FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Njih će Velež uzeti dole sigurno. I Zrinjski. Moraju zbog plasmana, a ne zato što je tako određeno. Sa željom je to već mač sa dvije oštrice, njih će pustiti uhljupi ako to znači da bi nama oduzeli titulu, tu nema priče. Al sam ubijeđen da mi ako se budu malo stvari poklopile da uzmemo titulu. Ali tu zavismo od ostalih nažalost.
Sami smo krivi 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma mi ako hoćemo titulu u sljedeće 3 utakmice trebamo uzet 9 bodova. Sad jel to realno...
Isto tako, "halalio" bi jednog igrača i već ga prodao, ispod cijene, i sve te pare uložio u premiranje protivnika najvećeg konkurenta. Evo već lištici, uzmite bod svi imate po 2 milje, pobjedite ih svi imate po 4 milje. Ginuli bi.
Isto tako, "halalio" bi jednog igrača i već ga prodao, ispod cijene, i sve te pare uložio u premiranje protivnika najvećeg konkurenta. Evo već lištici, uzmite bod svi imate po 2 milje, pobjedite ih svi imate po 4 milje. Ginuli bi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ovu Slobodu uvijek kači zadnje kolo protiv potencijalnog šampiona kad se liga ne riješi ranije.
Igrali su protiv nas 2015. kad smo Želji bod bježali, i protiv Zrinjskog u sezoni 16/17 kad su takođe prestigli Želju za bod.
U kakvim smo odnosima sa Slobodom sad?
Lištici samo onu stvar možemo ponudit. Kako iko može pomislit na suradnju s tim fašistima koji su nam navijača ubili?

Igrali su protiv nas 2015. kad smo Želji bod bježali, i protiv Zrinjskog u sezoni 16/17 kad su takođe prestigli Želju za bod.

Lištici samo onu stvar možemo ponudit. Kako iko može pomislit na suradnju s tim fašistima koji su nam navijača ubili?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ma Sloboda je najlosija ekipa u ligi, nema sanse da oni uzmu Borcu bod. Jos mi nije jasno kako su pobijedili nedavno nase kone na Tusnju. Ne mogu oni nikoga pobijediti a pogotovo Borca...
To je jako teska tema za raspravu, dvosjekli mac. Mislim cak da ne treba voditi polemiku oko toga. Postoje plusevi i minusi za obje opcije. Rano je svakako jos uvijek za premiranje, igra Siroki za sebe i Evropu.skoroalen je napisao/la: ↑19 apr 2021, 10:04Ovu Slobodu uvijek kači zadnje kolo protiv potencijalnog šampiona kad se liga ne riješi ranije.![]()
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 19 apr 2021, 10:11, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Preostalih sedam kola treba podjeliti u dva dijela: Prvi dio su Zrinjski, Željo i Tuzla i iz te tri utakmice treba izvuci minimalno 5 bodova.Dakle najrealnije je da uzmemo po bod u Mostaru i derbiju, te tri boda u Tuzli (ako postoji mogučnost, obavezno dati kup za bodove u prvenstvu). Posljednja 4 kola su taj neki "lakši dio" odakle se mora izvuči maksimalnih 12 bodova (Sloboda, Mladost, Radnik i Olimpik).U konačnici, mislim da će 17 bodova do kraja sezone biti dovoljno za titulu.Naravno, najvažnije je preživjeti ovu "trilogiju pakla" u naredna tri kola, da bi lakše ušli u zadnja 4 kola.
- forza_juve
- Kontakt:
Čuj dati bodove za kup, pa šta je ovim ljudima više ovdje. Znamo zayebavati želju i Leotar, znamo osima prozivati za štima ja a mi bi neke talove sa sisom oko bodova i da smo eto šampioni, divovi, giganti i jezz ni ja šta vec
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Sivac nam sudi u kupu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oni nam nisu konkurent svakako.Napapijri je napisao/la: ↑19 apr 2021, 10:07To je jako teska tema za raspravu, dvosjekli mac. Mislim cak da ne treba voditi polemiku oko toga. Postoje plusevi i minusi za obje opcije. Rano je svakako jos uvijek za premiranje, igra Siroki za sebe i Evropu.skoroalen je napisao/la: ↑19 apr 2021, 10:04Ovu Slobodu uvijek kači zadnje kolo protiv potencijalnog šampiona kad se liga ne riješi ranije.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
U novembru ih je Sloboda pobjedila 1:0 u Tuzli, za Borac tada igrali Lukić, Zakarić, Ziljkić, Vranješ, Jovanović.....najjači tim.U Banja Luci bilo 2:0, slomili ih tek u drugom poluvremenu, uz jedan autogol.Ova 3-4 pojačanja što je Sloboda dovela, taman će doci u formu do tog zadnjeg kolaTatamata1946 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 10:06Ma Sloboda je najlosija ekipa u ligi, nema sanse da oni uzmu Borcu bod. Jos mi nije jasno kako su pobijedili nedavno nase kone na Tusnju. Ne mogu oni nikoga pobijediti a pogotovo Borca...

- NisamInSajder
- Kontakt:
U drugoj utakmici Sarajevo će na stadionu Asim Ferhatović Hase dočekati Tuzla City, a u ovaj okršaj ulaze sa prednošću od 1:0 iz prve utakmice.
Pravdu na revanš susuretu ova dva tima dijelit će Ermin Sivac iz Zenice, a pomoćnici će mu biti Senad Ibrišimbegović iz Travnika, te Davor Beljo iz Mostara, dok će četvrti sudija biti Miloš Gigović iz Gradiške.
Susret se igra u srijedu sa početkom od 17:00h i direktnim prenosom na Arena Sport 1.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Sad svi pametni,a 99 % navijaca je bilo sigurno da ce Sarajevo i bez Tatara i Rahmanovica lagano uzeti titulu sa obzirom na razliku od 9 bodovasamoSA je napisao/la: ↑19 apr 2021, 04:44E bas je logika uzet milion na zimu da bi na ljeto zijanio 5Kometa je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:31Cista logika je bilo prodati Rahmanovica i Tatara i uzeti pare ako ti za pola godine idu besplatno.Sada je druga stvar sto nisu pogodili sa Mesanovicem i Smiljanicem.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:13Klub je izgubio kompas. Pa pogledajte na sta nam lici omladinski pogon. Ne mozemo meda ni u jednom uzrastu. O cemu mi ovdje pisemo. Sve sto se radilo zadnjih nekoliko mjeseci je cisti amaterizam. Recite mi jednu ozbiljnu ekipu koja prodaje dvojicu najboljih igraca u zimskom prijelaznom roku. Vinka izuzetno postujem, ali Sarajevo nema nikakav stil igre, mi nemam nijedan segment u kojem smo bolji od konkurenata.
Imamo masu pretplacenih igraca, u tom smo lider u prvenstvu.
Dat ce ga resic sa svoje polovineHistoricar je napisao/la: ↑19 apr 2021, 10:16U novembru ih je Sloboda pobjedila 1:0 u Tuzli, za Borac tada igrali Lukić, Zakarić, Ziljkić, Vranješ, Jovanović.....najjači tim.U Banja Luci bilo 2:0, slomili ih tek u drugom poluvremenu, uz jedan autogol.Ova 3-4 pojačanja što je Sloboda dovela, taman će doci u formu do tog zadnjeg kolaTatamata1946 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 10:06Ma Sloboda je najlosija ekipa u ligi, nema sanse da oni uzmu Borcu bod. Jos mi nije jasno kako su pobijedili nedavno nase kone na Tusnju. Ne mogu oni nikoga pobijediti a pogotovo Borca...![]()

This time next year, we'll be millionaires!
Da se ne lažemo, svi smo mi očekivali prime Šušića nakon priprema, napadača i jos lijevo krilo, i koliko toliko približni kvalitet od ljetos, ali nema ni Šušića, Mesanovic enigma, Cmiljanic stvarno ne znam sta reci o njemu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pojedinci od Borca prave Real. Eto sigurno ce zavrsiti proljetni dio bez poraza.
Usli su u formu i u zadnjih 5 utakmica imaju isto toliko pobjeda uz gol razliku 11:1. Sto bi se reklo super. Ali njihov pad forme se očekuje kad budu igrali ove teske tekme.
Isto tako ste za Široki pričali pa vidi ih sad gdje su.
Usli su u formu i u zadnjih 5 utakmica imaju isto toliko pobjeda uz gol razliku 11:1. Sto bi se reklo super. Ali njihov pad forme se očekuje kad budu igrali ove teske tekme.
Isto tako ste za Široki pričali pa vidi ih sad gdje su.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Željo je ovako izgubio titulu zbog kupa, jer je htjeo guzicom na dvije stolice. Bacit Kup jer svakako nema potencijala igrati na oba fronta. Ne treba u ovoj situaciji biti pohlepan i bezobrazan.
De odstranite ljigavca s teme koji poziva na premiranja, kupovanja, podmicivanja, muljaze... 
Smiju nam se ljudi !!!
Ok, genetski je to, ali nek se suzdrzi od pisanja bar.
Ok, genetski je to, ali nek se suzdrzi od pisanja bar.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imaš samo dvije utakmice u kupu do kraja, to se mora izgurati posebno jer je finale nekad za mjesec+
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jel i dalje idu 2 utakmice u finalu ili samo jedna?
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Dadox, ErosViverosViv, riki46, Vanja8 i 57 gostiju.