Pa očigledno se nisu toliko istrošile.Bundesliga je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:18Ma pustite to soft-medium. Zašto ga onda nije Leclerc pretekao kada su mu se gume istrošile? Choker je i to je to.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Pa očigledno se nisu toliko istrošile.Bundesliga je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:18Ma pustite to soft-medium. Zašto ga onda nije Leclerc pretekao kada su mu se gume istrošile? Choker je i to je to.
Možda jer je bio pogrešan izbor ostanak na mediumu. Mclaren je još uvijek poprilično bolji bolid od Ferrarija. Kako su mu se gume istrošile kad je Hamiltona patio 3-4 kruga (a starije su bile u tom momentu u odnosu na duel sa Leclercom)Bundesliga je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:18Ma pustite to soft-medium. Zašto ga onda nije Leclerc pretekao kada su mu se gume istrošile? Choker je i to je to.
zato što je ricciardo daleko iza pacea na kojem bi trebao biti, i u kvalifikacijama i u utrci. promijenit će se to tokom sezone dok se adaptira na bolid.Vettel5 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:34Leclerc nije dostojan Ferrarija. Pogledajte samo koliko se puta Sainz npr. vraćao odmah iza Mclarena. Nakon one zadnje greške razlika je bila 9 sekundi da bi on kroz par krugova stigao i uzeo Ricciarda. Mclaren i Ferrari su bara bara. Samo što je Norris bolji vozač od Leclerca pa se čini da je Mclaren brži. Zašto onda Ricciardo nije ništa mogao Sainzu?
sta je zajednicko svim ovim trenutno losijim vozacima? dosli su u novi tim i ovo je tek 2. utrka sezone..tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:42Ma trenutno imaju dosta ekipa gdje jedan vozac dobro odstupa od drugog, Hamilton dobar, Bottas ocajan, Leclerc dobar, Sainz vidno slabiji, Norris dobar, Rici vidno losiji, Gasly tri puta bolji od kolege, Stroll 28 hiljada puta bolji od kolege.
Alpine mu napravile u zadnjih 10 krugova DRS vozic i nije mogao daljeQUARTERBACK je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:29sta je zajednicko svim ovim trenutno losijim vozacima? dosli su u novi tim i ovo je tek 2. utrka sezone..tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:42Ma trenutno imaju dosta ekipa gdje jedan vozac dobro odstupa od drugog, Hamilton dobar, Bottas ocajan, Leclerc dobar, Sainz vidno slabiji, Norris dobar, Rici vidno losiji, Gasly tri puta bolji od kolege, Stroll 28 hiljada puta bolji od kolege.
zao mi je pereza, zanima me koliko bi otpora uspio pruziti hamiltonu da je ostao na toj 4. poziciji
Smatram da su Bottas i Perez otprilike tu negdje po kvaliteti, tako da ako Mercedes bude i dalje najbrži i najpouzdaniji tokom sezone, tipujem na Bottasa, ako Red Bull bude bolji bolid i ako im pouzdanje bude na nivou, tipujem na Pereza. Ako budu ono baš tu negdje, hm, teško je za reći, Bottas je bolji u kvalifikacijama tako da bi mu to mogla biti prednost.Trolinho88 je napisao/la: ↑20 apr 2021, 12:21Mislim da će se negdje na polovini sezone prelomiti borba u McLarenu, Ricciardo kada se navikne na novi bolid konstantno ce biti u top 5 vozača i napraviti će veliki uspjeh, definitivivni pik je McLaren treće mjesto u konstruktorima, moje pitanje je, za koga mislite da će biti 3. mjesto u šampionatu vozača? Moj pik je Perez.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.