Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Super League
Trebali su Lyon pozvati.
Skratice duzinu trajanja utakmice
Hajmo sad neogranicene izmjene za izvodjenje slobodnjaka

-
- Kontakt:
Joj da ih hoce izbacit iz liga pa da mu skinu pogani osmijeh
Bolje da se nije obracao nikako, kakve su ovo izjave, moze biti ovako, a mozda i nece. Diletantski nastup.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- LlullSergio
- Kontakt:
Ovo za Kanea i Nevillea su fake profili. Oficijalni profil ove stranice Madrid Zone ispod sa @ ima ovo themadridzone.
Perez otprilike

-
- Kontakt:
Joj brate ali ti seres cijelu noc.Romagnoli13 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:55Došao. Objasnio. Ponizio Čeferina. Otišao.
Pero je domaćin pravi.
Gledas ovo iz perspektive navijaca milana koji je zeljan uspjeha.
Ono, ovo je dobro jer ce Maldini napokon dobiti 300miliona na raspolaganje i nece morat krpit ekipu sa nekakvim tomorijima i sl.
Gledaj siru sliku; kako ce neko iz Milana pogledati utakmicu svog kluba, kada ce isti sutra promijeniti i ime i grb i stadion i grad u kojem igra jer To eto donosi jos par miliona u kasu.
Da su oni ovo prije planirali i da nije ho ruk akcija pokazuje i promjena grbova intera i juvea koji su radjeni u tom nekom mls stilu.
Postoji mogucnost 2. Super lige (po jacini dakle kao Championship u engleskoj).
To je u domenu naucne fantastike, pa bukvalno su neki timovi napravili nove trening centre prosle godine i povecali stadione, svi ostaju gdje jesu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gornja izjava govori da je superliga vise sredstvo za ucjenu nego formiran projekat
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Senilna budala.

- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Nalupo se gluposti. I za ovo da neko da 4 milijarde. Ovo mora puno ozbiljnije. Meni djeluje kao da se ucjenjuje Uefa, blefiranje.
Ljudi su fakat ubjeđeni da će im ova liga donijeti nešto posebno. Pogotovo ovi posrnuli velikani koji misle da će sada napokon doći do Evropskog trofeja, tu mislim na Arsenal, Milan, Juventus i ostale. Pa Real, City i Barcelona će samo nabijati gol razliku na njima, nema tu neke zanimljivosti specijalne osim što će non stop ti veliki klubovi igrat jedni s drugima i tjt.
Hvala Bogu pa moja Borussija nije pristala na to, skidam kapu PSG-u kao i Bayernu. Gospodski potezi, klubovi koji igraju fudbal iz ljubavi prema sportu i navijačima a ne prema novcu.
Hvala Bogu pa moja Borussija nije pristala na to, skidam kapu PSG-u kao i Bayernu. Gospodski potezi, klubovi koji igraju fudbal iz ljubavi prema sportu i navijačima a ne prema novcu.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
To za skracivanje cak nije ni nerealno obzirom na to da generacije koje dolaze imaju sve manje zelje za gledanjem ili slusanjem meceva koje dugo traju, a nemaju puno dinamike.
Prava stvar i ovo zaustavljanje vremena,a ne da ti Orsato ukrade cijelu nadoknadu a nista mu ne mozes
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pero povedi nas u odabranu zemlju superlige 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015