FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 21 apr 2021, 20:47

fera je napisao/la:
21 apr 2021, 20:30
Samozdravlje je napisao/la:
21 apr 2021, 20:20
Odmah sutra produziti ugovore: Krsti,Hebi,Hodzicu,Milanovicu.....
Nagledat cemo se mi jos 1-2 godine Pejovica i Oremusa.
prijatelju savladao si ovaj sarkazam svaka cast :-)
ide na ljeto podmlađivanje ekipe, nadam se.

Vozdra Fera mladicu.
Pokusavam da nadjem post onog "dobronamjernog" sto nam je predvidio da cemo 3 primiti i ispasti(izbrisan). Pozelio bih mu svaku srecu njemu i njegovim najmilijim, ali da ga Sarajevo aBd uvjek oneraspolozi. Amin. :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 21 apr 2021, 20:48

Rahma je napisao/la:
21 apr 2021, 20:36
Mister No je napisao/la:
21 apr 2021, 19:33
Rahma je napisao/la:
21 apr 2021, 18:46
Fol ispade svi znali da je Zinedin majstor ahahhahahahahha. Nije se mogao sastaviti sa loptom kad je dobijao priliku. Mesanovic danas najbolji
Komentar dana.**** mu od do kao i Hebibu i Krsti.Danas spasitelj a Vinko četnik kod pojedinaca te Pejović ( koji je jesenas isto tako dizan nezasluženo u visine ) je **** koje se tjera u Srbiju.Navijači Sarajeva..Svaka čast SS i momcima na reakciji.Nije bilo lako nakon nedelje i današnjeg prvog poluvremena.
Ma pusti brate, cilj samo da se ponizi Vinkov uspjeh u ovoj utakmici. Svaka cast Zinedinu na danasnjem izdanju, ali kriminalan je bio sve i jednu minutu koju je igrao osim onog gola, nista nije uradio.
Eto nek Pejović nije krimnalan 15 utakmica zaredom.
Zinedin barem zna izvesti slobodnjak, korner ako ništa !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 apr 2021, 20:49

Bravo FKS, Bravo momci, bravo Vinko. Drago mi je da je Mesanovic proćepio vidjelo se kako je svima laknulo kad je zabio. Takodje stari majstori Hebib i Krste dobro odradili. Idemo na krilima ove pobjede po pozitivan rezultat u Mostar.
Vamos Rajvosa...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 apr 2021, 20:50

FoSte95 je napisao/la:
21 apr 2021, 20:44
Al reakcija Danimira kod prvog gola 😎
Sad ja hocu da pisem,ima takvu energiju koju bi pozelio svakom iducem nasem treneru.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 21 apr 2021, 20:55

SarajevoJeBordo je napisao/la:
21 apr 2021, 20:40

Hodžića sam zaboravio dodati gore, a ti si kontradiktoran. Pozivaš se na neki budžet, a rješavao bi se igrača pod ugovorom? Potrošio bi novac na raskid Pejoviću ili Sušiću umjesto na raskid sa trenerom? I ne mogu da vjerujem da se ja s nekim na ovom forumu moram raspravljati oko yebenog Hebibovića i o tome je li on treba biti član kluba. I ne brani ga pozicijom kad je na svakoj odron i ima highlight utakmicu jednom u 3 mjeseca.

I šta ima "nemamo mi budžet 10 igrača da zamijenimo"? Kakva glupa priča. Niko nije rekao da trebaš 10 igrača zamijeniti, nego zamijeniti preplaćene i dovesti bolje i jeftinije. Za glavu bi se fatali kad bi znali kakve plate imaju nabrojani.
Ne možeš dovesti bolje ako nemaš pare, možeš eventualno igrače iste kvalitete dovesti.
Imaš budžet za 2 nova kvalitetna igrača i to je to, nemaš za 10 igrača.
Pokrij se koliko ti je dug jorgan.

:salut:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 21 apr 2021, 20:56

ajdohordas je napisao/la:
21 apr 2021, 20:46
Nego jel se meni učinilo ili je danas poslije drugog-trećeg gola priletio i Ahmo ekipi u zagrljaj pored terena ?
Handžić isto.
Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 21 apr 2021, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 apr 2021, 20:57

Finalni okršaj Kupa BiH za ovu sezonu će biti potpuno drugačiji za razliku od prethodnih jer će se nakon 17 godina igrati samo jedan susret.

Interesantno, posljednji put jedan finalni susret se igrao 2004. godine. Finalista je i tada bio Borac, a pobjednik Modriča koja je poslije penala na stadionu Asim Ferhatović Hase digla pehar u zrak.

FSBiH je još početkom sezone prilikom pripremanja kalendara odlučio da se finale igra u četvrtak, 27. maja. U martu je odlučeno da se finale igra u Zenici s tim da će tačna satnica naknadno biti određena.

Borac i Sarajevo će se za trofej suočiti na centralnom terenu Trening kampa. U prošlosti je odigrano nekoliko značajnih utakmica bh. fudbala na ovom stadionu kao što su finalni mečevi omladinskog Kupa, ali ovaj će svakako biti najznačajniji.

Bordo timu će to bili jubilano deseto finale Kupa te će imati priliku da po sedmi put u klupskoj historiji osvoji ovo takmičenje čime bi postao apslutni rekorder bh. fudbala.

S druge strane, Borac će po treći put igrati finale. U prvom, već spomenutom, bila je bolja Modriča, dok je ono drugo iz 2010. godine možda i najbolje u historiji kada je poslije dvije sjajne utakmice savladan Željezničar.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 apr 2021, 20:58

Nekako mi Mesanovic po energiji vuce na Rahmana, samo sto ima duzi fitilj i drugaciju poziciju. Jasmin Mesanovic :tokralju: :tokralju:

Ko ga dovede :urnebes: , @fera ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 apr 2021, 20:59

Testo je napisao/la:
21 apr 2021, 20:55
SarajevoJeBordo je napisao/la:
21 apr 2021, 20:40

Hodžića sam zaboravio dodati gore, a ti si kontradiktoran. Pozivaš se na neki budžet, a rješavao bi se igrača pod ugovorom? Potrošio bi novac na raskid Pejoviću ili Sušiću umjesto na raskid sa trenerom? I ne mogu da vjerujem da se ja s nekim na ovom forumu moram raspravljati oko yebenog Hebibovića i o tome je li on treba biti član kluba. I ne brani ga pozicijom kad je na svakoj odron i ima highlight utakmicu jednom u 3 mjeseca.

I šta ima "nemamo mi budžet 10 igrača da zamijenimo"? Kakva glupa priča. Niko nije rekao da trebaš 10 igrača zamijeniti, nego zamijeniti preplaćene i dovesti bolje i jeftinije. Za glavu bi se fatali kad bi znali kakve plate imaju nabrojani.
Ne možeš dovesti bolje ako nemaš pare, možeš eventualno igrače iste kvalitete dovesti.
Imaš budžet za 2 nova kvalitetna igrača i to je to, nemaš za 10 igrača.
Pokrij se koliko ti je dug jorgan.

:salut:
Jel ti misliš da za 8000 mjesečno nema boljeg igrača od Hebibovića?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 21 apr 2021, 21:00

tm01hzne je napisao/la:
21 apr 2021, 20:56
Nego jel se meni učinilo ili je danas poslije drugog-trećeg gola priletio i Ahmo ekipi u zagrljaj pored terena ?
Handžić isto.
MTEL Premijer Liga. :facepalm:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 21 apr 2021, 21:01

Ma ljudi pročepit će sigurno i nas... mi od početka sezone ne igramo toliko loss koliko rezultati pokazuju. U Sirokom smo se nafulali realno. I protiv Borca smo imali neke 2-3 lijepe prilike. U Mostaru isto tako.
Nije to toliko bilo do igre koliko do lose efikasnosti.
Koliko samo ova pobjeda znaci za momke pogotovo a i za nas navijace. Hvala dragom Bogu, u Mostar po dobar rezultat.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 21 apr 2021, 21:02

Stvar je u tome da smo jednostavno pročitani. Nisu ti ljudi zaboravili lopte. Ali je problem u pristupu i konceptu. Problem je po meni u Vinku, koji se jednostavno nije smio kockati, takav je trener. U nekom momentu je to i razumljivo imas finu zalihu igras derbi, bolje ne izgubit. Vidjelo se da lopte igramo tek kad primimo gol. Sad kad je voda dosla do grla, krenuli smo okomitije i odmah se osjeti i nas kvalitet. Svakako i danas se osjetio taj grc, strah zbog svega sta se desavalo ranije. Ali evo izislo je na dobro. Daj malo te rotacije, daj tog Zinedina, napadni majka mu stara. Imam osjećaj da su svi procitali to da igramo tvrdo, na rezultat, svjesno ne napadnu i mi vec tad imamo problem. Onda malo nesreće, primis glup gol i belaj zivi. Evo ja imam osjecaj ako svinjski napadnemo od prve minute, ono za raju i za gol više, da cemo ih satrat, jer to ne ocekuju, a realno imamo kvalitet za to. I dalje smatram da igramo lose i sve, al da svi ti momci ipak znaju lopte. Sad vise svakako nemamo sta cekat, cuvat pazit, batalite šah. Igraj Sarajvo!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 21 apr 2021, 21:06

Po meni je Heba odigrao danas jako dobru partiju. Ima za njega sigurno mjesta u ekipi.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Feridaga
Kontakt:

Post Postao/la Feridaga » 21 apr 2021, 21:08

bordobijeli je napisao/la:
21 apr 2021, 20:49
Bravo FKS, Bravo momci, bravo Vinko. Drago mi je da je Mesanovic proćepio vidjelo se kako je svima laknulo kad je zabio. Takodje stari majstori Hebib i Krste dobro odradili. Idemo na krilima ove pobjede po pozitivan rezultat u Mostar.
Vamos Rajvosa...
Ima jos jedan bordobijeli ovde na forumu.samo za razliku od njega ti si jedan veliki gospodin.ovaj drugi je vjerovatno neuspjeli pobačaj.ziv bio druze

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 apr 2021, 21:09

Kakav cigan je onaj malo **** crnkic ono majka vise ne rada

Napokon s 10kom I ODMAH JE BOLJe
KAO sto sam i govorio ova ekipa ima lkvalitet ali je glava i taktika problem... nadam se da su danas dobili na samopouzdanju i da cemo sad opet krenuti sa pobjedama!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 21 apr 2021, 21:12

Mene sad jos vise strah subote i tekme
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 apr 2021, 21:14

Aduka87 je napisao/la:
21 apr 2021, 20:43
Velkoski je pokazao svojim pasom za Mešu da je majstor, njega i Hebiba treba zadrzati, dok onog mrtvog Pejovica, Milanovica sa noge na nogu.
Hahahahahaha. Ko da čitam forum djece iz obdaništa. Kad su ova dvojica odigrala normalnu utakmicu prije ove? :rol: :rol:
Alaima bi vi sad vratili kad bi 2x uhvatio centaršut.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 21 apr 2021, 21:15

Nadam se da ce ovo biti prelomna tacka, kao sto je bio derbi 0:3
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 21 apr 2021, 21:17

Bio je Ahmo od početka na atletskoj. Dok igrači izlaze iz tunela vidi se na atletskoj prema istoku.
JURIŠ

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 apr 2021, 21:17

U ove dvije naredne utakmice 4 boda pod moranjem.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, Noke995, plisek i 75 gostiju.