FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Na utakmici protiv FK Tuzla City najviše je pretrčao Andrej Đokanović, dok je najveću brzinu od 32.81 km/h ostvario Amer Dupovac.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jel mali Resić uopšte igra u Slobodi ??
-
- Kontakt:
Kakav Resić,daleko je to od ozbiljnog igrača u svakom smislu.Ne može on u ovakvoj Slobodi igrati,nažalost.Denchi je napisao/la: ↑22 apr 2021, 11:48Ma Resic, mladji, bez teskih ozljeda, ne mrzi ga Mujic, voli velike tekme, plata manja...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 apr 2021, 10:20Ostaviti mozda Hebibovica kao 2 izbor s krila, ali samo ako pristane na puno manju platu. Mislim da nije ni njemu u cilju da sada ide negdje drugo, npr u Velez, jer je ovdje vec 6 godinaElCartel11 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 10:01
Ovim sto istice ugovor na kraju sezone 90% bi volio, da nas napuste. Treba se prostor napraviti za nase mlade igrace ako vec ne budemo mogli dovesti dobre zamjene.
Ramic, F. Hodzic, Resic, Islamovic...
Garantujem, da momci nece nista slabije odigrati.
67 minuta u 7 utakmica (4 ulaska sa klupe, 3 presjedio)
This time next year, we'll be millionaires!
-
- Kontakt:
Šta vi mislite o Nenadu Lalatoviću, kao našem novom treneru, naravno ako ne odbranimo titulu ? Napušta Vojvodinu na kraju sezone, ovo je izjavio jučer za srbijanske medije: „Inostranstvo je jedina opcija. Zovu ljudi kad su videli da odlazim, moja je želja da se oprobam u inostranstvu i znam da će me ceniti sve više kada odem. Plakaće za mnom i moliće da se vratim, ali tad će biti kasno. Meni je inostranstvo sve sem Srbije, znači i region, nije me bilo sramota da radim u Borcu iz Čačka posle Zvezde, pa što bi u regionu? Nije mi bitno gde, samo da nije Srbija“.
Eno mu fk četnik ili fk kokarda pa sa šešeljom uzorom vodi klub.Historicar je napisao/la: ↑22 apr 2021, 12:01Šta vi mislite o Nenadu Lalatoviću, kao našem novom treneru, naravno ako ne odbranimo titulu ? Napušta Vojvodinu na kraju sezone, ovo je izjavio jučer za srbijanske medije: „Inostranstvo je jedina opcija. Zovu ljudi kad su videli da odlazim, moja je želja da se oprobam u inostranstvu i znam da će me ceniti sve više kada odem. Plakaće za mnom i moliće da se vratim, ali tad će biti kasno. Meni je inostranstvo sve sem Srbije, znači i region, nije me bilo sramota da radim u Borcu iz Čačka posle Zvezde, pa što bi u regionu? Nije mi bitno gde, samo da nije Srbija“.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Cetnik lik, tu sva prica pocinje i zavrsava.Historicar je napisao/la: ↑22 apr 2021, 12:01Šta vi mislite o Nenadu Lalatoviću, kao našem novom treneru, naravno ako ne odbranimo titulu ? Napušta Vojvodinu na kraju sezone, ovo je izjavio jučer za srbijanske medije: „Inostranstvo je jedina opcija. Zovu ljudi kad su videli da odlazim, moja je želja da se oprobam u inostranstvu i znam da će me ceniti sve više kada odem. Plakaće za mnom i moliće da se vratim, ali tad će biti kasno. Meni je inostranstvo sve sem Srbije, znači i region, nije me bilo sramota da radim u Borcu iz Čačka posle Zvezde, pa što bi u regionu? Nije mi bitno gde, samo da nije Srbija“.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Jest bio kod kona, jedan prelazni rok vodio, promašaj teški. Doveo Vranješa koji je ime al kod njih bio gori nego Tino kod nas, doveo Modića koji je nekad kao bio junior Milana, te Mehremića koji je vjerovatno najgori lijevi bek u historiji Želje. Ja ga iskreno ne bih volio.johntravolta123 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 11:28Je li ono Papac bio kod kona ili sam pobrkao ?
Ako jest sjeca li se neko kako je radio ja bas ne...
On je covjek koji ima konekcije vani
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kao trener je dobar ali kao osoba ima pogrešnu percepciju o životu i pogrešno razmišljanje, u najmanju ruku. Ne bi se uklopio ovdje nimalo radi svojih izjava.Historicar je napisao/la: ↑22 apr 2021, 12:01Šta vi mislite o Nenadu Lalatoviću, kao našem novom treneru, naravno ako ne odbranimo titulu ? Napušta Vojvodinu na kraju sezone, ovo je izjavio jučer za srbijanske medije: „Inostranstvo je jedina opcija. Zovu ljudi kad su videli da odlazim, moja je želja da se oprobam u inostranstvu i znam da će me ceniti sve više kada odem. Plakaće za mnom i moliće da se vratim, ali tad će biti kasno. Meni je inostranstvo sve sem Srbije, znači i region, nije me bilo sramota da radim u Borcu iz Čačka posle Zvezde, pa što bi u regionu? Nije mi bitno gde, samo da nije Srbija“.
Rekoh da nema dileme

ma samo stranca za SDa dovesti, kakvi više domaći uhljebi..........
-
- Kontakt:
Svašta se ovdje da pročitati ali ovo sa dvije stranice unazad je najlegendarnije: "Nismo se trebali radovati u svlačionici , saćemo naljutiti još više Zrinjski". E majko mila. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- ElCartel11
- Kontakt:
Za SD stranca i pod strance ubrajam original Hrvate, Slovence te ostale države gledajuci sa naše zapadne strane.
Kod ovih naših bivsih igraca reprezentativaca niti od njih trenera niti sportskog direktora, menadzera ama nista. Jedina svjetla tacka je Braco.
Samir Muratovic bio u Tuzli SD pa nista. Elvir Baljic trener takodje nista.
Saša Papac bio kod kona SD isto nista.
Kod ovih naših bivsih igraca reprezentativaca niti od njih trenera niti sportskog direktora, menadzera ama nista. Jedina svjetla tacka je Braco.
Samir Muratovic bio u Tuzli SD pa nista. Elvir Baljic trener takodje nista.
Saša Papac bio kod kona SD isto nista.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Da se konacno izgubi i zadnji argument za Pejovica kako najvise pretrci. Trebamo ga klupirati i da bude zadnji izbor dok se ne dohaviza.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Normala, neozbiljni igraci zabiju partizanu i evrogolove u evropi, dok ozbiljni dobiju crveni od Mujica za psovanje....michplatini je napisao/la: ↑22 apr 2021, 11:55Kakav Resić,daleko je to od ozbiljnog igrača u svakom smislu.Ne može on u ovakvoj Slobodi igrati,nažalost.Denchi je napisao/la: ↑22 apr 2021, 11:48Ma Resic, mladji, bez teskih ozljeda, ne mrzi ga Mujic, voli velike tekme, plata manja...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 apr 2021, 10:20
Ostaviti mozda Hebibovica kao 2 izbor s krila, ali samo ako pristane na puno manju platu. Mislim da nije ni njemu u cilju da sada ide negdje drugo, npr u Velez, jer je ovdje vec 6 godina
Cudno da sloboda nece da skloni svog beganovica i maksimovica za igraca na posudbi?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sergej kad se naljuti bice to ihihihi, poznato je da je on najbolji trener
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Peja ni trčati više ne zna.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 12:22Da se konacno izgubi i zadnji argument za Pejovica kako najvise pretrci. Trebamo ga klupirati i da bude zadnji izbor dok se ne dohaviza.

Ne znači gol Partizanu ništa, i Šišić je zabio Atalanti pa je ubleha.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Normalno da ne znaci, pogotovo sto je jednom 28-9 a drugom 10 manje
I Ronaldo kad zabije protiv Atalante mu kazu jarane ba i Sisic je zabio nisi ti nesto, zavisi kako kome odgovara da spinuje....
Shupci su ljudi nevidjeni, bukvalno na poluvremenu se zajebavali kako Krste dize atmosferu....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.