Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Šupak je i taj na slici neviđeni. Taj nas je koštao više nego što raja "laju" na kapitena koji se nije vidio sezonu i po, pa sinoć odigro kako inače i treba da igra. Ne bi ga niko ni prozivao.Denchi je napisao/la: ↑22 apr 2021, 12:37Normalno da ne znaci, pogotovo sto je jednom 28-9 a drugom 10 manje
I Ronaldo kad zabije protiv Atalante mu kazu jarane ba i Sisic je zabio nisi ti nesto, zavisi kako kome odgovara da spinuje....
Shupci su ljudi nevidjeni, bukvalno na poluvremenu se zajebavali kako Krste dize atmosferu....
To je sasvim "normalan"reon ocjenjivanja kod raje.Kad dobro igras svi valjaju,kad ne onda su svi grozni i to je tako nema sredine kod nas.bordobijeli je napisao/la: ↑22 apr 2021, 12:55Hodzić lud, Oremuš stagnira, Pidro pogubljen, Pejovic ne zna nista, Tino, Zinedin spori, Mesanovic promasaj, Handzic debel, Krste klaun, Hebib rahitican, Milanovic glup, Vinko pogubljen. Tako izgledamo po forum strucnjacima.
Ronaldo da dodje rekli bi zalizao frizuricu sta ce on ba.
Bravo za Krstajica. Idealan izbor. Odlicna fudbalska karijera, a i u kratkom periodu u Radniku je pokazao koliko daleko sezu njegova poznanstva. Mislim da su Memisevic i Serbecic plod njegovog rada. Cak i Bradonjic je njegovim posredstvom zavrsio u PAOKu, iako je tada vec bio van Radnika.
Iz Veleza je isto Pecu doveo u RadnikNapapijri je napisao/la: ↑22 apr 2021, 13:09Bravo za Krstajica. Idealan izbor. Odlicna fudbalska karijera, a i u kratkom periodu u Radniku je pokazao koliko daleko sezu njegova poznanstva. Mislim da su Memisevic i Serbecic plod njegovog rada. Cak i Bradonjic je njegovim posredstvom zavrsio u PAOKu, iako je tada vec bio van Radnika.
Kao ono smjestili muHeraklitMracni je napisao/la: ↑22 apr 2021, 13:20Eno Emir ispres BBI razmaho se rukama , nekom se nesto pravda ..
Navedi trofejnijeg sportskog?
Šta će nam Barbarez, više ja iskustva imam od njega. Nama treba neko provjeren a ne novi Repuh ili sl.
Mozda pravimo poker ekipu?
Mješaš babe i žabe al tvoja percepcija fudbala .Denchi je napisao/la: ↑22 apr 2021, 12:24Normala, neozbiljni igraci zabiju partizanu i evrogolove u evropi, dok ozbiljni dobiju crveni od Mujica za psovanje....michplatini je napisao/la: ↑22 apr 2021, 11:55Kakav Resić,daleko je to od ozbiljnog igrača u svakom smislu.Ne može on u ovakvoj Slobodi igrati,nažalost.
Cudno da sloboda nece da skloni svog beganovica i maksimovica za igraca na posudbi?
ide prodaja Kovacevica za 5milextazy je napisao/la: ↑22 apr 2021, 13:24Samo kazem.
U ove dvije sedmice, vise puta su Mamici vidjani u prostorijama kluba.
Sto se tice sportskog direktora, Sabrina je jasno rekla da to mora biti stranac.
Prije par dana kazu da je naljepila pojedince u klubu i da ti pojedinci rade po ucinku od toga dana.
Samo kazem.. Prica se..
Sto se tice tekme jucer, drago mi je zbog Jasmina, covjek se trudi i zasluzio je gol, nadam se da ce sada "procepit", Adukor mi izgleda sve bolje i bolje.
Nadam se da ce vise priliku za igru dobiti Zinedin, cuo sam da covjek ima bas velike privatne probleme, nazalost...
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, johntravolta123 i 53 gosta.