FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Fotoreporteri u Međugorju "uhvatili" braću Zdravka i Zorana Mamića
http://www.klix.ba/clanak/210422093
http://www.klix.ba/clanak/210422093
Mamici nemaju pojma o ulasku u FKS, ponavljam, Mamici nemaju pojma o tome.
Info s kafe, iz prve ruke

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- ImeiBrezime
- Kontakt:
Da mu uzmem dusu na pokeru.
Taj cirkusant vise ne zna ni koliko igraca ima u pocetnih 11.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Je l to vrijem da se bacaju bombe ??
Imasm Vukusica u rukavu ko neku transfer bombu
A sto se tice Krstajica slabo je Radnik hajrovo od tih transfera..sve je to razgrabljeno. nesto ko sto je Ibrak kod nas radio
Imasm Vukusica u rukavu ko neku transfer bombu
A sto se tice Krstajica slabo je Radnik hajrovo od tih transfera..sve je to razgrabljeno. nesto ko sto je Ibrak kod nas radio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovako je i za Hajrovica pocelo, pa nam se nacija smijala. Ne kontam zbog cega ljudi vole pisati i pricati neke tako nerealne informacije i onda ja sutra zbog takvih "naletim" na stoc ovima sto jedva cekaju da cirkuzaju. Cuj Mamici, je li moguce da neko fakat na to gleda ozbiljno?

Pojedinci na ovom forumu ocigledno imaju opasnih mentalnih problema.
Ili brate ako imas nesto i dosao si s ciljem ovdje da to preneses, ali ces kao biti i tajnovit, a i daces nam do znanja kako ti ipak nesto znas, ali nije prica za foruma, sta li ne kontam...Ili reci konkretno sto znas i imas ili nemoj nikako. Vidis da vas pojedinci na PL Opcenito vec navlace k'o kurbane da vam se kasnije mogu smijati. Cuj Mamic u Sarajevo

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Frano Jelić nam sudi u subotu. Mahači su Ibrišimbegović (opet) i Novalić, a 4. je mujić.
Sudio nam je dosad 4 puta, imamo dvije pobjede (3-1 i 2-0) i dva puta 0-0. Zanimljivo, u svakoj utakmici u kojoj nam je sudio je pokazao crveni karton. Od toga, nama samo jednom i to zadnji put (Tataru u Vrapčićima)
Sudio nam je dosad 4 puta, imamo dvije pobjede (3-1 i 2-0) i dva puta 0-0. Zanimljivo, u svakoj utakmici u kojoj nam je sudio je pokazao crveni karton. Od toga, nama samo jednom i to zadnji put (Tataru u Vrapčićima)
-
- Kontakt:
OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 apr 2021, 07:52
Recimo da je Milanovic televizor od 45 incha koji je placen i ima platu od 75 incha (takav mu je omjer plate u Sarajevu). Vrijedi li tih para? (8000KM mjesecno). Da ne pricam o Cmiljanicu,Pejovicu, Susicu, Hodzicu(nakon zadnjeg potpisa ugovora)... Toliko ima prepčacenih igraca da je to nenormalno. Samo cu reci da Hiros igra za 2000KM a nije htio pomaci sa cifre od 10k KM plus bonusi plus na ruke kada smo ga trazili. Puno bolje se transfer politika mora voditi. Najlakse je dovesti igraca kada mu ispunis zelje sa cifrom. Hajde majku mu obori mu cijenu malo, predstavi mu plan kluba, obecaj mu nesto nakon dobrih igara.
Eto tako je Hadzija vodio sportsku politiku.
Bas tako. Mi dozvolimo da kao najorganizovaniji klub jedna "onako" ekipa nas drzi pod pritiskom od 45 do 75 min. Ja sam tad prizeljkivao penale i kontao da li Kova moze nesto skinuti. Prizeljkivao kraj i otvorilo nam se. TC je sama sebe pobjedila, namirisali zrtvu i izasli stoperi do centra.
Pobjeda je sjajna i vidjeti radost Hebib,Ahmeta,Dala i Handzeta je prelijepo, ali ne smijemo zaboraviti pola sata drugog poluvremena.
To je ono sto FKS nije smjelo da se desi. Hvala Bogu proslo nam je, hoce li i u naredne 3 utakmice. Hoce aBd. Sad se vracam na ovo tvoje bordo/bold.Previse para trosimo na nekvalitet. Desi se svim klubovima propust ili zayeb, ali ne smijemo dozvoliti da nemamo odgovor na odlazak 2 igraca. Nije bitno koliko para ih placas, ako placas kvalitet, a on se ogleda u tome da ne prospemo 7 bodova u 7 utakmica.
Kao pozitivan primjer je Fanimo,a kao negativan je na moju zalost TSS. Nije bitno koliko ga placas, puno ili malo, bitan je ucinak za protekli period(6 mjeseci,godinu,dvije godine,4 godine,6 godina).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Planirano je da se do kraja ove godine izvrši rekonstrukcija tri stadiona i to „Tušanj“ u Tuzli, na kojem igraju dva tima, FK „Sloboda“ i FK „Tuzla City“ , zatim stadion „Pod bijelim brijegom“ u Mostaru i „Gradski stadion“ u Banja Luci.

ma kakvi mamići jeste smiješni
nego daj nam stranca, neka ovaj Ciofi nekog talijana svog dovede, nekoga sa konkecijama po evropi i svijetu

nego daj nam stranca, neka ovaj Ciofi nekog talijana svog dovede, nekoga sa konkecijama po evropi i svijetu
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ja bih najsretniji čovjek bio da Mamići uđu u klub, ali teško je vjerovati u nešto takvo.
Svaka čast Zeljkoviću što će se konačno krenuti raditi na poboljšanju uslova bh. stadiona.
Prema ovoj najavi, mi nećemo ove godine doći na red, ali mi ipak imamo vlasnika i mislim da uz neku pomoć opštine ne bi trebalo doći do problema po pitanju postavljanja novog travnjaka sa drenažom i grijačima.
Svaka čast Zeljkoviću što će se konačno krenuti raditi na poboljšanju uslova bh. stadiona.
Prema ovoj najavi, mi nećemo ove godine doći na red, ali mi ipak imamo vlasnika i mislim da uz neku pomoć opštine ne bi trebalo doći do problema po pitanju postavljanja novog travnjaka sa drenažom i grijačima.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- f0rest1946
- Kontakt:
Dobiju novi ugovor i odma se opuste, slicna stvar i sa Oremušemskoroalen je napisao/la: ↑22 apr 2021, 09:23Šta se dešava s našim stoperima u drugom dijelu sezone? Svaki ima vrhunsku polusezonu, i onda toliko grohne, nevjerovatno. Prvo Lazić, proljeće 2019. griz'o, jesen 2019. bruka kako je igrao. Šerbečić jesen 2019. igračina, najbolji igrač u ligi te prekinute sezone. Proljeće se nije ni igralo kako treba, i onda jesen 2020., strahota, teški kikser. Miličević fenomenalan na jesen 2020., sad evo već možemo reći da nije ni sjena onog igrača. Kiksa previše, nervozan je, u ovom trenutku Dupovac pored njega izgleda k'o Varane. Ne pljujem Dupovca, odličan je ove sezone, al mi nije jasno kako ovi štoperi koji su igrali u ekstra ligama ne mogu držat konstantu, svaki ima top polusezonu a onda u nastavku drugi igrač.

Steta sto ce se prvo teren pod bijelim brijegom raditi. Klub koji u svoju infrastrukturu nije ulozio marku prethodnu deceniju ne zasluzuje novi teren.
NEMA NAZAD
- JavierBosnia
- Kontakt:
Po nacionalnom kljucu uradjeno opet
Tuzla, Mostar, bl

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 06:57Pogledacu ponovo utakmicu kad stignem da vidim te greske. Sjecam se da je imao i par oduzetih lopti na sredini ali to ti nisi vidio. Ako je Krle imao 15 greski do asistencije koliko su drugi igraci imali? Kad vec brojis njegove greske valjda si i ostalim izbrojao pa nam daj i taj podatak da vidimo kakav je bio u odnosu na drugeSamozdravlje je napisao/la: ↑22 apr 2021, 02:46Puna usta Krleta, do asistencije 15 gresaka, da gol i onda izliv nezadovoljstva prema klupi. Gdje su ponude za nase vedete sto vole FKs vise od familije.
Padate na suplju momci. Nije bas lijepo i popularno ovako pisati, ali nemojte biti levati molim Vas.
Vjeruj mi da sam sebi to najvise prebacujem, sto uopste citam forum,a pogotovo sto pisem. Pisem negativno o ljudima koje ne poznam i onda se zapitam sto mi to treba.
U pravu si ima tu puno gresaka i drugih, recimo Andrej i Adukor se hvale, a nisu 30 minuta mogli iznjeti loputu(2.poluv.), najbolje je to uradio Milicevic 3x. Mozda je prof.def. sto igrace opcenito gledam kroz ono finansije/ucinak. Juce je najvise kostao TSS. (puno para/0 min.), To je za jednu utakmicu, a onda gledam kroz prvenstvo i vrijeme provedeno u FKS. S razlogom se juce najvise trazilo od Jasmina,TSS,Krste,Milicevica,Hebibovica...
4/5 su opravdali ulozeno za juce, da li su opravdali kroz sezonu evo Ti mi odgovori, ako Ti nije tesko.
Vjeruj mi kad pobjedimo pogledan 3-4 x, protiv Borca nisam ni uzivo(imao suhvu i nisam htjeo rizikovati zdravlje),a pogotovo naknadno gledao.
Poslusat cu te i bar 3 mjeseca necu komentarisati pojedince(prije svega ljude koje ne poznajem). Mozda si slucajno pogodio u metu,ali hvala Ti, necu vise.

-
- Kontakt:
Zoran28 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 08:32Samozdravlje je napisao/la: ↑22 apr 2021, 02:46Puna usta Krleta, do asistencije 15 gresaka, da gol i onda izliv nezadovoljstva prema klupi. Gdje su ponude za nase vedete sto vole FKs vise od familije.
Padate na suplju momci. Nije bas lijepo i popularno ovako pisati, ali nemojte biti levati molim Vas.
Kakve nadprirodne moci, covjek je vidio sto niko nijeb![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Godine, ybg,

Kakve babe i zabe Resica je bolje imati nego Hebiba, kao sto je bilo prije par godina bolje ostaviti Andjusica nego sisica i hebiba, covjek na kraju karijere, sa dvije teske ozljede iza sebe, bez zelje za dokazivanjem i samo ce stagniratimichplatini je napisao/la: ↑22 apr 2021, 13:52Mješaš babe i žabe al tvoja percepcija fudbala .Denchi je napisao/la: ↑22 apr 2021, 12:24Normala, neozbiljni igraci zabiju partizanu i evrogolove u evropi, dok ozbiljni dobiju crveni od Mujica za psovanje....michplatini je napisao/la: ↑22 apr 2021, 11:55
Kakav Resić,daleko je to od ozbiljnog igrača u svakom smislu.Ne može on u ovakvoj Slobodi igrati,nažalost.
Cudno da sloboda nece da skloni svog beganovica i maksimovica za igraca na posudbi?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nigdje veze ništa onda od one price ide novi teren zbog evropskog za cure... Evropa opet u Zenici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.