Na toj poziciji je još gori.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Cerić, 29.03. izjava:

21.04.– FK Željezničar nije samo najtrofejniji bh. fudbalski klub i jedan od najstarijih klubova sa prostora bivše Jugoslavije, to je institucija i način života. Naša baza vatrenih navijača koja premašuje milionsku cifru daje klubu globalnu sliku i zaslužuje inovacije u najboljem izdanju.
Jel realno da lik haman identičnu izjavu da? Samo promijenio milionsku cifru na nekoliko stotina hiljada. Valjda mu rekli da se ne ofira toliko.FK Željezničar nije samo najuspješniji bh. fudbalski klub svih vremena i jedan od najstarijih klubova s područja bivše Jugoslavije; to je institucija i način života. Njegova baza navijača koja premašuje nekoliko stotina hiljada daje Klubu globalni imidž i zaslužuje inovacije u najboljem smislu riječi.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cera majstoreHordasOdMalena je napisao/la: ↑21 apr 2021, 22:21Cerić, 29.03. izjava:
21.04.– FK Željezničar nije samo najtrofejniji bh. fudbalski klub i jedan od najstarijih klubova sa prostora bivše Jugoslavije, to je institucija i način života. Naša baza vatrenih navijača koja premašuje milionsku cifru daje klubu globalnu sliku i zaslužuje inovacije u najboljem izdanju.
Jel realno da lik haman identičnu izjavu da? Samo promijenio milionsku cifru na nekoliko stotina hiljada. Valjda mu rekli da se ne ofira toliko.FK Željezničar nije samo najuspješniji bh. fudbalski klub svih vremena i jedan od najstarijih klubova s područja bivše Jugoslavije; to je institucija i način života. Njegova baza navijača koja premašuje nekoliko stotina hiljada daje Klubu globalni imidž i zaslužuje inovacije u najboljem smislu riječi.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sljedeci intervju ocekujem da kaze reanu cifru "nekoliko stotina"...ostali su amarowci.HordasOdMalena je napisao/la: ↑21 apr 2021, 22:21Cerić, 29.03. izjava:
Jel realno da lik haman identičnu izjavu da? Samo promijenio milionsku cifru na nekoliko stotina hiljada. Valjda mu rekli da se ne ofira toliko.FK Željezničar nije samo najuspješniji bh. fudbalski klub svih vremena i jedan od najstarijih klubova s područja bivše Jugoslavije; to je institucija i način života. Njegova baza navijača koja premašuje nekoliko stotina hiljada daje Klubu globalni imidž i zaslužuje inovacije u najboljem smislu riječi.![]()
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- Meraak1921
- Kontakt:
Zamisli da smo mi Seltika mlatnuli u nicaZeMeraak1921 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 00:16A zamisli da smo Radnika Mladost Olimpik Krupu dobili .. Sloboda nikad gora takodjer ..
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad pocnu mitomani furati pricu joj, da smo pobjedili Mladost, Olimpik, Krupu 2x mi bi bili prvaci
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I hladno nabroja 5 tekmi pod tim "da smo". 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
MortemHz je napisao/la: ↑21 apr 2021, 22:39Cera majstoreHordasOdMalena je napisao/la: ↑21 apr 2021, 22:21Cerić, 29.03. izjava:

isti majke mi
Austin Powersa pustili u klub

tz tz tz tz tz tz
Fakat nisam znao da je ova tehnološka modernizacija 'vako yebena stvar...
Evo željkan nam je najmoderniji klub u ligi, te tokeni, precjednik im nikad uzivo stadiona nije vidio, ali čojek ih vodi momacki, pa sad uvedose i ovo cudo Say sistem...
100 godina klubu ,a nas željkan po tehnologiji ko da je iskocio iz Lukasovih Ratovi zvijezda...
E sad ,imace tu problema, sta ako na tekmi, moj drug @Svrakino objavi fotku, željkan zaradi 25 pf,drugih 25 ide platformi, svi igraci zablehnu se u Led reklamu , a protivnik zabije gol...
Opet kazem, yebena ta globalizacija i digitalizacija more biti, yebena brate...
Evo željkan nam je najmoderniji klub u ligi, te tokeni, precjednik im nikad uzivo stadiona nije vidio, ali čojek ih vodi momacki, pa sad uvedose i ovo cudo Say sistem...

100 godina klubu ,a nas željkan po tehnologiji ko da je iskocio iz Lukasovih Ratovi zvijezda...

E sad ,imace tu problema, sta ako na tekmi, moj drug @Svrakino objavi fotku, željkan zaradi 25 pf,drugih 25 ide platformi, svi igraci zablehnu se u Led reklamu , a protivnik zabije gol...

Da ih sudije nisu zaklale bili bi prvaci.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 00:57Kad pocnu mitomani furati pricu joj, da smo pobjedili Mladost, Olimpik, Krupu 2x mi bi bili prvaci
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
- Kontakt:
Miljacka je napisao/la: ↑22 apr 2021, 00:29Zamisli da smo mi Seltika mlatnuli u nicaZeMeraak1921 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 00:16
A zamisli da smo Radnika Mladost Olimpik Krupu dobili .. Sloboda nikad gora takodjer ..

Zamisli da imamo milionsku bazu navijaca?
Zamisli da smo izgubili na koševu od Atalante 0-1
Zamisli da smo mi Dortmunda u njemackoj pobjedili i prosli dalje
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šta je sa ovim Kerim Tatarom, jel imalo na brata što se tiče fudbalskih vještina, vidim ugovor mu ističe na ljeto, drugi je strijelac federalne.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Dizelaš k'o Tinček.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 apr 2021, 10:17Šta je sa ovim Kerim Tatarom, jel imalo na brata što se tiče fudbalskih vještina, vidim ugovor mu ističe na ljeto, drugi je strijelac federalne.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Malo VHSa na ovaj prelijepi proljetni dan, milota
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
To je obicna vaginalna manipulacija, lik samo pokusava uzeti, nece Zeljo imati nikakve koristi, prodaje im pupa havu sa digitalizacijom, ne mogu da vjerujem kako ih lik pere, jos ce im Grbavicu zaduziti....obicni kokosar koji pokusava dignuti lovu, on jednog pf. nije donio Zelji, ljudi pokusavaju da odrze klub koliko toliko operativnim a on im slaze lafinu sa digitalizacijom, ako ces digitalizaciju, radi to kad podignes klub...eto niko nije u regionu cuo za to, on ce u region donijeti digitalizaciju....ne mogu da vjerujem da ga nisu do sada nabili nogom, ako sta ne volim to su ovi manipulanti koji u zivotu nista ne rade osim sto se bave prevarama....fakat smo banana drzava.Vanja8 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 07:19Fakat nisam znao da je ova tehnološka modernizacija 'vako yebena stvar...
Evo željkan nam je najmoderniji klub u ligi, te tokeni, precjednik im nikad uzivo stadiona nije vidio, ali čojek ih vodi momacki, pa sad uvedose i ovo cudo Say sistem...![]()
100 godina klubu ,a nas željkan po tehnologiji ko da je iskocio iz Lukasovih Ratovi zvijezda...![]()
E sad ,imace tu problema, sta ako na tekmi, moj drug @Svrakino objavi fotku, željkan zaradi 25 pf,drugih 25 ide platformi, svi igraci zablehnu se u Led reklamu , a protivnik zabije gol...![]()
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.