FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 20 apr 2021, 09:32

Tatamata1946 je napisao/la:
20 apr 2021, 09:27
fks74 je napisao/la:
20 apr 2021, 08:26
Navijači koji žele da klub izgubi da bi bili u pravu, nisu navijači Fk Sarajevo. :salut: Ovoj upravi se nema šta prigovoriti, definitivno najbolji posao uradili poslije rata. Za lošu igru su krivi igrači, Vinko a najviše Emir, što nije doveo zamjenu za Tatara i Rahmanovića.
Ja ne znam ni jednog takvog navijaca. Svaki navijac Sarajeva bi volio da budemo sampioni i da ne strahujemo od svakog protivnika u ligi kao sto sad strahujemo. I opravdano strahujemo za titulu i ako neki nasi igraci i administracija imaju plate vece duplo od pojedinih klubova od kojih realno strahujemo i patimo se s njima kad igramo
Kakva ti je to prica da neko zeli da klub izgubi, kladim se da ne znas ni jednog takvog navijaca ali daj samo da se nesto napise
Imaš ih brate na forumu, pisali su "daBogda zijanili titulu da vidite ko je bio u pravu".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 apr 2021, 09:52

Hajd da se ovaj Borac strašno pojačao nekim kapitalcima na pauzi, pa da čovjek kaže da su prejaki, da imaju extra jak tim za naše uslove.Ljudi doveli napadače Elvisa Mehanovića (21 godina) koji mislim nema ni jednu seniorsku utakmicu u ozbiljnim ligama i Panagiotisa Moraitisa koji sjedi na klupi (doduše i kao rezervista je dao više golova nego cijeli naš napad u ovoj polusezoni).Največa promjena im se desila na klupi, gdje je Jagodića zamjenio početnik Maksimović, a treba uzeti u obzir da im od početka ove polusezone nema ni prvog strijelca Jove Lukića, kao ni štopera (ponajboljeg u ligi) Marka Jovanovića.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 20 apr 2021, 10:08

Vinka sam branio do utakmice sa Borcem, ali nakon toga mislim da je morao dobiti otkaz.
Uscuplic je trebao da preuzme i odveo bi nas do titule siguran sam.

Ovako tesko, ne vidim kako Vinko moze svoju mater da motivise sada...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 20 apr 2021, 10:23

fks74 je napisao/la:
Navijači koji žele da klub izgubi da bi bili u pravu, nisu navijači Fk Sarajevo. :salut: Ovoj upravi se nema šta prigovoriti, definitivno najbolji posao uradili poslije rata. Za lošu igru su krivi igrači, Vinko a najviše Emir, što nije doveo zamjenu za Tatara i Rahmanovića.
Bilo je likova koji su upozoravali da se ne lazemo. Ja sam isto znao da upozorim na ovo sto se desava, ali mozda nisam bio toliko agresivan u tome ko ostali. Naravno, suludo je ko god je prizeljkivao neuspjeh kluba da bi istjerao svoje misljenje i poslije se nasladjivao...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 apr 2021, 10:26

vedinjo98 je napisao/la:
20 apr 2021, 10:23
fks74 je napisao/la:
Bilo je likova koji su upozoravali da se ne lazemo. Ja sam isto znao da upozorim na ovo sto se desava, ali mozda nisam bio toliko agresivan u tome ko ostali. Naravno, suludo je ko god je prizeljkivao neuspjeh kluba da bi istjerao svoje misljenje i poslije se nasladjivao...
Najviše mi je žao raje koja je toliko puta tokom januara i februara pisala po fb stranici kluba, šta nam znači ovosezonska titula, koliko je bitna zbog zarade i koeficijenta i lakše prohodnosti do grupne faze Konferencijske lige......i džaba, gledaj šta nam se dešava :facepalm: :facepalm:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 20 apr 2021, 10:32

Ja vjerujem u titulu , ovako nam se isto desilo pod Husrefom kad smo dosta prosuli bodova i idemo Zelji i onda 0:3

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 apr 2021, 10:37

Sutra po finale pa po 3 boda u Mostar.
Optimizam mi se vraća, osjećaj koji ne vara.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 apr 2021, 10:39

AlfredNobel je napisao/la:
20 apr 2021, 03:17
Kao što rekoh, neki novi debili na sceni. Majkl je za ove bio Ajnštajn.
Apsolutno prihvatam tvoje misljenje.Debili.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 apr 2021, 10:47

HeraklitMracni je napisao/la:
20 apr 2021, 10:32
Ja vjerujem u titulu , ovako nam se isto desilo pod Husrefom kad smo dosta prosuli bodova i idemo Zelji i onda 0:3
Tada smo na Grbavicu otišli sa + 6 u odnosu na Zrinjski.Inače, tokom cijelog tog proljeca 2019, najmanja prednost u odnosu na Zrinjski nam je bila +4, a imali smo deset puta jaču ekipu nego sada.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 20 apr 2021, 10:49

Sta li Nam-u prolazi kroz glavu :urnebes: Prije mjesec postavljao tabelu sa +9 danas ne vjeruje gdje smo :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 apr 2021, 10:55

Historicar je napisao/la:
20 apr 2021, 09:52
Hajd da se ovaj Borac strašno pojačao nekim kapitalcima na pauzi, pa da čovjek kaže da su prejaki, da imaju extra jak tim za naše uslove.Ljudi doveli napadače Elvisa Mehanovića (21 godina) koji mislim nema ni jednu seniorsku utakmicu u ozbiljnim ligama i Panagiotisa Moraitisa koji sjedi na klupi (doduše i kao rezervista je dao više golova nego cijeli naš napad u ovoj polusezoni).Največa promjena im se desila na klupi, gdje je Jagodića zamjenio početnik Maksimović, a treba uzeti u obzir da im od početka ove polusezone nema ni prvog strijelca Jove Lukića, kao ni štopera (ponajboljeg u ligi) Marka Jovanovića.
Upravo to i jeste fazon,cuvati ekipu duze na okupu,Borcu niko nije otisao i to je najvece pojacanje i najveca zadaca za klubove u PL.Mi smo najbolji primjer bili tome kada smo napokon uspjeli sacuvati ekipu dvije sezone skupa kako je to izgledalo dobro.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 20 apr 2021, 11:00

skoroalen je napisao/la:
20 apr 2021, 09:32
Tatamata1946 je napisao/la:
20 apr 2021, 09:27
fks74 je napisao/la:
Ja ne znam ni jednog takvog navijaca. Svaki navijac Sarajeva bi volio da budemo sampioni i da ne strahujemo od svakog protivnika u ligi kao sto sad strahujemo. I opravdano strahujemo za titulu i ako neki nasi igraci i administracija imaju plate vece duplo od pojedinih klubova od kojih realno strahujemo i patimo se s njima kad igramo
Kakva ti je to prica da neko zeli da klub izgubi, kladim se da ne znas ni jednog takvog navijaca ali daj samo da se nesto napise
Imaš ih brate na forumu, pisali su "daBogda zijanili titulu da vidite ko je bio u pravu".
A bilo je i onih sto kazu nisam se radovao duploj jer je osvojena sa Husrefom.

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 20 apr 2021, 11:03

Osvajamo sve, živi bili pa vidjeli

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 apr 2021, 11:22

Saban123 je napisao/la:
20 apr 2021, 11:03
Osvajamo sve, živi bili pa vidjeli
Ako Bog da. Hajde Sarajevo proradi kad je najbitnije :pray:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 20 apr 2021, 11:49

E cuj neko se nije radovao duploj haha Joj spinova !
Bilo je ljudi koji su govorili da duplu nije osvojio Husref, nego FK Sarajevo ! To sto je on lupao, i govorio "Ne mogu mi uzeti titule" je drugi par cipela...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 20 apr 2021, 12:00

fks74 je napisao/la:
+1

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 apr 2021, 12:12

Historicar je napisao/la:
20 apr 2021, 09:52
Uradili su sve sto mi nismo. Imali su ponude za Zakarica i Ziljkica odbili su to, povredio im se Lukic doveli mehanovica i grka kao zamjenu. Puno ozbiljnije su ušli u proljetni dio nego mi.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 20 apr 2021, 12:22

Zoran28 je napisao/la:
20 apr 2021, 11:49
E cuj neko se nije radovao duploj haha Joj spinova !
Bilo je ljudi koji su govorili da duplu nije osvojio Husref, nego FK Sarajevo ! To sto je on lupao, i govorio "Ne mogu mi uzeti titule" je drugi par cipela...
Jel realno sta pisu ljudi? Potajno se nadam da trolaju...
1946~

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 20 apr 2021, 12:23

Saban123 je napisao/la:
20 apr 2021, 01:51
Al hajde vi se stavite u cipele uprave, imate SD-Hadziju, koji je do sad radio manje vise solidan posao, na ljeto jedino to nevododjenje napadača je bio trn u oku, ostalo relativno prosječno dobro odradjen rok, i vi sad pričate o tome kako se trebao on davno smijeniti itd.
Pa nije fifa da lete ljudi lijevo desno, na zimu je imao dovoljno vremena da dovede adekvatna pojačanja, nije uspio i dobio je nogu, nema nimalo smisla da mu se uruči otkaz u periodu u kojem je sasvim solidno radio.
Na stranu to o potencijalnom iskoraku, sigurno bi došlo do te tranzicije i na poziciji SD-a, i na poziciji trenera, ali evo nažalost dešava se sta se dešava.
Lafe sto bih se ja stavljao u cipele uprave kad su skupe ustvari preskupe. Ti i dalje pricas pricu svih onih forumasa koji su opravdavali njegov rad.
U ligi u timu u kojem imas najplacenije igrace treba da imas i najbolje igrace a ne JHebeni rehabilitacioni centar.
Kakav solidan rad covjece dragi.
Solidan posao su obavili drugi klubovi koji su u dugovima do grla a sastavili su ekipu i doveli solidne igrace.
Ovaj naš zajedno sa upravom imao sve uslove i vidi sta su napravili a nije da nije bilo vidljivo da ce se ovo desiti
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 20 apr 2021, 12:25

Pitar6785 je napisao/la:
20 apr 2021, 05:06
Ovde je naj manje HADZIC kriv, od KRIVACA.
Dali ovde neko smatra daje HADZIC iskljucivo kriv za ovu blamazu od igre u ovih 7 kola. NIJE CAK CU RECI CAK NI MINIMALNO. Podrzavam otkaz hadzicu da je i vinko u paketu dobio nogu, jer Hadzic je doveo VINKA u klub Vinko je dovoljno dugo u klubu dastavi svoj rukopis u ekipu i rukopis od prve utakmice sa TC na kosevu je to sve na silu islo..

Tatar je doveden od Hadzica covjek nije zelio bit dio tima dobio ponudu koju mi nismo mogli mecat klub odlucio uzet pare, ija bi to uradio nego imat ga na zapadu i davat mu 6 mjeseci platu i da ti ode dzaba, HADZIJA NIJE KRIV. Klub nikog nije doveo na to mjesto vratio milanovica imali vec jukica salcina hebibovica krstu fanima sasvim dovoljan broj igraca sa +9

Hadzija nije kriv

Rahmanovicevo prodavanje je planirano doveden varesanovic vec boo zidan susic krste plus jasmin koji moze da pokrije i tatarovo mjesto i rahmanovicevo i ahmetovicevo

Ahmet aut osto krste osto handzic doveden cmiljenic koji ono sto je igrao nije to nivo ahmeta al se moglo vidjet da nije kanta..

Hadzija nije kriv

Neznam dali klub izbaca koliko ekipa pretrci u toku svake utakmice al bi volio da izbace koliko smo kilometara pretcali u prvoj utakmici protiv borca 4-2 na kosevu koliko sad i tako za velez 2 gu utakmicu 00 i sad

Ubjedjen sam da se radi 2-4 km po utakmici manje.

Rahmanovic ne trci vise od mesanovica nit tatar od fanima

Kondicija ekipe i mali broj pripremnih utakmica to sam pisao zato je kriv jeleskovic vinko i zato su oni prvo pa onda hadzic trebali dobit otkaz..

Takodje 0 igraca mladi promovisano

Husref je bio upravu ako je istina sto je jekeskovica otjero i HUSREF JE BOLJI TRENER OD VINKA..

Da ispravno je husref dobio otkaz, da I VINKO JE TREBO DOBIT OTKAZ U NEDELJU
A najvise je kriva tvoja uciteljica B/H/S jezika...
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.