FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ReX
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ReX » 18 apr 2021, 20:25

desnibocni je napisao/la:
18 apr 2021, 20:19
Lavor je napisao/la:
18 apr 2021, 20:12
Kod nas su ljudi degenerici. Evo vidis na ovoj temi samo nesto bi tjerali a da ga pitas koja je druga opcija ne bi imao blage veze.
Evo kad ste glupani i sta da zamijenis Erica, Veselog bilo koga sta bi bilo? Dosao bi neki tano drugi i **** bi njemu mater za tri kola. Napacena balavurdija, fuj.
Malo je glupo da ljude nazivas degenericima samo zato sto imaju svoje misljenje.
Ma pusti bota. Vidis da je burner account u pitanju. Dodaj gnjavator lista i mirna Bosna.
@igrajlopte 🐦

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 18 apr 2021, 20:25

Mogli ste bar do sad nauciti da se Misimovic nije bavio pakovanjem praska..
Radi se o firmi koja se bavi dostribucijom,logistikom i prodajom.Nikakva proizvodnja i nista slicno.Ona prica sa viljuskaristima,skladistarima,komercijalistima je imala smisla.Ali vam Neandertalac nedostaje da vam malo pomogne.

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 18 apr 2021, 20:28

Ma nismo zasluzili da idemo u evropu, kamo li nesto drugo i tu sva prica zavrsava. Zao mi je sto se ovo desava bas na stogodisnjicu, al tako je, **** ga. Treba velika cistka na ljeto da se desi, finansije da se srede i da se krene graditi ekipa za neku novu bolju buducnost.

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 18 apr 2021, 20:33

Mamba21 je napisao/la:
18 apr 2021, 20:17
Lavor je napisao/la:
Kod nas su ljudi degenerici. Evo vidis na ovoj temi samo nesto bi tjerali a da ga pitas koja je druga opcija ne bi imao blage veze.
Evo kad ste glupani i sta da zamijenis Erica, Veselog bilo koga sta bi bilo? Dosao bi neki tano drugi i **** bi njemu mater za tri kola. Napacena balavurdija, fuj.
A neka Erića i Veselog, ljepota gledati kako igrači koji skoro imaju 30 godina i nisu u stanju da uhvati ili boksuje loptu, a Veseli 1 gol po sezoni. Ovo što si napisao je glupost sedmice
I tebe prenijelo da su stari,al Sinan :clap: ,moj Jasko kad se petljas u nesto sto ne znas i slusas glas navijaca,dobijes ovo!
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

Roki12
Kontakt:

Post Postao/la Roki12 » 18 apr 2021, 20:44

Mene samo čudi jedno,a to je kako je Baka pristao da trenira ove krampe
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!

S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 18 apr 2021, 20:45

Roki12 je napisao/la:
18 apr 2021, 20:44
Dobra pitanje. Bravo. Bas bi bilo interesantno cuti sta ga to motivise. Ali mozda je dobio neku finansijsku garanciju do ljeta? Jer nije potpisao na vise koliko znam.
@igrajlopte 🐦

Frane2020
Kontakt:

Post Postao/la Frane2020 » 18 apr 2021, 20:46

Cunami87 je napisao/la:
18 apr 2021, 20:33
Mamba21 je napisao/la:
18 apr 2021, 20:17
Lavor je napisao/la:
A neka Erića i Veselog, ljepota gledati kako igrači koji skoro imaju 30 godina i nisu u stanju da uhvati ili boksuje loptu, a Veseli 1 gol po sezoni. Ovo što si napisao je glupost sedmice
I tebe prenijelo da su stari,al Sinan :clap: ,moj Jasko kad se petljas u nesto sto ne znas i slusas glas navijaca,dobijes ovo!
Nadam se da kvalitetne patike nosis jer samo ti one vire iz amarovog shupka.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 18 apr 2021, 20:46

Odlična utakmica, da Baka odmh vidi s kim ima posla.
💩💩

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 18 apr 2021, 20:48

timpramosavePla je napisao/la:
18 apr 2021, 20:25
Radi se o firmi koja se bavi dostribucijom,logistikom i prodajom.Nikakva proizvodnja i nista slicno.Ona prica sa viljuskaristima,skladistarima,komercijalistima je imala smisla.Ali vam Neandertalac nedostaje da vam malo pomogne.
Nemoj ga sviju ti spominjati,znamo cime se bavi,voli da "proda" kad ima logistiku,koja je pred gasenjem.
I vrli menager kupi LED reklame Zeljinim parama,kaze rentat cemo i vratiti pare i zaraditi,mi rentali onim Sparsima,zaradili krompir,izgubili 300.000 i sad palamudimo,kako naci pare u pandemiji.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 18 apr 2021, 20:50

Machak je napisao/la:
18 apr 2021, 19:47
Sprijeciti prodaju pomocnog terena od strane ovih ljudi u klubu, skupstini i određenima oko kluba pod svaku cijenu !
Ako za te pare mogu napraviti kamp sa 4 terena i pratecim objektima(svlaciinicama,teretanom itd) zasto da ne prodaju

Roki12
Kontakt:

Post Postao/la Roki12 » 18 apr 2021, 20:53

ReX je napisao/la:
18 apr 2021, 20:45
Roki12 je napisao/la:
18 apr 2021, 20:44
Dobra pitanje. Bravo. Bas bi bilo interesantno cuti sta ga to motivise. Ali mozda je dobio neku finansijsku garanciju do ljeta? Jer nije potpisao na vise koliko znam.
To me najvise cudi,haj da je potpisao na godinu-godinu i pol pa ima neku garanciju da dovodi kvalitetnije igrace na ljeto to mogu razumijeti,ali on je potpisao na dva mjeseca onda ispada da mu stavljaju nemoguc zadatak a to da sa ovim krampama izbori Europu,to mi nije jasno....
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!

1921-2021
Izet Nanić !

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 18 apr 2021, 20:53

Kometa je napisao/la:
18 apr 2021, 20:50
Machak je napisao/la:
18 apr 2021, 19:47
Sprijeciti prodaju pomocnog terena od strane ovih ljudi u klubu, skupstini i određenima oko kluba pod svaku cijenu !
Ako za te pare mogu napraviti kamp sa 4 terena i pratecim objektima(svlaciinicama,teretanom itd) zasto da ne prodaju
Klub duguje preko 12.000.000 KM bez kamata ? A koliko kosta takav trening centar ?

Nas glavni problem kod prodaje pomocnog terena je sto su ljudi zlo, ti novci treba da odu klubu sve do zadnje pare, a kod nas na zalost ima zlobnika koji cekaju da svoje đepove napune. Blago recno a mnogo je gora situacija.
Mjau !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 apr 2021, 20:54

Roki12 je napisao/la:
18 apr 2021, 20:53
To me najvise cudi,haj da je potpisao na godinu-godinu i pol pa ima neku garanciju da dovodi kvalitetnije igrace na ljeto to mogu razumijeti,ali on je potpisao na dva mjeseca onda ispada da mu stavljaju nemoguc zadatak a to da sa ovim krampama izbori Europu,to mi nije jasno....
Nastavak saradnje sa njim ne zavisi od toga da li cemo ili necemo u Evropu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 18 apr 2021, 20:55

Valter je napisao/la:
18 apr 2021, 19:28
Brkooo je napisao/la:
18 apr 2021, 19:08
Sta je Amar napravio, kakve je sve debile dovodio :damn:
Meni bi sramota bilo imati mjesecnu platu od 8 hiljada KM a napraviti ovakav genocid svom klubu. Da ne spominjem ostale parazite iz ss. Trebat ce nam godine da se oporavimo od ovoga. Sreca je samo da smo u prvom dijeli nakupili bodova inace bi bila teska borba za opstanak u jednoj od najlosijih liga u evropi. Bruka i sramota..
Bruka i sramota je da je on još u klubu i uz to mu se traži nova pozicija. Da ima obraza, vidi šta je napravio, sam brate napusti klub. A ako još negdje voli Želju, dogovori način kako da ti se isplate sva eventualna dugovanja svjestan trenutne situacije u klubu.
Sačekaj sada će ti va dvojica objasniti da ti veze nemaš, i da si naravno misketovac, deterdžent i te stvari...

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 18 apr 2021, 20:56

Ali kakva borba za dres igraca Veleza :tokralju: Bravo 👏ne snas ko je gori ove sezone I niko ne sasluzuje titulu ali bi je Velezu dao samo radi ovakvog pristupa

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 18 apr 2021, 20:59

Cunami87 je napisao/la:
18 apr 2021, 20:48
timpramosavePla je napisao/la:
18 apr 2021, 20:25
Nemoj ga sviju ti spominjati,znamo cime se bavi,voli da "proda" kad ima logistiku,koja je pred gasenjem.
I vrli menager kupi LED reklame Zeljinim parama,kaze rentat cemo i vratiti pare i zaraditi,mi rentali onim Sparsima,zaradili krompir,izgubili 300.000 i sad palamudimo,kako naci pare u pandemiji.
Ne znaju svi.Nisi upucen u neke stvari.
Sparsima smo to posudili kao sportskom prijatelju Selimovicu,tj.amarovom prijatelju Selimovicu.
Mogle su se te stvari iskoristiti i zaraditi,samo nama sve vjetar odnese.Jer nista ne rade,oni koje je Amar doveo.

Roki12
Kontakt:

Post Postao/la Roki12 » 18 apr 2021, 21:00

LjoZee je napisao/la:
18 apr 2021, 20:54
Roki12 je napisao/la:
18 apr 2021, 20:53
Nastavak saradnje sa njim ne zavisi od toga da li cemo ili necemo u Evropu.
A od cega ce zavisiti?

1921-2021
Izet Nanić !

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 18 apr 2021, 21:01

Evo nas, Amar otisao - malo smo dahnuli, dosao Blaz - prva utakmica.
Mjau !

Roki12
Kontakt:

Post Postao/la Roki12 » 18 apr 2021, 21:03

Machak je napisao/la:
18 apr 2021, 21:01

Evo nas, Amar otisao - malo smo dahnuli, dosao Blaz - prva utakmica.
A cemu je to Blaz kriv,jel on dovodio ove panjeve,sta ste vi ljudi smijesni,pa svi znamo ko je doveo ove antitalente,pa neki ne znaju loptu smiriti i kako da ti od njega napravis igraca?

1921-2021
Izet Nanić !

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 18 apr 2021, 21:11

Jednostavno ovo je klub nas, navijaca. Sve ostalo je tu radi nekog sitnog interesa. Treba **** majke svima redom i jednom konacno ocistiti klub od parazita i sitnih interesa. Nema Guso pobjego u omaldinski pogon, sve redom nabiti nogom i zabraniti im da uopste dodju na stadion. Mrs u picku materinu vise. Sto napisa neko svelo se sve na to da dodjes sjebes klub i odes kao da nista nije bilo. Jes al u kurcu. Pa kakvi smo mi debili postali da nas neki **** Eric koji nije mogao u Slobodi braniti, dosao iz etno sela u Zelju **** evo iz kola u kolo i dalje hladno brani kao da smo ne znam koji ****. **** vam Eric svima majku u picku. Ako ga neko opet stavi na gol treba mu **** sve sto ima pa makar se pretvorio u Bufona. Nosi **** iz kluba vec danas, nista sutra. Veselinovic, Blazevic picke materine mrs. **** vam i oni mater vise. Koji je ovo ****. Invalidi mrtvi.
Idioti nesposbni pa ne mozes nigdje, ne boris se ni za sta. Koji **** onda gledamo Jurcica i ostale picke materine. Daj barem da gledamo Durakovica, Gasala, Becu da vidimo mogu li momci pomoci klubu. Nemamo para sto znaci da opet ide **** majki navijacima s pricom Zeljina skola, nasa djeca...sve dok prve pare ne kanu u klub i krenu opet talovi s menadjerima. **** li vam majku svima u picku. Svima redom od onog otkaza Odovicu, pa svim igracima, trenerima, direktorima, skupstinama, upravnim i nadzornim odborima.
Mora se hitno reagovati na ovo. Otjerati i masnicu i onog kineza i onog satro pravnika i sve ostale osim Badzaka koji je jedino iz svog dzepa davao pare pa i kad fuli covjek plati. Otjerati svakog amatera koji je trenutno u prvom timu Zelje. Najgoreg Zelje u historiji. **** vam Memic majku vise i Mulaosmanovic i Guso i Joldic i cijeli spektar idiota koji srozavaju klub iz dana u dan.
Makar krenuli od kantonalne lige ali klub se mora vec jednom rijesiti ovih ojebina koje nas karaju godinama. **** vam mrtvi Eric majku u picku. **** li te Bender u brkove te ruzne haram ti bila svaka marka od kluba. Taldzijo mrtvi onaj lojavi. Popusi ga lutvi majmune. Mislis da si se spasio sto si napustio klupu? Jesi al kurcu sve ovo je tvoje maslo smardu lojavi.
Zadnja izmjena: HongKong, dana/u 18 apr 2021, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921 i 33 gosta.