Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mensčini da taj ljakson nije sa Širokog. Nešto oko Prozora.
- Meraak1921
- Kontakt:
Zbogom i nama Evropa , igraci su katastrofalni, ne moze ovde niko pomoci ..
Zeljo se upravo halalio sa europom, ne izvadi ih vise nista. Ocajna igra, ukratko.
Jesu se usrecili sa mileticem i blazevicem, bolje im je bilo da nisu nikad papire ni dobili.
Jesu se usrecili sa mileticem i blazevicem, bolje im je bilo da nisu nikad papire ni dobili.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Meraak1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:52Zbogom i nama Evropa , igraci su katastrofalni, ne moze ovde niko pomoci ..

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- svrakino1921
- Kontakt:
Ko će objasniti ovim komentatorima deblima sa mojetv da moraju biti profesionalci ovaj danas slavi Želji gol i kaže šteta što je Radnik izjednačio.
Ja znam da ce junferi ispasti gospoda i da ce, s obzirom da Zrinjski i Borac mogu na svojim stadionima igrati evropske tekme, preko ljeta ustupiti evropsku Grbavicu Velezu, ako Bog da cetvrtom predstavniku Bosne i Hercegovine u evropskim takmicenjima!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Strumpfovi...tisina!
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Al Bekric i ponasanje covjeka koji je na zalasku karijere,kako trci napada sudiju penal trazi momka u facu lopta nabila.Sad prisao govori sudiji p.icko jedna,i sutra ce on trener nekome biti 
Neznam do kad ce trpiti ovog Erica,koliko im je bodova odnio samo.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šta se ima smijati i zayebavati komšija, kad su i nama poderane gaće. Odron ekipe sa nakupljenim škartom i luzerskim mentalitetom.
znači defeitivno željo bez evrope ostao. Sad slijedi derbi
Ma treba se Federacija odvojit od Rs i Željo u Europi...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Meraak1921
- Kontakt:
Malo prati utakmicu pa komentsrisi, ganjao ga je zbog faula retarde a ne zbog penala, stize Zrinja i Boracmiky_hz je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:56Al Bekric i ponasanje covjeka koji je na zalasku karijere,kako trci napada sudiju penal trazi momka u facu lopta nabila.Sad prisao govori sudiji p.icko jedna,i sutra ce on trener nekome biti
Baka ko da Amar prica isto,i on zadovoljan zalaganjem ,igrali su kako im je on rekao,cestita igracima.Ocekivao sam bar da ce malo stroziji biti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Krece utakmica, Velez mora opravdati ulogu favorita i s pobjedom ostati u borbi za prvi naslov u 99 godina postojanja bjednog kluba.
-
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:53Meraak1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:52Zbogom i nama Evropa , igraci su katastrofalni, ne moze ovde niko pomoci ..![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.