Kad čovjek pogleda ovu sliku rekao bi da se ovaj stadion nalazi u nekom selu kod Bosanskog Petrovca, u nekoj zabiti. Kakva je ovo sramota i neuređenje. Ovo je grozno.feniksptica je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:07Ovo je iznad Grbavice. Tako da ovo kod Rodjenih izgleda 3x ljepse jos racunajuci da je prvo u centru grada a drugo u selu do grada.
![]()
Rekonstrukcija stadiona u BiH
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Za ljeto izgleda fenomenalno
Nije to nikakva oranica, to je jedan lijepi vinograd, zbog kojih Hercegovinu možemo nazvati balkanskom Provansom 

Ova slika Grbavice je stara 7 godina....
Sta zna seljak sta je vinograd iza stadiona a sta oranica

Jos kad zazeleni sve,ima da bude ljepota gledat takve kadrove na tv... Uporedi kad budes vidio kukuruze u Bijeljini i ovo iza Velezovog stadiona...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- feniksptica
- Kontakt:
Ss ja uradio sa vase utakmice od ove polusezone
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Desni ugao 1921 tv

Rodjeni su pitarske picke!
svaka cast mislim da ce ovo na kraju biti drugi najljepsi stadion u drzavi nakon BP
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- feniksptica
- Kontakt:
Da decko, pratis li ti svoj klub i oko kluba ?? Ima nova emijsija iza mreze i snimljeno prije par dana
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ima smisla ta ideja sa klupamaManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:36Sto se tice klupa za rezervne, meni se cini da su rekli da nece kupovati nove jer planiraju da budu u sklopu nove tribine sto ce se praviti ali nisam 100% siguran.Hantraga je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:31Vala bi na ovom stadionu u Vrapčićima nova travnata podloga legla ko kec na desetkuUz to, ne bi bilo loše da ulože u zamjenu klupa za rezervne igrače i službena lica. To i ne košta previše, a ostat će i za kasnije i ipak će stvoriti malo ljepši dojam što se tiče stadiona.
I ovaj pomoćmni će kad tad da leti![]()
A za novi pomocni se cujemo na ljeto nekad![]()

Eh sad, to za pomoćni znači da će pomicati ovaj?

I kakvo je stanje na stadionu sa unutrašnjim prostorijama? Kakvi su wc, koliko toga ima, ostalo?

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- akisarajevo92
- Kontakt:
opet kazem, ljepse bi bilo da su stolice vecinom crvene boje a da je bijelim stolicama ispisano Velez
em sto je ljepse, em sto se manje prljaju, em sto kod Veleza prevladava crvena boja, ovako vise baca na Zrinjski
em sto je ljepse, em sto se manje prljaju, em sto kod Veleza prevladava crvena boja, ovako vise baca na Zrinjski

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Pošto vidim iz tvoji postova da si opsjednut VELEŽOM.Predpostavljam da ti je krivo što VELEŽ i dan danas postoji a postojaće dok je svijeta i vijeka.A da ti nekažem koliko mi je drago radi takvi kao što si ti da vam bodemo oči i prema tome GLEDAJ BUDUĆEG ŠAMPIONA i ARENU ROĐENI.
-
- Kontakt:
Drug.Poštujem tvoje mišljenje i složio bi se donekle.Ali neznam koliko si upoznat da su ovdje velike vrućine i da su tribine jos nenatkrivene pa samim tim uticaj vremena ostavi tragove na njih i brže izgore i slome se.Tako da kada se natkrije tribina u budućnosti i stolice će biti druge boje i samim tim izgled sa CRVENIM stolicama će biti bolji od današnjeg izgleda.Pozdrav drug.akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 08:21opet kazem, ljepse bi bilo da su stolice vecinom crvene boje a da je bijelim stolicama ispisano Velez
em sto je ljepse, em sto se manje prljaju, em sto kod Veleza prevladava crvena boja, ovako vise baca na Zrinjski![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ako je to plan bice mi dragoMostarac1974 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 08:34Drug.Poštujem tvoje mišljenje i složio bi se donekle.Ali neznam koliko si upoznat da su ovdje velike vrućine i da su tribine jos nenatkrivene pa samim tim uticaj vremena ostavi tragove na njih i brže izgore i slome se.Tako da kada se natkrije tribina u budućnosti i stolice će biti druge boje i samim tim izgled sa CRVENIM stolicama će biti bolji od današnjeg izgleda.Pozdrav drug.akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 08:21opet kazem, ljepse bi bilo da su stolice vecinom crvene boje a da je bijelim stolicama ispisano Velez
em sto je ljepse, em sto se manje prljaju, em sto kod Veleza prevladava crvena boja, ovako vise baca na Zrinjski![]()
![]()

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Jesi kupio kartu za Krupu? Koliko volim tvoju informiranost o Velezu <3
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Vidio sam ga kod zele kaze kupio 5 karata
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
99 godina bez naslova i sad da povjerujem u ovo "buduceg sampiona"?! Je li spremna soba za trofeje?Mostarac1974 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 08:27Pošto vidim iz tvoji postova da si opsjednut VELEŽOM.Predpostavljam da ti je krivo što VELEŽ i dan danas postoji a postojaće dok je svijeta i vijeka.A da ti nekažem koliko mi je drago radi takvi kao što si ti da vam bodemo oči i prema tome GLEDAJ BUDUĆEG ŠAMPIONA i ARENU ROĐENI.
Hoce li se praviti zdenka prema ovoj tribini sa krovom ? Ili ce samo praviti zdenku sa ovom buducom centralnom ?
Ne znam kako vam planiraju u klubu kojim redosljedom, nova tribina ili krovovi na postojecim, teren vjerovatno zadnji.
Ne znam kako vam planiraju u klubu kojim redosljedom, nova tribina ili krovovi na postojecim, teren vjerovatno zadnji.
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.