Možda u prvoj polusezoni, sad nemaju šanse za top 4.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja mislim da mi u Mostaru nazalost nemamo sta traziti, naravno jedino ako se nesto drasticno ne promjeni u igri.Napapijri je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:13Zrinjski ce kuci odigrati kao prvu na Kosevu. Stisnut ce nas od samog starta i izaci u visoki presing. Susic i Djokanovic moraju biti bez greske. Pejovica bih stavio ispred njih jer je mnogo pokretljiviji od Susica, barem ce natjerati njihov vezni red da vraca loptu stoperima. Krila moraju biti Milanovic i Hebibovic, a u napadu Mesanovic. Handzic nema sta raditi pored Jakovoljevica u skoku, a Milanovic i Hebibovic su dovoljno brzi da barem u par navrata probiju. Vise volim vidjeti Hebibovica kako promasi priliku nego Jukica koji se u istoj nece ni naci. Adukor i Dupovac moraju biti besprijekorni i narocito obratiti paznju na Ivancica i Filipovica. Oni su bez Bilbije koji im je ono sto je nama Rahmanovic, a uvijek posebno nalozen protiv nas. Oremus i Pidro, a posebno ovaj drugi, moraju biti na nivou defanzivno. Cak ne bi bilo lose mozda Hodzica lijevo probati umjesto indisponiranog Pidre.
Ono što smo bili mi u prvoj polusezoni u drugom dijelu je to sigurno Borac. Nazalost mislim da smo proteklog vikenda izgubili titulu, a volio bih da se varam.
-
- Kontakt:
Mi smo Zelji onda izbili titulu , vjerujte i oni ce nama ....
-
- Kontakt:
Oni su u takvom sranju da im pojedini igrači daju novac svoj za neke stvari. Ako im je cilj pustati konkurente da uzmu bodove protiv nas samo da bi mi popušili titulu neka onda. Nema ni njima Evrope. Necemo biti prvaci ali cemo gledati njihovo gašenje.HeraklitMracni je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:24Mi smo Zelji onda izbili titulu , vjerujte i oni ce nama ....
Ali njima gori pod nogama tako da ce oni do kraja gristi za Evropu a i bit ce to druga ekipa sa Bakom, koju vrlo vjerovatno necemo opet dobit u derbiju...
Ako se ne povadimo do kraja, sami smo je seb izbili, nema nam ko drugi šta izbijat.HeraklitMracni je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:24Mi smo Zelji onda izbili titulu , vjerujte i oni ce nama ....
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Baš tako imas 4 poraza na proljeće, niko nama nije kriv sve smo sami sebi zakuhali. Tako i ovaj nastavak ako od naredne tri utakmice dvije dobijemo opet smo u dobrom polozaju. Sve je do nas, problem je igra, sve ostalo šuplja. Sudije, savez, loš teren, corona, ovo ono to su samo glupi izgovori.Tele33 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:38Ako se ne povadimo do kraja, sami smo je seb izbili, nema nam ko drugi šta izbijat.HeraklitMracni je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:24Mi smo Zelji onda izbili titulu , vjerujte i oni ce nama ....
Murinjo dobio otkaz u Totenhemu, Sabrina reaguj!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ma ja bi bio zadovoljan i sa 4 boda od naredne tri tekme. Kad bi morao birat poraz, izabrao bih Tuzlu. Oni su svejedno daleko od nas a Zrinjskog dobit a eto nek se u derbiju odigra nerijeseno.bordobijeli je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:43Baš tako imas 4 poraza na proljeće, niko nama nije kriv sve smo sami sebi zakuhali. Tako i ovaj nastavak ako od naredne tri utakmice dvije dobijemo opet smo u dobrom polozaju. Sve je do nas, problem je igra, sve ostalo šuplja. Sudije, savez, loš teren, corona, ovo ono to su samo glupi izgovori.Tele33 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:38Ako se ne povadimo do kraja, sami smo je seb izbili, nema nam ko drugi šta izbijat.HeraklitMracni je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:24Mi smo Zelji onda izbili titulu , vjerujte i oni ce nama ....
To kad bih mogao birati, ali sve ispod 4 boda ravno je katastrofi i vjerovatnom gubitku titule.
Ako ne mozemo dobiti najvecu ovogodisnju kantu za nabijanje i ne zasluzujemo titulu.HeraklitMracni je napisao/la: ↑19 apr 2021, 11:24Mi smo Zelji onda izbili titulu , vjerujte i oni ce nama ....
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Zdravko slobodan hoda, Sabro reaguj
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Joj logike u pm hahaha, braniš 1:0 iz gostujuće i finale ti nakon zadnjeg kola lige i ono bi se od nečeg opraštalo

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- f0rest1946
- Kontakt:
Daj ba hoće li nekom ovom Miloševiću reči da je nebitan on i njegovo mišljenje. Svaki puta kad krene nešto loše u ili oko kluba on se prvi javi, pljuje, vazda kenja, al svaki put isto.
Yebo li ga Runda u usta rahljava
Yebo li ga Runda u usta rahljava
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je odlično ako je tako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja bih volio da igramo sa Hebibom i Mešom na krilima, sa Handžetom u špicu i Krstom na polušpicu. Iza njih nagurati Đokana, Pejovića,Sušića , Adukora i Dupe na štopere, Oremuš i Pidro zvani Marselo na brkove. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Kyle88, mosarajvosa83, N3R3D, napoleon72, PapakIzSa, roccosiffredi, TETRAPAK, Venom i 76 gostiju.