Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Sve na pp moze tebra 

Ni tebi nisu sve na brojuMegamon je napisao/la:Dobro jutro narode

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Megamon
- Kontakt:
Tek se ustaloharry_90 je napisao/la:Ni tebi nisu sve na brojuMegamon je napisao/la:Dobro jutro narode

Sta ima kod tebe?Nema te na forumu,daj ba vrati se na fb da popricamo koju jer ne ulazim stalno na msn

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Gdje ces spavat tako dugo,prodje ti dan..ma **** to slabo sam na msn,nije vise zanimljivo,samo jedino ovdje uletim sa rajom se zezam .I ti ponovo se prikljucio forumu,Bleks je uticao na tebe neko vrijeme 

- Megamon
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Gdje ces spavat tako dugo,prodje ti dan..ma **** to slabo sam na msn,nije vise zanimljivo,samo jedino ovdje uletim sa rajom se zezam .I ti ponovo se prikljucio forumu,Bleks je uticao na tebe neko vrijeme
Ma dobar je bleks bio,odemo i sad ponekad kod Age na pizzu

Sada dominira Amir Rizvanovic

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Opet Salih ljepši 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Tako jeFrutek je napisao/la:Opet Salih ljepši

@megamon
I taj ce vas izradit kao Bleks,samo laganini..mada ne bih volio,ovaj drugi bi te dotukao,pa te onda nema nikako na forumu

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Tako jeFrutek je napisao/la:Opet Salih ljepši![]()
@megamon
I taj ce vas izradit kao Bleks,samo laganini..mada ne bih volio,ovaj drugi bi te dotukao,pa te onda nema nikako na forumujedva si prezalio Bleksov odlazak,a kako li ce biti njegov ?
Nece ovaj covjek je Hadjija(kao nas Rizo) pa ne smije serijatski ukrasti.

Dobar jutar Emire@harry vidis da nisam jedini koji dugo spava

Jakog mi hadjije jbt
i taj se dosao nakrast,al po zakonu..Vidi Emira,i on voli spavat dugoo ccc,prodje vam dan djeco,ganjajte picoke,a ne hvatat se jastuka 
EDIT: Duse drage

EDIT: Duse drage

Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 11 jan 2011, 14:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Valjal mi potpis 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Po noći se ganja ni one ne spavaju ja sinoć pardon jutros u pola 6 bio budanharry_90 je napisao/la:Jakog mi hadjije jbti taj se dosao nakrast,al po zakonu..Vidi Emira,i on voli spavat dugoo ccc,prodje vam dan djeco,ganjajte picoke,a ne hvatat se jastuka

Ne valjaFrutek je napisao/la:Valjal mi potpis

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne´as ti pojma 

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
E mi po noci picoke ganjamo,a ne ujutro
Igro pesa sa onim samo fks do 2 i taman lego zove me ovaj ajd koda,i do 7 ujutro ....oci mi ko dzezve 

A C A B !
Nije bitno noc ili dan,picoke se moraju ganjati
ja sam neku noc igrao sa drugom sokera na trojki,nabio me prvih pet meceva,dok se tata nije ustelio,hebo sam ga kako stignem,zgrijesio je toliko da kad bi 5 puta posjetio Meku,ne bi mogao grijehe skinut

Ja ubijam sa Dzekom na PES2011, stvarno su ga mocno napravili...
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
haha i samo kfs je mene prvu pobjedio i onda ja 1/2 on vodi prvo 1:0 ja pobjedim 3:4 posto sam igrao 7+ na golove
ma joj samo se treba usteliti 
a sto se picoka tice,ja ipak mislim da ih vise ima nocu,pa ti vidi

a sto se picoka tice,ja ipak mislim da ih vise ima nocu,pa ti vidi

A C A B !
Imate orginal ili?Emir_ZENICA je napisao/la:E mi po noci picoke ganjamo,a ne ujutroIgro pesa sa onim samo fks do 2 i taman lego zove me ovaj ajd koda,i do 7 ujutro ....oci mi ko dzezve
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!