Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Stan'te ljudi.Ako su Citijevci gradjani sta su ovi drugi iz mjesne zajednice United. 

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 jan 2011, 20:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Joj ovog Kurtmana jeste naporan lik ohladi decko. Realnost je da City ima vise navijaca od Uniteda u Manchesteru. Ali takodjer je poznato da United sve ukupno ima daleko vise navijaca u svijetu od Citija.
Mancini ima naglasak kao pravi Godfather

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Evo Edin Dzeko presao u Manchester City i mozda ce Emir Spahic zavrsiti u Arsenalu a Miralem Pjanic u Chelsea.
Bosanska invazija engleske premier lige.
Bosanska invazija engleske premier lige.

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ako je realnost, onda nadji neki izvor, neki dokaz. Evo ja kazem da je realnost da Olimpic ima vise navijaca od Sarajeva. Ne zanimaju me nikakvi izvori, to je realnost i tako sam ja cuo i gotovo.adnan_hzsa je napisao/la:Joj ovog Kurtmana jeste naporan lik ohladi decko. Realnost je da City ima vise navijaca od Uniteda u Manchesteru. Ali takodjer je poznato da United sve ukupno ima daleko vise navijaca u svijetu od Citija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
oni su sa periferijeharishp je napisao/la:Stan;te ljudi.Ako su Citijevci gradjani sta su ovi drugi iz mjesne zajednice United.

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
City ima duplo vise navijaca u gradu od Uniteda!!! a u okolici grada to je tu negdje..United ima veliku armiju navijaca jedino u Kini,to stoji,ali vala velike koristi od njih:) u svakom slucaju Dzeko je dobio tacne i provjerene informacije! svako ide za trofejima,tako da je United dobio veliku pozornost zahvaljuci silnim trofejima u zadnje vrijeme koje realno City nije imao! ali sad kad United bude donji,stvari se drasticno mjenjaju! opet kazem,Dzeki ce trebati neko vrijeme da udje u svoju pravu formu,jer je realno nespreman,sezona u Bundesligi je davno zavrsila,napravio je veliku pauzu u treniranju itd,a u Engleskoj su svi igraci u top formi,tako da ce prvih nekoliko utakmica Edin ulaziti s klupe sto je normalno! ali do derbija sa lokalnim Unitedom on ce vjerujem doci bar priblizno do svoje forme i razvaliti komsije aBd! Sretno!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 11 jan 2011, 20:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Cartman, zasto se uopste trudis objasnjavati to ovim likovima?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ma vidim da je u vecine veci broj cipela od koeficijenta inteligencije, tako da ocito ne vrijedi.Trasimaco je napisao/la:Cartman, zasto se uopste trudis objasnjavati to ovim likovima?
Cuj ovog genija, duplo vise navijaca Citya ima u Manchesteru.
Isti ovaj mit guraju navijaci Evertona kad je grad Liverpool u pitanju.

Isti ovaj mit guraju navijaci Evertona kad je grad Liverpool u pitanju.
Mit je pokrenuo Zoran Šuko ili je Velid Spaho ali uglavnom neko ko znaTrasimaco je napisao/la:Isti ovaj mit guraju navijaci Evertona kad je grad Liverpool u pitanju.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Everton ima više navijača od Liverpoola u Liverpoolu, i to dosta 
al ja msm da je tema Edin Džeko

al ja msm da je tema Edin Džeko
Nil Satis Nisi Optimum
-
- Kontakt:
I throw my hands up in the air sometimes, Saying ayooooooooooo, Edin Dzekooooooooooo!
He's gonna make your centre back look shite, saying ayoooooo, Edin Dzekooooooooooo!
[youtube][/youtube]
He's gonna make your centre back look shite, saying ayoooooo, Edin Dzekooooooooooo!
[youtube][/youtube]
Ako je ovo istina, onda Wolfsburg ima pravo tuzit City. Posto je izvor Avaz, nesto mi govori da ovo nije bas istina.
ovi hrvati svugdje moraju gurati svoj nos, citajuci taj clanak covjek bi pomislio da je glavni covjek ovog transfera bio ovaj hrvat umjesto dzeke 

- Uvijek je tako na kraju kada moraju biti zadovoljeni svačiji interesi. Inzistira se na nekim detaljima. Sve u svemu, posao je ipak završen, Džeko je igrač Manchester Cityja. Kolike su moje zasluge u realizaciji transfera? Redžepagić i Hukić su imali igrača, ali ja sam imao klub. Nikad ne volim govoriti o sebi i isticati sebe u prvi plan, ali ključan je bio moj odnos s Robertom Mancinijem.
Zadnja izmjena: Steve, dana/u 11 jan 2011, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Tako to ide
svako hoce da uzme dio kolaca koji se zove slava
svako hoce da uzme dio kolaca koji se zove slava
Thomas Müller - Fußballgott
Ali najjaci su ovi sto ne zeli isticati sebe, a upravo to rade. 

Izvor i jesu kockasti a ne avaz.Fahro zna samo prepisivatiSteve je napisao/la:ovi hrvati svugdje moraju gurati svoj nos, citajuci taj clanak covjek bi pomislio da je glavni covjek ovog transfera bio ovaj hrvat umjesto dzeke

Da nije bilo Rackog sad bi Dzeko zavrsio u Zagrebackom Dinamu. :mrgreen:Racku je alfa i omega svega.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 jan 2011, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije istina. Nije doduse tolika razlika kao sto United ima u odnosu na City, ali ipak ima vise navijaca Liverpoola u tom gradu. To je samo prica koju navijaci manje uspjesnijeg kluba guraju. Sasvim razumljivo.Number1 je napisao/la:Everton ima više navijača od Liverpoola u Liverpoolu, i to dosta
ahaCartman je napisao/la:Ali najjaci su ovi sto ne zeli isticati sebe, a upravo to rade.
cito sam dosta ovakvih prica za sve ove igrace sa ex yu
i SVAKI menadzer je izjavio tu recenicu
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordocrveni, Drum, hurem i 18 gostiju.