GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 apr 2021, 14:03
killafrommanilla je napisao/la: ↑21 apr 2021, 20:40
Kako komentarises eventualni ulazak Mamića u FKS ?
Na stranu sposobnost, covjek je osudjeni kriminalac i neko ko ne postuje nicije misljenje. Ako Horde imaju imalo smeka, a vjerujem da imaju, nece se drzati one balijske "vidi sta je uradio od Dinama" nego ce pogledati i vidjeti kako je stadion prazan bio kad su ulaznice za LP bile jedna kuna. I vidjeti sta je uradio Boysima koji su uvijek bili prva linija odbrane Dinama. Jbt, covjek placao da se puca na navijace..
Sarajevo ima puno mocnih ljudi, ujedno i navijaca, koji bi htjeli da Sarajevo zivi na zdravim temeljima bez manipulacija, lazi i prevara koje bi Mamic donio sa sobom.
Ja iskreno takvog covjeka nikad ne bi volio blizu kluba, posebno kad sam se uvjerio da mozemo cisto i transparentno na krilima ljudi koji vole Velez.
Ali svakom svoje, fudbal u BiH ne treba Mamica, ne treba nam Lokomotiva, ne treba nam dodatno sudijskih afera niti ista slicno. Ali, obzirom da smo mi najpoganiji i najveci branioci i stovaoci likova popit Mamica, ne bih se cudio kad bi nakon hrvatskog, dosla na red i "privatizacija" bh fudbala.
Samo sto ovo sto je on u Dinamu radio ne bi naislo na odobravanje Hordi, jer sve je to lijepo i krasno dok je u tudjoj avliji, samo se vide Modrici, Lovreni i transferi, al kad pukne pendrek od glavu po naredjenju, onda se i ploca okrene.
Mada, opet, on nema nekog velikog profita u bh. fudbalu jer Dinamo ipak ima ogromne resurse i plodno je tlo za kriminal.