Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 11 jan 2011, 14:42

King je tek preuzeo ekipu, i ne vjerujem da cemo odmah dovesti neko pojacanje, nisam ni prije dolaska Kinga ocekivao velika pojacanja, jer imamo vec previse igraca koji imaju velike plate a griju klupu, prvo se treba tih igraca rijesiti, a sad kad je dosao King svi oni ce imati jos jednu priliku, a lose je to sto se ne zna dali ce King ostati na klupi i sledece sezone, ili je tu samo do kraja ove...necemo valjda ko Tottenhem, igrace koji imaju veliku platu slati na tribine, a dovoditi druge
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 11 jan 2011, 14:48

Izmedju Alvara Negreda,Ola Taivonena,Charlton Colea,Adebayora i Suareza volio bih vidjeti Suareza.

Izmedju Ashely Younga,Nzogbie i Elie volio bih vidjeti Eliu.

Izmedju Mexesa,Hangelanda,Showcrosa,Hunta najvise bih volio vidjeti Showcrosa.

Izmedju Defoura,Evera Benage i Mvile najvise bih volio vidjeti Benagu.

Na ljevom beku me niko drugi ne zanima samo Taiwo. :D
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 11 jan 2011, 14:49

Kenny Dalglish’s return to Liverpool has seen a whole new dimension added to this January’s transfer window. A week ago Robert Huth and Carlton Cole were on the Reds’ radar, now it’s Luis Suarez and Yann M’Villa being linked. There is a feelgood factor engulfing the club, it’s fans and players following The King’s return.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

ji-sung
Kontakt:

Post Postao/la ji-sung » 11 jan 2011, 14:54

Torres Da Killa.!. je napisao/la:
Pa da odlučuju ljudi k'o ti,Liverpool bi još više propao,jer pišeš random svoje želje,a da ni ne pogledaš nijednog od tih igrača.Da si gledao majstora Evera Banegu,bar bi znao kako se piše njegovo ime,jer kad gledaš utakmicu njegovog tima,ime mu čuješ najmanje 40-ak puta..
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 11 jan 2011, 14:59

ji-sung je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:
Pa da odlučuju ljudi k'o ti,Liverpool bi još više propao,jer pišeš random svoje želje,a da ni ne pogledaš nijednog od tih igrača.Da si gledao majstora Evera Banegu,bar bi znao kako se piše njegovo ime,jer kad gledaš utakmicu njegovog tima,ime mu čuješ najmanje 40-ak puta..
Svejedno benega i benaga,stvar izgovora. isto kujt ili kajt kako ti drago. Sine ako zelis provokacirati idi provociraj na svoju temu.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 jan 2011, 15:02

Nije to stvar izgovora. A Banega extra igrac, mada sumnjam da ce vam doci.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 11 jan 2011, 15:04

Nail for Real je napisao/la:Nije to stvar izgovora. A Banega extra igrac, mada sumnjam da ce vam doci.
Nikad se ne zna, povezuju ga sa nama vec godinu dana. Valensija je u krizi a i ima dosta igraca koji igraju na toj poziciji.

ji-sung
Kontakt:

Post Postao/la ji-sung » 11 jan 2011, 15:06

Stvarno mi nije bio cilj da provociram.Banega ili BENAGA(WTF?) nije stvar izgovora.Znači,ne da nije nego ne znam xD..Uglavnom pogledaj kad koju utakmicu tog majstora.Sa tobom se u potpunosti slažem sa izborom Banege između ta tri igrača,samo brate..Sretno Liverpoolu.Ja ne mrzim ni jedan klub samo mrzim pojedine sugrađane i zemljake što se lože na tu cijelu priču,jer 95% sa ovog foruma nas nije vidjelo Engleske očima,a kamoli nekog stadiona ili omiljenog kluba.Ako navijaš,tj. simpatišeš Liverpool ne moraš mrziti Manchester.Neće te niko u Bosni prebiti ako ne mrziš Manchester. :) Nemaš potrbu za to,vjeruj mi.Ja volim nekad provocirati ove debile kada vidim kako se lože na cijelu tu priču,ali to je sve.
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 jan 2011, 15:10

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Izmedju Alvara Negreda,Ola Taivonena,Charlton Colea,Adebayora i Suareza volio bih vidjeti Suareza.

Evo ih Liverpool kupio kod mene na menageru :D

slika
Zadnja izmjena: Admir_Sa, dana/u 11 jan 2011, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
nema potpisa

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 11 jan 2011, 15:12

Liverpool-Sunderland 1-0 Pacheko.
Kakva golčina. King je na utakmici i jede bananu :-D
Ako je neko upratio onaj post koji sam objavio u vezi treninga, primjetiće da King dosta vremena proveo objašnjavajući nešto Pacheku. Izgleda da je to nešto urodilo plodom i evo Pacheko kakva golčina ;-)
Usput King je jedini menadžer koji je prisustovao ovakvoj utakmici, ni Rafa i Dedo to nikad nisu učinili.
Očekujem sutra Pacheka u prvom timu barem 15 minuta.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 11 jan 2011, 15:13

ji-sung je napisao/la:Stvarno mi nije bio cilj da provociram.Banega ili BENAGA(WTF?) nije stvar izgovora.Znači,ne da nije nego ne znam xD..Uglavnom pogledaj kad koju utakmicu tog majstora.Sa tobom se u potpunosti slažem sa izborom Banege između ta tri igrača,samo brate..Sretno Liverpoolu.Ja ne mrzim ni jedan klub samo mrzim pojedine sugrađane i zemljake što se lože na tu cijelu priču,jer 95% sa ovog foruma nas nije vidjelo Engleske očima,a kamoli nekog stadiona ili omiljenog kluba.Ako navijaš,tj. simpatišeš Liverpool ne moraš mrziti Manchester.Neće te niko u Bosni prebiti ako ne mrziš Manchester. :) Nemaš potrbu za to,vjeruj mi.Ja volim nekad provocirati ove debile kada vidim kako se lože na cijelu tu priču,ali to je sve.
Upravu si. Nije to mrznja nego rivalstvo, jednostavno nmg ja hvaliti i diviti se Manutd kad pobjedi :D

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 11 jan 2011, 15:14

Nemam ni ja link, pratim komentare na forumu :(
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 jan 2011, 15:15

Rizah je napisao/la:Nemam ni ja link, pratim komentare na forumu :(
GOAL! Spearing - Pacheco - Saric with the brilliant finish. 2-0 Liverpool. :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 11 jan 2011, 15:15

Rizah je napisao/la:Liverpool-Sunderland 1-0 Pacheko.
Kakva golčina. King je na utakmici i jede bananu :-D
Ako je neko upratio onaj post koji sam objavio u vezi treninga, primjetiće da King dosta vremena proveo objašnjavajući nešto Pacheku. Izgleda da je to nešto urodilo plodom i evo Pacheko kakva golčina ;-)
Usput King je jedini menadžer koji je prisustovao ovakvoj utakmici, ni Rafa i Dedo to nikad nisu učinili.
Očekujem sutra Pacheka u prvom timu barem 15 minuta.
Nemoj ocekivat sutra Pacheka jer je dananas igrao ;)

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 11 jan 2011, 15:18

Admir_Sa je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Izmedju Alvara Negreda,Ola Taivonena,Charlton Colea,Adebayora i Suareza volio bih vidjeti Suareza.

Evo ih Liverpool kupio kod mene na menageru :D

slika

hahahaah...jos si prodo Cityu Torresa :P :P
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 11 jan 2011, 15:21

Koliko si dobio za torresa od citya? jesil 95M? :lol: :lol:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 jan 2011, 15:26

Ja sam city ba :oops: , uzeo da se ne nerviram puno, Liverpool feninga nema kad ih tek uzmes, a ovi 111mil. Ovo mi peta sezona, u prosloj mi mancester uzme titulu za jedan jedini gol, isto bodova bilo, na gol razliku. jednom zavrsio cetvrti, jednom drugi, jednom deseti, jednom sesti. osvojio 2x liga cup i jednom kup uefa. Ma tesko ba do bola, u drugoj sezoni doveo Toresa za 46mil, a prodo evertonu adebayora za 5mil i oni uzeli titulu, a ade najbolji igrac :D :D

Sutra ocekujem dominaciju nad blekpolom!
nema potpisa

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 11 jan 2011, 15:31

Admir_Sa je napisao/la:Ja sam city ba :oops: , uzeo da se ne nerviram puno, Liverpool feninga nema kad ih tek uzmes, a ovi 111mil. Ovo mi peta sezona, u prosloj mi mancester uzme titulu za jedan jedini gol, isto bodova bilo, na gol razliku. jednom zavrsio cetvrti, jednom drugi, jednom deseti, jednom sesti. osvojio 2x liga cup i jednom kup uefa. Ma tesko ba do bola, u drugoj sezoni doveo Toresa za 46mil, a prodo evertonu adebayora za 5mil i oni uzeli titulu, a ade najbolji igrac :D :D

Sutra ocekujem dominaciju nad blekpolom!
Hahaha. Jesi sponzorusa, cuj uzeo city :D

Btw. Ove godine Jesus Fernandez Saez aka. Suso puni 18 godina. Zar nije bolje njemu dati priliku ili pacheku u ovo pola godine nego davati 20 miliona za Hazarda ili neke tamo tudje talente.

Siguran sam da bi do 21ve godine Suso bio novi messi kakav samo agility ima i ball control to je za divljenje. U spaniji ga zeljeli Barca i Real M. a mi ih preduhitrlili, vec je poznat kao wonderkid ne vidim razloga zasto mu ne damo priliku.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 11 jan 2011, 15:49

Sevilla bi, navodno, mogla prihvatiti potencijalnu Liverpoolovu ponudu od 17 miliona funti za svog napadača Alvara Negreda.

Fernando Torres iza sebe, gledajući ovu sezonu, nema puno toga napravljenog. Osim toga, španjolski se reprezentativac u nekoliko navrata povezivao sa drugim klubovima, iako je on nedavno priznao kako će ostati na Anfieldu unatoč teškim trenucima.

No, Redsi svejedno žele da se osigraju dovođenjem još jednog kvalitetnog napadača. Na meti je još jedan Španjolac, napadač Seville Alvaro Negredo, koji je u postigao deset golova u 16 utakmica (sva natjecanja) ove sezone.

TalkSport izvještava kako bi Andalužani rado prihvatili ponudu, ukoliko ona zaista i postoji, Liverpoola od 17 miliona funti. Negredo nije razmišljao o odlasku, no svjestan je interesa engleske momčadi.

"Pročitao sam nešto, ali moj menadžer mi je kazao kako se trenutno ništa ne događa po tom pitanju, te sam ja usredotočen samo na svoje igre u dresu Seville", kazao je Negredo.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 11 jan 2011, 15:52

Zar Negredo nije na posudbi ???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.