Potpises nesto, a nisi ni pitao ljude koje si uvukao u upravu da bi ti bio predsjednik. I sad je normalno da ce neko u upravi glasati za ne, jer su vec neki klubovi istupili (Liverpool, City i Chelsea), pa ce onda reci kako eto on uz svoju upravu nije za ideju Super lige. Klasican politicar balkanskog profila.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ovo je samo proba, prava superliga ce krenut za 3-5 godina. Izlazi se iz razumnih, objasnjivih pojmova u totalnu dominaciju novca.
Ja sam za superligu iskljucivo ako je druga opcija trenutni format LP.
Za mene je najbolje rjesenje povratak na stari format takmicenja. Ako je Liga PRVAKA, sta ce mi cetvrti iz te lige. I nema grupa, odma na ispadanje.
Ali UEFA puna lopova i kriminalaca i nije zasluzila bolje od ovog gazenja.
Ja sam za superligu iskljucivo ako je druga opcija trenutni format LP.
Za mene je najbolje rjesenje povratak na stari format takmicenja. Ako je Liga PRVAKA, sta ce mi cetvrti iz te lige. I nema grupa, odma na ispadanje.
Ali UEFA puna lopova i kriminalaca i nije zasluzila bolje od ovog gazenja.
Džeri Drejk
Nisam još siguran jel ovo genijalan potez Laporte, gdje je ozbiljno zajebo Peru, ili se zaletio pa u zadnjem momentu potego ručnu.
Pretpostavljam da ćemo saznati ubrzo.
Aguero će čini se dobiti dvije godine ugovora. Produži i Messiju dvije i bog te veselio. Nek idu zajedno.

Aguero će čini se dobiti dvije godine ugovora. Produži i Messiju dvije i bog te veselio. Nek idu zajedno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dobro, nije da se očekivalo nešto više od Laporte.NisamInSajder je napisao/la: ↑20 apr 2021, 20:54Potpises nesto, a nisi ni pitao ljude koje si uvukao u upravu da bi ti bio predsjednik. I sad je normalno da ce neko u upravi glasati za ne, jer su vec neki klubovi istupili (Liverpool, City i Chelsea), pa ce onda reci kako eto on uz svoju upravu nije za ideju Super lige. Klasican politicar balkanskog profila.
Postavlja se pitanje jesu šta potpisali s JP. Ako jesu, valja vratiti pare + kamate, za takmičenje koje je propalo.

Valjda nisu toliki amateri.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- NisamInSajder
- Kontakt:
I mene ovo zanima, jer evo sad dolaze vijesti da se redaju ti otkazi.Mokes je napisao/la: ↑20 apr 2021, 21:53Dobro, nije da se očekivalo nešto više od Laporte.NisamInSajder je napisao/la: ↑20 apr 2021, 20:54Potpises nesto, a nisi ni pitao ljude koje si uvukao u upravu da bi ti bio predsjednik. I sad je normalno da ce neko u upravi glasati za ne, jer su vec neki klubovi istupili (Liverpool, City i Chelsea), pa ce onda reci kako eto on uz svoju upravu nije za ideju Super lige. Klasican politicar balkanskog profila.
Postavlja se pitanje jesu šta potpisali s JP. Ako jesu, valja vratiti pare + kamate, za takmičenje koje je propalo.![]()
Valjda nisu toliki amateri.
Ovo je bio za sad jedini plan preko kojeg bi Laporta izvadio Barcelonu iz financijske krize. On nije imao plan nikakav ni prije izbora.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ne vjerujem. A Barceloni bi i takve pare svakako dobrodošle.
Tako da je win-win.
Izbjegli smo Alaba metak
Ode kod Pere.

Izbjegli smo Alaba metak

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- NisamInSajder
- Kontakt:
Drugih para nemas, tako je to samo win situacija. Skontaj da transferi iz 2017 i 2018 godine nisu placeni.
Gdje pise za Alabu. I ne ide kod Pereza, jer mediji pisu da je Perez spremio otkaz.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ovo je bio za Laportu najlakši plan za vadjenje iz krize. Prečica. Predobro je zvucalo onih 400 miliona, da bi bilo istinaNisamInSajder je napisao/la: ↑20 apr 2021, 22:01
Ovo je bio za sad jedini plan preko kojeg bi Laporta izvadio Barcelonu iz financijske krize. On nije imao plan nikakav ni prije izbora.

Sad se može vratiti realnom planu, a to je prodaja igraca parazita i rezanje troškova na svakom koraku. Plate pretplacenih fudbalera pojedoše Barcu. Ostale sportske sekcije su normalne.
Za pocetak, nek krene od Coutinha i francuskog kvarteta nehljeba.
Definitivno ima ta klauzula gdje sociosi odlučuju. Fino je to Lapo odradio. Vjerujem da će City imati problema da se izvadi iz nečeg što su potpisali vjerovatno bezuslovno. Mogao bi ih Pero dobro ganjati. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
.‼ Novinar Achraf Ben Ayad prije nekoliko trenutaka: "Barcelona trenutno nastavlja s idejom Superlige. Idućih nekoliko sati je jako bitno u ovoj priči."
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Vas razumijem, izgleda da vi nemate kud.
-
- Kontakt:
Gadi mi se barca. Mes que un ****. Uz pereza do kraja. Kakva mrlja i sramota
U ovoj pandemiji najveci gubitak je pretrpila Barcelona.Koliko samo karata nije prodano , koji milioni nisu inkasirani.
???????ANamelessGhoul je napisao/la: ↑21 apr 2021, 01:40Gadi mi se barca. Mes que un ****. Uz pereza do kraja. Kakva mrlja i sramota
Da se odmah izjasnim, kao čovjek koji pamti nogometne događaje nekih 47 godina, apsolutno sam u tom smislu tradicionalista.
Nisam za ESL i nisam mislio o tome ni pisati. Uopće me to ne zanima u ovom momentu. Glavna moja nogometna želja je da Barca postane prvak, ako je
ikako moguće.
Ove znakove pitanja sam stavio namjerno, jer neki, očito, ne razumiju pravnu proceduru ovako velikih projekata, što je ESL trebala biti.
Zar vi zaista mislite, da je JP Morgan otkrio sebe kao glavnog investitora, a da prije tog nije upotrijebio velikih broj pravnih savjetnika, čitaj
najjačih američkih advokatskih kuća, koje su sigurno sačinile neke dokumente, koji su zacijelo potpisani u vidu pisma namjere, memoranduma ili čak
i predugovora?
Ako je Barcelona stavila klauzulu o odluci skupštine članova, a sigurno jeste, jer sumnjam, da bi predsjednik Barcelone to javno izjavio, a to ne bi bila istina, onda pravno formalno, baš zbog izbjegavanja pravnih zavrzlama i eventualnih zahtjeva za isplatom štete od strane financijera ESL, je sasvim mudro što se još ne izjašnjavaju. Poštuju proceduru koju su isposlovali u aneksu. Sprovešće izjašnjavanje socios-a o ESL i obavijestiti javnost o odluci.
Stoga, okanite se izjava novinara, ne pravite svoje mišljenje na "prvu loptu" o gađenju ili negađenju. Preozbiljna je to bila ideja, da neko pomisli, kako
su se predsjednici tih 12 klubova našli sa predstavnicima JP Morgan u Jablanici, pa uz jagnjetinu i pivo, dogovarali projekt vrijedan u startu 3,5 milijarde EUR ili USD ili čega već, a da se pritom sve strane nisu na nešto obvezali.
Da je nama, da Barcelona sutra pobijedi Getafe, a ESL ? Ma baš me briga, moj stav o tim nadnacionalnim takmičenjima je ionako kristalno jasan već dugo. La Liga je meni iznad UCL. Prateći ovaj forum neko vrijeme i ja sam već prije primjetio onu činjenicu, koju je iznio predsjednik madridskog klana. Usljed strahovite izloženosti komercijalizaciji UCL, neki nemaju interesa za utakmice sa "malim" klubovima, smatraju kako je uspijeh samo ako je ostvaren u UCL, itd, itd,........... pa eto, neka se svako zamisli za sebe, na čijoj je strani?
Ne mogu da vjerujem da je Barcelona pristala da ih budale Perez i Agneli uvuku u ovaj cirkus bez obzira na financijsko stanje kluba.Znam da je Bartomeu hajvan ali me iznenadio Laporta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A šta tebe briga za Barcelonu? Idi prati Bayern i uživaj.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Jos nisu objavili nista. Fuj
- NisamInSajder
- Kontakt:
"Zašto su Pjanić, Puig i Junior van ekipe da bih imao dva golmana na klupi? Ako mi se na zagrijavanju povrijedi Ter Stegen, moram drugog golmana staviti u ekipu. Ako on dobije crveni karton, onda nemam više izbora na klupi. Za mene je to preveliki rizik. Nikad ne želim preuzimati takav rizik i nadam se me razumijete zašto želim imati trojicu golmana u ekipi", rekao je Koeman.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Kao sto rekoh ostade Laporta uz peru do kraja. Jadno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.