Kako je lako biti tukac.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ma ja i nemam nista protiv ove Superlige, ali neka se onda napravi nesto kao u NBA, neka se ti klubovi skroz izoluju, pa neka ne igraju nikako ni nacionalna prvenstva i LP I EL. A ostale ekipe koje ne budu u tom takmicenju normalno sve da igraju. A Superliga, neki slican format kao NBA kroz cijelu sezonu, imao bi top utakmice svaki vikend ili kada se vec bude igrale. A ne bi imao utakmice protiv pojedinih mesara, koji upropaste sezonu nekom igracu. I naravno, da ti klubovi u Superligi ne mogu kupovati izmedju sebe igrace, vec trejdovi samo. A kupovina bi bila moguca iz ovih ekipa koja ostanu u nacionalnim prvenstvima.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Čini se da će Aguero biti prvo pojačanje. Nadat se da će brzo biti demantovano. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sasvim je odgovarajuće da inauguralno pojačanje Europske Super Lige bude free agent pojačanje. Ide dobri stari vetarnski NBA ugovor 48 miliona kroz 3 godine s tim da je zadnja team option

- NisamInSajder
- Kontakt:
A prvi trejd, Dembele za Neymara.Donnie Darko je napisao/la: ↑19 apr 2021, 15:33Sasvim je odgovarajuće da inauguralno pojačanje Europske Super Lige bude free agent pojačanje. Ide dobri stari vetarnski NBA ugovor 48 miliona kroz 3 godine s tim da je zadnja team option![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Sto sam pratio pratio. Jebla ih superliga. Laporta je isti **** ko i pacov bartomeu
- NisamInSajder
- Kontakt:
Takodjer, i ovako ih sve manje pratim a ako dodje do te super lige ovim klubovima koji udju u to sranje zelim raspad u bliskoj buducnosti. Naravno od toga nema nista ali to je neka moja zelja 

Misliš superlige? Nije nam to više bitno.

Svi u jednoj ligi (36 klubova), deset utakmica (5 kući, 5 u gostima) protiv deset različitih timova (žrijebanje, imaju i potovi), osam najbolji po bodovima prolazi u nokaut fazu. Timovi od 9. do 24. mjesta razigravaju za preostala mjesta. I onda standardno sve.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Dabogda nas Tebas izbacio u neku katalonsku kantonalnu
Misliš isti onaj Tebas koji je zagovarao da se odigra jedna tekma po kolu u Americi. I koji premješta Clasico u podne radi Azijata. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Ta ideja pukla ko kokica
Jeste. Danas baš čitam da su nekoliko puta išli na sudove da dobiju odobrenje, Ameri ih lagano ****.

Edit: Pišu Argentinci da je Aguero pristao na smanjenje plate.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Tebas je poput bijesnog kera.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑19 apr 2021, 17:40Dabogda nas Tebas izbacio u neku katalonsku kantonalnu
Samo laje okolo i prijeti da ce izbaciti Barcu, Real i Atletico iz lige. Ali to su samo prijetnje i lajanje na zvijezde

Morali bi Parizu dati sve pikove idućih pet godina.NisamInSajder je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:05A prvi trejd, Dembele za Neymara.Donnie Darko je napisao/la: ↑19 apr 2021, 15:33Sasvim je odgovarajuće da inauguralno pojačanje Europske Super Lige bude free agent pojačanje. Ide dobri stari vetarnski NBA ugovor 48 miliona kroz 3 godine s tim da je zadnja team option![]()

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma poslat im i Umtitija jos. Svakako moras nekog slati da izjednacis platu.TonySosa je napisao/la: ↑19 apr 2021, 18:55Morali bi Parizu dati sve pikove idućih pet godina.NisamInSajder je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:05A prvi trejd, Dembele za Neymara.Donnie Darko je napisao/la: ↑19 apr 2021, 15:33
Sasvim je odgovarajuće da inauguralno pojačanje Europske Super Lige bude free agent pojačanje. Ide dobri stari vetarnski NBA ugovor 48 miliona kroz 3 godine s tim da je zadnja team option![]()
![]()

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ili to, ili ćemo malo češće gledati kako nas neko kara u toj superliZi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Po cemu ce to svaka utakmica SuperLige biti zanimljiva, i kad stvoris tu ligu imat ces tabeli od 1 do 20, i nakon 2-3 godine imat ces ponovo ekipe koje ce biti cesto na dnu ljestvice...
Pa NBA je najjaca kosarkaska liga na svijetu pa imas samo nekoliko dobrih timova i ostalo je sve bezze. Npr Orlando ili Cleveland su uvijek bile lose ekipe. U evropi bi sigurno bili medju top ekipama ali kad ih gledas u NBA ligi uvijek su losi...Tako ce biti i u ovoj Super Ligi, izdvojit ce se 3-4 ekipe koje ce uvijek biti neki favoriti a ostali ce biti samo ucesnici sa izuzetkom da u jednom u deset godina neko drugi osvoji...
Isto sranje samo drugo pakovanje... LP makar daje sansu sve i jednom klubu u evropi, cak i Jedinstvo Bihac ima pravo ucestvovati...Pa svaka liga ima borbu za prvo mjesto, ucesce u ligi prvaka, ucesce u europa ligi, opsatanak u ligi... ne znam zasto bi Super Liga bila zanimljivija od Lige Prvaka kad isti ti klubovi vec igraju isto sranje samo drugo pakovanje...
NBA je najjaca kosarkaska liga na svijetu pa je i dalje dosadno gledati 82 utakmice u regularnom dijelu sezone jer utakmice vecinom i nemaju neki znacaj, kao da samo igraju prijateljske utakmice. Tek kad krene playoff i knock out faza postane zanimljivo... a to je upravo ono sto liga prvaka predstavlja sa knock out fazom... i Super liga ce biti zanimljiva tek kad pocne knock out faza sto vec sada imamo sa ligom prvaka
Pa NBA je najjaca kosarkaska liga na svijetu pa imas samo nekoliko dobrih timova i ostalo je sve bezze. Npr Orlando ili Cleveland su uvijek bile lose ekipe. U evropi bi sigurno bili medju top ekipama ali kad ih gledas u NBA ligi uvijek su losi...Tako ce biti i u ovoj Super Ligi, izdvojit ce se 3-4 ekipe koje ce uvijek biti neki favoriti a ostali ce biti samo ucesnici sa izuzetkom da u jednom u deset godina neko drugi osvoji...
Isto sranje samo drugo pakovanje... LP makar daje sansu sve i jednom klubu u evropi, cak i Jedinstvo Bihac ima pravo ucestvovati...Pa svaka liga ima borbu za prvo mjesto, ucesce u ligi prvaka, ucesce u europa ligi, opsatanak u ligi... ne znam zasto bi Super Liga bila zanimljivija od Lige Prvaka kad isti ti klubovi vec igraju isto sranje samo drugo pakovanje...
NBA je najjaca kosarkaska liga na svijetu pa je i dalje dosadno gledati 82 utakmice u regularnom dijelu sezone jer utakmice vecinom i nemaju neki znacaj, kao da samo igraju prijateljske utakmice. Tek kad krene playoff i knock out faza postane zanimljivo... a to je upravo ono sto liga prvaka predstavlja sa knock out fazom... i Super liga ce biti zanimljiva tek kad pocne knock out faza sto vec sada imamo sa ligom prvaka
Zamisli sa žutaljom u Superligu. 

Šta sad ovaj potpisnik priča.JOAN LAPORTA: "Barcelona neće pristupiti Superligi bez odobrenja i saglasnosti svojih navijača na skupštini kluba. Navijači su ti koji odlučuju, ovo je njihov klub!"

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.