FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 22 apr 2021, 00:55

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 apr 2021, 00:36
joker90 je napisao/la:
22 apr 2021, 00:34
Ono što me danas najviše rastužilo je što je i Dušan u poređenju sa Pidrom trenutno izgledao ko fudbaler.. :yawn:
Ma i onaj Dusan je na nekim drogama, kako odigra danas yebem ga luda :urnebes:
Dusan je uvijek energičan kad igra, samo što se vazda kola lome na njemu kad zijanimo. Doduse jes da je malo polud al bože moj. :mrgreen:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 22 apr 2021, 01:02

Danas je Hole bio extra, bez greske je odigrao. Da onako nastavi samo al tesko poznavajuci njega...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 apr 2021, 01:03

Pri rezultatu 1:0 za Tuzlu, Miličević nas umalo nije izbacio iz kupa. Onaj prijem lopte, ili šta je već ono bilo u onakvoj poziciji, ne mogu da sebi objasnim. I on u posljednje vrijeme igra na kreditu od prije, ovo komplikovanje oko našeg gola se ne dešava prvi put, mora se dozvati. Sreća pa je Crnkić pravi korida igrač kao i ekipa mu, pa je ondje fino pospremi ka jugu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 22 apr 2021, 01:07

joker90 je napisao/la:
22 apr 2021, 00:34
Ono što me danas najviše rastužilo je što je i Dušan u poređenju sa Pidrom trenutno izgledao ko fudbaler.. :yawn:
Ne zaboravi široki, da nije bilo hodže isto bi bodova imali kao i Borac. Hodža najzaslužniji što smo i dalje prvi, Hodži produžiti ugovor :kafa:
Bez zayebancije sada, lik je zahvalan igrač gdje god i kada god da igra, bio u prvoj postavi ili na klupi zahvalan je
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 apr 2021, 01:08

Oremus - Besic - Dupovac - Hodzic
Adukor - Djokanovic
Hebibovic - Zinedin - Jukic
Mesanovic

Adukor i Djokanovic bi pojeli teren protiv lažnih, Zinedin ako odigra kao danas top, krila Hebib i Jukic (Milanovic MORA biti klupa). U vrhu napada Mesanovic kojeg ce aBd nakon danasnjeg gola konacno krenuti.
Stoperski par Dupovac - Besic. Mislim, da bi malac dobro zamjenio Milicevica i bolje njega tu koristiti nego Adukora zavaliti.
Tako ti na klupi ostanu Susic, Handzic, Krste, Pejovic pa mozes nesto o ubaciti iz drugog plana.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 22 apr 2021, 01:09

joker90 je napisao/la:
22 apr 2021, 01:03
Pri rezultatu 1:0 za Tuzlu, Miličević nas umalo nije izbacio iz kupa. Onaj prijem lopte, ili šta je već ono bilo u onakvoj poziciji, ne mogu da sebi objasnim. I on u posljednje vrijeme igra na kreditu od prije, ovo komplikovanje oko našeg gola se ne dešava prvi put, mora se dozvati. Sreća pa je Crnkić pravi korida igrač kao i ekipa mu, pa je ondje fino pospremi ka jugu.
Miličević već par utakmica napravi kobnu ili zamalo kobnu grešku. Van ritma i forme je dobrano.
- FKS -

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 22 apr 2021, 01:18

Hodzic je ozbiljniji igrac od Pidre sto se tice defanzive i nazalost u ovakvoj situaciji bih prije Hodzica na beka.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 apr 2021, 01:34

ElCartel11 je napisao/la:
22 apr 2021, 01:08
Oremus - Besic - Dupovac - Hodzic
Adukor - Djokanovic
Hebibovic - Zinedin - Jukic
Mesanovic

Adukor i Djokanovic bi pojeli teren protiv lažnih, Zinedin ako odigra kao danas top, krila Hebib i Jukic (Milanovic MORA biti klupa). U vrhu napada Mesanovic kojeg ce aBd nakon danasnjeg gola konacno krenuti.
Stoperski par Dupovac - Besic. Mislim, da bi malac dobro zamjenio Milicevica i bolje njega tu koristiti nego Adukora zavaliti.
Tako ti na klupi ostanu Susic, Handzic, Krste, Pejovic pa mozes nesto o ubaciti iz drugog plana.
Šanse da Vinko gurne Bešića na stoperu u ovakvoj tekmi su ravne šansama da izgubim opkladu protiv tebe i Škore vezano za Cmiljaru. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 22 apr 2021, 01:41

Jesu li nam ono do oko 70.min imali 30% posjed lopte?
Vjerovatno se poslije trećeg gola malo to izbalansiralo, ali u tom trenutku mi je to strašno djelovalo.
Kao Barsa Vs Levante u zlatno doba tika take sa Pepom na klupi. :)
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 22 apr 2021, 01:48

Zeko87 je napisao/la:
22 apr 2021, 01:41
Jesu li nam ono do oko 70.min imali 30% posjed lopte?
Vjerovatno se poslije trećeg gola malo to izbalansiralo, ali u tom trenutku mi je to strašno djelovalo.
Kao Barsa Vs Levante u zlatno doba tika take sa Pepom na klupi. :)
"Jedne sam noći otišao u kafić i tamo upoznao djevojku. Razgovarali smo čitavu noć, smijali se i flertovali, plaćao sam joj piće, a u pet ujutro prišao je momak, uhvatio je za ruku i odveo u kupatilo. Imali su seks i otišla je s njim. Imao sam posjed te noći, no drugom je pripao seks" - kazao je Sampaoli.

slika
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 apr 2021, 02:00

Razlog zasto mi moramo sad stalno napadati nije sto smo mi FKS i tako smo navikli. Ovoj grupi ljudi u napadu je stvarno potrebno mnogo sansi i lopti da stvore nesto i daju gol. U prvoj polusezoni to nismo osjetili jer kad dodjes gore pospremi Amar il podvali kakvu loptu, povuce sam. Benjo sutne na tribine zavrsi u golu i tako. Zato Vinko napocetku ove polusezone nije mijenjao nacin igre jer je mislio da ce i sad bit tako,da ce neko isplivat. Nadam se da i on ko i ja ne spava i razmislja kako da ovo unaprijedi do subote jos i da pobijedimo dole.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 apr 2021, 02:06

Hodzic se uvijek napne kad mu istice ugovor ,ovo je vec vidjeno kod njega prosli put,bukvalno pred novi ugovor na glavu se bacao,cim je šarno opusten i nonstalantan bio do nevjerovatne razine.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 apr 2021, 02:08

Zato treba ugovor na 1+1 pa ima da zapinje barem jos jednu sezonu. Jos ako se kako moze napravit taj ugovor da mu je ta +1 sezona plata ko sad a ova prva manja da zapne.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 22 apr 2021, 02:28

Ma Hodzic je budala teska, nema ni gram mozga u glavi. Sjecam se izjave kad je tek dosao da mu je Sarajevo odskocna daska i da zeli jos vise napredovati u karijeri. Pet godina poslije... Ruku na srce, prvu sezonu je proglasen najboljim bekom lige uz Bekica i imao je par dobrih nastupa, ukljucujuci i danasnji. Realno, bolju rezervu ne bi mogli naci. Za nadati se da ce nastaviti ovako.
Amer Dupovac!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 apr 2021, 02:42

miky_hz je napisao/la:
22 apr 2021, 02:06
Hodzic se uvijek napne kad mu istice ugovor ,ovo je vec vidjeno kod njega prosli put,bukvalno pred novi ugovor na glavu se bacao,cim je šarno opusten i nonstalantan bio do nevjerovatne razine.

E bas tu se krije sva istina. Milanovic 2 asis, Milicevic produzio pa pad forme, za Hodzica si napisao, tako ce biti i sa Krlrtom(sta je uradio za ove 4 sezone ?), Pejovic ima jos 1,5 god. ugovor. Neka produze ovi kojima istice ugovor opet cete kukati 2 godine. Nama trebaju bolji. To je Emir Hadzic pogrijesio, sumnjivim dao umjesto jedne ugovore na dvije godine. Cvijece , slika sa dresom i pozdrav.
Hajd sad otjeraj Pejovica, Oremusa,Cmiljanica, pa i meni dragog Handzica, hoces, ali uz obestecenje.Puskom ih neces moci otjerati iz FKS. Bez razlike na DK,Titulu,Kup ili nista doslo je vrijeme razlaza. Trebaju nam igracki bolji i karakterno bolji,ala JASMIN MESANOVIC(zamjena RAHMANOVA). Derac Dresa karakterno je zero,ali zabijao.
Imamo kostur tima, treba osvjezenja ala Jasmin.
Kad bi Faruk Hadzibegovic htjeo biti SD do kraja sezone, a onda tim-menadzer(za sve da se pita, to bi bilo rjesenje).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 apr 2021, 02:46

Puna usta Krleta, do asistencije 15 gresaka, da gol i onda izliv nezadovoljstva prema klupi. Gdje su ponude za nase vedete sto vole FKs vise od familije.
Padate na suplju momci. Nije bas lijepo i popularno ovako pisati, ali nemojte biti levati molim Vas.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 22 apr 2021, 03:08

Jel se na kraju gleda gol razlika ili medjusobni duel :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 apr 2021, 06:14

Ja da se pitam opste nebi razmisljao o tipovima dusan pejovic krste i njihovim ugovorima neka ih u klubu dok ugovor traje 3 mjeseca prije isteka ugovora bi trazio druge bolje igrace a da im bude plata manja ili ista ko u ovih ako nedjemo takve to treba uradit. Jer mi smo se njih zasitili i oni nas al po njihovu zalost a nasu njihov kvalitet je na nivou veleza mladosti zelje slobode i mislim da ih mozemo sa mladjim jeftinim igracima zamjenit i da dobijemo novu krv a samim tim da ove odbijemo od sise kluba. Jer kolko doje vec i kad gladni nisu trce za sisu.

Medjutim

Kovacevic pidro djokanovic to treba produzit na jos po 2 godine.

Takodje
Ahmeta handzica treba odbit od sise kluba i obje sise dat Tipu igraca ko benko nermin vazda stojanovic komazec ahmet sa 30 itd

Susicu istice ugovor za 6 mjeseci ako bude do kraja prvenstva igro ko dosad sjest zasto i zamolitka da nam oprosti 6 mjeseci ugovora ako je ikako moguce a mi cemo mu papire isprintat dzaba

Btw: DALI SE SLAZETE SA ONOM NAKVOM PROSLAVOM U SVLACIONICI. Ako se slazete (prolazak u finale sve razumijem dali fin broj golova nakon toliko godina) al nismo osvoili kup. Ako se trebao slavit dali se moralo snimat postavljat po instergramu fb i tako tim stvarima. Ovo je tc klub koji je 6 na tabeli koji postoji 6 mjeseci itd. Takodjer dalije ovo sad dalo zrinjskom jos veci moral postrek i dali smo sami sebi otezali put.

Ja da sam igrac FK SARAJEVA i da sam navijac i da volim Sarajevo kao sto ga volim sad ja bi sutio istusirao odmorio 1-2 sata odradio laksi trening masazu itisao kuci u 6 am bio u butmiru spreman za trening.

Izgubit 14 bodova u 7 utakmica ipravkjenje od gotovog veresiju meni nije do veselja vec da se prijone i da 200% da spasimo sezonu.

Moramo se u oci pogledat i bit realni cak i da zavrsimo drugi i osvoimo kup niko nebi bio zadovoljan sa tim prije pocetka sezone a posebno nakon 19 kola i +9

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 22 apr 2021, 06:57

Samozdravlje je napisao/la:
22 apr 2021, 02:46
Puna usta Krleta, do asistencije 15 gresaka, da gol i onda izliv nezadovoljstva prema klupi. Gdje su ponude za nase vedete sto vole FKs vise od familije.
Padate na suplju momci. Nije bas lijepo i popularno ovako pisati, ali nemojte biti levati molim Vas.
Pogledacu ponovo utakmicu kad stignem da vidim te greske. Sjecam se da je imao i par oduzetih lopti na sredini ali to ti nisi vidio. Ako je Krle imao 15 greski do asistencije koliko su drugi igraci imali? Kad vec brojis njegove greske valjda si i ostalim izbrojao pa nam daj i taj podatak da vidimo kakav je bio u odnosu na druge

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 apr 2021, 07:11

Pitar6785 je napisao/la:
22 apr 2021, 06:14
Ja da se pitam opste nebi razmisljao o tipovima dusan pejovic krste i njihovim ugovorima neka ih u klubu dok ugovor traje 3 mjeseca prije isteka ugovora bi trazio druge bolje igrace a da im bude plata manja ili ista ko u ovih ako nedjemo takve to treba uradit. Jer mi smo se njih zasitili i oni nas al po njihovu zalost a nasu njihov kvalitet je na nivou veleza mladosti zelje slobode i mislim da ih mozemo sa mladjim jeftinim igracima zamjenit i da dobijemo novu krv a samim tim da ove odbijemo od sise kluba. Jer kolko doje vec i kad gladni nisu trce za sisu.

Medjutim

Kovacevic pidro djokanovic to treba produzit na jos po 2 godine.

Takodje
Ahmeta handzica treba odbit od sise kluba i obje sise dat Tipu igraca ko benko nermin vazda stojanovic komazec ahmet sa 30 itd

Susicu istice ugovor za 6 mjeseci ako bude do kraja prvenstva igro ko dosad sjest zasto i zamolitka da nam oprosti 6 mjeseci ugovora ako je ikako moguce a mi cemo mu papire isprintat dzaba

Btw: DALI SE SLAZETE SA ONOM NAKVOM PROSLAVOM U SVLACIONICI. Ako se slazete (prolazak u finale sve razumijem dali fin broj golova nakon toliko godina) al nismo osvoili kup. Ako se trebao slavit dali se moralo snimat postavljat po instergramu fb i tako tim stvarima. Ovo je tc klub koji je 6 na tabeli koji postoji 6 mjeseci itd. Takodjer dalije ovo sad dalo zrinjskom jos veci moral postrek i dali smo sami sebi otezali put.

Ja da sam igrac FK SARAJEVA i da sam navijac i da volim Sarajevo kao sto ga volim sad ja bi sutio istusirao odmorio 1-2 sata odradio laksi trening masazu itisao kuci u 6 am bio u butmiru spreman za trening.

Izgubit 14 bodova u 7 utakmica ipravkjenje od gotovog veresiju meni nije do veselja vec da se prijone i da 200% da spasimo sezonu.

Moramo se u oci pogledat i bit realni cak i da zavrsimo drugi i osvoimo kup niko nebi bio zadovoljan sa tim prije pocetka sezone a posebno nakon 19 kola i +9
Previse gluposti u jednom postu. Razumijem ima svako svoje misljenje i zelje, al tvoje nisu na mjestu. Dvije stvari:

Prva, otpisao si Velkoskog, Dusana i Pejovica i kazes doveo bih BOLJE da igraju za manje para ili isto kao ovi. Ma daj nemoj zajebavat. I ja bih Samsungov TV od 75 incha a po cijeni onog od 45. Ne ide to tako

Druga stvar, proslava, apsolutno podrzavam. Mnogi ne razumiju fudbalere, mnogi misle da je cesto navijacu teze kad izgubi utakmicu nego njima, ali u rijetkim situacijama je tako. Oni su ti koji treniraju svaki dan, odricu se ovog ili onog, na kraju krajeva trce 90 minuta da bi pobjedili. I kad primis gol, i kad te ne ide dugo, i kad si izgubio samopouzdanje, i kad su ti mnogi ledja okrenuli, onda dobijes ona slavlja sa terena kod prvog i drugog gola.
Emocija proradi, inat proradi, nesto se konacno isplatilo. Pada kamen sa srca, normalno je da ces proslaviti to sa jednom dvije pjesme u svlacionici i idemo se dalje spremati
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.