Harry ciji ce proci

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
SPY je napisao/la:Philadelphia - Indiana (SP) 1 @ 1,60
Huddersfield - Plymouth 1 @ 1.60
Jo Johnson - preko 21 @ 1,85
JYP - Kalpa 1 @ 1,55
kv 7,3 KM
Mislim da će ovo proći.
__Liedson__ je napisao/la:Znal ko koji je razultat Egipat-Burundi ?
Da, nije loše. No, NBA je strava. Teško je pogoditi. Prvi dan zabiju preko 100 koševa, par dana kasnije jedva 80 ili favoriti uvijek zeznu. Bolje ih staviti na poseban listić. Šteta bi bilo da NBA te zaje**SPY je napisao/la:SPY je napisao/la:Philadelphia - Indiana (SP) 1 @ 1,60
Huddersfield - Plymouth 1 @ 1.60
Jo Johnson - preko 21 @ 1,85
JYP - Kalpa 1 @ 1,55
kv 7,3 KM
Mislim da će ovo proći.
il mozda cist xadis.p je napisao/la:mozda pokusat turski kup
Galatasaray - Beypazari Seke...20:30
tip 2
kvota 12.0(betlive)
il mozda neki zayebani prelaz 2/1(ako uopste gdje ima prelaz da se igra na ovaj par)
Ne bi bilo prvi put da me nba otrese, nedavno na 3 listica 3 razlicita para nba mi odnesu preko 550 KM. Navikao sam se. Ovdje mi je dobitak oko 80 KM. Pa hoće, neće ko mu ebe mater.sport88 je napisao/la:Da, nije loše. No, NBA je strava. Teško je pogoditi. Prvi dan zabiju preko 100 koševa, par dana kasnije jedva 80 ili favoriti uvijek zeznu. Bolje ih staviti na poseban listić. Šteta bi bilo da NBA te zaje**
..vode 5:2jacky09 je napisao/la:Čekam Herning 1 za malo manje od 40 eura.
Trenutni rez. je 3:0.2/3
1/3 0:0Emir_ZENICA je napisao/la:7:2
Znal itko rezultat hokeja,finale Njemackog kupa,pise da pocinje u 19:30 a nigdje rezultata
Herning 7:2 kraj 2/3,veoma lagano.volimliverpool je napisao/la:U snookeru važni su samo pamet i sreća.Samo to,ništa više.
@Devil
Na 1.tiketu sumnjiv mi je Herning više golova,mislim da će te on zahebati.
Drugi tiket ti je odličan,faktički ne vidim ko bi te mogao obrnuti.
hahahah.....evo ga 0-1adis.p je napisao/la:mozda pokusat turski kup
tip 2
kvota 12.0(betlive)
il mozda neki zayebani prelaz 2/1(ako uopste gdje ima prelaz da se igra na ovaj par)
vidim da je i adis isto tipovao - nisam vidio post - tako da mi je drago da nisam sam "valj'o" "gluposti"adis.p je napisao/la:hahahah.....evo ga 0-1adis.p je napisao/la:mozda pokusat turski kup
tip 2
kvota 12.0(betlive)
![]()
![]()
prvo poluvrijemelech je napisao/la:West ham - Birmingem 1
2,12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.