Koliko je momcima značila ova pobjeda, baš se vidi na ovdje na videu.

Nadam se da je pročepilo i da će sad nas krenuti..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemaš ti budžet od milion , pa da zamjeniš 10 igrača.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 apr 2021, 20:23Ja sam to pisao i dalje stojim iza toga!
Hebibović, Milanović, Velkoski, Džafić, Handžić. Sve na ljeto nabiti nogom jer nisu igrači za Sarajevo. Šta, Hebib mi **** živce 5 godina i da se preisputujem nakon jedne njegove normalne utakmice koja se desi jednom u 3 mjeseca?
Može Heba ostat kao što kaže ovaj, al 1500-2000 plata i opcija s klupe kad baš niko više nema. Svi ovi nabrojani imaju u Sarajevu uslove koje ne mogu dobiti ni na top elevenu, a niko od njih nije kvalitet za renome kluba, a posebno nije kvalitet za novac koji prima. Eventualno Velkoskom produžiti ugovor na 6 mjeseci ako ima kakva garancija da će ići na Euro jer 150k eura nije bez veze cifra.
prijatelju savladao si ovaj sarkazam svaka castSamozdravlje je napisao/la: ↑21 apr 2021, 20:20Odmah sutra produziti ugovore: Krsti,Hebi,Hodzicu,Milanovicu.....
Nagledat cemo se mi jos 1-2 godine Pejovica i Oremusa.
Auuu jbtttt
Ne može on igrati ništa.
Ma pusti brate, cilj samo da se ponizi Vinkov uspjeh u ovoj utakmici. Svaka cast Zinedinu na danasnjem izdanju, ali kriminalan je bio sve i jednu minutu koju je igrao osim onog gola, nista nije uradio.Mister No je napisao/la: ↑21 apr 2021, 19:33Komentar dana.**** mu od do kao i Hebibu i Krsti.Danas spasitelj a Vinko četnik kod pojedinaca te Pejović ( koji je jesenas isto tako dizan nezasluženo u visine ) je **** koje se tjera u Srbiju.Navijači Sarajeva..Svaka čast SS i momcima na reakciji.Nije bilo lako nakon nedelje i današnjeg prvog poluvremena.
Hodžića sam zaboravio dodati gore, a ti si kontradiktoran. Pozivaš se na neki budžet, a rješavao bi se igrača pod ugovorom? Potrošio bi novac na raskid Pejoviću ili Sušiću umjesto na raskid sa trenerom? I ne mogu da vjerujem da se ja s nekim na ovom forumu moram raspravljati oko yebenog Hebibovića i o tome je li on treba biti član kluba. I ne brani ga pozicijom kad je na svakoj odron i ima highlight utakmicu jednom u 3 mjeseca.Testo je napisao/la: ↑21 apr 2021, 20:29Nemaš ti budžet od milion , pa da zamjeniš 10 igrača.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 apr 2021, 20:23Ja sam to pisao i dalje stojim iza toga!
Hebibović, Milanović, Velkoski, Džafić, Handžić. Sve na ljeto nabiti nogom jer nisu igrači za Sarajevo. Šta, Hebib mi **** živce 5 godina i da se preisputujem nakon jedne njegove normalne utakmice koja se desi jednom u 3 mjeseca?
Može Heba ostat kao što kaže ovaj, al 1500-2000 plata i opcija s klupe kad baš niko više nema. Svi ovi nabrojani imaju u Sarajevu uslove koje ne mogu dobiti ni na top elevenu, a niko od njih nije kvalitet za renome kluba, a posebno nije kvalitet za novac koji prima. Eventualno Velkoskom produžiti ugovor na 6 mjeseci ako ima kakva garancija da će ići na Euro jer 150k eura nije bez veze cifra.
Ne radi se to tako.
Po meni Hebib sasvim pristojna rezerva za desno krilo, nije on kriv kad ga ovaj stavlja na lijevo krilo i desnog beka.
Treba se rješiti Džafića, Hodžića, Pejovića, Milanovića i Cmiljanića.
Oko TSS razmisliti.
OpetBordoSarajevo je napisao/la: ↑21 apr 2021, 20:39Svaka čast igračima i SŠ.
Najviše mi je drago zbog Zinedina, ja sma ga najviše pljuvao i najmanje vjerovao u njega. Samo da nastavi i ide odmah na moj avatar i potpis.
Nisam ništa upratio danas, gledo prvih 10 minuta i viša sila spriječi da odgledam ulazak u finale.
Realno, Heba nam je uz Fanima najbolje krilo, za Milanovića i Jukića je Overmars. On je jedino krilo koje konstantno traži loptu u prostor i to najviše zamjerim Fanimu, jer konstantno traži loptu u noge okrenut leđima protivničkom golu.Testo je napisao/la: ↑21 apr 2021, 20:29Nemaš ti budžet od milion , pa da zamjeniš 10 igrača.
Ne radi se to tako.
Po meni Hebib sasvim pristojna rezerva za desno krilo, nije on kriv kad ga ovaj stavlja na lijevo krilo i desnog beka.
Treba se rješiti Džafića, Hodžića, Pejovića, Milanovića i Cmiljanića.
Oko TSS razmisliti.
Jest, tu je i u videu u svlacionici.ajdohordas je napisao/la: ↑21 apr 2021, 20:46Nego jel se meni učinilo ili je danas poslije drugog-trećeg gola priletio i Ahmo ekipi u zagrljaj pored terena ?
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, boki86, Evander, inzomni, Kaunas, miguelramos, r3m1, USB, zagorski i 126 gostiju.