Ocekivao sam da ce Sliskovic uraditi nesto s obzirom na pricu, energiju. Nije on mogao sad uigrati njih nesto nit sam to ocekivao, ali kad uzmes u obzir da je Radnik bio protivnik mogao ih je na razgovor trznuti malo. Ali, na nasu zalost, nista od toga.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bio hadzija Miske, promjenio 250 igraca, 100 trenera i nista nije osvojio.
Kad shvatite da od tjeranja nema nista, i kad shvatite da su u ovoj situaciji u kojoj se klub nalazi igraci najmanji problem.
Kod nas da trenutno igra bilo koji igrac imali bi bodova u par deka.
Mi nemamo upravu, nemamo organizaciju, nemamo nista. Pri tome došla korona i sjebala ono malo sto je u klubu funkcionisalo.
Vratite se unazad nasim baletanima od navijaca niko nije valjao. Redom od Odovica, Mulalica, Capljica, Osima itd. Svakom su **** majku baletani od navijaca.
Nema igraca kojem baletani navijaci nisu **** sve od Zakarica, Lendrica, sad Stilica.
Nas klub nije imao nikad vise poganluka kao sad ili nisu imali internet pa se nije moglo citati kakve navijace imamo. Uz to uzmes nesposobnu upravu godinama, nama Allah ne moze pomoci!
Kakva pogancer da mi se vise gadi citati sve ovo, uz muku koja nas je zadesila.
Kad shvatite da od tjeranja nema nista, i kad shvatite da su u ovoj situaciji u kojoj se klub nalazi igraci najmanji problem.
Kod nas da trenutno igra bilo koji igrac imali bi bodova u par deka.
Mi nemamo upravu, nemamo organizaciju, nemamo nista. Pri tome došla korona i sjebala ono malo sto je u klubu funkcionisalo.
Vratite se unazad nasim baletanima od navijaca niko nije valjao. Redom od Odovica, Mulalica, Capljica, Osima itd. Svakom su **** majku baletani od navijaca.
Nema igraca kojem baletani navijaci nisu **** sve od Zakarica, Lendrica, sad Stilica.
Nas klub nije imao nikad vise poganluka kao sad ili nisu imali internet pa se nije moglo citati kakve navijace imamo. Uz to uzmes nesposobnu upravu godinama, nama Allah ne moze pomoci!
Kakva pogancer da mi se vise gadi citati sve ovo, uz muku koja nas je zadesila.
ma ne moze njih vise niko trznuti nazalost da ih spoje na akumulator i udaraju elektrosokovima oni se ne bi trznuli oni su hodajuci mrtvaci vidio si nakon gola niko da damu pojede jer mu je krivo nego business as usual
samo sta baka moze zaustaviti je ovaj pad da ne padamo jos vise na tabeli a za neki napredak nema šanse
Kakve bolan iste osobe, i ko o skupštini ikakoj govori. Kako češ bolam ti meni govorti da me je sramota. Več četiri generacije u mojoj porodicu navijaju za Želju a akobogda i peta če.VeteranSA je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:22Kako te nije SRAMOTA stavljati ga u istu rečenicu sa JOŠKOM, ŠKIJOM, MEŠOM, ILI NE DAJ BOŽE SA IVICOM ILI RIBAROM? Pa frajer 8 milja mjesečno uzima da bi kvalitetnu dženazu Želji spremio!!!! Pet prelaznih rokova je imao, i vidi nam ekipe!!! Ne mogu da potrče, pasa da sastave, mjesec dana na pripremama zajedno zimus proveli!!!bojamora je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:55Ja sam još prije početka prvenstva pisao da ne pamtim kad smo imali gore igrače. Ali je isto tako istina da je liga tako slaba da se i sa ovim igračima moglo i moralo izači u Evropu. Ko prati pomno klub a ima mozga u glav izna šta se sve događalo zadnjih godina u i oko kluba i šta je dovelo do ovoga gdje smo sada. Nemam ja snage da više objašnjavam nekome ko pojma ni o čemu nema a predstavlja se kao navijač Želje.
Jedina mi je satisfakcija što ikako pišem to što sam omrženi forumaš pitarima koji ulaze u naš forum, Mi čemo bez obzira uvijek biti institucija za njih a nikad iza nas nisu stajali ni režimi ni partije nit smo se prodali Vijetnamcima. Siguran sam da čemo kao največi klub u državi sa največim brojem navijača izači iz svega ovoga i vratite se da im koplekse nabijamo kojih ih još drže i od Torpeda i Domorockog i od Zubana ,Škije Meše, Amara , najboljeg stadiona i najboljih navijača.
Dobro je više ba!!!
I ne levati nikoga ovdje više@bojamora i @plavo u srcu je jedna osoba. Nema ostanka ni pravdanja ovdje više nikoga. Skupština mora, i hoće biti naredne sedmice. Novi ljudi, i nakon toga rekonstrukcija upravnog i nadzornog odbora. Može samo Badžak ostati, ostale biljke i ikebane noga!!!
Dosta je igranja sa Željom, 100-ti rođendan slavi, sunce vam yebem!!!
Nikad nisam pljuvao Misimovića kad su to svi radili i zahvalan sam mu zbog istočne tribine i terena. Sve znam i pratim dobro i sječam se kada smo svi govorili da smo spremi 3 godine da se borimo za opstanak samo da imamo istočnu tribinu.
Isto tako znam da se Amar uvijek borio za Željo i da voli klub bez obzira šta ti i takvi ko ti pisali. Smeta mi što ga pljujete jer vrlo dobro znam kakvom je stanju bio klub kada je došao. U ogromnim dugovima i ogromnim platama i morao se zbog tih plata odmah riješiti nekih igrača kao na primjer Čurjićića , Vranješa...
Znamo i šta se kasnije događalo kada smo izborili izlazak u Evropu i kad nismo otišli zbog greške sa virmanom zbog koje bi sigurno otišli i pitari i Borac i Zrinjski. Stalno su pozivani svi koji žele i mogu pomoči klubu da se priključe i to je takođe činjenica. Poslije došla korona i takva financiska situacija da se nije imalo para za plate igrača i za to nije Amar kriv. Takođe da nije bilo sudiskih krađa po direktivi iz trojnog saveza sad bi se borili za titulu bez obzira na igrače koje imamo a za bolje nismo imali para. Večina je bila da Amar treba da bude žrtvemo janje i prihvatio sam to ali ne mogu nda čutim na odvratno pljuvanje i laži koje se pišu.
Prihvatio sam Sliškovića i samo napisao da nije trebao staviti Člikovića i Subašića u vezu a na to je opet došla salva uvreda
Ne miješam se ništa u skupštinu al se slažem da treba da idu jer se nisu potrudili da nas zaštite od otimačina bodova, titula i izlazaka u Evropu koje se konstantno orkestrira iz saveza protiv nas.
Ja neznam stvarno šta tu nije jasno tebi i takvim ko ti više.
Lazes da nisi skontao ??
Bar po smradu si mogao skontati

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
bojamora je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:25Kakve bolan iste osobe, i ko o skupštini ikakoj govori. Kako češ bolam ti meni govorti da me je sramota. Več četiri generacije u mojoj porodicu navijaju za Želju a akobogda i peta če.VeteranSA je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:22Kako te nije SRAMOTA stavljati ga u istu rečenicu sa JOŠKOM, ŠKIJOM, MEŠOM, ILI NE DAJ BOŽE SA IVICOM ILI RIBAROM? Pa frajer 8 milja mjesečno uzima da bi kvalitetnu dženazu Želji spremio!!!! Pet prelaznih rokova je imao, i vidi nam ekipe!!! Ne mogu da potrče, pasa da sastave, mjesec dana na pripremama zajedno zimus proveli!!!bojamora je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:55Ja sam još prije početka prvenstva pisao da ne pamtim kad smo imali gore igrače. Ali je isto tako istina da je liga tako slaba da se i sa ovim igračima moglo i moralo izači u Evropu. Ko prati pomno klub a ima mozga u glav izna šta se sve događalo zadnjih godina u i oko kluba i šta je dovelo do ovoga gdje smo sada. Nemam ja snage da više objašnjavam nekome ko pojma ni o čemu nema a predstavlja se kao navijač Želje.
Jedina mi je satisfakcija što ikako pišem to što sam omrženi forumaš pitarima koji ulaze u naš forum, Mi čemo bez obzira uvijek biti institucija za njih a nikad iza nas nisu stajali ni režimi ni partije nit smo se prodali Vijetnamcima. Siguran sam da čemo kao največi klub u državi sa največim brojem navijača izači iz svega ovoga i vratite se da im koplekse nabijamo kojih ih još drže i od Torpeda i Domorockog i od Zubana ,Škije Meše, Amara , najboljeg stadiona i najboljih navijača.
Dobro je više ba!!!
I ne levati nikoga ovdje više@bojamora i @plavo u srcu je jedna osoba. Nema ostanka ni pravdanja ovdje više nikoga. Skupština mora, i hoće biti naredne sedmice. Novi ljudi, i nakon toga rekonstrukcija upravnog i nadzornog odbora. Može samo Badžak ostati, ostale biljke i ikebane noga!!!
Dosta je igranja sa Željom, 100-ti rođendan slavi, sunce vam yebem!!!
Nikad nisam pljuvao Misimovića kad su to svi radili i zahvalan sam mu zbog istočne tribine i terena. Sve znam i pratim dobro i sječam se kada smo svi govorili da smo spremi 3 godine da se borimo za opstanak samo da imamo istočnu tribinu.
Isto tako znam da se Amar uvijek borio za Željo i da voli klub bez obzira šta ti i takvi ko ti pisali. Smeta mi što ga pljujete jer vrlo dobro znam kakvom je stanju bio klub kada je došao. U ogromnim dugovima i ogromnim platama i morao se zbog tih plata odmah riješiti nekih igrača kao na primjer Čurjićića , Vranješa...
Znamo i šta se kasnije događalo kada smo izborili izlazak u Evropu i kad nismo otišli zbog greške sa virmanom zbog koje bi sigurno otišli i pitari i Borac i Zrinjski. Stalno su pozivani svi koji žele i mogu pomoči klubu da se priključe i to je takođe činjenica. Poslije došla korona i takva financiska situacija da se nije imalo para za plate igrača i za to nije Amar kriv. Takođe da nije bilo sudiskih krađa po direktivi iz trojnog saveza sad bi se borili za titulu bez obzira na igrače koje imamo a za bolje nismo imali para. Večina je bila da Amar treba da bude žrtvemo janje i prihvatio sam to ali ne mogu nda čutim na odvratno pljuvanje i laži koje se pišu.
Prihvatio sam Sliškovića i samo napisao da nije trebao staviti Člikovića i Subašića u vezu a na to je opet došla salva uvreda
Ne miješam se ništa u skupštinu al se slažem da treba da idu jer se nisu potrudili da nas zaštite od otimačina bodova, titula i izlazaka u Evropu koje se konstantno orkestrira iz saveza protiv nas.
Ja neznam stvarno šta tu nije jasno tebi i takvim ko ti više.
Htjeli ili ne svakako cemo ostati bez pola ekipe.braco je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:19Jbt toliko mi se Erić danas mota u glavi, a zaboravim njega staviti na listu ovih kojim ističe ugovor na kraju sezone.braco je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:59Evo lista igrača kojim ističe ugovor na kraju sezone. Zahvalit se svima, a iskreno ne vjerujem da ćemo Ikića zadržat svakako tako da jbg. Već smo svakako napravili kiks ove zime sa produženjem ugovora Stevanoviću i Mujezinoviću, trebali smo se i njih otarasit.
- Fejzić
- Ramović
- Ikić
- Šabanadžović (istek posudbe)
- Šehić
- Bekrić
- Alispahić
- Lendrić
- Bojo
- Čeliković (istek posudbe)
- Miličević (istek posudbe)
- Nargalić
Strasan golman za Zvijezde 09braco je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:24Niju mu prvi put u našem dresu da prima ovakav go. Isti ovakav go primio protiv Tuzla Citya u gostima (2:2 završilo i tu utakmicu naravno jedan od najnemogućijih promašaja Veselog kad je fulio prazan go) kad smo ih razbili na terenu i umjesto da ih dobijemo, primimo ovaj retardirani go za 2:1 i na kraju izvučemo X nekako. Prije tog drugog gola Tuzle taman ih stisnuli da povedemo i primi ovakav go. Debil vazda tako sjebe momentum. Prošlo kolo smanjimo na 1:2 protiv Mladosti kontam sad ćemo ih stisnut, majmun odmah go prima.
Evo podsjetnik šta je uradio kod gola u Tuzli:
![]()
-
- Kontakt:
Skace mi po zivcima pa da i ja njemu malo skocim usta ga yebem

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Samo je tuga sto po ko zna koji put od jedne solidne utakmice gdje smo prvo pol. odlicno stajali izgubimo bodove zbog glupana koji nas je ukopao za 10 bodova i jos sudije 10,evropa bi vec bila osigurana.avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:28E isto sve.. jedino protiv mladosti nisam gledo tekmu po prvi put u životu a da je bila u prenosu. Nisam mogao više.. po prvi put u životu. Na sred plaže sam znao gledati, po svitavama yebavat planine što su tolike tu postavljene pa nema mreže, ali eto ponadam se možda ovo bude neki šok, dobiće neki keš binde mrtve možda malo i proigraju, ali ovo je najlošija ekipa Želje ikad. Zvanično najgora što ja pamtim!PupanOzdrljic je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:25Ne znam šta bih ti rekao. Ne znam je li mi gore čitat ove rasprave i odbrane bivših funkcionera kluba ili ovi debili što se šetaju po terenu i sramote grb koji im na srcu stoji. Svaki put sebi kažem neću se nervirati pa sa prvim zviždukom hoću glavom kroz vrata da prolazimavalPacidoroP je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:22
Ma kakav post, svaka tebi čast haveru.. za jednu tekmu Želje zaradim grijeha za čitav mjesec.. pritisak me yebe već mjesec dana, apaurine derem za opuštanje mišića ko da je hljeb, ne smijem ni stat pored aparata večeras zaglavit ću hitne..
Izginuli usta vas yebem
@kana e baš yebo li ga donaruma..
@braco mojne više postavljat živ bio.. ipak je ono protiv mladosti najveće umijeće što je uradio.. gledo pregled poslije tekme i ibretio se 10 minuta šta levat uradi..
Kud se oporavi yebem mu doktora onog iz rijeke banja luke što je šatro stručnjak, što mu još ne polomi koju kost
Zasto i zbog cega ne stavljaju Bendera nije mi jasno nikako.
-
- Kontakt:
Nisam ja ni skontao da je to taj delegat ja konto neka interna zayebancija od prije 5 godina. Djesi bezidjea cmaru ljudski.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Pa samo idiot ko on moze izvaliti te stvari

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
velike su sanse da je lik gay ako nije daj da vise izadje iz ormara i prestane nas smarat hahahaha jer ak nije gay a stalno voli ovdje po guzovima da dobija onda nije normalansarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 00:44Nisam ja ni skontao da je to taj delegat ja konto neka interna zayebancija od prije 5 godina. Djesi bezidjea cmaru ljudski.

A koji su to ljudi, imena i prezimena?TheManiacs1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:39DaBogda je već sutra preuzeli , samo da ove ljude vise ne gledam .... šta su nam uradiliKANA je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:36Zato sad stati iza ovih ljudi sto zele da preuzmu skupstinu I sto hoce da stabilizuju klub I koji ne daju da se pomocni proda .Jug stoji iza njih sto je najbitnije ali trebaju podrsku svakog od nas .Ne vriiesi se vise sekirati oko spprtskog djela sve misli usmjeriti kako bi pomogli ovim ljudima .MojaMalenkost je napisao/la: ↑18 apr 2021, 19:30
Jedina istina. Unazadio nas pet godina. Doveo retarde i u upravljacke strukture i na teren. Prisjeo mu i sampanjac i ublehaski govor na skupstini.. **** ga sto dalje od kluba i poceti oporavak koji ce dosta dugo trajati..moju podršku imaju i uradicu sve sto je potrebno da se to ostvari
Da nas Musa nije pokrao protiv Olimpika mozda bi sve drugacije bilo. Sljedece kolo bismo igrali protiv Radnika na Grbavici, umjesto protiv Tuzle, imali bismo mnogo laksi raspored sa mnogo vecim samopouzdanjem. Bili bismo pri vrhu tu u bod dva sa Sarajevom, zbog njihovih kikseva.
Ono sto je jos zanimljivije, da smo samo dobili posljednje tri utakmice, a trebali smo, morali smo zbog situacije na terenu. Bekric fuli penal dvaput, pa pritiscemo Slobodu i kad dominiramo na terenu, primamo gol poslije ofsajda. Protiv Mladosti igramo sa dva igraca vise pola sata i jedva bod izvukosmo. Danas protiv Radnika, Eric ih vraca u igru, bukvalno iz nicega postizu gol. Sa tih devet bodova, imali bismo 5 manje od Sarajeva, tri od Borca, dva od Veleza i Zrinjskog, a sljedecu igramo protiv Olimpika na Grbavici. Na papiru najlaksi protivnik, ali...
Ono sto kazu, ne da se usranom do potoka. Baksuzluk, bar rezultatski, nas prati zadnjih sest godina, a pocelo je od Standarda na Kosevu mescini.
Dobro osvojili smo kup koji nismo proslavili. Gdje li smo se ogrijesili, Boze dragi, ali valja ici dalje. Iz gresaka se uci, ali mi dosad nismo.
Da smo bar ujedinjeni kao navijaci.
Jedino sto je definitivno pozitivno je nas stadion i teren, ili sto bi neki rekli 'hrpa betona'.
Ono sto je jos zanimljivije, da smo samo dobili posljednje tri utakmice, a trebali smo, morali smo zbog situacije na terenu. Bekric fuli penal dvaput, pa pritiscemo Slobodu i kad dominiramo na terenu, primamo gol poslije ofsajda. Protiv Mladosti igramo sa dva igraca vise pola sata i jedva bod izvukosmo. Danas protiv Radnika, Eric ih vraca u igru, bukvalno iz nicega postizu gol. Sa tih devet bodova, imali bismo 5 manje od Sarajeva, tri od Borca, dva od Veleza i Zrinjskog, a sljedecu igramo protiv Olimpika na Grbavici. Na papiru najlaksi protivnik, ali...
Ono sto kazu, ne da se usranom do potoka. Baksuzluk, bar rezultatski, nas prati zadnjih sest godina, a pocelo je od Standarda na Kosevu mescini.
Dobro osvojili smo kup koji nismo proslavili. Gdje li smo se ogrijesili, Boze dragi, ali valja ici dalje. Iz gresaka se uci, ali mi dosad nismo.
Da smo bar ujedinjeni kao navijaci.
Jedino sto je definitivno pozitivno je nas stadion i teren, ili sto bi neki rekli 'hrpa betona'.
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 19 apr 2021, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 20 gostiju.