FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve isto kao i protiv Borca u prvom poluvremenu. Jedino sto je Borac zabio jedinu kontru i to je to, a ovdje masili Nukic, promasio centarsut Lucic.
Pejovicu niko nije rekao da danas igramo u bordo dresovima? Pa covjek je od 20te minute, fulao 10 dodavanja, 3 akcije upropastio, izgubio nekoliko duela.
Taktika nam je nabij napamet prema golu Tuzle City i to je to. Vinko se definitivno pogubio, od sastava do taktike.
Dzaba govoriti ko mora uci, kad niko nece uci.
Adukor i Djokan najbolji. Krste u jednoj utakmici vise napravio nego Milanovic za zadnjih 5.
Pejovicu niko nije rekao da danas igramo u bordo dresovima? Pa covjek je od 20te minute, fulao 10 dodavanja, 3 akcije upropastio, izgubio nekoliko duela.
Taktika nam je nabij napamet prema golu Tuzle City i to je to. Vinko se definitivno pogubio, od sastava do taktike.
Dzaba govoriti ko mora uci, kad niko nece uci.
Adukor i Djokan najbolji. Krste u jednoj utakmici vise napravio nego Milanovic za zadnjih 5.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
MashAllah ne ureklo se. Lici mi na starog Adukora.Ahmoveliki je napisao/la: ↑21 apr 2021, 17:52Pojeo covjek teren!
Eto sta znace tekme u kontinuitetu...
-
- Kontakt:
Ja ne znam sta je nekima lose ? Ili volite negativu ?
Ljudi nam nisu pogledali prema golu.
Fali nam zavrsni pas i utrpat cemo ga.
Ljudi nam nisu pogledali prema golu.
Fali nam zavrsni pas i utrpat cemo ga.
Krste odličan, ja bi ga gurno u sredinu , Mešu na boka, Jukića umjesto Milanovića
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Salji te stream
Kako ćemo tek pljuvat Vinka kad bude morao dati priliku Zinedinu a ovaj razigra i Mesanovica i Fanima....auhh
12. igrač kluba iz Titove 38b
Znali se kad se vracaju
Fanjimo
Varesanovic
Ahmetovic
Fanjimo
Varesanovic
Ahmetovic
- hordasDoboj
- Kontakt:
Treba mijenjat Milanovica, al ne uvodit Susic za njega.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 apr 2021, 17:53Dobro nek ostane isto. Igrat ćemo 4-3-3 sa poluinvalidima na krilima, do neizmoglosti.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Daj boze, al cisto sumnjam haveru da igrac koji nemoze u ovih 8 utakmica da izbori 20 minuta ( pravilo 5 izmjena)
Definitivno bi SA BESICEM POCEO U MOSTARU A JAKIM ADUKOR NEK OSTANE U SREDINI..
Ma ja ipak mislim da je tu nešto drugo u pitaju, jer ne mogu da vjerujem da još nije dobio priliku da uđe u vatru i pokaže
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ma nek uđe i Faruk Hodžić, samo nek promjeni formaciju stručnjak.hordasDoboj je napisao/la: ↑21 apr 2021, 18:02Treba mijenjat Milanovica, al ne uvodit Susic za njega.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 apr 2021, 17:53Dobro nek ostane isto. Igrat ćemo 4-3-3 sa poluinvalidima na krilima, do neizmoglosti.
Ne bi se ovaj Milanović ovako šetao da su navijači na tribinama
- hordasDoboj
- Kontakt:
"Igrate kao nadrogirani, ali ocigledno ne speedom." 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- ImeiBrezime
- Kontakt:
Ovo se neda gledati. Yebem im mayke svima od sabrine do vinka
Znaci bolje da ne gledam
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel ono Zinedin na zagrijavanju? Valjda dobije bar 30 minuta danas..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma nije toliko grozno, samo nema završnice. Barem se ne branimo, konstantno smo na njihovoj polovini.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Aduka je zvijer danas. Ovo ostalo mlohava ćuna
Hahahahahahahahahahaha
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Hajdeee, Hamagara, johntravolta123 i 30 gostiju.