FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 18 apr 2021, 21:43

VeteranSA je napisao/la:
18 apr 2021, 21:15
Ja bi samo napomenuo da je Erić bio bolji golman kada je tek došao kod nas, nego što je to danas. Ko ga je trenirao, dobro nije završio karijeru do sada. Karić, Gušo, Fejzić. Oni bi Handanovića, ili Oblaka unazadili kakvi su to pacijenti. Šatro treneri golmana. Bolje ga nemati, uštedio si par milja, nego da ovakvi pacijenti budu treneri. Pa i Vedran je bolji golman bio kada je izašao iz juniora, nego nakon dvije tri sezone u prvoj ekipi.
Upravu si za golmane 100%. Izgleda da posljednja osoba koja je u klubu znala "napravit" golmana je Eso Ibrahimović. Oni koji su kod njega trenirali, kažu da su treninzi bili brutalno teški ali zato si k'o pantera na golu.

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 18 apr 2021, 21:43

Ma kakva evropa ti kad ne pobjediš kući Mladost x2, Krupu,Slobodu nisi ni zaslužio ništa više od maximalno 5og mjesta
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 18 apr 2021, 21:55

Brkooo je napisao/la:
18 apr 2021, 21:43
Tristan10 je napisao/la:
18 apr 2021, 21:25
LjoZee je napisao/la:
18 apr 2021, 21:23

Pisali smo zimus da je on prvu polusezonu branio ok. Jedino gdje nas je zaebao je u BL. E zadnje dvije su problem. Da li je to (ne)kvalitet ili on namjerno radi odjednom pitanje je.
Sjecam se utakmice protiv Celika u Zenici kad nas je Eric spasio. Ali ne radi se o Ericu, nego kojeg smo mi igraca evo zadnjih godina napravili boljim. Da je dosao, a mi ga unaprijedili. Znaci nesto je i do nas i generalne atmosfere.
@Tristan, Ne mozes lose igrace napraviti boljim. Prividno i kratkorocno moze ali dugorocno, ne moze. Moze Milicevic(golman) juniora biti bolji i napredovati. Mogu i Durakovic, Gasal,Kulasin, Drina itd da napreduju i budu dobri igraci. Zato sto su talentovani i imaju potencijal.

Moze atmosfera biti vrhunska ali ne mozes ti nauciti Erica (koji ima 27 godina)kako treba da brani ili Sinisu u 32-oj godini da naucis kako se izvodi aut ili kako se treba kretati jedan bek ili Veselinovica da kao popravljas i objasnjavas mu sta jedno krilo treba da radi..
Kod nas bi i Hiros grohnuo poslije godinu dana. Ne kazem da su top igraci, ali ako gledamo unazad, ne vidim da smo bas mi neke igrace unaprijedili.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 18 apr 2021, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 18 apr 2021, 21:55

Od Evrope smo se danas i zvanično oprostili.

Nargalić, Subašić, Hrelja, Gasal, Kulašin, Duraković, Mulaosmanović, Vrhovac, Drina, Beća, Šehić, Muftić - do kraja sezone ih maksimalno forsirati i vidjeti da li se na njih stvarno može ozbiljno računati u narednim sezonama. Svakako ispasti ne možemo, niti ići niže od ovog sramotnog 7. mjesta.
1921

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 18 apr 2021, 21:56

VeteranSA je napisao/la:
18 apr 2021, 21:25
HongKong je napisao/la:
18 apr 2021, 21:19
Sta ce ono nekog naucit lik branio cijeli zivot za nekav Pandur **** pleme u picku. Ono pobjeglo u juniore. **** mater svima redom, svaki smrad koji ostane ce nas opet ukopati kad-tad. Samo zbog tog bi volio da dodje neko s parama kupi sve i posalje u picku materinu parazite i nehljebe.
Ma meni ne bi ni Raif Zeba bio fiziotarapeut iduće sezone. I one doktore bi nove našao. I i kondicione, i sve. Još šatro psihologa nakog doveli, i njega usta yebem jeste ih spremio!!! Igrače sve, nijedan ne zaslužujue Željin dres obući. Ma ne sazlužuju utakmicu sa tribina pogledati.
Ma sve promijeniti. Bukvalno sve. Niko od ovih ojebina ne smije više ništa biti u klubu. Nadam se da će uskoro i to sa Skupštinom se srediti i da ćemo krenuti u sredjivanje kompletnog kluba.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 apr 2021, 21:57

HongKong je napisao/la:
18 apr 2021, 21:34
Braco je napisao evo evo u ove tri sezone drugi put necemo ni izaci u Europu :urnebes:
Ne vidim fakat bilo kakvu potrebu za raspravom, analizom, prijedlozima, gledanju u grah. Brate pa nismo mi Radnik. Svako ko ima ili je imao veze s ovom sramotom treba **** uz par samara. Ne znam cemu rasprave o bilo cemu, pravdanje, trazenje solucija i slicno. Svi redom.
Prvo kurceve ikebane koje sjede u skupstini. Mrs.
Nadzorni odbor koji je pojma nemam kakva smijurija i retardacija.
Upravni odbor koji ne zna popuniti uplatnicu, koji nije sposban da namakne pare za igrace. Tjeraj u picku materinu.
Trener, Sd, **** palac koji je doveo ovaj skart u klub, koji nam je obezbjedio da gledamo na terenu ovo sto gledamo treba dobro nalupati pa onda otjerati da im vise ne padne na pamet da prismrde klubu. Znaci cijeli strucni stab, ne samo trener. Svi mrs.
Ojebine od igraca, invalidi i amateri, njih posebno nalupati i **** im majku majcinu za sve sto su nam priredili.
Sve trenere iz omladinskog pogona jos vise nalupati. Ukoliko retardi nisu sposbni od toliko djece napraviti **** igraca koji ce igrati prije **** Veselinovica ili prevare Blazevica ne vidim svrhu njihovog postojanja. Nek kupe sebi ovce ili koze i cuvaju. Mamu vam **** uhljebsku
1. Smiješno na šta je srozan klub, em više smo postali neredovni nego redovni u europi em smo spali na to da bi nekakvi Lovćeni sad bili nosioci, a mi nenosioci u prvom pretkolu.

2. Ponavljam se, mora se konačno uvesti odgovornost funkcionera u upravi. Ne može više da dođe neko, sjebe nešto i ode bez ikakvih posljedica. Naš klub je direktno oštećen s ova 2 neizlaska u europu milion i nešto maraka. To je za progona iz kluba i zabrane prilaska stadionu. Sad fino namiri novac koji si oduzeo klubu neradom i onda možeš ići. A ovako kako je sad realno boli ih qrac, ako ode iz kluba malo će ga prozivat na forumima, društvenim mrežama i poj'o vuk magarca.

3. Omladinska škola je ogledalo državnih institucija. Uhljebljivanje svega i svakoga samo jer je naš bivši igrač je kriminal. Prvo nek' taj bivši igrač radi na sebi da se edukuje, stažira, posjećuje seminare konstantno i onda možemo pričati o angažmanu u klubu. To što završiš onaj yebeni kurs u Vogošći za trenera ne znači da si dobar trener. Stop uhljebljivaju i forsiranja patetike kako je neko vojnik kluba i zaslužuje da bude trener u OP. Draža su mi 2 trenera koja bi doveli lupam iz Cazina ali da znaju trenirati tu djecu i da su u toku s trendovima nego nego legende neke naše koje pojma nemaju.

Legende su sjebale i nas i legende su sjebale pitare i legende su Velež u federalnu gurnuli, legende su Čelik u kantonalnu gurnule, legende su Slobodu u federalnu gurnule itd.

DOSTA VIŠE!

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 18 apr 2021, 21:58

braco je napisao/la:
18 apr 2021, 21:43
VeteranSA je napisao/la:
18 apr 2021, 21:15
Ja bi samo napomenuo da je Erić bio bolji golman kada je tek došao kod nas, nego što je to danas. Ko ga je trenirao, dobro nije završio karijeru do sada. Karić, Gušo, Fejzić. Oni bi Handanovića, ili Oblaka unazadili kakvi su to pacijenti. Šatro treneri golmana. Bolje ga nemati, uštedio si par milja, nego da ovakvi pacijenti budu treneri. Pa i Vedran je bolji golman bio kada je izašao iz juniora, nego nakon dvije tri sezone u prvoj ekipi.
Upravu si za golmane 100%. Izgleda da posljednja osoba koja je u klubu znala "napravit" golmana je Eso Ibrahimović. Oni koji su kod njega trenirali, kažu da su treninzi bili brutalno teški ali zato si k'o pantera na golu.
Za Erića je i Elvis Karić Oliver Kahn glavom i bradom
Ti si moj Željo, veliki Željo!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 18 apr 2021, 21:59

VeteranSA je napisao/la:
18 apr 2021, 21:22
bojamora je napisao/la:
18 apr 2021, 19:55
Ja sam još prije početka prvenstva pisao da ne pamtim kad smo imali gore igrače. Ali je isto tako istina da je liga tako slaba da se i sa ovim igračima moglo i moralo izači u Evropu. Ko prati pomno klub a ima mozga u glav izna šta se sve događalo zadnjih godina u i oko kluba i šta je dovelo do ovoga gdje smo sada. Nemam ja snage da više objašnjavam nekome ko pojma ni o čemu nema a predstavlja se kao navijač Želje.
Jedina mi je satisfakcija što ikako pišem to što sam omrženi forumaš pitarima koji ulaze u naš forum, Mi čemo bez obzira uvijek biti institucija za njih a nikad iza nas nisu stajali ni režimi ni partije nit smo se prodali Vijetnamcima. Siguran sam da čemo kao največi klub u državi sa največim brojem navijača izači iz svega ovoga i vratite se da im koplekse nabijamo kojih ih još drže i od Torpeda i Domorockog i od Zubana ,Škije Meše, Amara , najboljeg stadiona i najboljih navijača.
Kako te nije SRAMOTA stavljati ga u istu rečenicu sa JOŠKOM, ŠKIJOM, MEŠOM, ILI NE DAJ BOŽE SA IVICOM ILI RIBAROM? Pa frajer 8 milja mjesečno uzima da bi kvalitetnu dženazu Želji spremio!!!! Pet prelaznih rokova je imao, i vidi nam ekipe!!! Ne mogu da potrče, pasa da sastave, mjesec dana na pripremama zajedno zimus proveli!!!
Dobro je više ba!!!

I ne levati nikoga ovdje više@bojamora i @plavo u srcu je jedna osoba. Nema ostanka ni pravdanja ovdje više nikoga. Skupština mora, i hoće biti naredne sedmice. Novi ljudi, i nakon toga rekonstrukcija upravnog i nadzornog odbora. Može samo Badžak ostati, ostale biljke i ikebane noga!!!

Dosta je igranja sa Željom, 100-ti rođendan slavi, sunce vam yebem!!!
Ma ja ba, samo gazda pakera praska za pranje vesa moze u istu recenicu sa legendama. Neces razbojnice ovdje ispirati prljava usta sa covjekom koji nam je donio toliko radosti i koji je naseg Zelju ucinio najtrofejnim klubom u drzavi. Neces razbojnice a da ti ne odgovorim. Ni ti a ni bilo ko drugi :nene: :nene: :nene:

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 18 apr 2021, 22:04

Gledaj ti kakav skart su oni nama doveli. Eric branio za Zvijezdu 09 koja je ispala iz lige. Asim Zec mu zabio gol s centra. :facepalm: Sta li je neko vidio u takvom liku da mi je znati. Blazevic, Miletic i Vrhovac defanzivci mrtvog i raspalog Celika koji je preselio u kantonalnu ligu. Milicevic kako braco napisa neki dan igrao na posudbi u nekim kablovima. Veselinovic igrao za Borac koji ga se rijesio jer je krampa kao i Crnov koji je isto bio kod njih. Mujezinovic dosao iz tada federalnog prvoligasa Veleza. Subasic dosao iz Rudara iz Kaknja...Mi smo ocekivali titulu s takvim igracima. :roll:
Onda neko psuje Mekicu kad kaze da ce s jednom nogom igrati protiv Zelje. Pa i ja bih sa slomljenim nogama izaso i pogino da se popisam po strucnjacima koji momku nisu dali sansu da zaigra za prvi tim dok nam tu operiraju stoper Celikovic, mejt Bojo, Subasic mega talenat iz Rudara. Momak za njih Lampard glavom i bradom. Bojo 22 godine, usao par minuta prije, raznese ga lik kao da je od papira. **** ti pas mater nesposbnu.
Treba hitno zavrsiti ovo sa skupstinom, otjerati upravu i nadzorni odbor, strucni stab, trenere u omladiskom pogonu i sve igrace.
Dovesti par igraca, dati sansu juniorima, vracati dugove i lagano praviti klub od temelja. Nema nama druge. Kakve titule picke materine truhlo sve u klubu. Ima momaka koji su skolovani, koji vole i znaju raditi s djecom, koji ce nam **** alkosi, kockari, lopovi i pijanice u omladinskom pogonu. Djeca kontaju da je to sasvim normalno pa cemo sutra dobiti hrpu Lendrica i Erica u ekipi. Samo nam bezveze zivce kidaju. Onako barem znas da je neko mlad, da uci, da napreduje, imas neku nadu da ce nekad i naucit cetrirati, da ce nauciti sutati, da ce nauciti kretnje fudbalera i bit siguran da nece kao picka ulaziti u duele.
Cuva Bog Zelju svog!

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 18 apr 2021, 22:06

slika

:wtf: :wtf: :wtf:

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 18 apr 2021, 22:06

HongKong je napisao/la:
18 apr 2021, 22:04
Gledaj ti kakav skart su oni nama doveli. Eric branio za Zvijezdu 09 koja je ispala iz lige. Asim Zec mu zabio gol s centra. :facepalm: Sta li je neko vidio u takvom liku da mi je znati. Blazevic, Miletic i Vrhovac defanzivci mrtvog i raspalog Celika koji je preselio u kantonalnu ligu. Milicevic kako braco napisa neki dan igrao na posudbi u nekim kablovima. Veselinovic igrao za Borac koji ga se rijesio jer je krampa kao i Crnov koji je isto bio kod njih. Mujezinovic dosao iz tada federalnog prvoligasa Veleza. Subasic dosao iz Rudara iz Kaknja...Mi smo ocekivali titulu s takvim igracima. :roll:
Onda neko psuje Mekicu kad kaze da ce s jednom nogom igrati protiv Zelje. Pa i ja bih sa slomljenim nogama izaso i pogino da se popisam po strucnjacima koji momku nisu dali sansu da zaigra za prvi tim dok nam tu operiraju stoper Celikovic, mejt Bojo, Subasic mega talenat iz Rudara. Momak za njih Lampard glavom i bradom. Bojo 22 godine, usao par minuta prije, raznese ga lik kao da je od papira. **** ti pas mater nesposbnu.
Treba hitno zavrsiti ovo sa skupstinom, otjerati upravu i nadzorni odbor, strucni stab, trenere u omladiskom pogonu i sve igrace.
Dovesti par igraca, dati sansu juniorima, vracati dugove i lagano praviti klub od temelja. Nema nama druge. Kakve titule picke materine truhlo sve u klubu. Ima momaka koji su skolovani, koji vole i znaju raditi s djecom, koji ce nam **** alkosi, kockari, lopovi i pijanice u omladinskom pogonu. Djeca kontaju da je to sasvim normalno pa cemo sutra dobiti hrpu Lendrica i Erica u ekipi. Samo nam bezveze zivce kidaju. Onako barem znas da je neko mlad, da uci, da napreduje, imas neku nadu da ce nekad i naucit cetrirati, da ce nauciti sutati, da ce nauciti kretnje fudbalera i bit siguran da nece kao picka ulaziti u duele.
Pa onako, covjek bi rekao krah transfer politike... :kafa:
@igrajlopte 🐦

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 apr 2021, 22:06

PupanOzdrljic je napisao/la:
18 apr 2021, 22:06
slika

Ma nije normalan. Nije ovo samo neznanje i nekvalitet.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 18 apr 2021, 22:09

LjoZee je napisao/la:
slika

Ma nije normalan. Nije ovo samo neznanje i nekvalitet.
Koordinacija ruka-oči ne postoji. Strašno :crazy:

Frane2020
Kontakt:

Post Postao/la Frane2020 » 18 apr 2021, 22:09

I milicevic na pravom mjestu. A ovaj mu je skide s glave. Sto ti ne zapalise auto a ne uloske da stave yebem ih lude

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 18 apr 2021, 22:13

ReX je napisao/la:
HongKong je napisao/la:
18 apr 2021, 22:04
Pa onako, covjek bi rekao krah transfer politike... :kafa:
Hajde i ti **** vise **** te miske u supak. Eto njemu je transfer politika bila u rangu porta i benfice. Ne prdi majke ti. U doba vladavine tog lika smo i krenuli niz brdo i Bog dragi zna kad i ko ce nas zaustaviti. Uzeo je pare na kamari, rastjerao djecu koju smo godinama spremali za prvi tim, razbacivao se s tudjim parama, otjerao najboljeg trenera kojeg smo mogli imati, doveo Pozdera, Husica, Hervasa, Djermanovica, Toskasa, vratio Bogicevica i Stanica i Bekrica, zakuhao sa svima s kim se moglo zakuhati, propustili Europu pod trenerom kojeg je strucnjak izabrao kao dugorocno rjesenje, smijenjivao trenere dan pred pocetak prvenstva, dovodio likove koji ce napraviti ajaxovu skolu fudbala pa nakon par mjeseci se isti ispalio, razjebao do tada najbolji omladinski pogon u drzavi koji je konstantno izbacivao igrace za prvi tim. Nama zadnji koji su izasli iz juniora i dalje jesu Saban i Hajdar....Taj ker vise nece prismrdit klubu, navijaj za megamix slobodno
Cuva Bog Zelju svog!

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 18 apr 2021, 22:15

slika

Ne postavljaj yebem mu sve što ima i što će imat :guz:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 18 apr 2021, 22:17

Prije svega treba nam bar milion zive love kako ne bismo strahovali od tuzbi. To je broj jedan. Onda se rukovodeci kadar ko god bio to, mora odrediti sta hoce. Licno mislim da su prodaja pomocnog ili veliki kredit gdje bismo morali stadionom garantovati najrealnija opcija. Mi moramo napraviti kamp, ne mora to biti 10 terena i plocice u hali od zlata, samo moramo jer djeca nam nemaju uslove za rad.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 18 apr 2021, 22:18

slika

Kakav debil moras biti, pa dijete u cicibanima ucis da se lopta uvijek izbija na stranu negdje. Retard je vrati na povratnu **** pleme i ko ih dovodi vise
A vidi i postavke igraca :facepalm:
Oj majku vam ****
5 ih u liniji s golmanom, dvojica sudiju cuvaju, a Ramovic Djurica na klupi
Zadnja izmjena: HongKong, dana/u 18 apr 2021, 22:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Cuva Bog Zelju svog!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 apr 2021, 22:18

Da nam je se riješiti ovih pušik**aca, nebitno je l' preferiraju Amarov ili Misketov penis, samo da ih moje oči više ne čitaju. @LjoZe otvori im gay pdf, pa nek' tamo hvale čiji je veći.

P.S.
Eriću, j**** li ti ti seku, samo ti si nam sigurno 7,8 bodova odnio.

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 18 apr 2021, 22:18

avalPacidoroP je napisao/la:
18 apr 2021, 22:15
slika

Ne postavljaj yebem mu sve što ima i što će imat :guz:
Ista nam je patnja burazeru. Ako mi današnji post bude primljen ja mislim da će mi svi grijesi biti oprošteni

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, HordasDolacMalta, ZeljeznicarUberAlles i 56 gostiju.