FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Citam ovo i kontam da li ste normalni? Borba za Evropu? Onaj rece 2 boda iz sljedece 3 utakmice?! Dva puta provjeravam da nisam na Slobodinom pdfu.
7 bodova iz sljedece 3 utakmice. Minimalno.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Svih želja nas je 9 bodova.hordasDoboj je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:34Citam ovo i kontam da li ste normalni? Borba za Evropu? Onaj rece 2 boda iz sljedece 3 utakmice?! Dva puta provjeravam da nisam na Slobodinom pdfu.
Zadovoljni bi svi bili sa 7 bodova.
Ako neko kaže da očekuje 2 boda (očekivat i željeti nije isto), to nisu gluposti i nije nerealno obzirom na brojne činjenice.
Ja sam dosta optimističniji od ta dva boda al me vala strah sljedećih utakmica, do sad sam ih jedva čeko, sad bi volio da su što kasnije..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Da bi stvari bile jasnije, potrebno je i 2 puta provjeriti rezultate od pocetka proljetnog dijela, zatim statistiku. A ne bi bilo zgoreg odgledati bilo koju utakmicu.hordasDoboj je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:34Citam ovo i kontam da li ste normalni? Borba za Evropu? Onaj rece 2 boda iz sljedece 3 utakmice?! Dva puta provjeravam da nisam na Slobodinom pdfu.

- ElCartel11
- Kontakt:
Ako osvojimo 7 bodova u iduce 3 tekme udarati se nogom u guzicu. To je naucna fantastika za nas u ovom momentu.
O 9 bodova ni nepomisljam nikako. Smak svijeta.
O 9 bodova ni nepomisljam nikako. Smak svijeta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma idete u krajnost. Mladost sa 9 igraca u22 dobila TC 2:0. Radnik sa nikad gorom ekipom uze bod Zelji. Vi pravite situaciju kao da smo rastjerali pola ekipe i sad eto igramo samo da zavrsi.
Ja da ocekujem u sljedece 3 utakmice 2 boda ne bih ni pratio.
Evo da napravimo interesantnim, ja cu uzet 5+ bodova u sljedece 3 tekme. U bilo sta? Avatar, potpis, majica iz fan shopa.
Evo da napravimo interesantnim, ja cu uzet 5+ bodova u sljedece 3 tekme. U bilo sta? Avatar, potpis, majica iz fan shopa.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- ElCartel11
- Kontakt:
Hajmo baciti opkladu ja kazem, da cemo osvojiti 5 ili manje bodova (inace uvijek ispusim opklade i bude sve kontra kako ja kazem pa da nas poguramhordasDoboj je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:55Ma idete u krajnost. Mladost sa 9 igraca u22 dobila TC 2:0. Radnik sa nikad gorom ekipom uze bod Zelji. Vi pravite situaciju kao da smo rastjerali pola ekipe i sad eto igramo samo da zavrsi.

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma glupo je poredit duel drugih sa duelom nas i nekog jer nema smisla. Isto sad da kažemo Klis dao Borcu gol a mi nismo i sad izvlačit neke pouke...hordasDoboj je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:55Ma idete u krajnost. Mladost sa 9 igraca u22 dobila TC 2:0. Radnik sa nikad gorom ekipom uze bod Zelji. Vi pravite situaciju kao da smo rastjerali pola ekipe i sad eto igramo samo da zavrsi.
Ja očekujem 9 bodova, prezadovoljan bi bio i sa 7. Sad hoćel bit to i jel realno, vidjet ćemo.
FK Sarajevo
- hordasDoboj
- Kontakt:
I ja sam ovu 5-icu htio. Eto ako bude 5bb nikom nista. Tebi ispod, meni preko. Ti biraj u sta cemo? i da nam aBd izgubis hahaElCartel11 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:59Hajmo baciti opkladu ja kazem, da cemo osvojiti 5 ili manje bodova (inace uvijek ispusim opklade i bude sve kontra kako ja kazem pa da nas poguramhordasDoboj je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:55Ma idete u krajnost. Mladost sa 9 igraca u22 dobila TC 2:0. Radnik sa nikad gorom ekipom uze bod Zelji. Vi pravite situaciju kao da smo rastjerali pola ekipe i sad eto igramo samo da zavrsi.
Evo da napravimo interesantnim, ja cu uzet 5+ bodova u sljedece 3 tekme. U bilo sta? Avatar, potpis, majica iz fan shopa.)
- ElCartel11
- Kontakt:
Možemo u avatar i potpishordasDoboj je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:02I ja sam ovu 5-icu htio. Eto ako bude 5bb nikom nista. Tebi ispod, meni preko. Ti biraj u sta cemo? i da nam aBd izgubis hahaElCartel11 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:59Hajmo baciti opkladu ja kazem, da cemo osvojiti 5 ili manje bodova (inace uvijek ispusim opklade i bude sve kontra kako ja kazem pa da nas poguramhordasDoboj je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:55Ma idete u krajnost. Mladost sa 9 igraca u22 dobila TC 2:0. Radnik sa nikad gorom ekipom uze bod Zelji. Vi pravite situaciju kao da smo rastjerali pola ekipe i sad eto igramo samo da zavrsi.
Evo da napravimo interesantnim, ja cu uzet 5+ bodova u sljedece 3 tekme. U bilo sta? Avatar, potpis, majica iz fan shopa.)

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- forza_juve
- Kontakt:
Znači od šampiona i budućih osvajača duple došli smo u situaciju da se borimo za opstanak, tako bar zvuči kada čitaš sve te postove 

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- hordasDoboj
- Kontakt:
Dogovoreno, na 3 mjeseca etoElCartel11 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:03Možemo u avatar i potpishordasDoboj je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:02I ja sam ovu 5-icu htio. Eto ako bude 5bb nikom nista. Tebi ispod, meni preko. Ti biraj u sta cemo? i da nam aBd izgubis hahaElCartel11 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 20:59
Hajmo baciti opkladu ja kazem, da cemo osvojiti 5 ili manje bodova (inace uvijek ispusim opklade i bude sve kontra kako ja kazem pa da nas poguram)
![]()

- feniksptica
- Kontakt:
Gledajuci striktno drugu polusezonu, mislim da smo i pokazali igru koja vise lici borbi za opsanakforza_juve je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:05Znači od šampiona i budućih osvajača duple došli smo u situaciju da se borimo za opstanak, tako bar zvuči kada čitaš sve te postove![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- forza_juve
- Kontakt:
Pa dobro to stoji ali nije još ništa izgubljeno, eto bilo je promjene neke i otkaza što znači da možemo samo da se nadamo nečemu boljem jer sada od razapinjanja nema ništa. Ako kiksamo onda razapeti sve redom a do tada je sve u našim rukama. Valja Zrinjskom da nas dobije a ko garantuje da će Borac pa i Velež sve da dobiju, matematički je nemoguće.feniksptica je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:09Gledajuci striktno drugu polusezonu, mislim da smo i pokazali igru koja vise lici borbi za opsanakforza_juve je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:05Znači od šampiona i budućih osvajača duple došli smo u situaciju da se borimo za opstanak, tako bar zvuči kada čitaš sve te postove![]()
Moramo malo stisnut mu.a i zapeti a ako se okliznemo onda na kraju rastjerati jer sada nemaš koga ni otjerati.
Ko zna možda nas iznenade u ova tri kola a prolaz u finale kupa svakako očekujem
❤️1946❤️
- Kockoglavi
- Kontakt:
Dupla je sigurna.
- ElCartel11
- Kontakt:
Moraces smanjiti na 3 sedmice jer me uzeo @joker na opkladi za Cmilju takodje avatar i potpis, pa da mogu ispostovati obojicuhordasDoboj je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:07Dogovoreno, na 3 mjeseca etoElCartel11 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:03Možemo u avatar i potpishordasDoboj je napisao/la: ↑19 apr 2021, 21:02
I ja sam ovu 5-icu htio. Eto ako bude 5bb nikom nista. Tebi ispod, meni preko. Ti biraj u sta cemo? i da nam aBd izgubis haha![]()
![]()

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Jesic nas je bio unakazio momacki, al je covjek barem planski dovodio. Imo si kakvog takvog igraca da igra prirodnu poziciju. Kod nas je u zadnje 2 sezone 40% bila improvizacija. I to se stalno govorilo, imamo sirinu, samo sto nije nimalo dobro balansirana
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- hordasDoboj
- Kontakt:
@ElCartel ma moze, samo nek je posrpski 

-
- Kontakt:
Za naredno kolo sam optimista... ipak je Nermin pola ekipe, a i bojac bi mogao kiksnut ako ne bude neki penal! Ni njima ne igraju Zakaric i Meleg zbog kartona, a vjerovatno jos neko propusti...
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, relativizam i 51 gost.