Ma najkasnije sutra se sve mora znat!NisamInSajder je napisao/la: ↑21 apr 2021, 21:52Moglo bi se to mijenjati zbog prenosa. A mozda je i lakse jednu utakmicu samo prenosit, tako da se ne prekidaju reklame i Linglong liga sa nasom ligom.Ahmoveliki je napisao/la: ↑21 apr 2021, 21:51
Ne bude li promjena
Jedna u 15h Velez-Krupa
Ostali u 17h
Ako ne bude Vico kuglice i za satnice izvlacio...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Lijepo je vidjeti ovo slavlje u svlačionici. Momcima treba samopouzdanje više nego ikad. Miličević je legenda, baš će mi biti žao ako ode na ljeto a sve su prilike da hoće.
Eh kad bi Vinko imao muda pa da u subotu izađemo visoko i napadnemo Zrinjski od starta, ne bi bilo sretnijeg od mene. Sve se može kad se hoće, ova četvorka naprijed iz finiša današnje utakmice ima noge i pluća da trči presing barem pola sata, nema logike da se povlačimo i čekamo sudbinu, ali poznavajući Vinka... teško.
Eh kad bi Vinko imao muda pa da u subotu izađemo visoko i napadnemo Zrinjski od starta, ne bi bilo sretnijeg od mene. Sve se može kad se hoće, ova četvorka naprijed iz finiša današnje utakmice ima noge i pluća da trči presing barem pola sata, nema logike da se povlačimo i čekamo sudbinu, ali poznavajući Vinka... teško.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ahmoveliki je napisao/la: ↑21 apr 2021, 21:51
Ne bude li promjena
Jedna u 15h Velez-Krupa
Ostali u 17h
Ako ne bude Vico kuglice i za satnice izvlacio...

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mi smo u prijenosu na MojaTV. Termin je fiksan.NisamInSajder je napisao/la: ↑21 apr 2021, 21:52Moglo bi se to mijenjati zbog prenosa. A mozda je i lakse jednu utakmicu samo prenosit, tako da se ne prekidaju reklame i Linglong liga sa nasom ligom.
-
- Kontakt:
Dobro, sad zvanicno u koliko igramo ? Jel 17h ili 19h ?
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zvanicna stranica kluba kaze u 17:00h. Toliko o organizaciji ligi, na svakom mjestu razlicit termin.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Samo kako je Krste odigra vanjskom do Mesanovica
kao rukom mu je gurnuo.

-
- Kontakt:
Napokon dobra partija svaka cast momcima,i super ono slavlje iz svlacionice,sad samo jos lazne dobit

-
- Kontakt:
Vjeruj mi da griješiš.Ja sam uvijek bio za podršku mladim igračima ali kvalitetnim i koji imaju razvojni put koji daje za pravo da im se pruži šansa i u ovom momentu.Moje mišljenje za Hodzića i Ŕamića je da nisu još spremni za prvi tim i da nikakve koristi ne bi imali od njihovog uvodjenja u ovom momentu.Nažalost,oni ovu sezonu gube sjedeći na tribinama i klupi a trebali su igrati svaku po 90 min za omladince.Oni sad nisu prevaga ni u omladincima,nažalost.hordasDoboj je napisao/la: ↑21 apr 2021, 21:46Pa ti drugi igraci su i doveli do ove situacije tj sam Vinko davajuci im priliku. Hajd i ja sam razmisljao ne igra Zizu vidi valjda trener na treningu kakav je, i eto ispostavi se suprotno. Nije isto trening i utakmica.amypitar je napisao/la: ↑21 apr 2021, 21:27Sad kad se lomi prvenstvo stavljati ove mlade igrace je neozbiljno.hordasDoboj je napisao/la: ↑21 apr 2021, 21:23
Jos kad bi se nekad slucajno sjetio ubacit Dervisagica, malog Ramica i Hodzica. Pada u vodu sve ono da vidi na treningu ko je dobar sa ovim ulaskom Zizua..
Ljudi dragi pa mi nismo svjesni koliko titula ove godine donosi, osim bodova i love od Europe.
Nista mi gore ne bi odigrali da umjesto Milanovica zadnjih 15 min udje Dervisagic, ili bilo koji drugi mladi igrac. Jos imas milion benefita od tog mladog igraca. Ali slazem se najvaznija je titula, pa s bilo kojim igracima.
Za Dervišagića mislim da je trebao dobiti odredjenu minutažu i da je mogao pomoćiu nekim utakmicama.
.
ajdohordas je napisao/la: ↑21 apr 2021, 22:02Dobro, sad zvanicno u koliko igramo ? Jel 17h ili 19h ?
Čita li iko išta....

Sta su se ovo kone ušutile.
-
- Kontakt:
Imam jednog statističara i sad mi rece jedan zanimljiv podatak. Sušić je u 11 utakmica igrao 60 i vise minuta. I
u tih 11 utakmica 4 poraza 4 dobili 3 nerjeseno. A ove gdje je igrao manje ili nikako uglavnom smo dobijali.
u tih 11 utakmica 4 poraza 4 dobili 3 nerjeseno. A ove gdje je igrao manje ili nikako uglavnom smo dobijali.
Nestvarno stvarno za ovu ligu,jos vanjskim udario loptubordobijeli je napisao/la: ↑21 apr 2021, 22:08Samo kako je Krste odigra vanjskom do Mesanovicakao rukom mu je gurnuo.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
"Zanimljivo je koliko će zaraditi klub koji dođe do trofeja. Pobjedniku finalnog ogleda će pripasti 30.000, a poraženom timu 20.000 KM".

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
@michalplatini znas da postujem tvoje misljenje kao nekog ko prati nas omladinski pogon. To sto kazes za Ramica i Hodzica da nisu dorasli seniorskom fudbalu, prvo pitanje je onda ko ih je prebacio da odrade 2 pripreme sa seniorima (citaj valjda Hadzija) a da ne dobiju ni minute. Slazem se bolje da su trenirali sa seniorima a igrali za juniore.
Sto se tice ubacivanja mladjih igraca umjesto onih kojim istice ugovor za 3 mj a nikad nisu izasli iz ove lige sto dovoljno govori o njima, zasto je onda Resic proslijedjen u Slobodu iako je igrao redovno u JSL ligi. Ramica sam samo gledao na onoj prijateljskoj u Umagu gdje nas je realno sve odusevio i opet kazem ne bi sigurno nasa ionako losa igra propala sto bi taj momak usao u 80' a njemu bi sigurno puno znacila.
Takodjer kad se saznalo da ce mali Islamovic na operaciju mogao se povuci Imamovic iz Olimpika koji je lijevi bek.
Ocito je da se nakupilo skarta u Akademiji i da su doveli Cioffija da to sredi ali eto suza mi krene kad vidim da ulazi Milanovic ili pocinje utakmicu a na klupi imas akademaca koji bi jeli teren od zelje, imas 5% na svaki njihov transfer i koliko jos benefita. Nadam se ds ce se te stvari cim prije rijesiti.
Sto se tice ubacivanja mladjih igraca umjesto onih kojim istice ugovor za 3 mj a nikad nisu izasli iz ove lige sto dovoljno govori o njima, zasto je onda Resic proslijedjen u Slobodu iako je igrao redovno u JSL ligi. Ramica sam samo gledao na onoj prijateljskoj u Umagu gdje nas je realno sve odusevio i opet kazem ne bi sigurno nasa ionako losa igra propala sto bi taj momak usao u 80' a njemu bi sigurno puno znacila.
Takodjer kad se saznalo da ce mali Islamovic na operaciju mogao se povuci Imamovic iz Olimpika koji je lijevi bek.
Ocito je da se nakupilo skarta u Akademiji i da su doveli Cioffija da to sredi ali eto suza mi krene kad vidim da ulazi Milanovic ili pocinje utakmicu a na klupi imas akademaca koji bi jeli teren od zelje, imas 5% na svaki njihov transfer i koliko jos benefita. Nadam se ds ce se te stvari cim prije rijesiti.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Evo sad kad se malo ohladilo od tekme, bgm dobro smo isprskali Podrinje United i Husrefa 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“