Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Analitico
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Analitico » 11 jan 2011, 13:49

Ponos Torina je napisao/la:Tickest going fast thanks to the Dzeko effect :mrgreen: :mrgreen:

Edin Dzeko’s arrival has had a big impact with City’s fans ahead of his much-anticipated debut this coming Saturday
Najavljena 3 autobusa fanova iz Kaknja za utakmicu u subotu....

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 11 jan 2011, 14:04

Evo ga stavili su i Dzekin dres na sajt

http://shop.mcfc.co.uk/stores/mancity/p ... ?pid=79764
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 jan 2011, 14:33

Ponos Torina je napisao/la:Tickest going fast thanks to the Dzeko effect :mrgreen: :mrgreen:

Edin Dzeko’s arrival has had a big impact with City’s fans ahead of his much-anticipated debut this coming Saturday

Al' su im brate skupe karte :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 jan 2011, 14:43

More than a thousand seats have been sold since his signing was announced late last Friday, in excess of double the amount originally expected.

The remaining tickets are going fast, so don’t delay to give yourself the chance to see the highly-rated Bosnian in action. The 24-year-old will not be eligible for next week’s FA Cup replay against Leicester, so hopes are high that we will see him donning the number 10 shirt for the first time in the Barclays Premier League this weekend.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 11 jan 2011, 14:51

Megamon je napisao/la:

Nisu za britanski standard.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 jan 2011, 14:54

Megamon je napisao/la:

Ma nisu mislim jesu ovde nama al kad si tamo ovo je jeftino s obzirom kako znaju biti skupe:)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 11 jan 2011, 15:33

ahhh ovo sto svi misle da je redzepagic nije to redzepagic neznam ni ko je ovo al odma sam skontao da nije bio ni na onom klipu prvom treningu ni na ovoj utakmici sa leicesterom , al jeste protiv arsenala kad dzeko jos nije imao vizu...
mozda neko malo bolje upucen nam kaze ko je ovaj sa njim na slici i u onom klipu sto kaze sumnjas u mene ili tako nesto ...

veliki pozdrav
>>No body likes us but we dont care<<

TuborgGreen
Kontakt:

Post Postao/la TuborgGreen » 11 jan 2011, 15:45

D€LUX je napisao/la:ahhh ovo sto svi misle da je redzepagic nije to redzepagic neznam ni ko je ovo al odma sam skontao da nije bio ni na onom klipu prvom treningu ni na ovoj utakmici sa leicesterom , al jeste protiv arsenala kad dzeko jos nije imao vizu...
mozda neko malo bolje upucen nam kaze ko je ovaj sa njim na slici i u onom klipu sto kaze sumnjas u mene ili tako nesto ...

veliki pozdrav
Onaj momak na klipu kad izlaze iz one zgrade na trening sto ga kao sakriva i kasnije na treningu mu nesto objasnjava je aleksandar kolarov..a ove na slici ne znam..

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 11 jan 2011, 15:45

Eno goal.com objavio 10 najvećih transfera koji bi mogli unijeti preokret u sezoni, na drugom mjestu je naš Džeko......

Fudbalski portal goal.com donio je listu deset najvećih transfera koji su se realizovali u aktuelnom zimskom prijelaznom roku.

1. Antonio Cassano (Sampdoria – Milan) – Cassano je tokom cijele karijere važio za veoma problematičnog igrača, međutim njegove fudbalske sposobnosti nikad nisu bile upitne. On će sigurno predstavljati značajan faktor u Milanovoj borbi za Scudetto. S obzirom na odličan početak u dresu Milana, goal.com ga je stavio na vrh liste.

2. Edin Džeko (Wolfsburg – Manchester City) – drugo mjesto na listi je zauzeo transfer našeg reprezentativca Edina Džeke u Manchester City. Džeko bi, ukoliko ispuni očekivanja, mogao predstavljati jedan od najuspješnijih transfera u engleskoj Premier ligi.

3. Ibrahim Afellay (PSV – Barcelona) – Affelay je igrač koji će Barceloni ponuditi dodatnu snagu u napadačkom segmentu. On ima već dovoljno iskustva, iako je još uvijek veoma mlad, a vrlo lako će se uklopiti u fudbalsku filozofiju Barcelone. S obzirom na iznos transfera od tri miliona eura, možemo reći da je bio poprilično jeftin, ali od njega se tek očekuju velike stvari.

4. Luiz Gustavo (Hoffenheim – Bayern) – već sada bivši saigrač naših Vedada Ibiševića i Sejada Salihovića je u Njemačku došao 2007. godine i brzo se ustalio kao jedan od najboljih igrača lige. Kao lijevi bek u „cvajti“ je bio odličan, a kao stoper i defanzivni vezni u Bundesligi je bio još bolji. Tek mu je 23 godine i sigurno će pružati sjajne partije u Bayernu. Transfer je iznosio 15 miliona eura.

5. Simao Sabrosa (Atletico Madrid – Besiktas) – ambiciozni turski klub je doveo još jednog iskusnog igrača koji će ekipi dati dodatnu snagu u napadu. Iako je već odavno zagazio u 30-te, Simao još uvijek posjeduje odličan dribling i pas. Transfer je iznosio 900.000 eura.

6. Julio Baptista (Roma – Malaga) – preko 4.000 navijača Malage je dočekalo Baptistu prilikom predstavljanja. U španskoj Primeri Baptista je već izgradio reputaciju igrajući za Sevillu i Real Madrid, a i u dresu Malage se očekuju sjajne partije. Transfer je iznosio dva miliona eura.

7. Federico Macheda (Manchester Uniteda – Sampdoria) – Sampdoria je brzo pronašla zamjenu za Cassana. Vidjeli smo šta je „Kiko“ uradio u debiju za United, a preostaje nam da vidimo kakvim će se pokazati u debiju za Sampdoriju. On je u Italiju došao kao posuđen igrač.

8. Elias (Corinthians – Atletico Madrid) – 25-godišnji Elias je proglašen za najboljeg veznog igrača Brazila u 2010. godini i sigurno će predstavljati odlično pojačanje za Madriđane. S obzirom na sedam miliona eura plaćenih za njegove usluge i za očekivati je da bude jedan od nosioca igre.

9. Andrea Ranocchia (Genoa – Inter) – neki bi rekli kockanje čelnika Intera, ali Ranocchia bi mogao predstavljati značajno pojačanje za ekipu koju sa klupe predvodi Leonardo. S obzirom na 12.5 miliona eura koliko je plaćen, morao bi biti.

10. Raffaelle Palladino (Genoa – Parma) – veoma talentovan veznjak, ali igrač kojeg odlikuju padovi u formi. Čelnici Parme se nadaju da bi mogao zablistati u njihovim redovima.

s.ource.ba

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 11 jan 2011, 16:20

TuborgGreen je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:ahhh ovo sto svi misle da je redzepagic nije to redzepagic neznam ni ko je ovo al odma sam skontao da nije bio ni na onom klipu prvom treningu ni na ovoj utakmici sa leicesterom , al jeste protiv arsenala kad dzeko jos nije imao vizu...

veliki pozdrav
Onaj momak na klipu kad izlaze iz one zgrade na trening sto ga kao sakriva i kasnije na treningu mu nesto objasnjava je aleksandar kolarov..a ove na slici ne znam..
nemislim na tog vec dok su ulazili u svlacionicu pa su mnogi govorili da je to redzepagic a nigdje covjeka pa me zanima ko je ovaj sto je non stop za njim al et dobro nevazno .... cudno da nema enisa beslagica nigdje inace gdje je dzeko tu je i on , koliko mi frajer ide na zivce tura nos gdje treba i gdje netreba...

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 11 jan 2011, 16:23

veliki pozdrav
nemislim na tog vec dok su ulazili u svlacionicu pa su mnogi govorili da je to redzepagic a nigdje covjeka pa me zanima ko je ovaj sto je non stop za njim al et dobro nevazno .... cudno da nema enisa beslagica nigdje inace gdje je dzeko tu je i on , koliko mi frajer ide na zivce tura nos gdje treba i gdje netreba...

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 11 jan 2011, 16:31

pa jeste ono redzepagic. dzeko mu na klipu govori podcjenjujes me...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 11 jan 2011, 16:34

slika

TuborgGreen
Kontakt:

Post Postao/la TuborgGreen » 11 jan 2011, 16:36

D€LUX je napisao/la:

veliki pozdrav
Na 18toj sekundi clipa kad idu hodnikom,pa onaj niski bucmasti lik u crnom kaputu iza dzeke je redzepagic..a onaj sto ga voda kroz ono sve je neki englez :mrgreen:

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 11 jan 2011, 16:37

Kako mu dobro stoji ta jakna Cityija. :mrgreen:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 11 jan 2011, 16:40

Evo sad sam upravo narucio sebi dres orginalni sa njihove stranice, sa grbom PL i brojem "10 Dzeko" sve ukupno 41£ sa dostavom, koliko je to u €urima neznam tacno ali samo mogu reci da nije previse skupo kad se skonta da je u slijedecih 48h grb i ime gratis. Moj prvi dres od Dzeke 8-)
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 11 jan 2011, 16:50

nemoj se provaljivati to je isti lik ko na ovoj slici tek toliko... pa skontaj .. sto posto pregledaj malo ;)

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 11 jan 2011, 17:02

veliki pozdrav
Naser Hukic, rodjak Redzepagica, valjda zivi i radi u Engleskoj, on je zajedno sa Irfanom posredovao oko transfera.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 11 jan 2011, 17:11

Moram i ja uskoro uzeti dres City-a :)
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, denza, Google Adsense [Bot], Micron, Sheyi, soko i 32 gosta.