English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Liverpul kikso al koga boli qrac. Biti cetvrti il sesti, svejedno.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Da, ova borba za top 4 odjednom postade nebitna, a pitanje opstanka i prvaka već riješeno.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 07:19Da, ova borba za top 4 odjednom postade nebitna, a pitanje opstanka i prvaka već riješeno.![]()
'I never thought leopards would eat MY face,' sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
Merseyside Red Walmart kiksao, no svakim kiksom je bliži boljoj poziciji na ESL draftu powered by Getorade.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Al' ovdje jedno 30 forumaša od postojanja foruma piše o EPL, superiornosti, kompetitivnosti, atmosferi na stadionima i onda jednoglasno odbaciše tu ligu kroz 15 minuta da bi mogli češće igrati s Realom i Barcom 

U biti ovu ligu su prihvatili samo vlasnici klubova a navijači,vlada ne.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Prije da je pero insistirao da igraju s englezima
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa igrat ce se EPL jos uvijek samo sto top 4 vise nema znacaja. Cisto sumnjam da ce izbaciti klubove zbog kojih se vecinom i prati ta liga.
Samo sto ce vjerovatno igrati sa rezervnim ekipama ko god ispadne iz utrke za titulu rano.
Cudna neka vremena al cuj hoce da smanji Perez duzinu tekmi
.
To ako je istina atentat izvrsiti odmah.
Samo sto ce vjerovatno igrati sa rezervnim ekipama ko god ispadne iz utrke za titulu rano.
Cudna neka vremena al cuj hoce da smanji Perez duzinu tekmi

Mogu u ovoj ligi da rade sa pravilima šta hoće i opet će imati pristalice koji će to odobriti za radi kvalitetnije zabave, samo što neće reći: "što bi gledao svake sedmice kako se Brighton brani 90 minuta protiv Merseyside Red Walmarta, kad mogu gledati Merseyside Red Walmart kako igra protiv Los Biancos StateFarm i ostalih", nego će reći: "što bi gledao 90 minuta dodavanja i pokušaja gola, kad mogu gledati samo 60 minuta i onda tako mogu pogledati više utakmica", a onda će da uslijedi i pravilo tri kornera penal kako bi se scoreboard povećao da bi Amerima bilo zanimljivije, pa će gol van kaznenog da vrijedi tri
Al' što se mene to tiče, nemam nikakve želje da gledam, niti planiram da gledam.

Al' što se mene to tiče, nemam nikakve želje da gledam, niti planiram da gledam.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa logicno da ce pozicija na tabeli znaciti i dalje, ne za LP i EL nego za ESL. Vi izgleda zamisljate da ce se oni jaranski okupiti i igrati svake sedmice onako radi reda. Dok se sve iskristalise sigurno ce biti pravila od kojih ce zavisi stosta.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma hoće da uklopi i to sa mlađim generacijama i ovim tamo na Istoku, prije se slušala čitava ploča, CD, sad omladina skipa pjesme i posluša je 1 minut i prebacuje na drugu. Tako hoće da napravi isto i ovdje, možda će i produžetke izbaciti i odmah da se ide na penale, jer penali su zanimljivi nego gledati još pola sata, gdje ekipe gledaju više da ne prime gol nego da riješe utakmicu.wadethegreat je napisao/la: ↑20 apr 2021, 11:42Pa igrat ce se EPL jos uvijek samo sto top 4 vise nema znacaja. Cisto sumnjam da ce izbaciti klubove zbog kojih se vecinom i prati ta liga.
Cudna neka vremena al cuj hoce da smanji Perez duzinu tekmi.

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Boli qrac big six za poziciju. Ako nisu prvi, bitno je ne ispast iz lige samo. Super liga ce se igrat svakaki ha bio drugi ha 16. Tak da ima top4 znacaja al za Westham
Mislim da je Liverpool u pitanju
Florentino Perez: "One of our clubs panicking and leaving? No, they already signed."
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Garant su potpisali, bez ikakve mogućnosti izlaska, pa kad su pare u pitanju nije niko budala da kao individua potpiše nešto gdje nema izlaza, budi realan.
FSG otkazao sastanke sa uposlenicima kluba zbog unutrašnjeg pritiska

Kakve **** su ovi Ameri, Woodward Sojskeru rekao u tunelu prije utakmice, ovi gurnuli Tuchela kao prvog trenera na pressici, Klopp morao biti prvi koji će voditi meč.
Edit: Svi pišu da su Chelsea i City protiv najviše, zemljo otvori sve da poginemo svi kad nas ovi vode prema slobodi

Ispašće Abram i onaj šeik kao neki moralni lideriOtelo je napisao/la: ↑20 apr 2021, 13:35
FSG otkazao sastanke sa uposlenicima kluba zbog unutrašnjeg pritiska![]()
Kakve **** su ovi Ameri, Woodward Sojskeru rekao u tunelu prije utakmice, ovi gurnuli Tuchela kao prvog trenera na pressici, Klopp morao biti prvi koji će voditi meč.
Edit: Svi pišu da su Chelsea i City protiv najviše, zemljo otvori sve da poginemo svi kad nas ovi vode prema slobodi![]()

Ja znam da Kroenke neće odustati od ovoga, ovaj je i bio uz Pereza i zagovornik evo glave ako nije. Čudi me da se u Italiji ništa ne spominje, očekivao sam malo od talijana da reaguju na ovo, ali izgleda da im odgovara

Da eto potpisali su ali s stavkom da "ako zagusti" mogu se iskljuciti bez problema
Mogu ali negdje sam cini mi se procitao s kaznom od 200m
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.