FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 20 apr 2021, 14:17

NisamInSajder je napisao/la:
20 apr 2021, 14:04
Samo copy- paste.

Mene samo zanima na sta bi na našem treningu ličili ovi ubacaji sa strane.. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 apr 2021, 14:19

Madafaka je napisao/la:
20 apr 2021, 14:15
holyman je napisao/la:
19 apr 2021, 23:31
Vjerovatno ćemo u narednih mjesec održati još jedan sastanak, možda Čeferin dođe i u Sarajevo. Već u četvrtak na Izvršnom odboru NS BiH planiramo početi projekt s terenima, a u ovom trenutku vam mogu otkriti da planiramo već tokom predstojećeg ljeta izgraditi tri terena s hibridnom travom kako bi oni bili spremni za narednu sezonu Premijer lige BiH", poručio je Zeljković za kraj razgovora.
Jesmo li mi među ova 3 nova terena? Zna li neko?
Jedan će izgraditi u Sarajevu, drugi u Zapadnom Mostaru, treci u Banja Luci :rol: :rol: :rol:

TrajniKulinBan
Kontakt:

Post Postao/la TrajniKulinBan » 20 apr 2021, 14:20

Tempiramo formu za iducu sezonu

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 20 apr 2021, 14:23

joker90 je napisao/la:
20 apr 2021, 14:17
NisamInSajder je napisao/la:
20 apr 2021, 14:04
Samo copy- paste.

Mene samo zanima na sta bi na našem treningu ličili ovi ubacaji sa strane.. :urnebes:
Jedan dobar, pa 3 losa.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 apr 2021, 14:36

Da ste vi bili uz nas ''debile'',mozda Hadzija ne bi sklapo ekipu na polusezoni i da nam se desi ovo sto se desava. Al eto nek bude da vi sve znate.

Ovdje se Alfred spominje jer do prije 2 mjeseca od covjeka nisi mogao post napisat da ne najase na tebe, smije ti se vrijedja te podcjenjujete. Prijeti ti da ce to nastavit radit svaki dan dok ne dobije il on il ja ban jer je u pravu. Sad ovdje nesto lazno moralise jer ga se prozvalo samo zbog toga. K bi on moraliso i ne bi piso da moze.

A sutra y Husrefa i da ostanemo u utrci za obje titule. Aj Vinko
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 20 apr 2021, 14:47

TrajniKulinBan je napisao/la:
20 apr 2021, 14:20
Tempiramo formu za iducu sezonu
Drugi dio iduce sezone. Sta hoces, tako i Juventus radi, sporije ulazi u sezonu, ali zato samara kada najvise treba?! Jelaskovic je to i donio ovdje iz Juventusa. Vidis da sada mi redom gazimo, a Juve pao.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 20 apr 2021, 14:48

dakle sada će se trviti oko uprave kao što se trvilo oko ove dvojice morona ,i kada se ispostavi kao što će se ispostaviti
da su ovi iz uprave još veći moroni reći će se “ybg pogriješili smo”😊

VVVBK

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 20 apr 2021, 14:50

AlfredNobel je napisao/la:
20 apr 2021, 02:33
zagorski je napisao/la:
20 apr 2021, 02:20
AlfredNobel je napisao/la:
20 apr 2021, 01:22
Nisam se ja, kralju moj, ušutio iz tog razloga, zato što kola idu nizbrdo, a ja uvjeravao nekog u bajke. Ušutio sam se iz razloga jer odavno gora postava forumaša nije bila na ovoj temi, gdje na tri prelistane stranice, ne možeš pročitati dva smislena posta. To je jedini razlog, ne da mi se ebavati više.

Što se tiče trenutnog stanja, pozdravljam otkaz Hadžiji. Hvala mu na svemu, nek mu je s srećom dalje. Vinko treba da ostane, također pozdravljam taj potez. Igra je odron, psiha je u qurcu, to vidi svako. Po prirodi sam optimist, ali mislim da od titule nema ništa. Vidjećemo šta će biti, ali sumnjam.

Ako vas toliko kopka i ako jedva čekate da kažem da ste za sve bili upravu, onda eto rekao sam. Upravu ste bili i igru, i za Hadžiju, i za Cmiljanića, i za sve ostalo. Pojeo sam vanago i neka sam, nikakav problem za priznati.
Uživajte i dalje, pozdrav.
Daleko bilo da neko uziva sada zbog toga sto je bio u pravu za neke stvari,naprotiv.
Ono sto je vecini krivo je agresivan i potcjenivacki odnos nekih forumasa prema onima koji su govorili da ce doci do ovog sto nam se sada desava. To je sustina.
Svima je jednako krivo sto smo od gotovog napravili veresiju i sto se u ovom momentu ne nazire svjetlo na kraju tunela.

Ono sto ja mislim je da vise nije ovdje glavni problem ni SD,ni SŠ,ni igracki kadar vec UPRAVA Kluba. Mislim da nisu dovoljno sposobni da uspjesno vode klub kakav je Sarajevo. Oni mogu proci kao menadzment neke uspjesne firme i u tom administrativnom dijelu su OK,ali su nula bodova kada je u pitanju upravljanje jednim FUDBALSKIM klubom,jednostavno nemaju za to sposobnosti,znanja,iskustva itd.,bas se vidi da se tu ne snalaze nikako,uvijek sa necim kasne,djeluju stihijski i bez plana,pa oni su jednom Emiru kojeg su doveli iz Olimpika prepustili da vodi sportsku politiku i transfere i zato imamo ovo sto imamo. Uspjehe koje smo ostvarili smo ostvarili bukvalno na misice i na cinjenicu da smo finansijski bili jaci najmanje duplo od ostalih najblizih konkurenata i opet sve je to bilo jedva.
Pogledajte u kakvom je stanju akademija,sjetite se koliko nam je samo ljetos falio taj napadac za evropske utakmice,pa ovaj zadnji transfer rok i mnoge druge stvari.

Ma koliko to bilo tesko i razocaravajuce za sve nas,ali treba definitivno shvatiti da nema od ove price nista...evropski iskorak,dominacija u ligi,mladi talenti,veliki transferi sve je to definitivno utopija.
Zadnju rečenicu sam pogrešno formulisao, nisam mislio da neko uživa u ovome, pogrešno je ispalo.

Bilo je takvih postova, prije svega od strane mene, a onda ostalih. Meni nikad nije bio problem to što neko drugačije razmišlja, naprotiv, treba imati takve ljude. Glavni problem za mene je taj što svi ti ljudi tuše pričom, ponavljaju, vrte istu ploču i tako iz dana u dan. Nema dana da se nisu spomenule iste stvari. To je ono što ja govorim i što sam govorio mali milion puta.. Okej, ne sviđa ti se nešto, nije po tvom ukusu, imaš kritiku, iznesi argumente i zdravo. Ovako, svaki od njih ima potrebu da se prsi, da dočeka da na kraju "kaže eh jesam vam rekao", a o tome da ganjaju neki primat na temi, ne bih ni govorio. Zbog toga sam se i udaljio od ove teme, a to ću i nastaviti. Čitati raznorazna ponavljanja, uz svakodnevne nebuloze, ne mogu više svega mi.

Što se tiče Uprave, ne bih se složio. Mislim da je itekako kvalitetna garnitura ljudi, od Sabrine, pa nadalje. To što su se desili pogreške, nema veze s ukupnim dojmom, bar za mene. Griješe i najveći klubovi i čelnici, pa se sve to prevaziđe. Čim krene loše, odmah svi loši i svi nedorasli, nikako da skontate da je ovo sport i da u svakoj branši svijeta mora biti pogrešaka. Liverpool razvaljivao, sad meda ne može, ekipa sve osvojila, nije osvježena s par novih igrača, zasićenje, nisu odradili dobar prijelazni rok i to ti je rezultat, uz poljuljano samopouzdanje.
Također, evo pitanje stadiona haman pa gotovo, to je zasluga isključivo ovih ljudi i prvi koji su se toliko dali u to rješavanje, niko drugi nikad nije.

Pregurati nekako do kraja sezone, naučiti na ovim greškama, probati uzeti titulu, Kup obavezno i idemo dalje.
To nije iskljucivo zasluga tih ljudi, vec Zilica i par navijaca kao incijatora svega. Sve u svemu, svi grijese, slazem se, ali me zanima tvoje misljenje o tome - da li bi pruio podrsku u slucaju neosvajanja titule?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 apr 2021, 14:55

Krste 10ka, mislim da je on u timu najbolje moze odigrat..Jasmin spic, ipak ce Zrinja nas napast necemo mi njih, da nam treba za ubacke Hare. O bocnim igracima ne treba trosit rijeci, treba kako suzit teren ko pjetlicima da igraju do linija 16m..
A kup cemo proc, Vinko>Hus
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 apr 2021, 14:56

feniksptica je napisao/la:
20 apr 2021, 14:55
Krste 10ka, mislim da je on u timu najbolje moze odigrat..Jasmin spic, ipak ce Zrinja nas napast necemo mi njih, da nam treba za ubacke Hare. O bocnim igracima ne treba trosit rijeci, treba kako suzit teren ko pjetlicima da igraju do linija 16m..
A kup cemo proc, Vinko>Hus
Valjda možemo odigrati neriješeno na Koševu, ipak imamo tu prednost u gostima.. možda i najbolja utakmica naše ekipe ove polusezone, izdvojio bi i Zrinjski, ostalo tanko
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 20 apr 2021, 14:57

Madafaka je napisao/la:
holyman je napisao/la:
Vjerovatno ćemo u narednih mjesec održati još jedan sastanak, možda Čeferin dođe i u Sarajevo. Već u četvrtak na Izvršnom odboru NS BiH planiramo početi projekt s terenima, a u ovom trenutku vam mogu otkriti da planiramo već tokom predstojećeg ljeta izgraditi tri terena s hibridnom travom kako bi oni bili spremni za narednu sezonu Premijer lige BiH", poručio je Zeljković za kraj razgovora.
Pa vjerovatno u prvom krugu idu Kosevo, BB i Banja Luka, onda Tusanj, Vrapcici i Bijeljina. Pa onda Siroki, Kakanj i Prijedor, Posusje, Krupa itd..

Ako isouni ovo oko Vara i terena svaka mu cast, onda je fudbal na novoj razini u ovoj zemlji
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 apr 2021, 14:59

Madafaka je napisao/la:
holyman je napisao/la:
Jesmo ako se računa ono prvenstvo za žene. Sarajevo, Istočno Sarajevo, Mostar je bilo prvobitno mada radi Vice to možda bude Banja Luka umjesto Istočnog Sarajeva?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 apr 2021, 15:38

Ma mislim da treba prioritet bit oni tereni koji su već očajni.
Napravi Tušanj i odmah dvije ekipe u PL imaju top teren. Napravi u Bijeljini ako ostanu u ligi i eto ti top terena. Napravi Zrinjskom i imaš top teren i ispunio si i nacionalni ključ.

Grbavica, Pecara imaju top terene.
Koševo, stadion Mladosti i Borca su i više nego uslovni ali bilo bi poželjno da budu top, ali ne trebaju bit prioritet kad imaš Bijeljinu, Tušanj..
Stadion Veleža takođe nije neuslovan al je loš, izvlači ga dobra klima i što ga održavaju, al je realno grbav i oskače lopta ali nikad neće bit blatnjav kao Tušanj, Bijeljina...

Naravno volio bi prvo da Koševo naprave ali ako gledamo prioritete jer će naša ekipa igrati na tim terenima, ovaj redoslijed bi bio:

1. Tušanj, Bijeljina, Pod Bijelim Brijegom
2. Koševo, Vrapčići, Banja Luka
3. Pecara i Mladost DK
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 apr 2021, 15:43

JohnKeynes97 je napisao/la:
20 apr 2021, 13:29
BordoSarajevo je napisao/la:
20 apr 2021, 13:23
Sinoć me baš neka tuga uhvati kad pogledah video koji je objavio Velež i kad njihov igrač, Dino Hasanović govori kako neće bježati ako im se otvori mogućnost da budu šampioni.
Ahahahahaha
A sta su trebali reci, pustit cemo Sarajevu da osvoji bez obzira imamo li mi sanse? Hahahaha
Pa nije poenta o njihovim željama i maštanjima. Poenta je da smo dozvolili da to maštanje u ovom trenutku nije nerealno koliko je bilo na pauzi. Oni su maštali o evropi, sad čak mogu maštati o tituli jer smo toliko grohnuli.
Oni će dobit Krupi sljedeće kolo, mi ako izgubimo prilaze nam na samo 1 bod. Na jedan bod ti prilazi Velež, eto šta smo dozvolili, svaka njima čast i sav respekt ali ni najveći pesimisti iz naših redova a najveći optimisti iz njihovih redova nisu mogli to očekivat prije mjesec-dva.
FK Sarajevo

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 20 apr 2021, 15:47

Sporazumom između čelnika opštine i kluba iz Titove 38b, Sarajevo će postati vlasnik stadiona u narednih 30 godina. Bordo klub na sebe preuzima troškove održavanja i modernizacije stadiona. Planirano je da se u što kraćem roku Koševo modernizuje i pripremi za četvrtu kategoriju, koja je dovoljna da se igraju utakmice u kvalifikacijama za evropska takmičenja, kao i nastupe reprezentacije.

Ono što je ostalo do potpisivanja ugovora između dvije strane je sjednica Opštinskog vijeća, na kojoj će vijećnici morati izglasati i potvrditi ovaj dogovor. Prema informacijama većina u vijeću za ovakvu odluku postoji, pa će ovaj dogovor dobiti i zvaničnu potvrdu tim činom.

Kako smo uspjeli saznati, sjednica OV Centar će se održati 27. aprila 2021. godine sa početkom u 15 sati. Navijači FK Sarajevo, koji su zapravo i obavili veliki dio posla tokom cijelog procesa i pregovora, ali i čelnici kluba sa nestrpljenjem očekuju ovu sjednicu, jer potpisom ugovora klub sa Koševa ulazi u jednu novu fazu u funkcionisanju kluba.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 20 apr 2021, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 20 apr 2021, 15:48

JohnKeynes97 je napisao/la:
20 apr 2021, 13:29
20 apr 2021, 13:23
Sinoć me baš neka tuga uhvati kad pogledah video koji je objavio Velež i kad njihov igrač, Dino Hasanović govori kako neće bježati ako im se otvori mogućnost da budu šampioni.
Ahahahahaha
A sta su trebali reci, pustit cemo Sarajevu da osvoji bez obzira imamo li mi sanse? Hahahaha
Hahahahha mene tuga uhvatila kad sam sta ljudi pisu. E cuj lik igra za Velez koji zaostaje par bodova i eto treba reci da ce bjezati od titule :rol:
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 apr 2021, 15:53

Ovaj svaki dan pokazuje primjer SDA botine, nerealno.
FK Sarajevo

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 20 apr 2021, 15:55

20 apr 2021, 15:53
Ovaj svaki dan dokazuje primjer SDA botine, nerealno.

Jes mali kivan na SDA, a treba biti kivan na pravosudne organe :rol:

Ja bi tuzio Velezovce sto ce prihvatiti titulu, ako im se "otvori" 👨‍✈️👨‍✈️
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 20 apr 2021, 15:56

Hajde Husrefe, pokaži nam koliko nas voliš

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 apr 2021, 16:07

Evo vidim na PLBiH spominju se potencijalna pojacanja veleza ako izadju u europu, Bgm dobra imena, pa me bas zanima kako cemo mi odraditi ovaj ljetni rok, bit ce interesantno, pogotovo sa novim SD, kojem se nadam da ce biti stranca
U koliko je sutra utakmica ? Sutra nam je po meni najbitnija utakmica sezone, jer prolaskom sutra, bi digli samopouzdanje i mozda se uspijemo vratiti u formu, a nedo Bog ako nas sutra tc izbaci, mislim da nam nema kraja, to jeste da ce nas zrinjski pregaziti..Nimalo dobra situacija..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”