Nemoj mi samo Pepa navoditi kao moralnu vertikalu, kible ti i boga.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Nemoj mi samo Pepa navoditi kao moralnu vertikalu, kible ti i boga.
Srecom Englezi su spasili fudbal.
Ma pusti se te price.Perez je izabran kao predstavnik tih 12 klubova vjerovatno vodeci se intuicijom da je najutjecajniji lider najveceg kluba na Svijetu.TheChief je napisao/la: ↑21 apr 2021, 15:15Pa sta se ovdje pisalo ko bi bio najzasluzniji da je liga pokrenuta ???JoeBleck je napisao/la: ↑21 apr 2021, 15:12U svoj prici se ljaga svaljuje na Pereza i Angelija a od citavog plana ukljuceno je 12 klubova.Dok se jedni smatraju “herojima” a ne izdajnicima , drugi se smatraju “izdajnicima” fudbala a ne horojima u istrajanosti ideje i onoga sto je najskuplje a to je lojalnost.
Ne branim Pereza i Angelija , ali mrzi me ovo citanje o herojstvu klubova koju su odradili posao po sablonu “kako vjetar puhne”.Cinicno i izdajinski.
Ne moze se individua kriviti i za tzv. Krah ideje jer je u ideji 12 ravnopravnih klubova koji su radili na istom projektu.
Ko je bio najmocniji covjek u historiji fudbala ???
Itd, itd...
Ronaldo je vise dobrog donio Juventusu financijski nego sportski.feniksptica je napisao/la: ↑21 apr 2021, 16:01Sto Juve dovede Ronalda pa se uvali u dugove zbog toga
Ako cemo u sirinu, hoces reci da Brighton, Burnley i Norwich bolje stoje na sportskom planu od Juventusa?feniksptica je napisao/la: ↑21 apr 2021, 16:08To sportski lose ce ih sahranit financijski, gledaj malo sire
Pa Brighton zna koje su mu mogucnosti, nece se prezaduziti i sutra remetit sve u svijetu fudbala da bi se oni financijski dozvali. Cudno da je Juve zagovornig ove lige u sezoni akd mu se pojavljuju neki minusi i kad gubi titulu posle ne znam ni sam koliko godina..Rovella je napisao/la: ↑21 apr 2021, 16:11Ako cemo u sirinu, hoces reci da Brighton, Burnley i Norwich bolje stoje na sportskom planu od Juventusa?feniksptica je napisao/la: ↑21 apr 2021, 16:08To sportski lose ce ih sahranit financijski, gledaj malo sire
Nece sportski lose sahranit Juventus i italijanske timove, vec foteljaski dinosauri iz saveza koji imaju podrsku UEFA-e, i vice versa.
https://sportsport.ba/fudbal/andrea-agn ... e-a/397197feniksptica je napisao/la: ↑21 apr 2021, 16:01Sto bi klubovi morali ispastat sto Barca da 300 miliona za Griezmanna i Dembelea ? Sto Juve dovede Ronalda pa se uvali u dugove zbog toga ?? Mislili su oni lijepo svoju nesposobnost ovim spasit, al nema bato, sto si zajebo sam popravi
Kako bi reagovali fanovi sa Gudison Parka kad bi 2024 Everton zavrsio peti, Liverpool sedmi, ali idu u LP jer imaju bolji koeficijent? Da li bi sutjeli ili spasavali futbol opet?
Ali zanimljivo niko se ne buni protiv ovog. Jedan lester ili west ham mogu otići direktno u LP ako završe u top 4 a npr. "prvak" hrvatske Dinamo mora igrati kvalifikacije.
Pa nisu klubovi krivi što igrači žele da igraju u klubovima sa najvećom tradicijom, reputacijom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.