FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Peja osim toga sto je sebičan i malo glup, je i alibi igrač. Rijetko ćeš ga vidjeti da uđe u duel ili ukliže. Za veznog igrača malo je primjetan.
Zadnja izmjena: 10.Skoro, dana/u 21 apr 2021, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Mi nikada odustati necemo...
I poseban pozdrav za stručnjake koji procijene igrača na osnovu 10 min kad ekipa gubi i srlja naprijed bez ikakve taktike. Zinedin će aBd bit bolji od Rahmanovića, kad dobije minutažu. Ako Bog da, da i Cmiljanić zaigra i pokaže šta zna.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Prvo liga, pa kup.miky_hz je napisao/la: ↑21 apr 2021, 19:03BravoI upravo ono sto sam rekao prije utakmice kad su neki rekli nema bolje to je to,nemozes znati dok neprobas,prosli put rekao sam dao si sansu Varesanovicu mali je odlicio utakmicu ,sad si vidio da Zinedin moze. Sutra nek to bude Cmiljanic,Ramic nebitno,ali i situaciji kad te neide ti moras posegnuti za onim sto ne koristis,nemozes nikako pogrijesiti samo mozes dobiti.Nadam se da ce uvidjeti iz ovoga da treba svima dati sansu,i da Mesanovic treba igrati u napadu ,drugacije kad imas spica koji je stalno okrenut golu ledjima kao Handzic i njega koji moze pobjeci i direktniji je dosta.
Idemo uzeti taj kup![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- feniksptica
- Kontakt:
Ma izgubio si vec nemas sanse, neka ga na klupi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kup ce zavrsiti prije lige.Prvo se taj pehar dize ,onda cemo ovaj drugiNisamInSajder je napisao/la: ↑21 apr 2021, 19:11Prvo liga, pa kup.miky_hz je napisao/la: ↑21 apr 2021, 19:03BravoI upravo ono sto sam rekao prije utakmice kad su neki rekli nema bolje to je to,nemozes znati dok neprobas,prosli put rekao sam dao si sansu Varesanovicu mali je odlicio utakmicu ,sad si vidio da Zinedin moze. Sutra nek to bude Cmiljanic,Ramic nebitno,ali i situaciji kad te neide ti moras posegnuti za onim sto ne koristis,nemozes nikako pogrijesiti samo mozes dobiti.Nadam se da ce uvidjeti iz ovoga da treba svima dati sansu,i da Mesanovic treba igrati u napadu ,drugacije kad imas spica koji je stalno okrenut golu ledjima kao Handzic i njega koji moze pobjeci i direktniji je dosta.
Idemo uzeti taj kup![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kazem ja, od odlaska Rahmanovica. Zinedin mora u prvu, iza njega Susic i Djokanovic. A onda ce njih dvojica uz Susica napravit milionske transfere.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ima li tih iz telekoma da spoje kablove

Pozovi 035 111 111 i kazi HVALA I VAMA I CAO
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Mešanović
Jukić Zinedin Hebibović
Sušić Đokanović
Pidro Dupovac Adukor Oremuš
Kovačević
Ovako bih na Zrinjski. Eventualno Krste umjesto Jukića, te vidjeti šta je s Fanimom.
Jukić Zinedin Hebibović
Sušić Đokanović
Pidro Dupovac Adukor Oremuš
Kovačević
Ovako bih na Zrinjski. Eventualno Krste umjesto Jukića, te vidjeti šta je s Fanimom.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hajd zadnji put smo pobijedili kad su prenosili nadam se da će opet biti tako iako je nemam..
12. igrač kluba iz Titove 38b
Ma znam da sam, al bih ga ipak gledao prije Handžića.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Naš najbolji vezni igrač je Adukor. Svaka čast Đokanoviću ali još je on zelen da igra ispred Adukora. Mada... ovo danas nije bilo loše; da Adukor sjedi ispred odbrane a da Djokanović napada visoko po terenu ako je to bio dogovor.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zar nije finale Kupa nakon posljednjeg kola? Onda bar ovjerit ligu.miky_hz je napisao/la: ↑21 apr 2021, 19:13Kup ce zavrsiti prije lige.Prvo se taj pehar dize ,onda cemo ovaj drugiNisamInSajder je napisao/la: ↑21 apr 2021, 19:11Prvo liga, pa kup.miky_hz je napisao/la: ↑21 apr 2021, 19:03BravoI upravo ono sto sam rekao prije utakmice kad su neki rekli nema bolje to je to,nemozes znati dok neprobas,prosli put rekao sam dao si sansu Varesanovicu mali je odlicio utakmicu ,sad si vidio da Zinedin moze. Sutra nek to bude Cmiljanic,Ramic nebitno,ali i situaciji kad te neide ti moras posegnuti za onim sto ne koristis,nemozes nikako pogrijesiti samo mozes dobiti.Nadam se da ce uvidjeti iz ovoga da treba svima dati sansu,i da Mesanovic treba igrati u napadu ,drugacije kad imas spica koji je stalno okrenut golu ledjima kao Handzic i njega koji moze pobjeci i direktniji je dosta.
Idemo uzeti taj kup![]()
![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ocajnicki potez ili ne, Vinko je odlicne zamjene napravio. Samo se nadam da nece biti tvrdoglav, pa da opet izmislja kao danas..
...........Mesanovic...
Velkoski...Mustedanagic..Fanimo
.........Adukor..Djokanovic
Hodzic..Besic-Dupovac..Oremus
..........Kovacevic
...........Mesanovic...
Velkoski...Mustedanagic..Fanimo
.........Adukor..Djokanovic
Hodzic..Besic-Dupovac..Oremus
..........Kovacevic
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- PeppermintSA
- Kontakt:
U subotu se igraju svi mečevi narednog kola, velež-krupa u 15:00 a svi ostali u 17:00
Kup ti je izmedju predzadnjeg i zadnjeg kola.Znaci 2 pehara u 3 danaNisamInSajder je napisao/la: ↑21 apr 2021, 19:15Zar nije finale Kupa nakon posljednjeg kola? Onda bar ovjerit ligu.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Imamo Zidana za desetku, a može Krste kao rezerva tu sigurno.feniksptica je napisao/la: ↑21 apr 2021, 19:04Ma znam to, al da pocinje na 10ki bilo bi super. Nema on sta vise ponudit na krilu.Testo je napisao/la: ↑21 apr 2021, 19:02Igrao je lijevo krilo danas uglavnom.feniksptica je napisao/la: ↑21 apr 2021, 18:59Nisam ja dzaba piso jedino lgicno rjesenje Krste na 10ku da ide. Ne moze vise trcat driblat probijat, al zna i dalje podvalit dobru loptu. Kakav pas danas
Lijevo nemamo nikoga osim Velkoskog i Jukića.
MILANOVIĆ više ne smije igrati u Sarajevu, isto važi za Pejovića.
Zadnja izmjena: Testo, dana/u 21 apr 2021, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ostade mi upečatljiva radost nakon Jasminova gola, klupa, igraci, treneri...
Koliko im je samo znacilo danas...
Bravo momciii jos jednommmm
Koliko im je samo znacilo danas...
Bravo momciii jos jednommmm
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, broj6, Burberry46, Google Adsense [Bot], inzomni, N3R3D, OsmanhodzicBuco, Proximic, rimljanin90 i 43 gosta.