FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Brkooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Brkooo » 18 apr 2021, 22:48

avalPacidoroP je napisao/la:
18 apr 2021, 22:38
A i Štili se sjetim ponekog člana.. za ono šetkanje, one pete, one lob pasove u ključnim momentima utakmice, onog očajnog pasa prema Juričiću ko da je pionir a ne kapiten ekipe sa "laserom" u nozi..
Obična pič.ka.
Umjesto da ide 1 na 1 protiv stopera, jer si u izglednoj sansi za postizanje gola i to je na kraju krajeva i logican potez, on u stilu nekog amatera salje dodavanje, bukvalno iz one pozicije to dodavanje bi trebalo biti milimetarski precizno da bi napadac u onoj situaciji dosao do lopte.

Ono njegovo zajebavanje sa nekim petama i lob dodavanjima u situaciji kad ganjas rezultat je vrhunac debilizma. Da mi vodimo sa par golova razlike pa da se malo opustis i zabavis ali da to radis kad je utakmica egal, neshvatljivo..

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 18 apr 2021, 22:48

Uprava(sponzori), sportski direktor, strucni stab. A mi se polako vracamo nazad kad smo preko foruma dovodili igrace. Svi mi skupa.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 18 apr 2021, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 apr 2021, 22:49

Ne znam jel' iko spomenuo Ramovića.

Po meni momak ništa nije uradio otkad se vratio u Želju. Ovo utakmica što je odigrao nije se vidio nijednom, naprimjer sjećam se protiv TC nedavno na Grbavici ja sam se bukvano na sekundu syebo kad sam tek pred kraj prvog poluvremena sjetio da igra Ramović i to slučajno, ne jer je nešto uradio. Još standardno opet neke povredice ga handrile ko i prije.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 18 apr 2021, 22:51

plavousrcu je napisao/la:
18 apr 2021, 22:35
SudoHusika je napisao/la:
18 apr 2021, 22:31
Yebem li ti eriću kompletnu porodicu!!!! **** ti ona materina zaostala.
Nemoj tako. Nije lijepo, navijacu Zelje ne prilici takvo ponasanje. Nije u formi, sklonis ga sa gola. Imao je on i dobrih utakmica, za 1000 eura boljeg golmana mi necemo dovesti. Novci diktiraju dosta toga i ne treba zaboraviti da je momak potpisao nekoliko puta reprogram i tako klubu izasao u susret. Polako, sabura.
Eric bi trebao placati Zelji zato što mu je Zeljo omogucio da trenira i mozda nekad postane loš golman jer je sad daleko i od lošeg.Cuj SAMO hiljadu eura ima platu.Pa medicinska sestra ima 700 eura na kovid odjeljenju...

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 18 apr 2021, 22:53

Nemoj tako. Nije lijepo, navijacu Zelje ne prilici takvo ponasanje. Nije u formi, sklonis ga sa gola. Imao je on i dobrih utakmica, za 1000 eura boljeg golmana mi necemo dovesti. Novci diktiraju dosta toga i ne treba zaboraviti da je momak potpisao nekoliko puta reprogram i tako klubu izasao u susret. Polako, sabura.
Kakav sabur gledamo debila 2 godine kako nas handri. Imao bi i ja dobru utakmicu kada bi me na go stavili. Dabogda nikad' više ne branio jadnik onaj šugavi.
Željezničar za život cijeli!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 18 apr 2021, 22:53

Brkooo je napisao/la:
18 apr 2021, 22:48
A i Štili se sjetim ponekog člana.. za ono šetkanje, one pete, one lob pasove u ključnim momentima utakmice, onog očajnog pasa prema Juričiću ko da je pionir a ne kapiten ekipe sa "laserom" u nozi..
Obična pič.ka.
Umjesto da ide 1 na 1 protiv stopera, jer si u izglednoj sansi za postizanje gola i to je na kraju krajeva i logican potez, on u stilu nekog amatera salje dodavanje, bukvalno iz one pozicije to dodavanje bi trebalo biti milimetarski precizno da bi napadac u onoj situaciji dosao do lopte.

Ono njegovo zajebavanje sa nekim petama i lob dodavanjima u situaciji kad ganjas rezultat je vrhunac debilizma. Da mi vodimo sa par golova razlike pa da se malo opustis i zabavis ali da to radis kad je utakmica egal, neshvatljivo..
Jedan na jedan ne ide jer nema samopouzdanja. Proslu sezonu bi isao. Pete i lob su rezultat velikih dugovanja. Psihologija je cudo. Kad se ovi u uredima zajebaju zasto ne bih i ja. Samo od sebe to dolazi do mozga.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 18 apr 2021, 22:55

HapicaRadePaprica je napisao/la:
18 apr 2021, 22:51
Eric bi trebao placati Zelji zato što mu je Zeljo omogucio da trenira i mozda nekad postane loš golman jer je sad daleko i od lošeg.Cuj SAMO hiljadu eura ima platu.Pa medicinska sestra ima 700 eura na kovid odjeljenju...
Znam, prosjecni fudbaleri u prosjecnim ligama za dan zarade kao vrhunski naucnici. Golman od 1000 eura u Premijer ligi je najmanje placen golman.

Frane2020
Kontakt:

Post Postao/la Frane2020 » 18 apr 2021, 22:56

braco je napisao/la:
18 apr 2021, 22:49

Po meni momak ništa nije uradio otkad se vratio u Želju. Ovo utakmica što je odigrao nije se vidio nijednom, naprimjer sjećam se protiv TC nedavno na Grbavici ja sam se bukvano na sekundu syebo kad sam tek pred kraj prvog poluvremena sjetio da igra Ramović i to slučajno, ne jer je nešto uradio. Još standardno opet neke povredice ga handrile ko i prije.
Duze bi ti i ja na crno izdrzali u Svici nego on legalno.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 18 apr 2021, 22:57

Obična pič.ka.
Stila je posebno razocarenje, a po svemu bi trebao biti vodja i uzor u ekipi. Setka se vec duze od pola godine. Trenutno niko u ekipi ne zasluzuje kapitensku traku. Jedan je Sulejman Krpic. Ono je bio kapiten..
Pročepit će negdje.

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 18 apr 2021, 22:57

18 apr 2021, 22:53
Brkooo je napisao/la:
Obična pič.ka.

Jedan na jedan ne ide jer nema samopouzdanja. Proslu sezonu bi isao. Pete i lob su rezultat velikih dugovanja. Psihologija je cudo. Kad se ovi u uredima zajebaju zasto ne bih i ja. Samo od sebe to dolazi do mozga.
Ti šatro znaš kolika je eriću plata?

Prestani se ofirat života ti
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 apr 2021, 22:57

Brkooo je napisao/la:

Ma Stilicu treba oduzeti traku. Nije je zasluzio ni najmanje ni on ni Bekric ni Kosoric sto se vrte oko nje. Dat je Zecu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 apr 2021, 22:59

Evo lista igrača kojim ističe ugovor na kraju sezone. Zahvalit se svima, a iskreno ne vjerujem da ćemo Ikića zadržat svakako tako da jbg. Već smo svakako napravili kiks ove zime sa produženjem ugovora Stevanoviću i Mujezinoviću, trebali smo se i njih otarasit.

- Fejzić
- Ramović
- Ikić
- Šabanadžović (istek posudbe)
- Šehić
- Bekrić
- Alispahić
- Lendrić
- Bojo
- Čeliković (istek posudbe)
- Miličević (istek posudbe)
- Nargalić

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 18 apr 2021, 23:00

@Braco, Nemoj tako o Rami. On je Zeljovac, sad ce ti neko staviti njegovu sliku iz djetinjstva u nasem dresu. To sto prima platu za nista, nije bitno i nema veze sto su forumasi produktivniji od njega. Sad ce ubrzo kod naseg Rame biti neka povredica, par zutih kartona, ako ostane naredne sezone tamo u 7-8 kolu mozda i 1 gol zabije. Ko da lik ima menstruaciju pa brojis dane(kola) kad ce opet dobiti(ili u ovom slucaju zabiti gol ili asistirati). Veseli je u medjuvremenu usao u menopauzu. On sad samo samare dobija..

urednik
Kontakt:

Post Postao/la urednik » 18 apr 2021, 23:04

urednik je napisao/la:
13 sep 2020, 19:33
Bezideja je napisao/la:
13 sep 2020, 19:29
urednik je napisao/la:
13 sep 2020, 19:23
Ova skupina igrača da nosi bilo koji drugi dres bi ispala iz lige.
Idi sad u rupu, mišu
Opet ću ponoviti, a ne znam da li možeš shvatiti. Da ova skupina igrača nosi dres bilo koje druge ekipe iz lige - ispali bi.
Smije li se sad šta pisati ovakvog karaktera kad nema ni ljevice ni desnice? #pitamzadruga

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 apr 2021, 23:06

Ma svi ovi povratnici preko one stvari igraju. U statut ugraditi da se islužene rage ne vraćaju u klub.

Roki12
Kontakt:

Post Postao/la Roki12 » 18 apr 2021, 23:08

braco je napisao/la:
18 apr 2021, 22:59
Evo lista igrača kojim ističe ugovor na kraju sezone. Zahvalit se svima, a iskreno ne vjerujem da ćemo Ikića zadržat svakako tako da jbg. Već smo svakako napravili kiks ove zime sa produženjem ugovora Stevanoviću i Mujezinoviću, trebali smo se i njih otarasit.

- Fejzić
- Ramović
- Ikić
- Šabanadžović (istek posudbe)
- Šehić
- Bekrić
- Alispahić
- Lendrić
- Bojo
- Čeliković (istek posudbe)
- Miličević (istek posudbe)
- Nargalić
Sto dalje od Grbavice,pokusat vratiti Mekica i Hirosa
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!

S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !

ZileZile
Kontakt:

Post Postao/la ZileZile » 18 apr 2021, 23:08

braco je napisao/la:

Slazem se @Braco. Koliko god je danas Veseli bio los, Ramovic je duplo gori od njega bio, a niko ga do sada nije spomenuo.

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 18 apr 2021, 23:11

ZileZile je napisao/la:
18 apr 2021, 23:08
braco je napisao/la:

Slazem se @Braco. Koliko god je danas Veseli bio los, Ramovic je duplo gori od njega bio, a niko ga do sada nije spomenuo.
Odron frajer,ne moze meda
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 apr 2021, 23:12

Ali kad Subasic primi par lopti,odbi se kao od drvo :rol:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 18 apr 2021, 23:13

Zna li neko ko strahuje od trećeg žutog za derbi?
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.