovci su. Treba ubaciti Galasa, Kulasina, Milicevica itd joj nemoj njih oni su djeca oni ce se brukati(ono kao Veseli i druzina nisu dovoljno obrukali klub). Treba konacno sifrirati plave klupske boje, joj gdje ces to, bolje ovako da se ne zna.
Ljudi u BiH, deklarativno se kao zalazu za promjene i zele kao promjene al' kad treba doci do promjena, nemoj da nista mijenjamo. Mozda je do mene ali fakat ne kontam to..

S JUGA SE PJESMA ORI, BORI SE ŽELJO BORI !
- MocMahale444
Dobro ali mi nismo Juventus, Inter, Atletico, PSG, City, Everton, Monaco, Roma, Rangers, Celtic, BMW, VW, Microsoft, Google i slični.kontrasviju je napisao/la: ↑22 apr 2021, 16:20Ma kakav Juventus, Inter, Atletico, PSG, City, Everton, Monaco, Roma, Rangers, Celtic, BMW, VW, Microsoft, Google i slični. Pusti to, znamo mi najbolje, zbog toga smo tu gdje jesmoTristan10 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 16:12Kad svjestki klubovi urade update svoga grba da budu u skladu sa vremenom, kad to isto cine globalne kompanije poput BMW i VW, normalno da bi i mi trebali. Mala stvar na prvi pogled ali isto jaka simbolika, fakticki saljes signal da si spreman za novo doba, nove sponzore, novo razmisljanje.![]()
Mi smo klub koji je duzan hejbet.
Ove stvari su samo zavaravanje pravog problema.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Meni je sou eto mi se poredimo sa juventusom i to svi navijaci od nabrojanih se zalili na promjene. I vidi grba molim te ko da je pes. Haj neka mala promjena al ovo ni pod razno. Sifriranje boja kluba moze.MocMahale444 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 16:09Gori su ovi sto podrzavaju tu ideju.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 16:04Bože sacuvaj cuj redizajn grba, cega ce se ljudi dosjetit.MocMahale444 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 15:24
Zestoke gluposti od nekih balavaca. Redizajn malo sutra.
Cetnicki savez nas kaznio za podrsku A.D
Nema veze nije beg cicija![]()
Zadnja izmjena: sarajevskiPlavi1921, dana/u 22 apr 2021, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Pa nece se promjena grba zakljuciti preko jednog prijedloga na forumu, svasta. Nego kontaktiras nekoliko agencija i daju svoje prijedloge. Npr ona firma koja je radila dizajn zadnja 2 dresa mi djeluju kao kompetentni. I bazirano na tome pustis clanove kluba da odluce.
Sablja nek dizajnira grb, ako ikad dodje do promjene
-
- Kontakt:
Znas li sta znaci mali redizajn grba, svi klubovi koje ste nabrojali su radili mali redizajn grba. Vi “moderni” navijaci zelite ogroman redizajn grba, to se ne radi tako. To je glupost cista, grb se ne dira tako lako.Tristan10 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 16:41Pa nece se promjena grba zakljuciti preko jednog prijedloga na forumu, svasta. Nego kontaktiras nekoliko agencija i daju svoje prijedloge. Npr ona firma koja je radila dizajn zadnja 2 dresa mi djeluju kao kompetentni. I bazirano na tome pustis clanove kluba da odluce.
@brkoo ne bojim se promjene i nemam nista protiv promjena ali normalnih malih promjena a ne ovako radikalno nesto i samo pogledaj ko su ljudi koji su za totalni redizajn grba.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
I meni je on pao na pamet odmah. On i momci koji rade dizajn dresova pa da biramo. :mrgreen
Btw, igramo prijateljsku od 17h na Grbavici.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Znam ja dobro sta znace male promjene. Nikad nisam ni govorio da sam za radikalne promjene izgleda, nego da se tipografija i izgled grba adaptira da je u skladu sa vremenom. Gledas unazad grbove kluba kroz istoriju, analiziras kako se tokom vremena mjenjalo, skontas sta je tu bitno. Nije niko rekao da smo za ovaj grb, nego opcenito jesmo za promjene, da smo u skladu sa vremenom.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 16:52Znas li sta znaci mali redizajn grba, svi klubovi koje ste nabrojali su radili mali redizajn grba. Vi “moderni” navijaci zelite ogroman redizajn grba, to se ne radi tako. To je glupost cista, grb se ne dira tako lako.Tristan10 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 16:41Pa nece se promjena grba zakljuciti preko jednog prijedloga na forumu, svasta. Nego kontaktiras nekoliko agencija i daju svoje prijedloge. Npr ona firma koja je radila dizajn zadnja 2 dresa mi djeluju kao kompetentni. I bazirano na tome pustis clanove kluba da odluce.
@brkoo ne bojim se promjene i nemam nista protiv promjena ali normalnih malih promjena a ne ovako radikalno nesto i samo pogledaj ko su ljudi koji su za totalni redizajn grba.
Prvo redizajn nazadnog i nakaradnog sistema pod kojim klub posluje i živi sve ove godine pa onda možemo o selfijima, tokenima, grbu i slično.
-
- Kontakt:
Ne bih rekao da je nuzno tako. Nekad promjene u dizajnu mjenja ponasanje i otvara vrata novim idejama, inicijativama, sponzorima.
-
- Kontakt:
I on je dio tima koji je zadužen da predstavi projekat i ideje novog grba, naravno.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 22 apr 2021, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Prelijep je ovakav kakav jeste, mislim da nema potrebe.
Vakat je da se grb promijeni i nadam se da ce zatamniti malo plavu boju jer je ideja bila da to bude tamno plava boja po uzoru na uniforme radnika zeljeznice. Vise ide uz radnicki klub.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Sto da ne? Cuj napisa neko za ove klubove koji mijenjaju grbove da prave male promjene, kakvu je promjenu jucentus nedavno uradio? Potpuno promijenio izgled grba. Ne kazem da mi to moramo uraditi, al definitivno je stogodisnjica vrijeme za to. Evoluiras, mijenjas se, i dobro napisa gore jedan forumas treba mijenjati ovaj happy font definitivno. Tehnologija je sada takva da se moze napravit nesto od cega cemo svi ostati bez teksta..
Naravno, stanje u klubu je problem broj jedan, ostalo cemo lahko. Nadam se da u subotu pocinju promjene!
Naravno, stanje u klubu je problem broj jedan, ostalo cemo lahko. Nadam se da u subotu pocinju promjene!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 29 gostiju.