me bih da otkrivam previše detalja ugl Z.M.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- crozzer
- Kontakt:
Dobar intervju..
- feniksptica
- Kontakt:
Pa samo da ne ispadnemo. Cak mi nije do kupa sad stalo toliko uopste, al necu ni da zamislim kako ce nas poraz psiholoski sahranit ( mogo bi i komplet europu dovest u pitanje )MortemHz je napisao/la: ↑20 apr 2021, 14:56Valjda možemo odigrati neriješeno na Koševu, ipak imamo tu prednost u gostima.. možda i najbolja utakmica naše ekipe ove polusezone, izdvojio bi i Zrinjski, ostalo tankofeniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2021, 14:55Krste 10ka, mislim da je on u timu najbolje moze odigrat..Jasmin spic, ipak ce Zrinja nas napast necemo mi njih, da nam treba za ubacke Hare. O bocnim igracima ne treba trosit rijeci, treba kako suzit teren ko pjetlicima da igraju do linija 16m..
A kup cemo proc, Vinko>Hus
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- egocentrik
- Kontakt:
Mogu li oba u paketu
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ismijavati nekoga ko je fakat bio dio toga kao i Velic ito ne statusims nego ozbiljnim radom, je dno dna.
Posebno nekoga ko je neko ko dolazi 99% utakmica na stadion, napise najbolju knjigu o sarajevu ikad.
Njegovo misljenje o treneru je njegovo pravo kao i vase da tempiramo formu za juni
Posebno nekoga ko je neko ko dolazi 99% utakmica na stadion, napise najbolju knjigu o sarajevu ikad.
Njegovo misljenje o treneru je njegovo pravo kao i vase da tempiramo formu za juni
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
vidjećemo neki popust da uganjamo uzmeš jednog a dobiješ dvaegocentrik je napisao/la: ↑20 apr 2021, 18:48Mogu li oba u paketu
Neko ko 'ozbiljno radi' na koncesiji stadiona sigurno se ne obraca nikome sa "pojede goFna" i slicno. Ooet kazem taj salhivdzija i galamdzija je doprinio kao moj rahmetli dedo. Vise je dolrinijela neka nana koja je glasala za novu vladajucu strukturu nego pisac/brisac statusa.Pantelija je napisao/la: ↑20 apr 2021, 18:55Ismijavati nekoga ko je fakat bio dio toga kao i Velic ito ne statusims nego ozbiljnim radom, je dno dna.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Samo ljigavci i botovi mogu omalovažavat rad čovjeka koji je, pored što se zauzeo za pitanje stadiona i sigurno doprinio ovome svemu, obišao cijelu državu promovišući historiju najvećeg kluba u državi.
"Lahko je lijepit članke iz novina"... dotle ide bezobrazluk.
Nevjerovatno, ono sebi uzelo za pravo prozivat i ismijavat nekog, al ne čudi obzirom da se takvim forum svodi na prozivanje, omalovažavanje i prepucavanje.. jer drugačije ne smiju. Kriju se iza nika.
Nevjerovatno, ono sebi uzelo za pravo prozivat i ismijavat nekog, al ne čudi obzirom da se takvim forum svodi na prozivanje, omalovažavanje i prepucavanje.. jer drugačije ne smiju. Kriju se iza nika.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sta se ko ima krit iza nika, nije kriminalac pa da se krije od policije.BordoSarajevo je napisao/la: ↑20 apr 2021, 19:15Samo ljigavci i botovi mogu omalovažavat rad čovjeka koji je, pored što se zauzeo za pitanje stadiona i sigurno doprinio ovome svemu, obišao cijelu državu promovišući historiju najvećeg kluba u državi.
P.S. Neko ko radi na nekom projektu, zna/pogodi barem godinu kada ce se taj projekat ostvariti, a vidi SaimSe koliko je fulio...ili se samo salio...

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Momak je prva liga, a pljuju ga lezihljebovići za "tastaturama".BordoSarajevo je napisao/la: ↑20 apr 2021, 19:15Samo ljigavci i botovi mogu omalovažavat rad čovjeka koji je, pored što se zauzeo za pitanje stadiona i sigurno doprinio ovome svemu, obišao cijelu državu promovišući historiju najvećeg kluba u državi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Što ti ne izreza kad je lakoJohnKeynes97 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 18:26Trebalo je uloziti truda pa izrezati clanke iz novina
ISTINA ZA VEDRANA!
To se John salio.Lecler je napisao/la: ↑20 apr 2021, 19:27Što ti ne izreza kad je lakoJohnKeynes97 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 18:26Trebalo je uloziti truda pa izrezati clanke iz novina
A o kome vi pricate zilicu, velicu?
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja se samo bojim, da nas ne doleti sudbina MB iz ove sezone. Promjenili 2,3 trenera otisao Zahovic, dosao novi SD nista bolje. Zato sto je ekipa sastavljena vise od 50% samih invalida kao kod nas.
Ne mozes ti od g... pitu praviti. Bice gutavo samo tako. I svako ko je odgovoran za ovakav igracki kadar u nastavku, gdje nemas normalno krilo osim Fanima i napadaca kojeg trazimo godinu dana mora otici. Jedan je vec otisao.
Ne mozes ti od g... pitu praviti. Bice gutavo samo tako. I svako ko je odgovoran za ovakav igracki kadar u nastavku, gdje nemas normalno krilo osim Fanima i napadaca kojeg trazimo godinu dana mora otici. Jedan je vec otisao.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Treba pitat Feđu Kusturicu jel zadovoljan Vinkom, rezultatom i uopšte oko situacije oko kluba jer ako nije, da mu se može osporiti što je doprinio dolasku investitora JER 'TA ĆE ON, NAVIJAČ, SVE TO NAŠA UPRAVA!!!!
FK Sarajevo
Igra.Samo se crveni ciste kroz kup.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sabrina je žena i njen direktni interes je da dokaže kako žene u ovom promašaju od društva mogu biti kvalitetne i kvalitetnije na vodećim pozicijama. Dok je tako meni je ona neprikosnoveni broj jedan kandidat za direktora.
Govorim to zbog pokušaja insinuacija da je vrijeme da se mijenja i uprava. Ostali kandidati su obične balkanske galamdžije kojima ja ne bih dao dvije ovce da čuvaju a kamoli da mi vode klub.
Emira smo smijenili i pitanje je šta sad? Čitam redovno forum i pročitao sam sva imena koja su se navela ovde i ja nisam vidio ni jedno jedino ime koje bi bilo primjeran kandidat za poziciju sportskog direktora.
Sa Vinkom je situacija tačno onakva kao što sam objašnjavao danima prije husrefovog otkaza. Evo nas opet na kraju istog kruga - nismo ništa napravili a još jednom treneru ćemo uručiti otkaz.
Vinko treba da ostane. Emir, osim ako ne postoje priče za koje ja ne znam, ali sa sportskog vidika i onog što je vidiljivo je trebao da ostane. I kroz ovu krizu treba zajedno da prodjemo. Ako se i izgube titula i kup nisu ni zadnji ni prvi izgubljeni trofeji. Analizirati i učiti iz tih stvari i zaboraviti malo na tu refleksiju samog sebe u drugim ljudima i početi malo više vjerovati da su ljudi dobronamjerni i da nije svako na ovom svijetu spreman da gleda samo svoj interes i da je prevarant i manipulator.
Naše društvo jeste u moralnoj krizi ali ima i poštenih i savjesnih ljudi. I s obzirom na Sabrinu i još pokojeg čovjeka u našem klubu znam da oni sa takvim ljudima ne bi mogli uopšte da rade i da ih zato nema puno, da zato ljudi nisu stimulisani da budu takvi unutar kluba i da naš klub privlači i zna odabrati radišne i poštene ljude.
Govorim to zbog pokušaja insinuacija da je vrijeme da se mijenja i uprava. Ostali kandidati su obične balkanske galamdžije kojima ja ne bih dao dvije ovce da čuvaju a kamoli da mi vode klub.
Emira smo smijenili i pitanje je šta sad? Čitam redovno forum i pročitao sam sva imena koja su se navela ovde i ja nisam vidio ni jedno jedino ime koje bi bilo primjeran kandidat za poziciju sportskog direktora.
Sa Vinkom je situacija tačno onakva kao što sam objašnjavao danima prije husrefovog otkaza. Evo nas opet na kraju istog kruga - nismo ništa napravili a još jednom treneru ćemo uručiti otkaz.
Vinko treba da ostane. Emir, osim ako ne postoje priče za koje ja ne znam, ali sa sportskog vidika i onog što je vidiljivo je trebao da ostane. I kroz ovu krizu treba zajedno da prodjemo. Ako se i izgube titula i kup nisu ni zadnji ni prvi izgubljeni trofeji. Analizirati i učiti iz tih stvari i zaboraviti malo na tu refleksiju samog sebe u drugim ljudima i početi malo više vjerovati da su ljudi dobronamjerni i da nije svako na ovom svijetu spreman da gleda samo svoj interes i da je prevarant i manipulator.
Naše društvo jeste u moralnoj krizi ali ima i poštenih i savjesnih ljudi. I s obzirom na Sabrinu i još pokojeg čovjeka u našem klubu znam da oni sa takvim ljudima ne bi mogli uopšte da rade i da ih zato nema puno, da zato ljudi nisu stimulisani da budu takvi unutar kluba i da naš klub privlači i zna odabrati radišne i poštene ljude.
Ako nam je Sema zavrsio stadion, onda nama ovakva Uprava i ne treba..
Ako je to istina,mada mi je teško povjerovati u to onda se kite tudjim perjem.
Za mene taj neko ko je uspio to zavrsiti bio bi Vjecni direktor, Predsjednik, bilo sta, ali Vjecni...
Ako je to istina,mada mi je teško povjerovati u to onda se kite tudjim perjem.
Za mene taj neko ko je uspio to zavrsiti bio bi Vjecni direktor, Predsjednik, bilo sta, ali Vjecni...
Trebo je dobit još jedan žuti u 90. minuti. Svakako je bilo riješeno sve.
Samo naprijed Saraj'vo!
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google Adsense [Bot], Hordas1990, Tatamata1946 i 46 gostiju.