English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kroos (11/11/2020): "European Super League? We are just puppets of FIFA and UEFA. If there was a players' union, we would not be playing the Nations League or Supercopa de Espana in Saudi Arabia.
Ovo sa super ligom je totalno poražavajuće, za fudbal, za sport, za ljudsko dostojanstvo.. to su ti fudbalski Rokfeleri, Rotšildi, Gejtsi... u prijevodu umrite svi, šta nas briga. E sad da to svi bojkotoju.. što bi pravi i istinski navijači i trebli pa neka je osnivaju mami maminoj... koji je tu interes osim novca, nema ispadanja, nema ulazaka.. nego samo poćeraj... fuj mamu vam..
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 18 apr 2021, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
FIFA i UEFA su dovele do ovoga, potrebna je hitna reorganizacija krovne kuće nogometa, treba uvažiti i nezadovoljstvo klubova koje očito postoji.
Bayern: Bolje biti prvi u selu nego drugi u gradu!
Psg: Imamo para al se bojimo da ne budemo zadnji u eslu!
Nadam se da ce uskociti jos neko, mozda ajax.
SL bi bila najbolja stvar za fudbal, vise para, bolji igraci, najveca gledanost, derbiji svake sedmice a burnleyevo napucavanje lopte nece gledati onda ni njihovi navijaci.
Psg: Imamo para al se bojimo da ne budemo zadnji u eslu!
Nadam se da ce uskociti jos neko, mozda ajax.
SL bi bila najbolja stvar za fudbal, vise para, bolji igraci, najveca gledanost, derbiji svake sedmice a burnleyevo napucavanje lopte nece gledati onda ni njihovi navijaci.
CPOJ
Pa isto ko sto se u svijetu nastoji ugusiti ovaj srednji sloj i napraviti jos veca razlika izmedju onih koji imaju i onih koji nemaju. Stvarno prelose, kaj ak nemas kvalitetu onda si nebitan, sve nes sterilno.
ARSENAL4ever
Sto moze tottenham u SL a ne moze npr lester
Il Milan a napoli, roma ne?
Ko bira klubove
Il Milan a napoli, roma ne?
Ko bira klubove
- wadethegreat
- Kontakt:
Sve je to Biznis.
Hoce ljudi veci dio kolaca.
Nema se sta zaliti FIFA UEFA vece koncentracije govana prevaranata i mafije tesko da ima. Zalim samo ostale klubove i tradiciju i fudbal kakav gledam otkako sam rodjen.
I ja volim fudbal kakav jeste ali dugo se ovo spominje da nema nesto iza toga.
Da li ce se desiti ne znam ja ne bih volio ali opet kazem razumijem i te klubove sa poslovne strane.
Sa druge strane unistila bi se car fudbala naravno ali vecina ovdje bi opet gledala tu super ligu.
Cisto sumnjam da ce im ovo uspjeti ali eto vidjet cemo.
Hoce ljudi veci dio kolaca.
Nema se sta zaliti FIFA UEFA vece koncentracije govana prevaranata i mafije tesko da ima. Zalim samo ostale klubove i tradiciju i fudbal kakav gledam otkako sam rodjen.
I ja volim fudbal kakav jeste ali dugo se ovo spominje da nema nesto iza toga.
Da li ce se desiti ne znam ja ne bih volio ali opet kazem razumijem i te klubove sa poslovne strane.
Sa druge strane unistila bi se car fudbala naravno ali vecina ovdje bi opet gledala tu super ligu.
Cisto sumnjam da ce im ovo uspjeti ali eto vidjet cemo.
Znaci super liga bi bila sacinjena od
6 engleskih
3 spanska
3 italijanska kluba i
4 kluba sto spadaju pod 'ostali'
zar nije lakse dozvolit rejalu i barsi da se takmice u EPL, nego pravit drugi NBA
6 engleskih
3 spanska
3 italijanska kluba i
4 kluba sto spadaju pod 'ostali'

zar nije lakse dozvolit rejalu i barsi da se takmice u EPL, nego pravit drugi NBA
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Cuj ko bira klubove, pa biraju milijarderi medjusobno. Levy osigurao opstanak Tottenhama. Milijarda duga im visi nad glavom plus pandemija plus losi rezultati. Ovo je Levyu kec na desetku
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
The 12 clubs formalize the launch of the Super League. Real Madrid president Florentino Perez appointed president. Man United's Joel Glazer Named Vice President! The war with UEFA officially begins.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Au jbt ne mogu vjerovati da je izasla zvanicna potvrda 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Valja trpat Liverpula i radnim danima i vikendom.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Itekako zvanicna 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
To je to znaci od iduce sezone
European Super League
United
City
Chelsea
Liverpool
Tottenham
Arsenal
Champions league
Leicester
West Ham
Everton
Leeds
European Super League
United
City
Chelsea
Liverpool
Tottenham
Arsenal
Champions league
Leicester
West Ham
Everton
Leeds
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Zamijenio si samo Junajted i Siti, vidim da je sve ostalo uredno složeno.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Šta će Arsenal i Tottenham u Superligi? 

Mah, ne bi me cudilo da je ovo samo ucjena da ovih 12 dobiju vise para i veci dio kolaca od UEFA-e. Ako fkt provedu ovo do kraja, onda svaka cast, fudbal se promijenio zauvijek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.