FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kovačević, Oremuš, Hodžić, Dupovac, Miličević, Adukor, Đokanović, Pejović, Velkoski, Milanović, Mešanović
JURIŠ
-
- Kontakt:
Nije borac nista specijalno, al zalosno je da oni imaju bolje ofanzivne igrace nego mi, a mi više plaćamo.ajdohordas je napisao/la: ↑21 apr 2021, 16:01Da su htjeli igrati koliko im treba i da su olako shvatili krenuli bi u prvoj utakmici bez Vranjesa Ziljkica i Zakarića. Gledao sam tekmu u Banja Luci i Klis bio egal sve dok su snage imali. Poslije 65-70 minute su pali sa snagom i tad se sve raspalo. Od 4 gola dva su autogola bila. Evo i danas isti taj Borac nista specijalno... realno i protiv nas na Kosevu nije bilo nista specijalno. I jos ce veca tragedija biti ako ovako losa ekipa uzme titulu, a mi jos losiji od njih...holyman je napisao/la: ↑21 apr 2021, 15:41Klis im je samo 9 minuta drzao remi, ne 70.ajdohordas je napisao/la: ↑21 apr 2021, 15:14Od koga smo mi izgubili ne mogu da vjerujem...
Klis im 70 minuta u Banjaluci drzao remi i plus zabise im dva gola u dvije utakmice a mi imali dvije sanse za 90 minuta
Fuj
Ovi igrali kao mi onomad, koliko smo htjeli...
- feniksptica
- Kontakt:
Moglo bi ovo bit klasicno 4-4-2. Ako ce samo Krstu u napad ostavit predlazem popodnevno spavanje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Najbolje trenutno sto imamo, hajdeeeee Sarajevoooo
Kakav je ovo sastav Allahu, ko 4 4 2 izgleda
Klupa : Dzafic, Pidro, Besic, Hebibovic, Mustedanagic, Ramic, Hodzic, Jukic, Susic
- feniksptica
- Kontakt:
Sad bih potpiso da 11 igraca sto mi izveli izamjenimo sa 11 igraca T koje ce izvest, a da i ne znam ko ce im igrat.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sastav u skladu time da cemo se branit cijelo vrijeme kako se i ocekuje,kreativniji vezni kod Klisa.
Cmiljanic se cuva za Zrinjski izgleda
Cmiljanic se cuva za Zrinjski izgleda

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ImeiBrezime
- Kontakt:
Vinko se pogubio definitivno. Ovaj sastav je trebao izaci za vikend kada cemo se grcevito braniti i napadati iz kontre.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ne mislis valjda da ces gledati moderni napadacki fudbal?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Parkirati autobus ,nidje veze sastav. 

Na klupi slovom i brojem 0 spiceva.Bravo j.ebo li ti Diego Simeone tetku
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Bekovi su nam nivo federalne definitivno, ako Pejovic bude igro ofanzivnog i ta nam je pozicija blize federalnoj ligi nego Premijer ligi. Krste je trebo dobit slobodne papire prije 1 g najmanje. Milanovic u svakoj ekipi mrtva klupa bi bio samo kod nas velika uzdanica. I Mesanovic atleticar ne fudbaler.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ne kontam sta ste ocekivali ??
Ko da igra? ovo je najbolji 11 trenutno .
Ko da igra? ovo je najbolji 11 trenutno .
Ni u snu

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- moj uzor-S.G
- Kontakt: