FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 21 apr 2021, 22:47

GangEvil je napisao/la:
21 apr 2021, 22:18
ajdohordas je napisao/la:
21 apr 2021, 22:02
Dobro, sad zvanicno u koliko igramo ? Jel 17h ili 19h ?

Čita li iko išta....

slika
Ja čitam... a čitas li ti da neki pisu ovdje da je u 17h ?
Nisam siguran i zato pitam sto je na par razlicitih mjesta razlicit termin a ne znam sta je tacno.
Hvala na odgovoru :salut:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 21 apr 2021, 22:51

Vrlo je bitno da Tuzla do utakmice sa nama bude što dalje od 4 mjesta :D Sad su na -7 od Veleža, bilo bi idealno da to u naredna dva kola poraste na -9 ili - 10.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 21 apr 2021, 22:59

Nema pljuvaca Eldina, nema branioca lika i djela Husa. Zrtvovali smo dosadu na forumu za pobjedu...

U subotu pocnel Milanovic il Pejovic osisat cu Vinka na celu da opet mogu tjerat ćelavu ublehu iz kluba
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 apr 2021, 22:59

Historicar je napisao/la:
21 apr 2021, 22:51
Vrlo je bitno da Tuzla do utakmice sa nama bude što dalje od 4 mjesta :D Sad su na -7 od Veleža, bilo bi idealno da to u naredna dva kola poraste na -9 ili - 10.
Šta kažeš na ovu današnju utakmicu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 21 apr 2021, 23:00

Vrlo bitno je da Vinko shvati da nema potrebe da siluje pozicije. Treba iskoristiti momentum i izvesti ovih 11 u subotu: Vladan, Mirko, Joakim, Amer, Dusan, Andrej, Aleksandar ili Tino, Zinedin, Krste, Anel i Jasmin. Vjerujem da ovih 11 ima muda i znanje da donese 3 boda iz Mostara.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 21 apr 2021, 23:01

MortemHz je napisao/la:
21 apr 2021, 22:59
21 apr 2021, 22:51
Šta kažeš na ovu današnju utakmicu?
Odlično, puno bolje nego sam očekivao, s obzirom na našu formu u zadnje vrijeme.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 21 apr 2021, 23:05

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 21 apr 2021, 23:05

Hajdeee je napisao/la:
21 apr 2021, 22:40
Aduka87 je napisao/la:
21 apr 2021, 22:30
"Zanimljivo je koliko će zaraditi klub koji dođe do trofeja. Pobjedniku finalnog ogleda će pripasti 30.000, a poraženom timu 20.000 KM".

:rol:
K'o bajramski turnir.
Treba dogovorit, podijelit pare.

Stavljaju nam drugu tekmu zaredom u 19h zbog ovih naših što poste garant. Savez napolje. Vico odlazi.
Samo naprijed Saraj'vo!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 apr 2021, 23:11

feniksptica je napisao/la:
Nema pljuvaca Eldina, nema branioca lika i djela Husa. Zrtvovali smo dosadu na forumu za pobjedu...

U subotu pocnel Milanovic il Pejovic osisat cu Vinka na celu da opet mogu tjerat ćelavu ublehu iz kluba
Pejovic ce igrati, Adukor ide na stopera s Dupovcem. Pejović i Djokanovic dva defanzivna vezna.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 21 apr 2021, 23:13

bordobijeli je napisao/la:
21 apr 2021, 23:11

Pejovic ce igrati, Adukor ide na stopera s Dupovcem. Pejović i Djokanovic dva defanzivna vezna.
Možda probati sa Sušićem i Đokanovićem iza Zinedina.Također, Hebibović mora igrati na desnom krilu sve do povratka Fanima.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 21 apr 2021, 23:14

21 apr 2021, 23:11

slika
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 21 apr 2021, 23:14

Mislim da bi Andrej Šušić i Zinedin bila perfekcija

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 21 apr 2021, 23:18

Saban123 je napisao/la:
21 apr 2021, 23:14
Slažem se, još desno Hebib, lijevo Jukić i Mešanović u špicu. Dole Oremuš, Adukor, Dupovac i Hodžić ispred Kovačevića.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 21 apr 2021, 23:20

Evo prosla utakmica, napokon visoka pobjeda. Nakon izlaska Pejovica zivnuli, u prvom poluvremenu vidjelo se da je cilj branjenje, dok lopta dodje do nekog naseg igraca on je nabija prema naprijed bez gledanja. Ostao mi je u sjecanju pas Mesanovica, kad je trazio Milanovica 10tak metara iza odbrane Tuzle Citya, a Milanovic 10 metara ispred odbrane Tuzle. Pejovic, uzme lopti i onda milion dodira,valjda je pokusao cuvati loptu kao Tino, ali nije mu islo. Pejovic je pogodio svaki 3 pas, svi ostali su bili ili u noge igracima Tuzle Citya ili u prazan prostor gdje nema ni na vidiku nasih igraca. Nadam se da je ovo posljednja utakmica u dresu Sarajeva za njega, pa makar morao krpiti tu poziciju sa Velkoskim.

Mustedanagic u 5 minuta pokazao zasto je morao igrati od prve minute na Grbavici i u svakoj narednoj utakmici. Asistencija, pa onda onaj "slalom" sa ruba 16m, steta sto nije otvorio prostor za sut. Zinedin definitvno mora na poluspica. Krste solidna partija, rekao bih rutinski. Mesanovic, napokon, nadam se da ce sad uci u golgetersku formu, i sve one silne kilometre naplatiti golovima. Milanovic, tribine po mogucnosti, neka bude zadnja opcija ne krilnim pozicijama. Hebibovic, uh, ne znam, uvijek sam govorio da on zna iznenadit i zabiti gol neki kada se lomi, ali zna se i namasiti. Neka ide na kraju sezone, posteno se rastati, svakako imas slican ili gotovo isti profil igraca u Resicu. Adukor, usao u formu, kontinuitet nastupa. Ostalo je bilo standardno.

Vinka ne bih komentarisao, dosta nelogicnih poteza, nekako djeluje izgubljen, nadam se da mu je ova utakmica dokazala da treba cesce rotirat, vise promjena traziti idealno. Vidjet cemo, naredne dvije sedmice su kljucne. Protiv Zrinjskog i Zeljeznicara mora se ici na pobjede, jer u slucaju nekih kikseva, onda je sve moguce, u svakom smislu te rijeci.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 apr 2021, 23:21

21 apr 2021, 23:18
Saban123 je napisao/la:
Slažem se, još desno Hebib, lijevo Jukić i Mešanović u špicu. Dole Oremuš, Adukor, Dupovac i Hodžić ispred Kovačevića.
Meni je bolja opcija Pejovic od Sušića.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 apr 2021, 23:25

NisamInSajder je napisao/la:
21 apr 2021, 23:20
Evo prosla utakmica, napokon visoka pobjeda. Nakon izlaska Pejovica zivnuli, u prvom poluvremenu vidjelo se da je cilj branjenje, dok lopta dodje do nekog naseg igraca on je nabija prema naprijed bez gledanja. Ostao mi je u sjecanju pas Mesanovica, kad je trazio Milanovica 10tak metara iza odbrane Tuzle Citya, a Milanovic 10 metara ispred odbrane Tuzle. Pejovic, uzme lopti i onda milion dodira,valjda je pokusao cuvati loptu kao Tino, ali nije mu islo. Pejovic je pogodio svaki 3 pas, svi ostali su bili ili u noge igracima Tuzle Citya ili u prazan prostor gdje nema ni na vidiku nasih igraca. Nadam se da je ovo posljednja utakmica u dresu Sarajeva za njega, pa makar morao krpiti tu poziciju sa Velkoskim.

Mustedanagic u 5 minuta pokazao zasto je morao igrati od prve minute na Grbavici i u svakoj narednoj utakmici. Asistencija, pa onda onaj "slalom" sa ruba 16m, steta sto nije otvorio prostor za sut. Zinedin definitvno mora na poluspica. Krste solidna partija, rekao bih rutinski. Mesanovic, napokon, nadam se da ce sad uci u golgetersku formu, i sve one silne kilometre naplatiti golovima. Milanovic, tribine po mogucnosti, neka bude zadnja opcija ne krilnim pozicijama. Hebibovic, uh, ne znam, uvijek sam govorio da on zna iznenadit i zabiti gol neki kada se lomi, ali zna se i namasiti. Neka ide na kraju sezone, posteno se rastati, svakako imas slican ili gotovo isti profil igraca u Resicu. Adukor, usao u formu, kontinuitet nastupa. Ostalo je bilo standardno.

Vinka ne bih komentarisao, dosta nelogicnih poteza, nekako djeluje izgubljen, nadam se da mu je ova utakmica dokazala da treba cesce rotirat, vise promjena traziti idealno. Vidjet cemo, naredne dvije sedmice su kljucne. Protiv Zrinjskog i Zeljeznicara mora se ici na pobjede, jer u slucaju nekih kikseva, onda je sve moguce, u svakom smislu te rijeci.
Ovako se pisalo i da Sušić treba igrati prije Pejovica pa kad god je igrao mi poraz ili nerjeseno. Ne kazem da je Pejović neka klasa al nemamo boljeg. Sto se tice Zinedina treba mu dati vise šane na poziciji 10 tke.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 21 apr 2021, 23:25

21 apr 2021, 23:21
21 apr 2021, 23:18
Saban123 je napisao/la:
Meni je bolja opcija Pejovic od Sušića.
Ne spominji tog idiota vise molim te.

Pejovic mi ne bi ni na klupi bio sta nam je uradio u ovoj polusezoni sve. Očajan do maxa, a meni je još gori Vinko koji ga je toliko forsirao, vidjecemo ga je li jos veca neznalica ako ga opet stavi u prvih 11.

Cim je izasao pala 3 gola, Ješić bi skontao dosad...
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 21 apr 2021, 23:26

Saban123 je napisao/la:
Mislim da bih to bio najsporiji vezni red ikad, puhalo bi na sve strane :D

To mozda protiv slabijih ekipa..

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 apr 2021, 23:29

Izmedju Pejovica i Susica bi uvijek prije Susica izabrao. Zasto?
Kod Pejovica nemas ama bas ni jednu dobru stvar, da ispostavis. Sut, duge lopte, lopte u prostor, tehnika ama nista.
Susic je zna peglati i igrac je poteza.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 21 apr 2021, 23:31

Od pocetka polusezone govorim da je vezni red Susic i Djokanovic, te Zinedin ispred njih dobitna kombinacija za nas. Susic na svojoj pravoj poziciji, ispred sebe ima Zinedina, obojica jedni od najboljih tehnicara u ovoj ligi, dobar sut van 16m, kreativci. Djokanovic sa nesto defanzivnijim zadacima, da razbija igru protivnika. Na desno krilo ili Jukic ili Mesanovic, u spicu ili Mesanovic ili Cmiljanic. Desno krilo rezervisano za Fanima, u njegovom nedostatku Hebibovic ili Jukic. Kao sto sam mislio za Mustedanagica, tako mislim i za Cmiljanica da bi bio pun pogodak, to je i pokazao u onih malo minuta sto je dobio do sada.

Odbrana standardno, nista ne dirati, sve funkcionise. Milicevic i Dupovac, desno Oremus, lijevo Pidro, dok uhvati formu. Ofanzivno Pidro i nije los, ulazi, nudi se zeli igru, stvara sanse, ali defanzivno vidi se strah neki, nije to to defanzivno. Hodzica koristiti tu, dok funkcionira, dok se Pidro ne osvjezi. Nadam se da ce se na ljeto dovesti jedan top lijevi bek za Europu, nikakvi Alici ili tako, samo top lijevi bek dolazi u obzir.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Burberry46 i 36 gostiju.