Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Nail for Real
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Nail for Real » 11 jan 2011, 15:55

Mislim da mu buy-back klauzula istice ove godine i da poslije toga njega nista nece vezati za Real.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 11 jan 2011, 16:07

Citam na lfcreds ovome forumu raspravu o najboljih 11 Liverpoola u posljednjem desetljecu pa evo haj da pitam Vas sta vi mislite koji bi to bili igraci po vama...evo moja solucija

Reina

Finnan Hyypia Carragher Riise

Murphy Gerrard Alonso Luis Garcia

Torres Owen
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 jan 2011, 16:12

Admir_Sa je napisao/la:Ja sam city ba :oops: , uzeo da se ne nerviram puno, Liverpool feninga nema kad ih tek uzmes, a ovi 111mil. Ovo mi peta sezona, u prosloj mi mancester uzme titulu za jedan jedini gol, isto bodova bilo, na gol razliku. jednom zavrsio cetvrti, jednom drugi, jednom deseti, jednom sesti. osvojio 2x liga cup i jednom kup uefa. Ma tesko ba do bola, u drugoj sezoni doveo Toresa za 46mil, a prodo evertonu adebayora za 5mil i oni uzeli titulu, a ade najbolji igrac :D :D

Sutra ocekujem dominaciju nad blekpolom!

e tako meni jeran kuka na fm 2011 ja uzeo LFC a on prvo Totteham i prosli jednu sezonu on place nema para doveo Dzeku...a doduse nisam ni ja imao para i hajd igramo i zavrsimo prvu sezonu,ja zavrsim na 6 om mjestu on 2 uzme mu Wolves u zadnjem kolu bodove u gostima 0-1 i on titulu popusi,sledeca sezona ja polako dovodim igrace kojim istice ugovor i jacam tim polako...te polusezonu na zaprepastenje zavrsavam 15 bruka :shock: :o ali u drugom dijelu sezone kako sam ukompanovo tim zavrsim na kraju 4 i upadnem u LP i tako sledecu sezonu on kuka,dobije budget od 22mill za Title chalenge a ja dobijem za isto to 40 mill :mrgreen: :mrgreen: kuka on i kazem mu ja uzmi svoj tim on uzme svoj tim Man utd i daju mu budget 32 mill i opet on nezadovoljan osvoji titulu a ja drugi ili 3 a ja samo skupljam igrace i prodajem i zaradzujem,da bi narednu svaku sezonu imao budzet zaradzeni od neki 70-87 mill uz extra dobar tim sto cu sad i pokazati....

http://www.uploadimage.co.uk/viewer.php ... 631021.jpg
http://www.uploadimage.co.uk/viewer.php ... 897510.jpg
http://www.uploadimage.co.uk/viewer.php ... 718653.jpg
http://www.uploadimage.co.uk/viewer.php ... 263907.jpg
http://www.uploadimage.co.uk/viewer.php ... 975189.jpg
http://www.uploadimage.co.uk/viewer.php ... 285393.jpg
http://www.uploadimage.co.uk/viewer.php ... 220327.jpg
http://www.uploadimage.co.uk/viewer.php ... 433234.jpg
http://www.uploadimage.co.uk/viewer.php ... 861653.jpg
http://www.uploadimage.co.uk/viewer.php ... 399296.jpg
http://www.uploadimage.co.uk/viewer.php ... 155419.jpg
http://www.uploadimage.co.uk/viewer.php ... 258851.jpg
http://www.uploadimage.co.uk/viewer.php ... 785028.jpg
http://www.uploadimage.co.uk/viewer.php ... 142019.jpg

8-)
ima jos puno mladih igraca u rezervama i u18 i na posudbama svi igraci su skoro do 21 godine ili mladji takva mi je politika mlado-prodaj-zaradi sto valja ostavi :mrgreen: ima tu jos svasta

tako da u konkurenciji za LP i Eng Pl imam puno igraca koje nemoram Regisatrovat a mogu igrati kvalitetni i slicno;)

Bio sam u go.vnima do guse kao Roy al sam se izvukao i napravio odlican tim...

Da napomenem da mi je Zec igrao u timu kao i ,Rossi,Suarez i jos dosta njih,koliko je Zec bio dobar Real je slinio za njim 2 godine i ja ga na kraju prepustim Juventusu kao i Rossi-ja....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 11 jan 2011, 16:19

meni je mnogo bolji Fifa Menager 2011. Izgradis youth kampove i cekas da ti otkriju talentovane mlade igrace :D Btw. Nakon 2-3 godine za najboljeg igraca svijeta uvijek bude proglasen Torres ili Dzeko. Bosna i Hercegovina se probije u top 15 svjetskih sila. Dovedes Pjanica na AMF i zavrsio si posao sa veznim redom :D
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 jan 2011, 16:32

Torres Da Killa.!. je napisao/la:meni je mnogo bolji Fifa Menager 2011. Izgradis youth kampove i cekas da ti otkriju talentovane mlade igrace :D Btw. Nakon 2-3 godine za najboljeg igraca svijeta uvijek bude proglasen Torres ili Dzeko. Bosna i Hercegovina se probije u top 15 svjetskih sila. Dovedes Pjanica na AMF i zavrsio si posao sa veznim redom :D
I ja igram FIFA Manager, po meni je bolji nego FM za duplo :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 jan 2011, 17:25

mighty_reds je napisao/la:Citam na lfcreds ovome forumu raspravu o najboljih 11 Liverpoola u posljednjem desetljecu pa evo haj da pitam Vas sta vi mislite koji bi to bili igraci po vama...evo moja solucija

Reina

Finnan Hyypia Carragher Riise

Murphy Gerrard Alonso Luis Garcia

Torres Owen
................Reina...............
Finnan.Carragher.Hyypia.Traore
.........Xabi..Mascherano........
Luis Garcia....Gerrard.....Kewell
...............Torres................

:D

Sto se tice Negreda, radi se o solidnom igraci ali cijena i nije bas realna. Ne znam zasto 17m !? :roll:
Sutra pobjeda! 8-)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 11 jan 2011, 17:34

Pogledajte ovo: http://yfrog.com/h7sz3yxj

Webb uopšte nije gledao šta se dešava :twisted: ali je ipak dao Gerardu crveni karton :twisted: čak nije bio ni start sa dvije noge :twisted:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 11 jan 2011, 17:40

The Professional Footballer's Association chief executive Gordon Taylor has questioned the Football Association's decision to charge Liverpool's Ryan Babel over his Twitter post on Sunday, suggesting they lack a sense of humour and have "much more serious" issues to focus on such as the assault on the Stevenage player Scott Laird.

Babel was charged with improper conduct for posting a picture and comments about the referee Howard Webb on Twitter after Sunday's FA Cup defeat at Manchester United. He sent out a mocked-up picture of the World Cup final referee wearing a Manchester United shirt and also wrote: "And they call him one of the best referees? That's a joke. SMH [shaking my head]." Babel, who has yet to respond to the charge, later apologised via his Twitter account.

"Where's our sense of humour gone in our game?" Taylor said. "He's apologised, let's move on. "I would think that Howard Webb is a big enough man, a big enough person and good enough referee to take it.

"To my mind, and to most footballers' minds, it is the same sort of stuff that flies about every weekend via mobile phones, but they are obviously taking a stance on it. I thought a warning would have been sufficient."

Taylor added: "I didn't feel it was that serious but you can understand from the FA's point of view that they have a job to protect referees. I thought a warning letter would suffice but it may be they need to put a marker down for the future because these sites are being accessed by the media so it can be the equivalent of being on the television or being in the national press.

"But I felt the fact that an apology had been made [would mean] we could move on. Particularly when we've got issues like the Scott Laird situation to deal with, at Stevenage, which is much more serious bearing in mind with the FA Cup there will be teams that will have really good victories against higher opposition and sometimes that can invite a pitch invasion. You don't want that to happen, and be thinking about getting back to the problems of the 80s."

:D

btw. Nista od Mertesackera, ako smo za njega ikada bili zainteresirani
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 jan 2011, 17:49

Rizah je napisao/la:Pogledajte ovo: http://yfrog.com/h7sz3yxj

Webb uopšte nije gledao šta se dešava :twisted: ali je ipak dao Gerardu crveni karton :twisted: čak nije bio ni start sa dvije noge :twisted:
Ma sta ce, idiot celavi.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 jan 2011, 17:52

Carlo je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:meni je mnogo bolji Fifa Menager 2011. Izgradis youth kampove i cekas da ti otkriju talentovane mlade igrace :D Btw. Nakon 2-3 godine za najboljeg igraca svijeta uvijek bude proglasen Torres ili Dzeko. Bosna i Hercegovina se probije u top 15 svjetskih sila. Dovedes Pjanica na AMF i zavrsio si posao sa veznim redom :D
I ja igram FIFA Manager, po meni je bolji nego FM za duplo :D
Sigurno ti je bolji jer nije komplikovan a Fm je puno komplikovan i ima puno vise stvari za sve se moras brinuti a ja to gotivim ja sam sef :mrgreen: :mrgreen: i ja otkrivam talente a ne neki tamo...

Pravo mi je zao sto Elia nije dosao u klub taj nam je igrac bas trebao,mozda se ponovo nesto izmajmunise pa ga dovedu,ja bi bio zadovoljan,Elia-Mwilla za Januar 8-)

Posla cu pismo Sammy Lee-u da malo bolje pogleda Pjanica ;) :?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 11 jan 2011, 18:40

We will sign players this month
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 11 jan 2011, 18:41

Ovaj Suso bolji od Cole-a,Jovanovica,Babela i Maxija zajedno... :D
Stvarno,kakve mlade igrace imamo,za par godina velike zvijezde...Wilson,Shelvey,Suso,Kelly pa i Ecclestone...sjajno
@anfield to ti tako mislis il si negdje procitao... :?
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 11 jan 2011, 19:01

King Kenny je napisao/la:Ovaj Suso bolji od Cole-a,Jovanovica,Babela i Maxija zajedno... :D
Stvarno,kakve mlade igrace imamo,za par godina velike zvijezde...Wilson,Shelvey,Suso,Kelly pa i Ecclestone...sjajno
procitao ima na FB stranica a Suso je odlican za par godina ce mo da budemo najbolji puni smo talenata jos kad to Dalglish poslozi nema nam kraja :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 jan 2011, 19:13

King Kenny je napisao/la:Ovaj Suso bolji od Cole-a,Jovanovica,Babela i Maxija zajedno... :D
jest kad igra u juniorskoj konkurenciji ali drug nije isto igrati Premiership... razlika je strasno velika. trebace njemu dosta veremena da se prilagodi igrati sa "odraslima"
btw raja imate podforum za igrice pa bi bilo fino da tamo nastavite diskusiju o menađerima :D
ipak nista danas od pojacanja :( ne znam zasto al ja sam bio ubjeđen da cemo danas nekog potpisati
i cekam svaki dan da pocne rasprodaja ovih nepotrebnih igraca ali izgleda da ih niko nece.
You are someone else I am still right here

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 11 jan 2011, 19:15

fera je napisao/la: i cekam svaki dan da pocne rasprodaja ovih nepotrebnih igraca ali izgleda da ih niko nece.
Dajte Arsenalu Aggera, mi tražimo štopera. slika

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 11 jan 2011, 19:16

Evo ruka, Agger za Gibbsa? :-D
There got to be something for Liverpool big number nine ...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 jan 2011, 19:18

Rizah je napisao/la:Pogledajte ovo: http://yfrog.com/h7sz3yxj

Gerrard i Carrick gotovo u isto vrijeme uletili klizeći prema lopti,Carrick došao prije nje šta je Gerrard mogao ?

Uredu da je Carrick uzeo loptu pa ga onda Gerrard oborio al haj'd.

Što se tiče najboljih 11 teško je reći.
Reina,Finnan,Hyppia,Carra,Riise,Alonso,Gerrard,Garcia,Murphy ili Hamann,Torres,Owen ili Baros. :D
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 jan 2011, 19:20

Bosco je napisao/la:
fera je napisao/la: i cekam svaki dan da pocne rasprodaja ovih nepotrebnih igraca ali izgleda da ih niko nece.
Dajte Arsenalu Aggera, mi tražimo štopera. slika
ma agger po meni nikako nespada u grupu igraca koji su višak.

Liverpool manager Kenny Dalglish definitively answered the question of whether or not the Reds would be players in the transfer market in the affirmative on Tuesday, but he did note that his focus is on players currently with the club.
"The most important people for us are the people that are here. We are going to concentrate on them and everyone will be given an opportunity," Dalglish told ESPN.co.uk. "If something comes up that is an attractive opportunity for the club then we may well take it. It's impossible to say one way or another."
Arguments that Roy Hodgson's buyout and Dalglish's status as interim manager would prevent the club from making deals in the window, but those issues appear to be irrelevant.
Additionally, because of Damien Commoli's presence as director of football strategy, the club did not have to effectively start over in its transfer search due to the managerial transition.
The new manager praised his colleague and noted the significance of his role.
"It's important that we have someone [Comolli] who is there and is actively organising people, looking at team reports and match preparations that include individual players that the club may have an interest in," said Dalglish.
Liverpool has recently been linked with the likes of Keisuke Honda, Ryan Shawcross, Luis Suarez, Vedran Corluka, Davide Santon, Fabio Coentrao, Ricky van Wolfswinkel, and Romelu Lukaku -- among others.
Dalglish, though, wanted to emphasize that there is much hard work to be done, despite the widespread joy over the legend's return as manager.
"It's one thing showing people what you've won, it is another thing to get respect out of them for what you are trying to do and that is what I have got to achieve," Dalglish said.
"The only way to earn players' respect is to work with them, get them on your side and hopefully get the confidence levels up, get a couple wins and take it from there.
"At the moment, it's a wee bit romantic, to be honest. The romance is brilliant, it's romantic for me to be back, and the supporters as well. But at the end of day, this game is not built on romance, but hard facts, and the hard facts are we've got to start winning games.
"Once we get the romantics out the road, we can get to work and we can see where we can go from there."

Kenny Dalglish not looking for quick buys to fix Liverpool's problems
New signings not totally ruled out as confidence is key

By Sam Bisby
11 Jan 2011 17:08:00
Share
Share

Photo Gallery Zoom
Kenny Dalglish(Getty Images)
Related Links
Teams
Liverpool
Players
Kenny Dalglish
Find the best odds and bet on the Premier League.
Liverpool manager Kenny Dalglish says he will not be spending for the sake of buying in this month's transfer window and will instead focus on the players currently at Anfield.

The 59-year-old will attempt to get the best ouf of the existing squad, and will start by getting their confidence up.

He also commented that the current squad is a lot better than the team's critics are making out.

"I think it is the best squad of players I have inherited as a manager since the first time I came here," Dalglish told reporters on Tuesday.
"We don't have much time to get things up and running so the most important people for us are the people here and we will concentrate on them first and everyone will be given an opportunity.

"As far as I can see, the players are 100 per cent committed to what they want to do – to move onwards and upwards. There are no splits or divisions."

Dalglish has achieved great success on Merseyside, both as a player and a manager, winning the old First Division a total of eight times.

However, coming back into management after a gap of over a decade, the Anfield legend believes he has something to prove in this modern day game.

"It's one thing showing people what you've won, it is another thing to get respect out of them for what you are trying to do and that is what I have got to achieve," he admitted.

"I have no preconceived ideas that because of what I've done it gets me any more respect.

"The only way to earn players' respect is to work with them, get them on your side and hopefully get the confidence levels up, get a couple wins and take it from there."

The Scotsman has not ruled out the idea of buying players completely though and will work with director of football strategy Damien Comolli, but his attitude will create peace of mind amongst the current players who may be worrying about their futures.

He added: "What is immediate for us is the staff and players we have working together and the people know who they are there will do their very best to do that.

"If someone comes up who is attractive to the club then fine but at this moment there have not been any conversations about that."

pa vi birajte sta vama odgovara :D
You are someone else I am still right here

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 11 jan 2011, 19:28

fera je napisao/la:
jest kad igra u juniorskoj konkurenciji ali drug nije isto igrati Premiership... razlika je strasno velika. trebace njemu dosta veremena da se prilagodi igrati sa "odraslima"
btw raja imate podforum za igrice pa bi bilo fino da tamo nastavite diskusiju o menađerima :D
ipak nista danas od pojacanja :( ne znam zasto al ja sam bio ubjeđen da cemo danas nekog potpisati
i cekam svaki dan da pocne rasprodaja ovih nepotrebnih igraca ali izgleda da ih niko nece.
Sve to stoji naravno,nisam nigdje ni rekao da je isto premiership i juniori al tehnika koju posjeduje i brzina kojom igra s loptom su zavidni,kad uzmes u obzir da ce jos da napreduje,dobije na brzini i snazi...mislim da mu slijedi blistava karijeri i s odraslim kao sto ti kazes...nadji maxija ili jovanovica kad su bili u susinim :D godinama i vidjeces razliku o kojoj govorim...
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 jan 2011, 19:32

Dobro imamo nekoliko igrača koji sigurno mogu postati izuzetno kvalitetni.Samo se bojim da neće dobiti pravu šansu te da će biti olahko prodati za male novce za koji se ne mogu dovesti ni upola kvalitetni igrači kao oni. ;)
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.