Imaš ih brate na forumu, pisali su "daBogda zijanili titulu da vidite ko je bio u pravu".Tatamata1946 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 09:27Ja ne znam ni jednog takvog navijaca. Svaki navijac Sarajeva bi volio da budemo sampioni i da ne strahujemo od svakog protivnika u ligi kao sto sad strahujemo. I opravdano strahujemo za titulu i ako neki nasi igraci i administracija imaju plate vece duplo od pojedinih klubova od kojih realno strahujemo i patimo se s njima kad igramofks74 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 08:26Navijači koji žele da klub izgubi da bi bili u pravu, nisu navijači Fk Sarajevo.Ovoj upravi se nema šta prigovoriti, definitivno najbolji posao uradili poslije rata. Za lošu igru su krivi igrači, Vinko a najviše Emir, što nije doveo zamjenu za Tatara i Rahmanovića.
Kakva ti je to prica da neko zeli da klub izgubi, kladim se da ne znas ni jednog takvog navijaca ali daj samo da se nesto napise
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Hajd da se ovaj Borac strašno pojačao nekim kapitalcima na pauzi, pa da čovjek kaže da su prejaki, da imaju extra jak tim za naše uslove.Ljudi doveli napadače Elvisa Mehanovića (21 godina) koji mislim nema ni jednu seniorsku utakmicu u ozbiljnim ligama i Panagiotisa Moraitisa koji sjedi na klupi (doduše i kao rezervista je dao više golova nego cijeli naš napad u ovoj polusezoni).Največa promjena im se desila na klupi, gdje je Jagodića zamjenio početnik Maksimović, a treba uzeti u obzir da im od početka ove polusezone nema ni prvog strijelca Jove Lukića, kao ni štopera (ponajboljeg u ligi) Marka Jovanovića.
Vinka sam branio do utakmice sa Borcem, ali nakon toga mislim da je morao dobiti otkaz.
Uscuplic je trebao da preuzme i odveo bi nas do titule siguran sam.
Ovako tesko, ne vidim kako Vinko moze svoju mater da motivise sada...
Uscuplic je trebao da preuzme i odveo bi nas do titule siguran sam.
Ovako tesko, ne vidim kako Vinko moze svoju mater da motivise sada...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Bilo je likova koji su upozoravali da se ne lazemo. Ja sam isto znao da upozorim na ovo sto se desava, ali mozda nisam bio toliko agresivan u tome ko ostali. Naravno, suludo je ko god je prizeljkivao neuspjeh kluba da bi istjerao svoje misljenje i poslije se nasladjivao...fks74 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 08:26Navijači koji žele da klub izgubi da bi bili u pravu, nisu navijači Fk Sarajevo.Ovoj upravi se nema šta prigovoriti, definitivno najbolji posao uradili poslije rata. Za lošu igru su krivi igrači, Vinko a najviše Emir, što nije doveo zamjenu za Tatara i Rahmanovića.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Najviše mi je žao raje koja je toliko puta tokom januara i februara pisala po fb stranici kluba, šta nam znači ovosezonska titula, koliko je bitna zbog zarade i koeficijenta i lakše prohodnosti do grupne faze Konferencijske lige......i džaba, gledaj šta nam se dešavavedinjo98 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 10:23Bilo je likova koji su upozoravali da se ne lazemo. Ja sam isto znao da upozorim na ovo sto se desava, ali mozda nisam bio toliko agresivan u tome ko ostali. Naravno, suludo je ko god je prizeljkivao neuspjeh kluba da bi istjerao svoje misljenje i poslije se nasladjivao...fks74 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 08:26Navijači koji žele da klub izgubi da bi bili u pravu, nisu navijači Fk Sarajevo.Ovoj upravi se nema šta prigovoriti, definitivno najbolji posao uradili poslije rata. Za lošu igru su krivi igrači, Vinko a najviše Emir, što nije doveo zamjenu za Tatara i Rahmanovića.

-
- Kontakt:
Ja vjerujem u titulu , ovako nam se isto desilo pod Husrefom kad smo dosta prosuli bodova i idemo Zelji i onda 0:3
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sutra po finale pa po 3 boda u Mostar.
Optimizam mi se vraća, osjećaj koji ne vara.
Optimizam mi se vraća, osjećaj koji ne vara.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Apsolutno prihvatam tvoje misljenje.Debili.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 apr 2021, 03:17Kao što rekoh, neki novi debili na sceni. Majkl je za ove bio Ajnštajn.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Tada smo na Grbavicu otišli sa + 6 u odnosu na Zrinjski.Inače, tokom cijelog tog proljeca 2019, najmanja prednost u odnosu na Zrinjski nam je bila +4, a imali smo deset puta jaču ekipu nego sada.HeraklitMracni je napisao/la: ↑20 apr 2021, 10:32Ja vjerujem u titulu , ovako nam se isto desilo pod Husrefom kad smo dosta prosuli bodova i idemo Zelji i onda 0:3
-
- Kontakt:
Sta li Nam-u prolazi kroz glavu
Prije mjesec postavljao tabelu sa +9 danas ne vjeruje gdje smo 

Upravo to i jeste fazon,cuvati ekipu duze na okupu,Borcu niko nije otisao i to je najvece pojacanje i najveca zadaca za klubove u PL.Mi smo najbolji primjer bili tome kada smo napokon uspjeli sacuvati ekipu dvije sezone skupa kako je to izgledalo dobro.Historicar je napisao/la: ↑20 apr 2021, 09:52Hajd da se ovaj Borac strašno pojačao nekim kapitalcima na pauzi, pa da čovjek kaže da su prejaki, da imaju extra jak tim za naše uslove.Ljudi doveli napadače Elvisa Mehanovića (21 godina) koji mislim nema ni jednu seniorsku utakmicu u ozbiljnim ligama i Panagiotisa Moraitisa koji sjedi na klupi (doduše i kao rezervista je dao više golova nego cijeli naš napad u ovoj polusezoni).Največa promjena im se desila na klupi, gdje je Jagodića zamjenio početnik Maksimović, a treba uzeti u obzir da im od početka ove polusezone nema ni prvog strijelca Jove Lukića, kao ni štopera (ponajboljeg u ligi) Marka Jovanovića.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
A bilo je i onih sto kazu nisam se radovao duploj jer je osvojena sa Husrefom.skoroalen je napisao/la: ↑20 apr 2021, 09:32Imaš ih brate na forumu, pisali su "daBogda zijanili titulu da vidite ko je bio u pravu".Tatamata1946 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 09:27Ja ne znam ni jednog takvog navijaca. Svaki navijac Sarajeva bi volio da budemo sampioni i da ne strahujemo od svakog protivnika u ligi kao sto sad strahujemo. I opravdano strahujemo za titulu i ako neki nasi igraci i administracija imaju plate vece duplo od pojedinih klubova od kojih realno strahujemo i patimo se s njima kad igramofks74 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 08:26Navijači koji žele da klub izgubi da bi bili u pravu, nisu navijači Fk Sarajevo.Ovoj upravi se nema šta prigovoriti, definitivno najbolji posao uradili poslije rata. Za lošu igru su krivi igrači, Vinko a najviše Emir, što nije doveo zamjenu za Tatara i Rahmanovića.
Kakva ti je to prica da neko zeli da klub izgubi, kladim se da ne znas ni jednog takvog navijaca ali daj samo da se nesto napise
Osvajamo sve, živi bili pa vidjeli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako Bog da. Hajde Sarajevo proradi kad je najbitnije

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
E cuj neko se nije radovao duploj haha Joj spinova !
Bilo je ljudi koji su govorili da duplu nije osvojio Husref, nego FK Sarajevo ! To sto je on lupao, i govorio "Ne mogu mi uzeti titule" je drugi par cipela...
Bilo je ljudi koji su govorili da duplu nije osvojio Husref, nego FK Sarajevo ! To sto je on lupao, i govorio "Ne mogu mi uzeti titule" je drugi par cipela...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
+1fks74 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 08:26Navijači koji žele da klub izgubi da bi bili u pravu, nisu navijači Fk Sarajevo.Ovoj upravi se nema šta prigovoriti, definitivno najbolji posao uradili poslije rata. Za lošu igru su krivi igrači, Vinko a najviše Emir, što nije doveo zamjenu za Tatara i Rahmanovića.
-
- Kontakt:
Uradili su sve sto mi nismo. Imali su ponude za Zakarica i Ziljkica odbili su to, povredio im se Lukic doveli mehanovica i grka kao zamjenu. Puno ozbiljnije su ušli u proljetni dio nego mi.Historicar je napisao/la: ↑20 apr 2021, 09:52Hajd da se ovaj Borac strašno pojačao nekim kapitalcima na pauzi, pa da čovjek kaže da su prejaki, da imaju extra jak tim za naše uslove.Ljudi doveli napadače Elvisa Mehanovića (21 godina) koji mislim nema ni jednu seniorsku utakmicu u ozbiljnim ligama i Panagiotisa Moraitisa koji sjedi na klupi (doduše i kao rezervista je dao više golova nego cijeli naš napad u ovoj polusezoni).Največa promjena im se desila na klupi, gdje je Jagodića zamjenio početnik Maksimović, a treba uzeti u obzir da im od početka ove polusezone nema ni prvog strijelca Jove Lukića, kao ni štopera (ponajboljeg u ligi) Marka Jovanovića.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Lafe sto bih se ja stavljao u cipele uprave kad su skupe ustvari preskupe. Ti i dalje pricas pricu svih onih forumasa koji su opravdavali njegov rad.Saban123 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 01:51Al hajde vi se stavite u cipele uprave, imate SD-Hadziju, koji je do sad radio manje vise solidan posao, na ljeto jedino to nevododjenje napadača je bio trn u oku, ostalo relativno prosječno dobro odradjen rok, i vi sad pričate o tome kako se trebao on davno smijeniti itd.
Pa nije fifa da lete ljudi lijevo desno, na zimu je imao dovoljno vremena da dovede adekvatna pojačanja, nije uspio i dobio je nogu, nema nimalo smisla da mu se uruči otkaz u periodu u kojem je sasvim solidno radio.
Na stranu to o potencijalnom iskoraku, sigurno bi došlo do te tranzicije i na poziciji SD-a, i na poziciji trenera, ali evo nažalost dešava se sta se dešava.
U ligi u timu u kojem imas najplacenije igrace treba da imas i najbolje igrace a ne JHebeni rehabilitacioni centar.
Kakav solidan rad covjece dragi.
Solidan posao su obavili drugi klubovi koji su u dugovima do grla a sastavili su ekipu i doveli solidne igrace.
Ovaj naš zajedno sa upravom imao sve uslove i vidi sta su napravili a nije da nije bilo vidljivo da ce se ovo desiti
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- ThrillerHz
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.