Zrinjski - Sarajevo prenos na mojoj tv, koju ima 0,5 % stanovnistva?
Platis 2 KM, em kasni 2 minute, em štopa svako minut....
Zrinjski - Sarajevo prenos na mojoj tv, koju ima 0,5 % stanovnistva?
Prijenos je besplatan za sve korisnike. PPV usluga i webTV za one koji nisu korisnici rade odlično. Kašnjenje je <15 sek, a "štopanje" ovisi o brzini interneta.
Stvarno ne steka, uz prosjecan internet. Kasnjenja isto tako nema, par sekundi.
Nisi jedini, nekad zastopa, ali sasvim korektan prenos, i jednom se samo desilo da kasni stream, bar meni.FranckRibery je napisao/la: ↑21 apr 2021, 15:04cekajte ljudi, nisam valjda ja jedini koji gledam preko **** stranice nase utakmice?? Potpuno besplatno i svaka koja je na tvu bude, nebitno je li moja tv ili arena. Kasni stream ali rijetko bas rijeko zasteka
plus filmovi i serije sa prevodom..fck kodiFighter1926 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 08:51Zato ima dobra aplikacija, moze na tel, laptop, tv, a imas sve programe od SK, arena ( sve ), do HBO...a dzabe![]()
Samo puno je zloupotrebljavaju pa se logovi cesto mijenjajudejavu je napisao/la: ↑22 apr 2021, 10:55plus filmovi i serije sa prevodom..fck kodiFighter1926 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 08:51Zato ima dobra aplikacija, moze na tel, laptop, tv, a imas sve programe od SK, arena ( sve ), do HBO...a dzabe![]()
![]()
Kako se zove stranica aj reci da je rokkrdejavu je napisao/la: ↑22 apr 2021, 10:55plus filmovi i serije sa prevodom..fck kodiFighter1926 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 08:51Zato ima dobra aplikacija, moze na tel, laptop, tv, a imas sve programe od SK, arena ( sve ), do HBO...a dzabe![]()
![]()
Nije tacno da radi odlicno.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Pact1921, Venom i 25 gostiju.