koMpenzacijeZoran28 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 12:48Ako iko i pomisli na nekakve konpenzacije tipa Kup za 3 boda u Ligi, treba odma da leti, pa makar ostali i bez stadiona, plata, sponzora... Obraz, ponos i dostojanstvo nema cijenu. Muljanja, podmicivanja, stele...nije vrijedno gubljenja obraza i identiteta !
P.S. Zamisljam Vinka kako nagovara nase igrace da ne pobjedjuju, da "njegov" Borac bude prvakko to moze izvaliti nema IQ veci od sobne temperature !!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Je li ovo Velkoski krilo? Pa čovječe stavi ga na desetku. Jedino dobro u ovom sastavu je sto nema Pidre i sto je Mesanovic u napadu.
- feniksptica
- Kontakt:
Hoce Milanovic, umjesto Krstea bi trebao biti Fanimo, naravno ukoliko je tacno da ce biti spreman.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Gledajuci tekme u drugom dijelu sezone apsolutno sam ocekivao da cemo se danas braniti i pokusavati s kontrama nesto. Pa vodimo cak 1:0

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Upravo...bordobijeli je napisao/la: ↑21 apr 2021, 16:17Ne kontam sta ste ocekivali ??
Ko da igra? ovo je najbolji 11 trenutno .
Kao da su na klupi ostale megazvijezde neke
To je sto imamo i sa ovimvalja izgurati kraj kupa i kraj sezone uopste
Ovo je posljednja utakmica u kojoj mi mozemo izaci defanzivno i cuvati rezultat.
Nas vise ni bod u Mostaru ne odrzava na prvoj poziciji zbog losije gol razlike, krajnje je vrijeme da premostimo na ofanzivu.
Momcima danas podrska i da izbore finale, to je najbitnije
Nas vise ni bod u Mostaru ne odrzava na prvoj poziciji zbog losije gol razlike, krajnje je vrijeme da premostimo na ofanzivu.
Momcima danas podrska i da izbore finale, to je najbitnije
90!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prolazimo ba

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To sam napisao jer je forumski puk na moje ponavljanje zadnjih 16mjeseci da smo kharina, odgovarao sa : vinko gospodin, igramo koliko nam treba.ajdohordas je napisao/la: ↑21 apr 2021, 16:01Da su htjeli igrati koliko im treba i da su olako shvatili krenuli bi u prvoj utakmici bez Vranjesa Ziljkica i Zakarića. Gledao sam tekmu u Banja Luci i Klis bio egal sve dok su snage imali. Poslije 65-70 minute su pali sa snagom i tad se sve raspalo. Od 4 gola dva su autogola bila. Evo i danas isti taj Borac nista specijalno... realno i protiv nas na Kosevu nije bilo nista specijalno. I jos ce veca tragedija biti ako ovako losa ekipa uzme titulu, a mi jos losiji od njih...holyman je napisao/la: ↑21 apr 2021, 15:41Klis im je samo 9 minuta drzao remi, ne 70.ajdohordas je napisao/la: ↑21 apr 2021, 15:14Od koga smo mi izgubili ne mogu da vjerujem...
Klis im 70 minuta u Banjaluci drzao remi i plus zabise im dva gola u dvije utakmice a mi imali dvije sanse za 90 minuta
Fuj
Ovi igrali kao mi onomad, koliko smo htjeli...
Mozda je eto i borac kharina, a mozda samo igraju koliko im treba (?)
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 21 apr 2021, 16:23, ukupno mijenjano 2 puta.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Danas je logicno da igras tvrdo, imas prednost iz prve utakmice. Danas je samo bitno proci. Hajdeeeee Sarajevoooo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sreća pa držimo 1:0, ne smijem ni zamisliti šta bi bilo da nismo pobijedili, hajde Sarajevo samo prođite ovo danas..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ne znam koliko je relevantno uz ovaj sastav napisati, ali.....SARAJEVO NAPADAJ!!! 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- ImeiBrezime
- Kontakt:
Ako ih izbacimo sa velkoskim i pejovicem, nek se sami ugase.
Klis ima bolje igrace od njih dvojice.
Bolje da je medjed juniore ubacio.
- ElCartel11
- Kontakt:
Tako je Vinkec samo defanzivno, jesmo li Radnik ili nismo!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jesam nervozan. Joj vidim li sugavi centarsut po zemlji..
Bunker pa sta bude.
Bunker pa sta bude.
NEMA NAZAD
Ma sta boni nema bolje.Ima bolje,probaj nesto izmisli,kako je ubacio Varesanovica pa mali prelomio utakmicu ko garantuje da ovi ostali sto im nedaje sansu nebi tako odlucili utakmicu?ajdohordas je napisao/la: ↑21 apr 2021, 16:20Upravo...bordobijeli je napisao/la: ↑21 apr 2021, 16:17Ne kontam sta ste ocekivali ??
Ko da igra? ovo je najbolji 11 trenutno .
Kao da su na klupi ostale megazvijezde neke
To je sto imamo i sa ovimvalja izgurati kraj kupa i kraj sezone uopste
Nemozes znati dok neprobas.Sto ne ubaci tako Zinedina,Ramica ,ovog malog iz Kaknja,Cmiljanica nema nigdje,vrtimo jedne te iste,kakav Krste i krilo,gurni ga na 10 malo promjesaj,Jukic krilo ,Krste na 10 ako vec mora,najlakse reci nema bolje a nista ne mjenjati
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 21 apr 2021, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo se ti zezaj. Sta ako Pejovic postigne go direktno iz kornera sa onim svojim poznatim centarsutevima.ImeiBrezime je napisao/la: ↑21 apr 2021, 16:24Ako ih izbacimo sa velkoskim i pejovicem, nek se sami ugase.
Klis ima bolje igrace od njih dvojice.
Bolje da je medjed juniore ubacio.
Danas prolaz glat,a u subotu u Mostaru skidanje gaca i definitivno oprastanje od titule.
-
- Kontakt:
Danas je opravdano igrati tvrdo, što danas srljati ??
Imamo pozitivan rezultat iz prve utakmice i treba to potvrditi . Treba napasti Zrinjski u Mostaru tu nemaš sta braniti a mozes puno dobiti. Po meni logican i dobar sastav, najbolji jer nemamo boljeg.
Imamo pozitivan rezultat iz prve utakmice i treba to potvrditi . Treba napasti Zrinjski u Mostaru tu nemaš sta braniti a mozes puno dobiti. Po meni logican i dobar sastav, najbolji jer nemamo boljeg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.