Ma njemu leze ovi tuzlaci, mostarci, itd. Al eto jbg, gdje ce on igrat....a svaki put ih rutinski rijesavabordobijeli je napisao/la: ↑21 apr 2021, 22:08Samo kako je Krste odigra vanjskom do Mesanovicakao rukom mu je gurnuo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Recimo da je Milanovic televizor od 45 incha koji je placen i ima platu od 75 incha (takav mu je omjer plate u Sarajevu). Vrijedi li tih para? (8000KM mjesecno). Da ne pricam o Cmiljanicu,Pejovicu, Susicu, Hodzicu(nakon zadnjeg potpisa ugovora)... Toliko ima prepčacenih igraca da je to nenormalno. Samo cu reci da Hiros igra za 2000KM a nije htio pomaci sa cifre od 10k KM plus bonusi plus na ruke kada smo ga trazili. Puno bolje se transfer politika mora voditi. Najlakse je dovesti igraca kada mu ispunis zelje sa cifrom. Hajde majku mu obori mu cijenu malo, predstavi mu plan kluba, obecaj mu nesto nakon dobrih igara.JavierBosnia je napisao/la: ↑22 apr 2021, 07:11Previse gluposti u jednom postu. Razumijem ima svako svoje misljenje i zelje, al tvoje nisu na mjestu. Dvije stvari:Pitar6785 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 06:14Ja da se pitam opste nebi razmisljao o tipovima dusan pejovic krste i njihovim ugovorima neka ih u klubu dok ugovor traje 3 mjeseca prije isteka ugovora bi trazio druge bolje igrace a da im bude plata manja ili ista ko u ovih ako nedjemo takve to treba uradit. Jer mi smo se njih zasitili i oni nas al po njihovu zalost a nasu njihov kvalitet je na nivou veleza mladosti zelje slobode i mislim da ih mozemo sa mladjim jeftinim igracima zamjenit i da dobijemo novu krv a samim tim da ove odbijemo od sise kluba. Jer kolko doje vec i kad gladni nisu trce za sisu.
Medjutim
Kovacevic pidro djokanovic to treba produzit na jos po 2 godine.
Takodje
Ahmeta handzica treba odbit od sise kluba i obje sise dat Tipu igraca ko benko nermin vazda stojanovic komazec ahmet sa 30 itd
Susicu istice ugovor za 6 mjeseci ako bude do kraja prvenstva igro ko dosad sjest zasto i zamolitka da nam oprosti 6 mjeseci ugovora ako je ikako moguce a mi cemo mu papire isprintat dzaba
Btw: DALI SE SLAZETE SA ONOM NAKVOM PROSLAVOM U SVLACIONICI. Ako se slazete (prolazak u finale sve razumijem dali fin broj golova nakon toliko godina) al nismo osvoili kup. Ako se trebao slavit dali se moralo snimat postavljat po instergramu fb i tako tim stvarima. Ovo je tc klub koji je 6 na tabeli koji postoji 6 mjeseci itd. Takodjer dalije ovo sad dalo zrinjskom jos veci moral postrek i dali smo sami sebi otezali put.
Ja da sam igrac FK SARAJEVA i da sam navijac i da volim Sarajevo kao sto ga volim sad ja bi sutio istusirao odmorio 1-2 sata odradio laksi trening masazu itisao kuci u 6 am bio u butmiru spreman za trening.
Izgubit 14 bodova u 7 utakmica ipravkjenje od gotovog veresiju meni nije do veselja vec da se prijone i da 200% da spasimo sezonu.
Moramo se u oci pogledat i bit realni cak i da zavrsimo drugi i osvoimo kup niko nebi bio zadovoljan sa tim prije pocetka sezone a posebno nakon 19 kola i +9
Prva, otpisao si Velkoskog, Dusana i Pejovica i kazes doveo bih BOLJE da igraju za manje para ili isto kao ovi. Ma daj nemoj zajebavat. I ja bih Samsungov TV od 75 incha a po cijeni onog od 45. Ne ide to tako
Druga stvar, proslava, apsolutno podrzavam. Mnogi ne razumiju fudbalere, mnogi misle da je cesto navijacu teze kad izgubi utakmicu nego njima, ali u rijetkim situacijama je tako. Oni su ti koji treniraju svaki dan, odricu se ovog ili onog, na kraju krajeva trce 90 minuta da bi pobjedili. I kad primis gol, i kad te ne ide dugo, i kad si izgubio samopouzdanje, i kad su ti mnogi ledja okrenuli, onda dobijes ona slavlja sa terena kod prvog i drugog gola.
Emocija proradi, inat proradi, nesto se konacno isplatilo. Pada kamen sa srca, normalno je da ces proslaviti to sa jednom dvije pjesme u svlacionici i idemo se dalje spremati
Eto tako je Hadzija vodio sportsku politiku.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Razumijem ja drug sta hoces reci. Slazem se, treba napraviti plan, igraca na koje ne racunas ili ti ne trebaju se rjesiti, pa ako se rjesis 2-3, dovedes jednog boljeg.OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 apr 2021, 07:52
Recimo da je Milanovic televizor od 45 incha koji je placen i ima platu od 75 incha (takav mu je omjer plate u Sarajevu). Vrijedi li tih para? (8000KM mjesecno). Da ne pricam o Cmiljanicu,Pejovicu, Susicu, Hodzicu(nakon zadnjeg potpisa ugovora)... Toliko ima prepčacenih igraca da je to nenormalno. Samo cu reci da Hiros igra za 2000KM a nije htio pomaci sa cifre od 10k KM plus bonusi plus na ruke kada smo ga trazili. Puno bolje se transfer politika mora voditi. Najlakse je dovesti igraca kada mu ispunis zelje sa cifrom. Hajde majku mu obori mu cijenu malo, predstavi mu plan kluba, obecaj mu nesto nakon dobrih igara.
Eto tako je Hadzija vodio sportsku politiku.
Ali koga se rjesiti? Mislim da Milanovicu nece produzavat ugovor, ostali svi su dobri kandidati da ostanu. Eventualno ako za nekog dodje vec kakva ponuda
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Razumijem sta zelis reci u vezi slavlja i ok je kad je to u jeku utakmice ka das go kad preokrenes rezultat i to je cak pohvalno jer je to jeran mali dokaz da ti je stalo, takodje cak je ok da su malo proslavili i u svlacionici al zasto se to MORA SNIMAT A POSEBNO KACIT NA INSTEGRAM FB ITD.. posebno ako se uzme zne cinjenica da smo ih uzeli na njihovom terenu 0-1 da su 7 na tabeli i da su klub od juce (nikakav rivalitet ne postoji)JavierBosnia je napisao/la: ↑22 apr 2021, 07:11Previse gluposti u jednom postu. Razumijem ima svako svoje misljenje i zelje, al tvoje nisu na mjestu. Dvije stvari:Pitar6785 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 06:14Ja da se pitam opste nebi razmisljao o tipovima dusan pejovic krste i njihovim ugovorima neka ih u klubu dok ugovor traje 3 mjeseca prije isteka ugovora bi trazio druge bolje igrace a da im bude plata manja ili ista ko u ovih ako nedjemo takve to treba uradit. Jer mi smo se njih zasitili i oni nas al po njihovu zalost a nasu njihov kvalitet je na nivou veleza mladosti zelje slobode i mislim da ih mozemo sa mladjim jeftinim igracima zamjenit i da dobijemo novu krv a samim tim da ove odbijemo od sise kluba. Jer kolko doje vec i kad gladni nisu trce za sisu.
Medjutim
Takodje
Ahmeta handzica treba odbit od sise kluba i obje sise dat Tipu igraca ko benko nermin vazda stojanovic komazec ahmet sa 30 itd
Susicu istice ugovor za 6 mjeseci ako bude do kraja prvenstva igro ko dosad sjest zasto i zamolitka da nam oprosti 6 mjeseci ugovora ako je ikako moguce a mi cemo mu papire isprintat dzaba
Btw: DALI SE SLAZETE SA ONOM NAKVOM PROSLAVOM U SVLACIONICI. Ako se slazete (prolazak u finale sve razumijem dali fin broj golova nakon toliko godina) al nismo osvoili kup. Ako se trebao slavit dali se moralo snimat postavljat po instergramu fb i tako tim stvarima. Ovo je tc klub koji je 6 na tabeli koji postoji 6 mjeseci itd. Takodjer dalije ovo sad dalo zrinjskom jos veci moral postrek i dali smo sami sebi otezali put.
Ja da sam igrac FK SARAJEVA i da sam navijac i da volim Sarajevo kao sto ga volim sad ja bi sutio istusirao odmorio 1-2 sata odradio laksi trening masazu itisao kuci u 6 am bio u butmiru spreman za trening.
Izgubit 14 bodova u 7 utakmica ipravkjenje od gotovog veresiju meni nije do veselja vec da se prijone i da 200% da spasimo sezonu.
Moramo se u oci pogledat i bit realni cak i da zavrsimo drugi i osvoimo kup niko nebi bio zadovoljan sa tim prije pocetka sezone a posebno nakon 19 kola i +9
Prva, otpisao si Velkoskog, Dusana i Pejovica i kazes doveo bih BOLJE da igraju za manje para ili isto kao ovi. Ma daj nemoj zajebavat. I ja bih Samsungov TV od 75 incha a po cijeni onog od 45. Ne ide to tako
Druga stvar, proslava, apsolutno podrzavam. Mnogi ne razumiju fudbalere, mnogi misle da je cesto navijacu teze kad izgubi utakmicu nego njima, ali u rijetkim situacijama je tako. Oni su ti koji treniraju svaki dan, odricu se ovog ili onog, na kraju krajeva trce 90 minuta da bi pobjedili. I kad primis gol, i kad te ne ide dugo, i kad si izgubio samopouzdanje, i kad su ti mnogi ledja okrenuli, onda dobijes ona slavlja sa terena kod prvog i drugog gola.
Emocija proradi, inat proradi, nesto se konacno isplatilo. Pada kamen sa srca, normalno je da ces proslaviti to sa jednom dvije pjesme u svlacionici i idemo se dalje spremati
Zar ti mislis da ce objavom ovog slavlja nesto nama pomoc ili dat neki vjetar u ledja protiv zrinjskog vjeruj da nece vec ce zrinjski jos vise zapet..
Razumio bi da je finale i da smo osvoili kup.
Sto se tice krste pejovica dusana ako im ugovor istice sad u junu trazio bi druge igrace za lovu koju njima dajemo, jer oni su tu 3-5 godina i vise i nisu mogli da se izbore za prvih 11, samom tim sa nekim od njih smo vec produzivali ugovor i po dva puta sto samo posebi i logicno znaci da su poprilicno dobro placeni (niko nece produzit za manje pare svak trazi vise) a nisu nikakva prevaga..a stari su to igraci i stetaje davat njima pare ako mozemo dovest mladje bolje za istu lovu. Ako imaju ugovor do decembta ili sledece godine do ljeta neka ih jer nisu toliko losi da im moramo placat raskid ugovora i plus dat papire
Nema nista lose u proslavi pogotovo juce, pogotovo kad nedas vise od 1 gola neko vrijeme, i kad skines pritisak sa sebe i procepi te....to je sigurno oslobadjanje negative i pritiska nakupljenog....Pitar6785 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 06:14Ja da se pitam opste nebi razmisljao o tipovima dusan pejovic krste i njihovim ugovorima neka ih u klubu dok ugovor traje 3 mjeseca prije isteka ugovora bi trazio druge bolje igrace a da im bude plata manja ili ista ko u ovih ako nedjemo takve to treba uradit. Jer mi smo se njih zasitili i oni nas al po njihovu zalost a nasu njihov kvalitet je na nivou veleza mladosti zelje slobode i mislim da ih mozemo sa mladjim jeftinim igracima zamjenit i da dobijemo novu krv a samim tim da ove odbijemo od sise kluba. Jer kolko doje vec i kad gladni nisu trce za sisu.
Medjutim
Takodje
Druga stvar, vratio bih nase momke koji su na posudbi, resica sigurno jer je prakticno isti tip igraca ko hebib ali 10 godina mladji i bez teskih ozljeda, uz to obozava velike tekme...onda sigurno i skorinog havera, visok i jak stoper, odlicna nadopuna za Besica koji je bolji tehnicar...
Sa Tinom otvoriti razgovor o produzetku ali za 1/3 trenutne cifre....em je preosjetljiv, em rijetko blista tj. Ne uklapa se u postavku igre, prespor...(naravno cim dobijemo SD)
Hareta i Krstu bi ostavio, Hodzica takodje, Ahmeta, Pejovica...
Hebiba sigurno ne, Cmiljanovica, Dzafica, Milanovica i Jukica isto ne...
Pokusati zavrsiti 2 beka, ali beka...1 ofanzivno lijevo krilo, Hiros bi bio premija za 10-ku ali kad nije dosao zimus nece ni na ljeto...onda vidjeti jos neku 10-ku...Golubovica iz Slobode za rezervnog golmana(penalty-killer)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Miličević je protiv Borca kriv za oba gola po meni, prvi ide na 60 metara od gola i daje loptu Jukiću koji ima igrača na sebi umjesto da odigra za Hodžića koji je sam pa nakon toga izlazi skroz na drugu stranu za loptom ostavljajući praznu stranu i primamo gol a kod drugog gola u 16 prima loptu umjesto da je izbije što dalje od gola, zna on nekada i fino povući kao jučer za 3.gol al zna i pogriješiti dosta često, protiv Veleža je isto imao takvih grešaka ali sreća pa nismo primali gol iz istih.joker90 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 01:03Pri rezultatu 1:0 za Tuzlu, Miličević nas umalo nije izbacio iz kupa. Onaj prijem lopte, ili šta je već ono bilo u onakvoj poziciji, ne mogu da sebi objasnim. I on u posljednje vrijeme igra na kreditu od prije, ovo komplikovanje oko našeg gola se ne dešava prvi put, mora se dozvati. Sreća pa je Crnkić pravi korida igrač kao i ekipa mu, pa je ondje fino pospremi ka jugu.
Samozdravlje je napisao/la: ↑22 apr 2021, 02:46Puna usta Krleta, do asistencije 15 gresaka, da gol i onda izliv nezadovoljstva prema klupi. Gdje su ponude za nase vedete sto vole FKs vise od familije.
Padate na suplju momci. Nije bas lijepo i popularno ovako pisati, ali nemojte biti levati molim Vas.
Kakve nadprirodne moci, covjek je vidio sto niko nijeb

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Prvi put cujem da nekome smeta da igraci slavi nakon pobjede
Nikad vise ni u jednoj tekmi kameraman nije zumirao kadar na Vinku kao juce...
Skoro pa svaki prekid, morao ga je bar malo "zakaciti"...
Cini mi se lik mislio gotovo je Vinko, pa da nam malo predoci u kakvom je Marinovic stanju...
Skoro pa svaki prekid, morao ga je bar malo "zakaciti"...
Cini mi se lik mislio gotovo je Vinko, pa da nam malo predoci u kakvom je Marinovic stanju...
Ja trebali su dovest narikačeTatamata1946 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 08:34Prvi put cujem da nekome smeta da igraci slavi nakon pobjede

ISTINA ZA VEDRANA!
Milicevic se nazalost pretvara u Serbecica pred kraj posudbe. Cini mi se da ce nam njegova suspenzija dobro doci u Mostaru. Adukor je trenutno pouzdaniji, doduse vecinom igra na poziciji zadnjeg veznog, ali je uhvatio fin ritam i ne sumnjam da ce dobro odigrati u subotu. Hodzica bih volio vidjeti desno, a Mirka u paru sa Djokanovicem. Jucer je opet u par navrata kasnio sa izlaskom i pravljenjem ofsajda, a to nam Filipovic i Todorovic ne bi prastali kao Crnkic.
Djokanovic i Oremus, ispred njih Mustedanagic. Lijevo Krste, desno Hebibovic, naprijed Mesanovic. Nadam se da ce Fanimo biti spreman barem za poluvrijeme.
Djokanovic i Oremus, ispred njih Mustedanagic. Lijevo Krste, desno Hebibovic, naprijed Mesanovic. Nadam se da ce Fanimo biti spreman barem za poluvrijeme.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
prelose prvo poluvrijeme,ponovo nismo suta imali,u drugom Tuzla je previse imala samopouzdanja pa su mislili i drugi postic brzo sa odbranom koja se visoko postavila,tu smo na brzinu mesanovica i na dobre pasove prelomili, sva tri gola smo stvorili jer im je odbrana igrala visoko.
losa je igra al utakmica za podici moral ekipi odlicna ,vidjelo se koliko im znaci.Moze li neko reci ovim nasim u upravi da malo bolje dresove biraju vise uz tijelo ovi dresovi na njima covjek bi rekao nasi igraci kost i koza ne lice na fudbalere,kao da nisu teretane vidjeli
losa je igra al utakmica za podici moral ekipi odlicna ,vidjelo se koliko im znaci.Moze li neko reci ovim nasim u upravi da malo bolje dresove biraju vise uz tijelo ovi dresovi na njima covjek bi rekao nasi igraci kost i koza ne lice na fudbalere,kao da nisu teretane vidjeli
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Imali smo izglednu priliku u prvom dijelu kada je Mesanovic ostavio loptu za Pejovica na nekih 10 metara, ali je Muminovic dobro odbranio. Slazem se za veci dio posta, ali eto cisto da napomenem da smo tada mogli povesti i usmjeriti mec u drugom smjeru.donDondon je napisao/la: ↑22 apr 2021, 09:07prelose prvo poluvrijeme,ponovo nismo suta imali,u drugom Tuzla je previse imala samopouzdanja pa su mislili i drugi postic brzo sa odbranom koja se visoko postavila,tu smo na brzinu mesanovica i na dobre pasove prelomili, sva tri gola smo stvorili jer im je odbrana igrala visoko.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
I ja sam isto pomislio jučer nakon onog primanja na prsa pa mu Crnkić uze loptu, što kažeš Filipović i Todor to neće opraštati...Možda probati i Bešića na štoperu jer Aduka i Đokanović igraju extra u sredini, ako Adukor na štopera ode opet će nas Pejović izluđivati(koliko je samo čovjek pao u formi)Napapijri je napisao/la: ↑22 apr 2021, 08:53Milicevic se nazalost pretvara u Serbecica pred kraj posudbe. Cini mi se da ce nam njegova suspenzija dobro doci u Mostaru. Adukor je trenutno pouzdaniji, doduse vecinom igra na poziciji zadnjeg veznog, ali je uhvatio fin ritam i ne sumnjam da ce dobro odigrati u subotu. Hodzica bih volio vidjeti desno, a Mirka u paru sa Djokanovicem. Jucer je opet u par navrata kasnio sa izlaskom i pravljenjem ofsajda, a to nam Filipovic i Todorovic ne bi prastali kao Crnkic.
Šta se dešava s našim stoperima u drugom dijelu sezone? Svaki ima vrhunsku polusezonu, i onda toliko grohne, nevjerovatno. Prvo Lazić, proljeće 2019. griz'o, jesen 2019. bruka kako je igrao. Šerbečić jesen 2019. igračina, najbolji igrač u ligi te prekinute sezone. Proljeće se nije ni igralo kako treba, i onda jesen 2020., strahota, teški kikser. Miličević fenomenalan na jesen 2020., sad evo već možemo reći da nije ni sjena onog igrača. Kiksa previše, nervozan je, u ovom trenutku Dupovac pored njega izgleda k'o Varane. Ne pljujem Dupovca, odličan je ove sezone, al mi nije jasno kako ovi štoperi koji su igrali u ekstra ligama ne mogu držat konstantu, svaki ima top polusezonu a onda u nastavku drugi igrač.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mnogi ovdje ocekuju 5-7 igraca da ode na ljeto, a da 3-4 vrhunska igraca dodju. Pa razocarat cete se onda momci bgm
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa 4-5 igraca se sigurno otici, e sad nerealno je da cemo dovesti 4 vrhunska igraca. Mozda 1-2 kvalitetna igracaJavierBosnia je napisao/la: ↑22 apr 2021, 09:33Mnogi ovdje ocekuju 5-7 igraca da ode na ljeto, a da 3-4 vrhunska igraca dodju. Pa razocarat cete se onda momci bgm
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovim sto istice ugovor na kraju sezone 90% bi volio, da nas napuste. Treba se prostor napraviti za nase mlade igrace ako vec ne budemo mogli dovesti dobre zamjene.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 apr 2021, 09:49Pa 4-5 igraca se sigurno otici, e sad nerealno je da cemo dovesti 4 vrhunska igraca. Mozda 1-2 kvalitetna igracaJavierBosnia je napisao/la: ↑22 apr 2021, 09:33Mnogi ovdje ocekuju 5-7 igraca da ode na ljeto, a da 3-4 vrhunska igraca dodju. Pa razocarat cete se onda momci bgm
Ramic, F. Hodzic, Resic, Islamovic...
Garantujem, da momci nece nista slabije odigrati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ostaviti mozda Hebibovica kao 2 izbor s krila, ali samo ako pristane na puno manju platu. Mislim da nije ni njemu u cilju da sada ide negdje drugo, npr u Velez, jer je ovdje vec 6 godinaElCartel11 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 10:01Ovim sto istice ugovor na kraju sezone 90% bi volio, da nas napuste. Treba se prostor napraviti za nase mlade igrace ako vec ne budemo mogli dovesti dobre zamjene.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 apr 2021, 09:49Pa 4-5 igraca se sigurno otici, e sad nerealno je da cemo dovesti 4 vrhunska igraca. Mozda 1-2 kvalitetna igracaJavierBosnia je napisao/la: ↑22 apr 2021, 09:33Mnogi ovdje ocekuju 5-7 igraca da ode na ljeto, a da 3-4 vrhunska igraca dodju. Pa razocarat cete se onda momci bgm
Ramic, F. Hodzic, Resic, Islamovic...
Garantujem, da momci nece nista slabije odigrati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], Lecler, Maestro^^, rimljanin90 i 7 gostiju.